9. Fedor Chalov
- kataramenos5
-
- Mr Ξερόλας 2019
Re: 9. Fedor Chalov
Kabamaru11 έγραψε:Ε ενταξει,πως κανετε ετσι;Δεν την....εψαξε ο αδερφος την ειδηση

- Amsterdamer_87
Τι αλλο θα διαβασουμε,το κερατο μου μεσα !!!Psagmenos4 έγραψε:Μόλις τελειωσε και τον Τσαλοφο Ραζβαν. 2 30λεπτα και τώρα εκτός αποστολής. Μετά απορείτε γιατί δεν παίζει μπάλα. Με 60λεπτα και 30λεπτα θέλετε φορ. Ευτυχώς δεν πήραμε κι άλλον να τον καταστρέψει κι αυτόν

Ήμουν γήπεδο και το παρατήρησα, σε φάση πίεσης του ζητούσε νομίζω να πέσει στον αντίπαλο κι αυτός δίσταζε και κάλυπτε χώρο οπότε τελικά έβρισκε πάσα και μας έσπαγαν την πρώτη γραμμή άμυνας.Kaizen έγραψε:Που το ειδες αυτο;; Ρωταω γιατι δεν το προσεξα και δεν μπορω να καταλαβω τι μπορει να εκανε λαθος ο ΤσαλοφAfanas έγραψε:Πολλά νεύρα χτες ο ραζβαν με τον Τσαλοφ
- ΑποστόληςΑ
Θλάση α΄ βαθμού και θα είναι εκτός γηπέδων 10-15 μέρες μετά τον τραυματισμό. Τουτέστιν επανέρχεται από 9 έως 14 Φεβρουαρίου. Οριακά λοιπόν θα χάσει τον πρώτο Ευρωπαϊκό αγώνα.
-
Το περίμενα για πολύ καιρό,θα το γράψω σήμερα. Ήταν σε ένα από τα τελευταία ματς που όταν η ομάδα μπαίνει μέσα για προθέρμανση.Ολοι με το χαμόγελο στο στόμα να χειροκροτούν και βλέπω τον συγκεκριμένο μούτρα κρεμασμένα βλέμμα στο κενό, ενώ οι άλλοι έχουν κάνει τρία βήματα αυτός ενάμιση. Βρε αγόρι μου μπάλα πας να παίξεις να το ευχαριστηθείς χειροκροτα και σύ απόλαυσε όλο αυτό που κάνεις; Που όμως, από κείνη την στιγμή είπα αυτόςδεν. Εύχομαι να με διαψεύσει.αλλα πολύ ντεκαυλε μωρ'αδερφάκι μου φαίνεται να είσαι.
-
-
θα αρχίσουμε τωρα και τα "κλεινει στοματα ο Τσαλοφ".Να δουμε αν θα μεινει κανα στομα ανοιχτό στο τελος.
Για να δουμε, μακαρι εστω κι αργα να αποκτησουμε δυο σταθερες στην επιθεση.
Μπραβο παιχταρα για την γκολαρα
Μπραβο παιχταρα για την γκολαρα