Μεταγραφές καλοκαιριού 2011

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Dimg4

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011

Δημοσίευση από Dimg4 »

δε θα τον παρουμε οποτε μην αγχωνεσαι
danielo_4

Δημοσίευση από danielo_4 »

ακυρο δλδ? :opaokara: αν κ καπου μου παει το μυαλο γιατη τον θελουν
Άβαταρ μέλους
geo_athens4

Δημοσίευση από geo_athens4 »

Κοιτα να δεις και νομιζα οτι ειμαι ο μονος που παρακολουθει το φορουμ χωρις να γραφει...

Δε μου στελνει κ μενα καποιος ενα πμ γιατι θα σκασω μ αυτον το μητσαρα??
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

99% η πρωτη μεταγραφη...

"Με τιμά το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ"

Ο αριστερός χαφ του Πανθρακικού με δηλώσεις του σε αθλητική εφημερίδα ξεκαθάρισε πως καθημερινά είναι σε επαφές με ανθρώπους του ΠΑΟΚ και παραδέχθηκε πως του έχει γίνει επίσημη πρόταση από το "δικέφαλο".

Ο αριστερός χαφ του Πανθρακικού μίλησε στην εφημερίδα Εξέδρα και ξεκαθάρισε πως καθημερινά είναι σε επαφές με ανθρώπους του ΠΑΟΚ: «Εδώ και λίγες μέρες μιλάω με τον ΠΑΟΚ σε καθημερινή βάση. Έχω επίσημη πρόταση στα χέρια μου και αυτό είναι κάτι πολύ τιμητικό για μένα, αφού το να σε θέλει μία τόσο μεγάλη ομάδα δείχνει ότι ανταμείβεται η δουλειά μου. Ακόμα δεν θέλω να πω τίποτα, ξέρω όμως ποιο είναι το καλύτερο για μένα και έχω πάρει την απόφασή μου».

Το «ΟΚ» για τον Ρομπέρ έχει δώσει και ο Λάζλο Μπόλονι, αφού όπως μετέφερε στον τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ τον γνωρίζει από την περίοδο που ο Γάλλος αριστεροπόδαρος χαφ αγωνιζόταν στο Σαμπιονά και το μόνο που απομένει ουσιαστικά είναι να περάσει ο 28χρονος παίκτης από τα γραφεία του ΠΑΟΚ και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

http://www.paokmania.gr/articles/footba ... -paok.html
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Αν κλείσει και μάλιστα με τα λεφτά που ακούστηκαν είναι καλή περίπτωση.
Καλό αριστερό πόδι και ψιλο γρήγορος.
R.A.T.M.

Δημοσίευση από R.A.T.M. »

Παιδια στειλτε και σε ΄μενα ενα pm γιατι βαρεθηκα να ψαχνω πισω απο της λεξεις του καθενα...!!!
Ευχαριστω....!!! ;)
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Δηλαδη τωρα θα γινουμε ρουφιανοι στα μουλωχτα με πιμι ελεος, και εσυ ρε παληκαρι μου που το εβγαλες δεν μπορω να καταλαβω τη λογικη να μην το γραφεις αλλα να το λες σε οποιον γουσταρει με μηνυμα.

Ο χχχχ ειναι δεν βρισκω το λογο να κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Παρ 10 Ιουν 2011, 10:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: ειναι επιθυμια του μελους δεν μπορω να κανω τιποτα...
R.A.T.M.

Δημοσίευση από R.A.T.M. »

Καλα ρε φιλε obanebane τωρα. Θα μας τρελανεις..??? Το παιδι εμαθε κατι και θελησε να το μοιραστει μαζι μας απλα προς ΣΕΒΑΣΜΟ για τον πατερα του το ειπε σε pm. Δηλαδη ποιο ειναι το προβλημα, δεν σε καταλαβαινω...??? Η ρουφιανια που κολλαει τωρα...?? Δεν εδωσε κανεναν...!!! Pm μπορουμε να στειλουμε και να λαβουμε ολοι...Απλα ειναι κατι που αφορα τους χρηστες.... Τι κακο εκανε...??? Τι σε πειραξε...??? Και για ποιο λογο τον δινει ετσι στην ψυχρα...??? Δεν μπορω να σας καταλαβω καποιους...!!! Λιγος αλληλοσεβασμος δεν βλαπτει...
Besuch

Δημοσίευση από Besuch »

Οταν δεν θες να πεις κατι , δεν το λες καθολου. Τωρα το μαθαμε ολοι εδω μεσα με πμ...προφανως μεχρι και σκουλικια αντερ καβερ ζητησαν πμ γιατι μπηκαν στο wiki και βαλαν οτι ο χχχχχχχχχ παει στον αρη (διορθωθηκε σημερα) αρα το μαθε ολος ο κοσμος...και αυτοι με τη σειρα τους το παν στην παρεα τους..κι αυτοι παρακατω ...και παει λεγοντας...χθες ο αλλος το λεγε στο ραδιο που ακουγα! Οποτε ποιο μυστικο; Ολοι το ξερουν! Οκ, πλακα ειχε για το χαβαλε, μεχρι εκει..........δεν θα γραψουμε αλλες 30 σελιδες με πμ,πμ,πμ....Και οι δημοσιογραφοι ακομα που ηταν να το μαθουν απο περιεργεια για να δουν αν εχουν την πληροφορια το στειλαν το πμ και τελειωσε!!

