Tο PAOKmania και στα σχολεία!!

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
VagosPaok

Re: Tο PAOKmania και στα σχολεία!!

Δημοσίευση από VagosPaok »

Αμα ηταν να βλεπω την βαση και τις αποψεις αλλων δεν θα εμπαινα(περιμενω να μπω :D )στη γεωλογια
Πολλοι συγγενεις λενε τι θα κανεις εκει,θα ανοιγεις τρυπες?
Και τα κλασικα πανε στρατο/αστυνομια....
Ευτυχως οι γονεις μου δεν ειχαν προβλημα,οχι οτι θα αλλαζα γνωμη...Εδω δεν αλλαξα απο την εκτη δημοτικου τωρα θα αλλαξω???.....
Y.Γ.Free the GEOTEE and TEE...
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Μην μπείτε σε σχολή με βάση την επαγγελματική αποκατάσταση,αλλά με βάση αυτό που σας αρέσει.
Θα το μετανιώσετε αν το κάνετε. ;)
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
VagosPaok έγραψε:ααα και οι πολιτικοι μηχανικοι μονο στην Ελλαδα εχουν τοσα δικαιωματα.
Εχουν καταπατησει ολα τα δικαιωματα ολων των αλλων μηχανικων και μη...Ακου περιβαλλοντικες μελετες...
Είμαστε και οι πρώτοι!
Και γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε;
Έλα,πάτε κάντε κανένα μπετό κι αφήστε εμάς(τους ημμυτες) να πάμε την ανθρωπότητα μπροστά... 8-) :opaokara:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Ρε συ lord ίσως η καλύτερη σχολή η ΗΜΜΥ αλλά έχει όσους εισακτέους έχουν οι Μηχανολόγοι σε Αθήνα και Θεσ/νίκη μαζί...
Καλά πολιτικούς μηχανικούς δεν το πάω σαν επάγγελμα, καθόλου. Δεν με ταιριάζει. Οπότε από Πολυτεχνείο κλείνω προς μηχανολόγους αν και δεν ξέρω αν θα τη δηλώσω... :?

Πληροφορική η καψούρα μου άλλωστε... :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Το κακό με τον αριθμό των εισακτέων είναι ότι στα ΠΡΩΤΑ μαθήματα γίνεται της πόπης και πρέπει να πας κανένα 30λεπτο πριν να αρχίσει το μάθημα για να βρεις θέση,όσο όμως προχωράνε τα μαθήματα τόσο αραιώνει.(ειδικά τα πρωϊνά :twisted: ).
Ναι,οκ υπάρχει μεγαλύτερος ανταγωνισμός μετά,αλλά αν είσαι όντως καλός δεν θα σε εμποδίσει το πόσα άτομα βγαίνουν από την σχολή. ;)
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Καλά σε αυτό έχεις δίκιο. Αλλά για να βγεις ως ο καλύτερος πρέπει να αγαπάς πάρα πολύ το αντικείμενο σου και όχι απλά να το βρίσκεις ενδιαφέρον!
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Δημοσίευση από paokmaniak »

HΛεκτρολογος ειμαι κ εγω. Φοιτητης ακομα ελπιζω βεβαια οταν μπεις να μην ειμαι (χρωσταω 1 που το δινω στις 4 του μηνα και εξεταση διπλωμαιτκης στις 9).
Το ελεγα και σε ενα φιλο που με πηρε προχθες τηλεφωνο για να με ρωτησει το ιδιο πραγμα. Οι ΗΜΜΥτες οπως λεει κ ο αγαπητος LOrd (αληθεια φιλε τι ετος εισαι μπας και γνωριζομαστε) εχουν το καλο ότι έχουν τεράστιο έυρος για επαγγελματικη αποκατασταση και ακομα μεγαλυτερο για μεταπτυχιακα μπορουν να στραφουν απο κλαδους της ιατρικης εως και οικονομικα με μεταπτυχιακο που δεν το εχουν αλλες σχολες. Μηχανολογοι και πληροφορικη που λεες καψουρα δεν κολλαει πουθενα.
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Πρωτοετό είμαι. :opaokara:
Άρα δύσκολα . :p

ΥΓ Γ@μιέται η στατιστική. Θάνατος στο SPSS... :evil: :opaokara:
ΥΓ.2 Γκίκα άμα το αγαπάς το αντικείμενο τότε πίστεψε με δεν έχεις κανένα πρόβλημα. ;)
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

@paokmaniac
Δεν κολλάνε.
Καψούρα η πληροφορική, καλύτερη αποκατάσταση η Μηχανολόγων.
Και εκεί έγκειται το δίλημμα.
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

δεν εχει σε καμια περιπτωση καλυτερη αποκατασταση οι μηχανολογο ιειδικα αν μιλαμε σε πανευρωπαικο επιπεδο και οχι στο κλειστα ελληνικο. Οι μηχανολογοι εχουν πολυ περιορισμενο κλαδο
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Αδερφέ πόσο σίγουρος είσαι για αυτό;
Γιατί όσες πληροφορίες έχω πάρει λένε ακριβώς το αντίθετο..
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

100% σε ποιους κλαδους αναφερεσαι απο ποιους εχεις παρει πληροφοριες και για που μιλας για Ελλαδα η Εξωετερικο??
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Πηγαίνετε ρε σε καμιά Στρατιωτική να ξεμπερδεύετε..
Προσοχή στις σχολές που θα επιλέξετε γιατί κάποιες είναι και μόδα που για Ελλάδα είναι δύσκολα τα πράγματα.
Από πολυτεχνικές όσοι βγαίνουν έχουν τεράστιο ανταγωνισμό (από φίλους που ξέρω) και θέλει πολύ κυνηγητό και λίγοι πετυχαίνουν μισθούς αντάξιους των σπουδών τους.
Δεν είναι για Ελλάδα αυτα τα πράγματα, εκτός αν ο βασικός μισθός πέσει στα 100 ευρώ το μήνα, γίνουμε Κίνα και έχουμε ανάπτυξη στον τομέα με τα ηλεκτρονικά, αλλά και στα κατασκευαστικά.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Πληροφορίες από σπουδαστές, πτυχιούχους, ΚΕΣΥΠ και καθηγητές.
Όσο για το που, no limits.

@Parolos εδώ μου τη σπάνε δουλειές δημόσιου υπαλλήλου. Λες να αντέχω τις στρατιωτικές; Ελευθερία θέλω. Μου τη σπάει η μονιμότητα, τουλάχιστον τώρα. Σε είκοσι χρόνια δεν ξέρω τι θα λέω.
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Mακρια απο στρατιωτικες και αστυνομικες παληκαρε για να μη σου κανουν τα μυαλα κιμα.

Λοιπον δες πες μου μια δουλεια που μπορεις να κανεις σαν μηχανολογος (πέρα απο τον κλάδο του αυτοκινητου) που δε μπορεις να την κανεις σαν ηλεκτρολογος με το καταλληλο μεταπτυχιακο. Στην Ελλαδα ποσες βαριες βιομηχανιες εχουμε? Αντιθετα σαν ηλεκτρολογος μπορεις να δουλεψεις τοσο στην ενεργεια οσο στα δικτυα ακομα και σαν απλος προγραμματιστης η απλος ηλεκτρολογος. Γενικα οι κλάδοι που μπορείς να απασχοληθεις σαν ηλεκτρολογος ειναι πολλαπλασιοι
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”