Γενικά νέα για το μπάσκετ και την Α1'
- WestBlock4
Re: Γενικά νέα για το μπάσκετ και την Α1'
λαθος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος WestBlock4 την Τετ 06 Οκτ 2010, 16:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Θελω να σου κανω μια ερωτηση....εχει χαντμπολ ο Ηρακλης?.......Σε ρωταω γιατι ειδα πως παρεξηγηθηκες που ο φιλος ειπε την αυτονομη θυρα 10,αυτονομους θερμοσιφωνες............δεν ειναι κακο να συμπαθουμε αντιπαλες ομαδες,αλλωστε.......
- WestBlock4
ΕΝΤΑΞΕΙ λαθος ... νομιζα εννοουσε για τους συνδεσμους... ειναι τα νευρα που ακουω τοσα ασχημα γιαυτο... sorry
Ειμαι εντελως οφ τοπικ αλλα θα σου το πω εδω.Γι'αυτο λεω πως πρεπει να ηρεμησουμε ολοι και να δουμε τα πραγματα πιο ψυχραιμα...Ποτε δεν ειναι ολα ασπρα ουτε και ποτε ολα μαυρα.
Σωστά, είναι ασπρόμαυραmpafos4 έγραψε:Ποτε δεν ειναι ολα ασπρα ουτε και ποτε ολα μαυρα.

-
Trikaliotis
Σκέφτεται να αποσυρθεί ο Στογιάκοβιτς
Ο Πέτζα Στογιάκοβιτς άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από την ενεργό δράση το 2011 αν δεν είναι 100% υγιής. Μιλώντας στους δημοσιογράφους ο σμολ φόργουορντ των Νιου Ορλίνς Χόρνετς τόνισε χαρακτηριστικά: "Αυτή θα είναι η 13η σεζόν για μένα και θέλω απλά να μην νιώθω πόνους από τους τραυματισμούς. Το 2011 θα είμαι 34 ετών και θα πρέπει να πάρω μια απόφαση για το τι θέλω να κάνω στη συνέχεια. Αν είμαι 100% καλά πιθανότατα θα συνεχίσω".
http://basketnet.gr/main/2/nba/articles ... etire.html
Ο Πέτζα Στογιάκοβιτς άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από την ενεργό δράση το 2011 αν δεν είναι 100% υγιής. Μιλώντας στους δημοσιογράφους ο σμολ φόργουορντ των Νιου Ορλίνς Χόρνετς τόνισε χαρακτηριστικά: "Αυτή θα είναι η 13η σεζόν για μένα και θέλω απλά να μην νιώθω πόνους από τους τραυματισμούς. Το 2011 θα είμαι 34 ετών και θα πρέπει να πάρω μια απόφαση για το τι θέλω να κάνω στη συνέχεια. Αν είμαι 100% καλά πιθανότατα θα συνεχίσω".
http://basketnet.gr/main/2/nba/articles ... etire.html
η μπαρτσα σε φιλικο με τους λεικερς σε ενα παιχνιδι που μπορεις να το πεις παγκοσμιο τελικο κερδισε τους πρωταθλητες ΝΒΑ 92-89 με σουπερ τον πιτ μαικλ (26π,13ριμπ,7 ασ) !!!!!!!!!!!!!!!
"Φάουλ" από Τζάκσον
Ο Φιλ Τζάκσον μάλλον δεν χώνεψε την ήττα των Λέικερς και θα λέγαμε ότι μίλησε αλαζονικά μετά το παιχνίδι. «Για μένα η Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να παίξει στο ΝΒΑ. Έπαιξαν καλά σήμερα, αλλά δεν είναι στο επίπεδό μας και δεν πιστεύω πως μπορούν να ανταποκριθούν στους ρυθμούς του ΝΒΑ με παιχνίδια κάθε μέρα. Δεν τους υποτιμώ, απλά δεν έχουν τις φυσικές δυνατότητες και το μέγεθος των παικτών μας».
