Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Για να συντηρειται παντως το θεμα Μαριν τοσες μερες φανταζομαι πως υπαρχει καποιου ειδους συμφωνια με τον παικτη με τον Λουτσεσκου να εχει παιξει καθοριστικο ρολο σε αυτο. Τωρα οσον αφορα την ομαδα του και τα χρονικα περιθωρια εκει ειναι καπως δυσκολα τα πραγματα.Εγω παντως αυτον θελω απο οσους εχουν ακουστει.
Εγω να πω την αληθεια τον παικτη τον ειδα πρωτη φορα πριν δυο εβδομαδες. Εχετε εικονα απο το τι εκανε στην Ιταλια;
- Σουριναμέζος
-
- Σουριναμέζος
Δεν βλέπω κάποιο χαρακτηριστικό από αυτά που μας λείπουν, τελείως διαφορετικό χαφ από τον Μεϊτέ.
Για το ρόστερ μια χαρά είναι αλλά για βασικός και παρτενέρ του Καμαρά δεν μου κολλάει.
Μου μοιάζει σαν τον παίκτη που θα μπορούσε να είχε γίνει ο Χαρίσης αν δεν τον κέρδιζε η νύχτα.
Για το ρόστερ μια χαρά είναι αλλά για βασικός και παρτενέρ του Καμαρά δεν μου κολλάει.
Μου μοιάζει σαν τον παίκτη που θα μπορούσε να είχε γίνει ο Χαρίσης αν δεν τον κέρδιζε η νύχτα.
O Πετρωτός στο ραδιόφωνο είπε ότι υπάρχουν προτάσεις για Κοταρσκι και ότι κάπου το αυτί του πήρε ότι χώθηκε Ο ΠΑΟΚ σφινα για Μπρινιόλι γιατί η κούλα πάει για Στρακόσια. Δεν νομίζω απλά το αναφέρω γιατί ποτέ δεν ξέρεις. Μπορεί να μην ήταν τελικά επικοινωνιακό το δημοσίευμα της κουλας για Μπρινιόλι αν πάει για Στρακόσια. Θα φανεί......
Σε άλλα νέα πάμε για Μαριν
Σε άλλα νέα πάμε για Μαριν
Μεταξύ άλλων το δημοσιεύμα της centotrentuno αναφέρει χαρακτηριστικά: «Επιστρέφοντας στην Κάλιαρι μετά από δύο χρόνια δανεισμού στην Έμπολι, ο Μάριν θα βρει τον ίδιο Νίκολα στη Σαρδηνία με τον οποίο μοιράστηκε τους τελευταίους μήνες στην Τοσκάνη, πετυχαίνοντας μαζί τη σωτηρία της Έμπολι. Ο πρώην παίκτης του Άγιαξ, ο οποίος έφτασε στην Κάλιαρι το καλοκαίρι του 2020, δεν θα είχε κλείσει τις πόρτες για να μείνει στην Κάλιαρι, αλλά το θέμα του συμβολαίου φαίνεται να είναι ένα δύσκολο εμπόδιο που πρέπει να ξεπεραστεί. Το συμβόλαιο του είναι στο 1.000.000 ευρώ καθαρά μέχρι τον Ιούνιο του 2025, μισθός που θεωρείται πολύ υψηλός και που οδηγεί τον σύλλογο του προέδρου Τομάζο Τζουλίνι να μην αποκλείει τη μόνιμη μεταγραφή του.
Το βλέμμα του ΠΑΟΚ έχει πέσει στον Μάριν, ο οποίος έχει πρωταρχική ανάγκη να ενισχύσει την ομάδα του με έναν μέσο με τα χαρακτηριστικά του Ρουμάνου.Υπάρχει μια λεπτομέρεια που θα έβαζε τον Μάριν στη δεύτερη θέση ανάμεσα στις επιθυμίες του ελληνικού συλλόγου. Η επιθυμία να ολοκληρωθεί με την αγορά το συντομότερο δυνατό έρχεται σε σύγκρουση με το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γερμανίας που στην ουσία θα καθυστερούσε την άφιξη του Μάριν στον ΠΑΟΚ. Για το λόγο αυτό, στο αγώνισμα των δύο ατόμων με τον Μίσιτς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ο τελευταίος εμφανίζεται αυτή τη στιγμή ως το φαβορί. Με την Κάλιαρι να ενδιαφέρεται, γνωρίζοντας ότι για να μην μπει κεφαλαιακή ζημία στον ισολογισμό, η αφετηρία για μια πιθανή μεταγραφή θα ήταν 2.000.000 ευρώ, ουσιαστικά το ποσό που δεν κατέβαλε η Έμπολι για το δικαίωμα εξαγοράς του Μάριν».
- pagotatzis
+1926 για Μαριν
Κάνει συμπαθητικό Γιουρο και θα είναι δύσκολο αν δεν έχουμε κάνει προεργασία !
Είδωμεν
Κάνει συμπαθητικό Γιουρο και θα είναι δύσκολο αν δεν έχουμε κάνει προεργασία !
Είδωμεν
- Σουριναμέζος
Καλά αυτά είναι ικασίες του Πετρωτού δεν νομίζω αλλά ποτέ δεν ξέρεις εξαρτάται την πρόταση και την ομάδα αν κάνει ομάδα της Πρεμιερ όπως γράφεται αυτοί πληρώνουν καλά.Σουριναμέζος έγραψε:Και γιατί να μπούμε σφίνα για Μπρινιόλι και όχι για Στρακόσια?
Τον Στρακόσια δεν τον έχω δει, δεν τον ξέρω. Εχω δει τον πατέρα του στον γαύρο, αλλά έχει συμβόλαιο στην Αγγλία ενώ ο Ιταλός είναι ελεύθερος και τον έχουμε δει το ξέρουμε. ΘΑ δούμε τι θα γίνει αν θα γίνει.
- Shivaspace
νά την πάλι την Κάλιαρι
..κάθε καλοκαίρι στο προσκήνιο
πέρσι την 'έριξα' κατηγορία, φέτος δεν τα κατάφερα

πέρσι την 'έριξα' κατηγορία, φέτος δεν τα κατάφερα

τσορμπα στο αρθρο του λεει για μια αμεση εξυπνη λυση στο θεμα του χαφ
μηπως μιλαει για ανταλλαγη με εκονγκ καποιου παικτη? οι τουρκοι εχουν καποιο χαφ πλην κουρμπελη?
ας γινει κατι τετοιο + αγορα Μαριν ή Μισιτς
μηπως μιλαει για ανταλλαγη με εκονγκ καποιου παικτη? οι τουρκοι εχουν καποιο χαφ πλην κουρμπελη?
ας γινει κατι τετοιο + αγορα Μαριν ή Μισιτς
Δεν θέλω να πιστέψω ότι υπάρχει έστω 0,00001% πιθανότητα να ενδιαφερομαστε να φέρουμε τερματοφυλακα τον Ιταλό τζαβελα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος beyes4 την Τετ 26 Ιουν 2024, 18:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- john4serres
- pagotatzis
Η Ίντερ έκλεισε τον τερματοφύλακα της Τζένοα !
Αν λέει κάτι για μας !
Ίσως επανέλθουν για Κοταρσκι
Ο Τζιλαρντινο είναι μεγάλος φαν του Κροάτη και τον θέλει οπωσδήποτε μαθαίνω
Αν λέει κάτι για μας !
Ίσως επανέλθουν για Κοταρσκι
Ο Τζιλαρντινο είναι μεγάλος φαν του Κροάτη και τον θέλει οπωσδήποτε μαθαίνω