Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
- navigator11
Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
slidar έγραψε:Εγω θελω οταν το εξτρεμ μου ξερει τοση μπαλα οσο ο μικρος οταν μου κανει την κινηση απο εξω δεξια και συγκλινει προς το κεντρο της εστιας οταν σουταρει να το παστελωνει. Δυστυχως ομως ο μικρος ειτε μας αρεσει ειτε οχι στην τελικη προσπαθεια υστερει.
οτι μπορει να υστερει και πρεπει να δουλεψει στον τομεα αυτο το δεχομαι.οτι απο αποτελεσματικοτητα ειναι ενα τεραστιο μηδενικο ομως ειναι αλλο απο αυτο που αναφερεις.για να μην παρανοησουμε ομαδικως.
και ομως ετσι ειναι ...η τελικη του δεν ειναι καλη ...slidar έγραψε:Εγω θελω οταν το εξτρεμ μου ξερει τοση μπαλα οσο ο μικρος οταν μου κανει την κινηση απο εξω δεξια και συγκλινει προς το κεντρο της εστιας οταν σουταρει να το παστελωνει. Δυστυχως ομως ο μικρος ειτε μας αρεσει ειτε οχι στην τελικη προσπαθεια υστερει.
αν δουλεψει πανω σε αυτο τον τομεα θα βγαζει 15 γκολ για πλακα τον χρονο ...
ταχυτατος μπουκαδορος , σπαει μπαλιες οταν μπουκερνει διαγωνια ,
αλλα τελικη στο σουτ καθολου ...
αντε βιερι δουλεψε την τελικη
ρε παιδιά! με τριακόσια χιλιάρικα τον πήραμε απ'την Πόρτο, αν ήταν τέλειος και στην τελική, θα πήγαινε με τριάντα μυρια στην Τσέλσι! στο κάτω κάτω 5 γκολ έχει βάλει +1 το ακυρωμένο.μικρός είναι , παιχταράς είναι, στο χέρι του είναι να βελτιώνεται όσο περνά ο καιρός!Άντε μή σας θυμίσω...Τζόνυ Αναστασιάδηslidar έγραψε:Καλος χρυσος μπουκαδορος τριπλερ αλλα απο αποτελεσματικοτητα ενα τεραστιο ΜΗΔΕΝΙΚΟ.
Με λιγα λογια .. λαδι λαδι και τηγανιτα τιποτα..
- navigator11
Χωρικός έγραψε:ρε παιδιά! με τριακόσια χιλιάρικα τον πήραμε απ'την Πόρτο, αν ήταν τέλειος και στην τελική, θα πήγαινε με τριάντα μυρια στην Τσέλσι! στο κάτω κάτω 5 γκολ έχει βάλει +1 το ακυρωμένο.μικρός είναι , παιχταράς είναι, στο χέρι του είναι να βελτιώνεται όσο περνά ο καιρός!Άντε μή σας θυμίσω...Τζόνυ Αναστασιάδηslidar έγραψε:Καλος χρυσος μπουκαδορος τριπλερ αλλα απο αποτελεσματικοτητα ενα τεραστιο ΜΗΔΕΝΙΚΟ.
Με λιγα λογια .. λαδι λαδι και τηγανιτα τιποτα..
χωρικε αν ο τζοννυ οδηγουσε οπως επαιζε παιζει τωρα να εχει συγχωρεθει!αγνοια πληρης του τι σημαινει στριβω!καλα να'ναι το παλληκαρι.προφανως ορισμενοι δεν εχουν προλαβει τα διαμαντια αυτα ή εχουν απωθησει της μνημης τους τα τιμημενα εκεινα χρονια!

απλα ηθελε τοιχο στη γραμμη του αουτ για να σταματαει....
α ρε τζονυ καλα να σαι...

- ΑποστόληςΑ
Η τελική είναι κάτι που μπορει να το διορθώσει. Δεν τον πήρανε και τα χρόνια! Όπως και ο Βασιλάκης άλλωστε!
- Isaak the Greek
Ο Τζωνυ καλα ειναι παντως και σας χαιρεταει.Ειναι νομιζω προπονητης σε καποια ομαδα εδω κατω.
- ContrerasPablo
Όχι αλλά δεν κάνει θέατρο.Στο γαυροβάζελο πάντως θα το δίνε.
Στο τελος ειναι μια φαση που τον κανουν φαουλ ειναι μεσ το βουρκο και τον διασχιζει ολο χωρις να πεσει...δειχνει καλη νοοτροπια...
Εφαγε πάρα πολύ ξυλο.Κουβάλησε μπάλα.Είχε συμμετοχή στο γκολ και ολα αυτά σε βούρκο.Ειχα ενα φόβο ότι θα τον προκαλούσαν για να αποβληθεί.Ευτυχώς διαψεύστηκα(ως προς την αποβολή...).
Περιμένω γκολ την Κυριακή.
Περιμένω γκολ την Κυριακή.

Αρκετες καλες ατομικες ενεργειες αν και θα μπορουσε να συνεργαστει ακομα καλυτερα με τους υπολοιπους μεσοεπιθετικους μας (μια φορα συνεργαστηκαν αψογα και ηρθε το γκολ...). Σημαντικη η βοηθεια του και οταν μειναμε με 10, μιας και κρατουσε αρκετα τη μπαλα.