Δηλώσεις που έφεραν μάλιστα την αντίθεση του Κόμπι Μπράιαντ! «Δεν ξέρω γιατί ο κόουτς τα είπε αυτά. Διαφωνώ. Η Μπαρτσελόνα έπαιξε πάρα πολύ καλά και οι συνεργασίες της στο παρκέ ήταν εξαιρετικές. Λίγες ομάδες στο ΝΒΑ το μπορούν αυτό. Σε εμάς οι πιο πολλές ομάδες βασίζονται σε καταστάσεις «ένας εναντίον ενός». Επομένως διαφωνώ με όσα είπε ο Φιλ».
http://www.basketnet.gr/main/2/euroleag ... sn-br.html
Ο Φιλ Τζάκσον μάλλον δεν χώνεψε την ήττα των Λέικερς και θα λέγαμε ότι μίλησε αλαζονικά μετά το παιχνίδι. «Για μένα η Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να παίξει στο ΝΒΑ. Έπαιξαν καλά σήμερα, αλλά δεν είναι στο επίπεδό μας και δεν πιστεύω πως μπορούν να ανταποκριθούν στους ρυθμούς του ΝΒΑ με παιχνίδια κάθε μέρα. Δεν τους υποτιμώ, απλά δεν έχουν τις φυσικές δυνατότητες και το μέγεθος των παικτών μας».
Δηλώσεις που έφεραν μάλιστα την αντίθεση του Κόμπι Μπράιαντ! «Δεν ξέρω γιατί ο κόουτς τα είπε αυτά. Διαφωνώ. Η Μπαρτσελόνα έπαιξε πάρα πολύ καλά και οι συνεργασίες της στο παρκέ ήταν εξαιρετικές. Λίγες ομάδες στο ΝΒΑ το μπορούν αυτό. Σε εμάς οι πιο πολλές ομάδες βασίζονται σε καταστάσεις «ένας εναντίον ενός». Επομένως διαφωνώ με όσα είπε ο Φιλ».
http://www.basketnet.gr/main/2/euroleag ... sn-br.html
Ρε πάλοκ, διόρθωσέ αλλά θυμάμαι ότι στο Αμέρικα δεν πολυψάχνουνε το ντόπινγκ.
Ισχύει ακόμα; Γιατί κάτι για φυσικές δυνατότητες είπε ο φιλ και δεν με έκατσε καλά.
Ισχύει ακόμα; Γιατί κάτι για φυσικές δυνατότητες είπε ο φιλ και δεν με έκατσε καλά.
Οι Lakers χωρίς τον χειρουργημένο (πάλι
) στο δεξί γόνατο Αντρίκο Bynum σε έναν αγώνα ανάμεσα σε 2 μεγάλες αγάπες όπου στα μέσα της τελευταίας περιόδου το mas que un club στέριωσε συνεχόμενα τρίποδα με απόφοιτο Μακεδονικού Pete Michael και Απόλλωνος Πάτρας Morris και πήρε διαφορά 6 πόντων την οποία κράτησε ένεκα του ότι ο Kobe έχτισε σπίτι για τη μάνα του με 2 στα 15 εντός παιδιάς. Εξαιρετικός ο Gasol απέναντι στον έρωτα του με 25 πόντους και 12 απορίμματα, πριαπισμένος ο Odom από το τελευταίο χρυσό που χούφτωσε με 12 πόντους και 18 σκουπίδια, ελαφρά πτωτικός όπως τον περιμένω όλη τη χρονιά ο Fisher king με 12 πόντους, 2 ασσίστ, 2 κλεψίματα και 3 λάθη και ο Artest να βαριέται επιδεικτικά να παίξει άμυνα στον Michael να κλείνει με 10 πόντους από driveακια. Περισσότερα από τους 6 πόντους και τις 2 ασσίστ περιμένω από τη μεταγραφή τον Steve Blake που συμπαθούσα από τους Cliipers καθώς θεωρώ ότι μπορεί να ξεκουράσει επαρκώς τον derek αφού είναι οργανωτικός, με εξαιρετικό σουτ και μπάσιμο. Από τα παιδιά που κουβαλάνε τα νερά για ακόμα μια φορά μου άρεσε ο Devin Ebanks που πιστεύω ότι μπορεί να προσφέρει μερικά ποιοτικά λεπτά ξεκούρασης στον γυάλινο ενώ πολλά περισσότερα περιμένω και από τον Barnes που ήρθε για συμπλήρωμα του R-test σκληρή άμυνα, τσαμπουκά και κανά τριποδο και από τον δεινόσαυρο 35αρη Theo Ratliff που στα νιάτα του κατέβαζε τα φυστίκια από το δέντρο για πλάκα.
