Ανέκδοτα

Για να γελάσει και λίγο το χειλάκι μας...
Άβαταρ μέλους
batzi95

Re: Ανέκδοτα

Δημοσίευση από batzi95 »

Μια γυναίκα αποφασίζει να κάνει λίφτινγκ στο πρόσωπο για τα γενέθλιά της.
Ξοδεύει 5000 και αισθάνεται ιδιαίτερα ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα.. Στο δρόμο για το σπίτι, σταματάει σε ένα περίπτερο για να αγοράσει μια εφημερίδα. Προτού φύγει ρωτάει τον περιπτερά:
- Πόσο χρονών με κάνετε;
- 32, της απαντάει.
- Κι όμως, είμαι 47! λέει με ικανοποίηση.
Λίγο αργότερα, πάει στα McDonald's και κάνει την ίδια ερώτηση στην κοπέλα στο ταμείο. Εκείνη απαντάει:
- Γύρω στα 29 σας κάνω.
Και η γυναίκα:
- Όχι, είμαι 47!
Τώρα πλέον πετάει στα σύννεφα. Σταματάει σε ένα φαρμακείο και αφού φτάνει στο ταμείο και αγοράζει μέντες, ρωτάει το φαρμακοποιό την ίδια φλέγουσα ερώτηση.
Εκείνος απαντά:
- Εχμ, 30;
Για μια ακόμα φορά, λέει περήφανα:
- Είμαι 47, αλλά σας ευχαριστώ.
Στη στάση του λεωφορείου, ρωτάει έναν ηλικιωμένο κύριο την ίδια ερώτηση.
Εκείνος της απαντά:
- Κυρία μου, είμαι 78 ετών και η όρασή μου δεν είναι όπως παλιά. Όσο ήμουν νέος ωστόσο, είχα ένα σίγουρο τρόπο για να διαπιστώνω την ηλικία μιας κυρίας. Θα ακουστεί σαν ασέβεια, αλλά απαιτεί την τοποθέτηση των χεριών μου στο εσωτερικό του στηθόδεσμού σας. Τότε θα είμαι σε θέση να ειπώ την ακριβή ηλικία σας.
Ακολουθεί μια παρατεταμένη σιωπή στον άδειο δρόμο έως ότου η περιέργεια την κυριεύει:
- Εντάξει, θα σας αφήσω.
Βάζει και τα δύο του χέρια κάτω από την μπλούζα της και στο εσωτερικό του σουτιέν, ψηλαφίζει μεθοδικά και προσεκτικά. Μετά από δύο λεπτά, εκείνη του λέει:
- Εντάξει φτάνει..., πόσο ετών είμαι;
Κάνει ένα τελευταίο ζούπηγμα αυτός, βγάζει τα χέρια του και της λέει:
- Κυρία μου, είστε 47 ετών..
Όλο έκπληξη τον ρωτάει:
- Απίστευτο! Πώς το καταλάβατε;
- Μου υπόσχεστε πως δε θα νευριάσετε;
- Ναι.
- Ήμουν από πίσω σας στα McDonald's.
:o :shock: :D :opaokara:
Άβαταρ μέλους
kass4

Δημοσίευση από kass4 »

Αργοπίνοντας το ποτό της, η ελεύθερη από τις τρεις φίλες λέει: «Την περασμένη Παρασκευή, μετά τη δουλειά, πήγα στο γραφείο του φίλου μου που δούλευε ως αργά, φορώντας μόνο ένα δερμάτινο πανωφόρι. Πριν χτυπήσω την πόρτα, έβαλα μια μάσκα,
άφησα το πανωφόρι να γλιστρήσει από πάνω μου, και έμεινα με ένα δερμάτινο κορσάζ, κάλτσες μαύρες νάιλον και ψηλά τακούνια. Ο φίλος μου ερεθίστηκε τόσο που κάναμε παθιασμένο έρωτα πάνω στο γραφείο του». Η αρραβωνιασμένη αφήνει ένα νευρικό γελάκι και λέει: « Περίπου τα ίδια είχα κι εγώ! Όταν ο αρραβωνιαστικός μου ήρθε την Παρασκευή, με βρήκε να φοράω μια μαύρη μάσκα , δερμάτινο κορσάζ, μαύρες νάιλον κάλτσες και ψηλοτάκουνες γόβες. Ερεθίστηκε τόσο, που κάναμε έρωτα όλη τη νύχτα, και τώρα θέλει να επισπεύσουμε την ημερομηνία του γάμου.

