Καλό μήνα σε όλους. Το ποσό είναι γελοίο, όχι εξαιτίας της αξίας του γηπέδου για τον ερασιτέχνη εξάλλου παρατημένο το χει και παρατημένος είναι και ο ερασιτέχνης, αλλά για το βάθος χρόνου της συμφωνίας. Για μένα μία λύση είναι να του παραχωρηθεί του Μυστακίδη σαν ΚΑΕ ΠΑΟΚ το γήπεδο δωρεάν για τρία χρόνια με την υποχρέωση να συνεχίσουν να παίζουν εκεί οι ανδρική ομάδα βόλεϊ. Μετά το ξανασυζηταμε. Ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα από τον Μυστακίδη για να του δώσουμε το γήπεδο για 50 χρόνια. Υπάρχουν και ποινικές ευθύνες για όσους εκχωρούν την περιουσία του συλλόγου έτσι.
WeWillRockYou έγραψε: Κυρ 01 Μαρ 2026, 13:43
Δεν ξέρω αν θα ήταν εφικτό ας πούμε η ΠΑΕ και η ΚΑΕ να αναλάβουν τη χρηματοδότηση στα αντίστοιχα τμήματα γυναικών. Για τους ιδιοκτήτες και των 2 τα αντίστοιχα έξοδα αυτών των τμημάτων είναι πολύ μικρά και θα μπορούσαν να φτιάξουν ομάδες που θα κυνηγήσουν πέρα από εγχώριους τίτλους και ευρωπαϊκές επιτυχίες. Βλέπουμε ας πούμε στο γυναικείο μπάσκετ τον Αθηναικό να έχει φτάσει ένα βήμα πριν από ευρωπαϊκό τελικό.
Για να καταλάβεις αδερφέ τα μπάτζετ μία γυναικεία ομάδα από την επαρχία για να ανέβει στην Α1 στο γυναικείο μπάσκετ χρειάζοταν 80000 πριν από τρία χρόνια για να είναι διεκδικητρια, 120000 για να κάνει μία ομάδα που να έχει πιθανότητες παραμονής στην Α1 και 180 για να το ψιλοεξασφαλησει. Ο Αθηναϊκός έχει πάνω από 1 εκατομμύριο μπάτζετ. Με τις 60000 του Μυστακίδη δεν φτιάχνεις ομάδα μπάσκετ Α1 ούτε στην Αλβανία
Special 4 έγραψε: Κυρ 01 Μαρ 2026, 13:17
Θα πρέπει να υπάρχει μια συμφωνία με αναλογικότητα και λογική τόσο για τον επενδυτή, όσο και για τον ΑΣ.
Το μπάσκετ δεν έχει τα έσοδα του ποδοσφαίρου, ούτε τα ποσά που βγαίνουν από μεταγραφές και πωλήσεις ποδοσφαιριστών και ούτω καθεξής.
Τα 60.000 ευρώ και εμένα μου φαίνονται λίγα, αλλά και αντίστοιχα το 1+εκατομμύριο που ακούστηκε/γράφτηκε ότι ζήτησε ο ΑΣ, νομίζω ότι δεν είναι η ρεαλιστική στόχευση, αλλά μαξιμαλιστική εκκίνηση διαπραγμάτευσης, από τη στιγμή που η ομάδα δεν συμμετέχει ακόμα σε κάποια Euroleague ή κάτι τέτοιο για να έχει κάποια μεγάλα έσοδα.
Εκτιμώ, ότι μεταξύ του 60.000 και του 1+εκατομμυρίου, υπάρχει αρκετός χώρος για να οριστεί μια δίκαιη και αμοιβαία επωφελής συμφωνία.
Στην τελική, αυτό που πρέπει να ενδιαφέρει είναι να έχει όσο το δυνατόν περισσότερα έσοδα ο ΑΣ, αλλά λαμβάνοντας υπόψιν όλα τα δεδομένα.
Το μπάσκετ δεν έχει ούτε τη δημοφιλία, ούτε τα έσοδα του ποδοσφαίρου.
Πιστεύω ότι θα επιτευχθεί κάποια λογική συμφωνία.
Τα 2500000 συν 7000 τμ στην Τούμπα στο ποδόσφαιρο σου φαίνεται αναλογικό με αυτό που προτείνεις στο μπάσκετ?