Από την εθνική Καταλωνίας πέραν του Michael που τσαντίστηκε από ένα σκληρό φάουλ του φιλέτου και βάλθηκε να αποδείξει ότι αξίζει να αντιμετωπίζει τους καλύτερους που έγραψε 26 πόντους, μάζεψε 13 θρύψαλα και σέρβιρε 7 ασσίστ κερδίζοντας δίκαια το αγαλματίδιο και του μινάρα Morris με 12 πόντους από 4 στα 7 (2 κρίσιμα) τρίποδα, ο Navarro το παραξήλωσε καθώς είχε man 25 αλλά με 7 στα 21 the. Ο Rubio ένα πελώριο μηδενικό έδειξε λίγος για αυτό το επίπεδο ενώ καλά στάθηκε me 10 πόντους από ποσταρίσματα και 7 σκουπίδια ο ψηλός ο Fran Vazquez που έχει άνετα θέση σε ρόστερ NBA καθώς είναι δυνατότερος από τους 3 τούρκους που βρίσκονται ήδη εκεί. Έκπληξη ότι ο Lakovic κρατάει ακόμα τη θέση του ενώ ο Perovic κατά τη γνώμη μου δεν είναι ψηλός επίπεδου Barca ενώ ο Basile δεν αγωνίστηκε καθώς έχει και αυτός όπως και ο Λίνος κάταγμα κόπωσης στο γνωστό φιλμ με τον Δάνυ Δέη Λιούις.
http://www.nba.com/games/20101007/LALBA ... 0011000024
Από την εθνική Καταλωνίας πέραν του Michael που τσαντίστηκε από ένα σκληρό φάουλ του φιλέτου και βάλθηκε να αποδείξει ότι αξίζει να αντιμετωπίζει τους καλύτερους που έγραψε 26 πόντους, μάζεψε 13 θρύψαλα και σέρβιρε 7 ασσίστ κερδίζοντας δίκαια το αγαλματίδιο και του μινάρα Morris με 12 πόντους από 4 στα 7 (2 κρίσιμα) τρίποδα, ο Navarro το παραξήλωσε καθώς είχε man 25 αλλά με 7 στα 21 the. Ο Rubio ένα πελώριο μηδενικό έδειξε λίγος για αυτό το επίπεδο ενώ καλά στάθηκε me 10 πόντους από ποσταρίσματα και 7 σκουπίδια ο ψηλός ο Fran Vazquez που έχει άνετα θέση σε ρόστερ NBA καθώς είναι δυνατότερος από τους 3 τούρκους που βρίσκονται ήδη εκεί. Έκπληξη ότι ο Lakovic κρατάει ακόμα τη θέση του ενώ ο Perovic κατά τη γνώμη μου δεν είναι ψηλός επίπεδου Barca ενώ ο Basile δεν αγωνίστηκε καθώς έχει και αυτός όπως και ο Λίνος κάταγμα κόπωσης στο γνωστό φιλμ με τον Δάνυ Δέη Λιούις.
http://www.nba.com/games/20101007/LALBA ... 0011000024
δεν πολυείδα το παιχνίδι μόνο τα τελευταία λεπτά όπως κάνω συνήθως (γι αυτό και κάνω συνέχεια λάθη στα ονόματα και μου τη λένε κάποιοι κάποιοι
- πάντως nicolaS anelka δε λέω, ούτε sydneY govou σαν τους speakers του nova...
). επίσης δεν γράφω ποτέ μου κριτική για κάτι που δεν κάθομαι να το δω από την αρχή μέχρι το τέλος του (γιατί μετά θυμίζω την εκπομπή στο mega μετά το champions league Που οι πανελίστες παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές βλέπουν 2 λεπτά στιγμιότυπα από ένα ματς και μετά λένε δίκαιη η επικράτηση της porto που είχανε 4 ευκαιρίες ενώ η chelsea μόλς 1!!!!!!!!
).
στα του ματς λοιπόν, 1 ερώτηση για τον αγαπητό darren aronofsky των παρκέ του paokmania:
1) αν υποθέσουμε οτι οι lakers είναι η καλύτερη ομάδα του κόσμου και μάλιστα θα έλεγα και από τις καλύτερες των τελευταίων χρόνων οσον αφορά το γεμάτο ρόστερ (δεν είμαι ειδικός σε αυτό βέβαια), μια barcelona με τους rudy-calderon στη θέση των lakovic-grimau και τον scola ή τον splitter στη θέση του perovic θα μπορούσε να τους κοντράρει (μιλάω σε κανονικό ματς ή σειρά αγώνων για εναν υποτιθέμενο παγκόσμιο τίτλο)?