Η παντρεμένη αφήνει αργά το ποτήρι της στο μπαρ και λέει: « Εγώ το σχεδίασα πολύ καλά. Άφησα τα παιδιά στη μητέρα μου, έκανα ένα αρωματισμένο μπάνιο, έβαλα ένα σφιχτό δερμάτινο κορσάζ, ζαρτιέρες και μαύρες νάιλον κάλτσες και δωδεκάποντες γόβες. Τελείωσα την προετοιμασία μου με μια μαύρη μάσκα. Όταν ο άντρας μου επέστρεψε από τη δουλειά του, πήγε στο ψυγείο και πήρε μια μπύρα, πήρε το τηλεκοντρόλ, με κοίταξε, κάθισε στον καναπέ και είπε: «Δεν μου λες, Μπάτμαν, τι έχει να φάμε για βράδυ;»
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Για όνομα του Θεού :opaokara: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

... :lol: :lol: :lol: και λίγα λες!!!!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Τρεις εγκάρδιοι φίλοι, θέλοντας να γιορτάσουν τον 10ο χρόνο της φιλίας τους, αποφασίζουν να βγουν έξω για να το βρέξουν. Αφού λοιπόν έχουν κατεβάσει τη μισή κάβα στο κλασσικό μπαράκι/στέκι των παιδικών τους χρόνων, αποφασίζουν να λήξουν τη βραδιά με βασιλικές ηδυπάθειες. Ο ένας όμως από τους τρεις, έχασε κάπου το μέτρημα στα ποτά, και είχε γίνει σκνίπα.

Κατεβαίνουν λοιπόν Αθήνα, σε έναν από τους διανυκτερεύοντες οίκους ανοχής, και πιάνουν την διαχειρίστρια (γνωστή και ως Τσατσά στα λαϊκά στρώματα).

- Κοίτα να δεις, εγώ και τα φιλαράκια μου σήμερα γιορτάζουμε.. θέλω λοιπόν να μας δώσεις λοιπόν κάτι σπέσιαλ.

- Τι να σας πώ παιδιά, λέει η Τσατσά, τέτοια ώρα που ήρθατε δεν έχω και μεγάλη ποικιλία.. έχω μόνο δύο κοπέλες διαθέσιμες.. και εκτός αυτού, το παλικάρι από εκεί είναι τύφλα στο μεθύσι..

- Ααα, σε παρακαλώ.. παρεμβαίνει ο δεύτερος ημιξεμέθυστος φίλος... το παλικάρι είναι καλός φίλος και θέλω να το βολέψεις και αυτό..

- Ρε παιδιά.. τι να κάνουμε.. μόνο αυτή την πλαστική κούκλα έχω .. μέσα στο μεθύσι του δεν πρόκειται να καταλάβει και τίποτα..

- Κομμάτια να γίνει, λέει πάλι ο πρώτος.. δώστου την κούκλα..

Πραγματικά, οι 3 φίλοι μπαίνουν στα ιδιαίτερα δωμάτια της επιχείρησης και βγάζουν τα μάτια τους μέχρι πρωϊας. Το επόμενο μεσημέρι, αφού συνήλθανε από τις κρεπάλες, μαζεύονται στο σπίτι του πρώτου φίλου για καφέ... πάνω στην κουβέντα, αρχίζουν να συζητάνε για τα "κομμάτια" που πετύχανε το προηγούμενο βράδυ..

- Καλά παιδιά, μιλάμε εγώ πέτυχα μια γαλλιδούλα άλλο πράγμα..

- Και που το κατάλαβες ρε συ ότι ήταν γαλλίδα;..

- Ε να, όταν την είχα στα τέσσερα και τις πέταγα τα μάτια έξω, μου φώναζε oui, oui, και τέτοια..

- Καλή ξήγα, λέει ο δεύτερος, εγώ πέτυχα μια Ισπανιδούλα φωτιά και λαύρα..

