Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Δημοσίευση από joshua »

Για να συντηρειται παντως το θεμα Μαριν τοσες μερες φανταζομαι πως υπαρχει καποιου ειδους συμφωνια με τον παικτη με τον Λουτσεσκου να εχει παιξει καθοριστικο ρολο σε αυτο. Τωρα οσον αφορα την ομαδα του και τα χρονικα περιθωρια εκει ειναι καπως δυσκολα τα πραγματα.Εγω παντως αυτον θελω απο οσους εχουν ακουστει.
icue

Δημοσίευση από icue »

Εγω να πω την αληθεια τον παικτη τον ειδα πρωτη φορα πριν δυο εβδομαδες. Εχετε εικονα απο το τι εκανε στην Ιταλια;
Άβαταρ μέλους
Logistis

Δημοσίευση από Logistis »

Έτσι. Μακάρι να έρθει αυτός.
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Εμένα από την άλλη δεν μου έχει γεμίσει καθόλου το μάτι
Jack_MeHoff

Δημοσίευση από Jack_MeHoff »

Επειδή δεν είναι μαύρος; :lol:
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δεν βλέπω κάποιο χαρακτηριστικό από αυτά που μας λείπουν, τελείως διαφορετικό χαφ από τον Μεϊτέ.
Για το ρόστερ μια χαρά είναι αλλά για βασικός και παρτενέρ του Καμαρά δεν μου κολλάει.

Μου μοιάζει σαν τον παίκτη που θα μπορούσε να είχε γίνει ο Χαρίσης αν δεν τον κέρδιζε η νύχτα.
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

Δημοσίευση από PAOK1LIFE »

O Πετρωτός στο ραδιόφωνο είπε ότι υπάρχουν προτάσεις για Κοταρσκι και ότι κάπου το αυτί του πήρε ότι χώθηκε Ο ΠΑΟΚ σφινα για Μπρινιόλι γιατί η κούλα πάει για Στρακόσια. Δεν νομίζω απλά το αναφέρω γιατί ποτέ δεν ξέρεις. Μπορεί να μην ήταν τελικά επικοινωνιακό το δημοσίευμα της κουλας για Μπρινιόλι αν πάει για Στρακόσια. Θα φανεί......
Σε άλλα νέα πάμε για Μαριν
Μεταξύ άλλων το δημοσιεύμα της centotrentuno αναφέρει χαρακτηριστικά: «Επιστρέφοντας στην Κάλιαρι μετά από δύο χρόνια δανεισμού στην Έμπολι, ο Μάριν θα βρει τον ίδιο Νίκολα στη Σαρδηνία με τον οποίο μοιράστηκε τους τελευταίους μήνες στην Τοσκάνη, πετυχαίνοντας μαζί τη σωτηρία της Έμπολι. Ο πρώην παίκτης του Άγιαξ, ο οποίος έφτασε στην Κάλιαρι το καλοκαίρι του 2020, δεν θα είχε κλείσει τις πόρτες για να μείνει στην Κάλιαρι, αλλά το θέμα του συμβολαίου φαίνεται να είναι ένα δύσκολο εμπόδιο που πρέπει να ξεπεραστεί. Το συμβόλαιο του είναι στο 1.000.000 ευρώ καθαρά μέχρι τον Ιούνιο του 2025, μισθός που θεωρείται πολύ υψηλός και που οδηγεί τον σύλλογο του προέδρου Τομάζο Τζουλίνι να μην αποκλείει τη μόνιμη μεταγραφή του.

Το βλέμμα του ΠΑΟΚ έχει πέσει στον Μάριν, ο οποίος έχει πρωταρχική ανάγκη να ενισχύσει την ομάδα του με έναν μέσο με τα χαρακτηριστικά του Ρουμάνου.Υπάρχει μια λεπτομέρεια που θα έβαζε τον Μάριν στη δεύτερη θέση ανάμεσα στις επιθυμίες του ελληνικού συλλόγου. Η επιθυμία να ολοκληρωθεί με την αγορά το συντομότερο δυνατό έρχεται σε σύγκρουση με το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γερμανίας που στην ουσία θα καθυστερούσε την άφιξη του Μάριν στον ΠΑΟΚ. Για το λόγο αυτό, στο αγώνισμα των δύο ατόμων με τον Μίσιτς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ο τελευταίος εμφανίζεται αυτή τη στιγμή ως το φαβορί. Με την Κάλιαρι να ενδιαφέρεται, γνωρίζοντας ότι για να μην μπει κεφαλαιακή ζημία στον ισολογισμό, η αφετηρία για μια πιθανή μεταγραφή θα ήταν 2.000.000 ευρώ, ουσιαστικά το ποσό που δεν κατέβαλε η Έμπολι για το δικαίωμα εξαγοράς του Μάριν».
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

+1926 για Μαριν
Κάνει συμπαθητικό Γιουρο και θα είναι δύσκολο αν δεν έχουμε κάνει προεργασία !
Είδωμεν
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Και γιατί να μπούμε σφίνα για Μπρινιόλι και όχι για Στρακόσια?
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

Δημοσίευση από PAOK1LIFE »

Σουριναμέζος έγραψε:Και γιατί να μπούμε σφίνα για Μπρινιόλι και όχι για Στρακόσια?
Καλά αυτά είναι ικασίες του Πετρωτού δεν νομίζω αλλά ποτέ δεν ξέρεις εξαρτάται την πρόταση και την ομάδα αν κάνει ομάδα της Πρεμιερ όπως γράφεται αυτοί πληρώνουν καλά.
Τον Στρακόσια δεν τον έχω δει, δεν τον ξέρω. Εχω δει τον πατέρα του στον γαύρο, αλλά έχει συμβόλαιο στην Αγγλία ενώ ο Ιταλός είναι ελεύθερος και τον έχουμε δει το ξέρουμε. ΘΑ δούμε τι θα γίνει αν θα γίνει.
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

νά την πάλι την Κάλιαρι :D ..κάθε καλοκαίρι στο προσκήνιο

πέρσι την 'έριξα' κατηγορία, φέτος δεν τα κατάφερα :mrgreen:
dev

Δημοσίευση από dev »

τσορμπα στο αρθρο του λεει για μια αμεση εξυπνη λυση στο θεμα του χαφ

μηπως μιλαει για ανταλλαγη με εκονγκ καποιου παικτη? οι τουρκοι εχουν καποιο χαφ πλην κουρμπελη?

ας γινει κατι τετοιο + αγορα Μαριν ή Μισιτς
Άβαταρ μέλους
beyes4

Δημοσίευση από beyes4 »

Δεν θέλω να πιστέψω ότι υπάρχει έστω 0,00001% πιθανότητα να ενδιαφερομαστε να φέρουμε τερματοφυλακα τον Ιταλό τζαβελα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος beyes4 την Τετ 26 Ιουν 2024, 18:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Μακριά από Μπρινιόλι
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Η Ίντερ έκλεισε τον τερματοφύλακα της Τζένοα !
Αν λέει κάτι για μας !
Ίσως επανέλθουν για Κοταρσκι
Ο Τζιλαρντινο είναι μεγάλος φαν του Κροάτη και τον θέλει οπωσδήποτε μαθαίνω
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”