απομενει απλα να δουμε αν εχει καποια βαση μιας που ειπωθηκε οτι χχχχχχχ του δινει πολυ μεγαλο συμβολαιο για να τον κρατησει. δε με χαλαει αλλα δεν τον θεωρω βασικο.

.......................ε, αφου το διορθωσε ο μπανε , το σβηνω κι εγω αλλα ειναι μα***κια! κρυβοσαστε πισω απο το δαχτυλο σας....πειτε απλα οτι δεν θελετε να χαλασει το "παιχνιδι".
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Besuch την Παρ 10 Ιουν 2011, 10:44, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ρε και εγω το θεωρω βλακεια αλλα αφου ετσι ηθελε το παιδι τι να το κανεις...ειναι αυτο που λεμε ο κοσμος το χει τουμπανο...καμια μεταγραφη δε χαλασε επειδη μαθευτηκε παντως...τωρα το κατα ποσο αληθευει το ονομα θα δειξει το μελλον εγω ψιλοχλωμο το κοβω...

υγ εγω το διορθωσα μπεσους οχι ο μπανε 8-)
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Oντως.... εφυγαν 10 σελίδες με πμ και χαζομαρες.

Επειδή ειναι μεταγραφική περίοδος και τσιμπάμε ας μείνουμε σε γεγονότα και όχι φήμες και εικασίες
Besuch

Δημοσίευση από Besuch »

Οκ...να τελειωνουμε με τον "μητσαρα" ...παμε παρακατω.
Οσοι το ξερετε, το ξερετε...οι υπολοιποι σε πμ.....ας μην γραφτει ποιος ειναι αφου ετσι ζητηθηκε...ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΗΤΣΑΡΑ!

Παμε τωρα στο αγαπημενο χομπι μας..το ξεθαψιμο ονοματων που βγαινουν καθημερινα στις εφημεριδες και μου λειψε 2 μερες τωρα....
αυτο εδω τι σας λεει; Παιζει να ενδιαφερομαστε; Δε με χαλαει κιολας να γυριζε το ΠΑΟΚτσακι...:
http://www.omonoiag9.com/football/item/ ... CE%B7.html

«Η πόρτα του ΠΑΟΚ είναι πάντα ανοικτή για σένα», είπε στον Χρίστο Καρυπίδη την Παρασκευή , ο πρόεδρος της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Θοδωρής Ζαγοράκης.

Μάλιστα η εφημερίδα «Γάτα», το Σάββατο (28/05), στο εξώφυλλο της, αναφέρεται στην επικοινωνία που είχε ο αμυντικός της Ομόνοιας με τον ισχυρό άνδρα του δικεφάλου, με τίτλο «η επίσκεψη που άνοιξε την όρεξη».

Συγκεκριμένα γράφουν πως «η νέα παρουσία του Χρίστου Καρυπίδη επανέφερε στην καθημερινότητα του ΠΑΟΚ την προοπτική της επιστροφής του».

Πως τον βρισκετε;
emic

Δημοσίευση από emic »

Επειδή μόνο εγώ δεν το ξέρω λοιπόν, στείλτε αν είναι εύκολο κι εμένα τον Μήτσο σε pm...
Άβαταρ μέλους
geoavr

Δημοσίευση από geoavr »

Σβούρα του Γκτσμπούρνιγκ το συμβόλαιο λήγει τον Δεκέμβριο, έχει δηλώσει ότι δεν κάθεται στην Ξάνθη και περιμένει προτάσεις.Πούλα τον Κρέσιτς , κλείσε τον Γκτσμπούρνιγκ με κανά 200αρι ,να ξεκινήσουμε με Χαλκιά την χρονιά και τον Δεκέμβρη να έρθει ο τερματάς.Τον παρακολουθώ 4 χρόνια,η Ξάνθη είναι μέσα στις 3-4 καλύτερες άμυνες κάθε χρόνο εξαιτίας του,έχει ακόμα 5 χρόνια μπάλας (30-31χρ) σε κορυφαίο επίπεδο. Επίσης δεν έχει ακουστεί να έχει δημιουργήσει ποτέ προβλήματα στην Ξάνθη.
Αν αυτό δεν είναι ευκαιρία τότε τι είναι ?
Σβούρα μ'ακούς ????? :opaokara: :opaokara: :opaokara:

:pano: :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

θελω τον σικαμπαλα μου
δεξια βιειρινια αριστερα σικαμπαλα και κορυφη κλαους φτιαγμενο απο μπολονι.
παω για φουτμπολ μανατζερ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”