- Και εσύ που το κατάλαβες ρε ότι ήταν Ισπανίδα;..

- Ε, εκτός από το ότι είχε κάτι βυζάρες σαν καρπούζια, πάνω στα Ισπανικά μου φώναζε Ολέ Ολέ...

- Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, πετάγεται ο τρίτος, αλλά εμένα η κοπελιά ήταν μάγισσα...

- Μάγισα; τι λες ρε μεγάλε;.. και που το κατάλαβες ότι είναι μάγισσα..;

- Ε να, με το που της δάγκωσα το κωλαράκι, κάνει μία ΦΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ.. και φεύγει από το παράθυρο!
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Ολέεεεεεεεεε :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Ο μισθός της δασκάλας

Μια μέρα ο Μπόμπος στο σχολείο, αφού τελείωσε το μάθημα και είχαν φύγει όλα τα παιδάκια, λέει στη δασκάλα: - Κυρία έχω 10.000 δρχ. Αν σου τα δώσω να σου πιάσω λίγο το μπουτάκι; - Τι πράγματα είναι αυτά που λες Μπόμπο; του λέει. - Κύρια να τα κάνω 20.000 δρχ.; Το σκέφτεται η κύρια και συμφωνεί μαζί του. Αφού τη χουφτώνει κανονικά της λέει: - Κυρία να σου δώσω 30.000 δρχ. να σου πιάσω το βυζάκι; - Και δεν το πιάνεις; του λέει η κύρια. - Κυρία, της λέει, να σου δώσω 40.000 δρχ. να βγάλεις έξω τις βυζάρες σου να τις γλύψω; Συμφωνεί η κύρια και της τα γλύφει. - Κυρία μίας και φτάσαμε εδώ να σε πάρω από μπροστά για 100.000 δρχ.; Δεν το σκέφτεται καθόλου η δασκάλα, κατεβάζει το κυλοτάκι και ο Μπόμπος τη γαμάει. Μετά το γαμήσι της λέει ο Μπόμπος: - Κυρία έχω άλλες 110.000 δρχ. Να στα δώσω να σε γ@μήσω απ` τον κ@λο; - Κοίταξε να δεις μπόμπο του λέει η κύρια, από πίσω είμαι παρθένα. - Με το γαριδάκι που έχω κύρια δεν θα καταλάβαιτε τίποτα. Αυτή το σκέφτεται λίγο και συμφωνεί. Αφού τη γαμάει και από κώλο, χαιρετιούνται και ο Μπόμπος φεύγει. Ενώ έφευγε χαρούμενη η κύρια που είχε μαζέψει τόσα λεφτά, τη συναντάει ο διευθυντής και της λέει: - Τι γίνεται κύρια Παπαδοπούλου, σας έδωσε ο Μπόμπος τα χρήματα του μισθού σας που του έδωσα να σας φέρει;

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
gash04

Re: ΠΑΟΚτσήδικα Ανέκδοτα

Δημοσίευση από gash04 »

Εικόνα

Σε κάποια ενορία πέριξ του γηπέδου του Αρη της καρδιάς μας στην Χαριλάου, ένας Ιερέας είχε βαλθεί να τρελάνει τους αρειανούς, αφού σε κάθε κήρυγμα και με κάθε ευκαιρία τόνιζε πως ο Ιούδας ήταν “αρειανός”.

έλεγε για παράδειγμα… “Και μάζεψε ο Ιησούς 12 μαθητές, τον Πέτρο τον ψαρρά, τον Παύλο τον αξιωματικό, τον Ιούδα τον αρειανό…” ή “και δίδασκε στους μαθητές του , που ανάμεσα είχαν και τον αρειανό Ιούδα” και “έστειλε τους μαθητές του να βρούν φαγητό, μαζί και τον αρειανό Ιούδα” κ.λ.π..κ.λ.π..

Ε, αφού η κατάσταση είχε αρχίσει να γίνεται εκνευριστική για όσους αρειανούς πήγαιναν στην εκκλησία κάθε Κυριακή και τον άκουγαν, κάποια στιγμή αποφασίζει να δράσει ο κεντρικός σύνδεσμος σούπερ3 , οπότε και μια αντιπροσωπεία 2-3 αρχισυνδεσμιτών (παρέα με το σκύλο) τον περίμεναν μια Κυριακή να τελειώσει την λειτουργία και αποφασίζουν να του τρίξουν τα δόντια..