στα του ματς λοιπόν, 1 ερώτηση για τον αγαπητό darren aronofsky των παρκέ του paokmania:
1) αν υποθέσουμε οτι οι lakers είναι η καλύτερη ομάδα του κόσμου και μάλιστα θα έλεγα και από τις καλύτερες των τελευταίων χρόνων οσον αφορά το γεμάτο ρόστερ (δεν είμαι ειδικός σε αυτό βέβαια), μια barcelona με τους rudy-calderon στη θέση των lakovic-grimau και τον scola ή τον splitter στη θέση του perovic θα μπορούσε να τους κοντράρει (μιλάω σε κανονικό ματς ή σειρά αγώνων για εναν υποτιθέμενο παγκόσμιο τίτλο)?
χαχαχαχαχαχα. ΕΛΕΟΣ. δύο ώρες σου πήρε να πάρεις τόσο μεγάλη απάντηση??????
PS: άντε επανέρχομαι. σας παίρνουμε τον Gasol και σας δίνουμε τον Perovic!!!!!
PS2:η ερώτησή μου ήταν περισσότερο ένα έναυσμα για να σε πείσω κάποια στιγμή να γράψεις μία ανάλυση για το μπάσκετ που παίζεται στο νουμπουα (από τις καλές ομάδες και στα Playoffs τουλάχιστον) με την ευρώπη. από άποψης συστημάτων εννοοώ, τα τετριμμένα για φυσική δύναμη και άλμα τα ξέρουμε. ξερεις οτι αν και δεν παρακολουθώ πολύ τα της αμερικής πλέον (λόγω χρόνου) ήμουν και είμαι πιστός οπαδός του αθλήματος που παίζεται στην απέναντι όχθη. και όπως λέω και στους φίλους μου αν το pick&roll του duda και του obradovic ήταν δική τους εφεύρεση θα λεγότανε пицк анд ролл (αυτό έβγαλε το googole translate μην βαράς)...
PS: άντε επανέρχομαι. σας παίρνουμε τον Gasol και σας δίνουμε τον Perovic!!!!!
PS2:η ερώτησή μου ήταν περισσότερο ένα έναυσμα για να σε πείσω κάποια στιγμή να γράψεις μία ανάλυση για το μπάσκετ που παίζεται στο νουμπουα (από τις καλές ομάδες και στα Playoffs τουλάχιστον) με την ευρώπη. από άποψης συστημάτων εννοοώ, τα τετριμμένα για φυσική δύναμη και άλμα τα ξέρουμε. ξερεις οτι αν και δεν παρακολουθώ πολύ τα της αμερικής πλέον (λόγω χρόνου) ήμουν και είμαι πιστός οπαδός του αθλήματος που παίζεται στην απέναντι όχθη. και όπως λέω και στους φίλους μου αν το pick&roll του duda και του obradovic ήταν δική τους εφεύρεση θα λεγότανε пицк анд ролл (αυτό έβγαλε το googole translate μην βαράς)...
Να σας πω εγω τι εγινε με απλα λογια γιατι ο περουβιανος τα λεει πολυπλοκα
η μια ομαδα επαιζε σαν σε τελικο (μπαρτσα) και η αλλη για να μην πω kamia πιο βαρια κουβεντα φιλικο προετοιμασιας (λεικερς) πολυ καλη ομαδα η μπαρτσα κανεις δεν το αμφισβητει, αλλα τα λογια του φιλ μπορει να ειναι αποτελεσμα της ηττας απο μια ευρωπαικη ομαδα αλλα εχουν μεγαλη δοση αληθειας, ουτε με τον γκασολ νομιζω οτι θα μπορουσε να κανει κατι η μπαρτσα σε συνθηκες NBA, απλα κατα τη γνωμη μου θα διεκδικουσε την εισοδο της στα play-offs.
Y.Γ Καλα ρε μαζι δε ξενυχταγαμε φετος με τους τελικους πιστευεις οτι μπορει ευρωπαικη ομαδα να παιξει σε τετοιο επιπεδο και σε αυτους τους ρυθμους?
Y.Γ Καλα ρε μαζι δε ξενυχταγαμε φετος με τους τελικους πιστευεις οτι μπορει ευρωπαικη ομαδα να παιξει σε τετοιο επιπεδο και σε αυτους τους ρυθμους?
Το ματς δεν το είδα και το αποτέλεσμα με ταρακούνησε. Σε καμία περίπτωση όμως δεν πιστεύω πως οι εγωιστές και υπερόπτες Αμερικανοί, είδαν χαλαρά το ματς. Αυτοί δεν χάνουν ευκαιρία στο να δείξουν στον υπόλοιπο κόσμο πόσο ανώτεροι είναι (σε όλους τους τομείς)