-“ρε @#$@@%$ παπά” , λέει ο αρχισυνδεσμίτης, “τι είναι αυτά που λές οτι ο Ιουδας ήταν αρειανός?

- “μα αφού ήταν” απαντά ο ιερέας

- “ακου να σου πω”, συνεχίζει ο αρχισυνδεσμίτης, “..με αυτά που λές καμιά μέρα θα σου ορμήξουν από κάτω την ώρα της λειτουργίας και θα πάνε αλλού τα γένια και αλλού τα ράσα κακομοίρη,..για αυτό πρόσεχε καλά τι λές για τον Ιούδα και τον Αρη…κατάλαβες?”

Οπότε με αυτά και με τα άλλα φτάνει το Πάσχα ..Έτσι λοιπόν φτάνει η ώρα να διαβαστεί και το ευαγγέλιο του Μυστικού Δείπνου όπου δυστυχώς ο Ιούδας είχε πρωταγωνιστικό ρόλο…

Και ανεβαίνει στον άμβωνα ο Ιερέας και ξεκινάει να διαβάζει το ευαγγέλιο υπό τα άγρυπνα βλέμματα των αρειανών από κάτω….:

- “και αφού έφαγον όλοι μαζί είς τον μυστικόν δείπνον , εσηκώθη ο Κύριος και είπον …“σήμερον κάποιος από εσάς θα με προδώσει…”…..και από όλους τους μαθητές του, πετάχτηκε έκπληκτος ο Ιούδας και αναρωτήθηκε φωναχτά δείχνοντας τον εαυτό του… :

“Vamos κύριε?”
http://voriosanemos73.blogspot.com/

Και επειδή μου άρεσε και είχα σήμερα και καλλιτεχνικές ανησυχίες να αφιερώσω με την σειρά μου και το φωτορεπορτάζ απο τον Μυστικό Δείπνο του Θούπερ3 στον αδερφό Βόρειο Άνεμο.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο Τοτός ρωτάει τον παππού:
-Κάνεις ακόμη σεξ με τη γιαγιά;
Ο παππούς απαντάει:
-Ναι, αλλά μόνο στοματικό!
-Μόνο στοματικό; Τι θα πει αυτό, παππού;
Κι ο παππούς εξηγεί:
-Να, εγώ της λέω: «Άει γαμ…»! κι αυτή μου απαντάει: «Άει γαμ… κι εσύ»!
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Re: ΠΑΟΚτσήδικα Ανέκδοτα

Δημοσίευση από free4 »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Paokintepo

Δημοσίευση από Paokintepo »

Η Παπαρήγα ο Καραμανλής και ο Παπανδρέου πεθαίνουν και πάνε στον Αγιο Πέτρο....ε ο Α.Πέτρος τους λέει...για να μπείτε στον παράδεισο αλλάξανε αυτά που ξέρατε και με αλλο τροπο θα κριθειτε!
Το βλεπετε ολοι σας αυτο εκει το δεντρο?
Σαστισμενοι αποκρινονται ναι και οι τρεις!
Λεει λεπον ο Α.Πετρος θελω να με πειτε αμα ειναι αρσενικο η θηλυκο...
Ρωταει πρωτα τον καραμανλη ε αυτος αρχιζει τα σουξου μουξου στο τελος λεει μπορω μηπως να παω απο κοντα να το επεξεργαστω ,να το εξετασω καλυτερα?
Πανε του λεει ο Α.Πετρος...
Ερχεται η σειρα του Παπανδρεου ...ε αρχιζει και αυτος τα να ,μα ,σε ,με στο τελος λεει μπορω να παω να το δω μηπως και εγω απο κοντα?
Πανε απαντα ο Α.Πετρος...
Ερχεται και η σειρα της Παπαρηγα και την ρωταει ο Αγιος εσυ μηπως ξερεις τι ειναι?
-Μα φυσικα !ειναι αρσενικο!!!απανταει
-Ευγε!!!πως το καταλαβες ?
-καλα δεν τα βλεπεις τα δυο @ρχιδι@ που καθονται απο κατω???
Άβαταρ μέλους
batzi95

Δημοσίευση από batzi95 »

Αθάνατα Yugo

1.Πως διπλασιάζεις την τιμή ενός YUGO;
Φουλάρεις το ρεζερβουάρ.

2.Γιατι το Yugo έχει…
θερμαινόμενο πίσω τζάμι;
Για να μη κρυώνουν τα χέρια σου όταν σπρώχνεις.

3.Πώς μπορείς να εξαφανίσεις ένα YUGO;
Το ψεκάζεις με αντισκωριακό.

4.Γιατί τα YUGO έχουν τέσσερα πεντάλ;
Με το τέταρτο ανοίγει ο αερόσακος.

5.Γιατί το βιβλιαράκι που έχουν τα YUGO έχει τόσες πολλές σελίδες;
Γιατί περιέχει τα δρομολόγια των λεωφορείων και των τρένων.

6.Ποιό είναι το όνειρο όλων των κατόχων YUGO;
Να τους σταματήσουν για υπερβολική ταχύτητα.

7.Σε τι διαφέρει το απλό YUGO από το YUGO GT;
Το GT έχει αναπτήρα.

8.Πάει ο κάτοχος ενός Zastava YUGO 45 στο συνεργείο και λέει στο μάστορα:
-Θέλω να βάλεις πάνω μηχανή 5.000 κυβικά, με 2 turbo ώστε να έχω τελική 350 Km/h. Θέλω ακόμα να το κάνεις 4×4, λάστιχα 355 με 19άρες ζάντες, ABS,δερμάτινο σαλόνι και αυτόματο πιλότο. Πότε να περάσω να το πάρω;
-Πέρνα σε ένα τεταρτάκι, απαντάει ο μάστορας.
-Ρε φίλε, δεν κόβεις τις μαλακίες;
-Εγώ τις άρχισα;

9.Μπαίνει ένας τύπος σε μια αντιπροσωπεία αυτοκινήτων και λέει στον
πωλητή:
«Φίλε, θέλω δυο πατάκια για ένα YUGO».
Ο πωλητής το σκέφτεται λίγο και απαντάει:
«OK, είναι καλή ανταλλαγή».

10.Γιατί δεν ξεκινάει ένα YUGO μόλις άναψε πράσινο;
Πάτησε τσίχλα…
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Έι εσείς οι απο κάτω προσέχετε τους απο πάααααααανωωωωωωωωωω.................

[youtube]UNcX02VDznU&feature=related[/youtube]
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Θεούλη μου, Σε παρακαλώ, στείλε ρουχαλάκια σε όλες αυτές τις φτωχές κυρίες που έχει ο μπαμπάς μου..... στον υπολογιστή του!
Αμήν.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Mία ξανθιά παίρνει τηλέφωνο τον άνδρα της στο γραφείο του κλαίγοντας.
-Γιατί κλαις γλυκιά μου?
-Να, προσπαθώ να φτιάξω ένα παζλ αλλά δεν τα καταφέρνω. Όλα τα κομμάτια φαίνονται ίδια...
-Τι παζλ?
-Να... είναι ένας κόκορας πάνω σε ένα κουτί, αλλά δεν μπορώ να το φτιάξω..
-Έλα ηρέμησε... όταν γυρίσω θα το φτιάξουμε μαζί εντάξει?
Γυρνάει λοιπόν ο τύπος στο σπίτι του και βλέπει την γυναίκα του να σπαράζει στο κλάμα, στο πάτωμα. Την πλησιάζει και της λέει:
-Έλα... σήκω και μην κλαις. Είσαι τόσο όμορφη... άκου τι θα κάνουμε...Θα βάλουμε τα corn-flakes πάλι μέσα στο κουτί και δεν θα το πούμε πουθενά...!!!
w.s
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από w.s »

gash04 έγραψε:Έι εσείς οι απο κάτω προσέχετε τους απο πάααααααανωωωωωωωωωω.................

[youtube]UNcX02VDznU&feature=related[/youtube]
[youtube]y1bC5hW2WdQ[/youtube] :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ανέκδοτα”