ΕΥΡΩΠΗ 2024-25

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Re: ΕΥΡΩΠΗ 2024-25

Δημοσίευση από zarathustra79 »

@marsantos έχεις δίκιο, θα πρέπει οπωσδήποτε να κρατάμε παιδιά από τις ακαδημίες έστω για να παίξουν συμπληρωματικό ρόλο για περιπτώσεις τραυματισμών και τιμωριών.

Ωστόσο από οτι καταλαβαίνω από τις περιπτώσεις τσιγγάρα και λύρατζη, οι μικροί συνήθως προτιμούν να πηγαίνουν σε ομάδες που θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο παρά να αγωνίζονται μόνο σε περίπτωση ανάγκης. Για μένα καλά έκαναν και άφησαν τον τσιγγάρα να φύγει, εφόσον ήταν δυσαρεστημένος με το ρόλο του.

Η πιο λειτουργική λύση είναι να έχεις μια πολύ δυνατή 22άδα παικτών, έχοντας όσο γίνεται κάποιους παίκτες με ευελιξία να μπορούν να παίξουν σε παραπάνω θέσεις.

Δυστυχώς και αυτό είναι απίθανο να συμβεί γιατί πάντα θα υπάρχει η πιθανότητα να μη βγει κάποια μεταγραφή και να έχεις φορτωθεί ένα συμβόλαιο για 2-3 χρόνια.
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

Μπράβο στον τα βαν για την λίστα

Έστειλε τα σωστά μηνύματα για το μέλλον

Και μακάρι τα νέα παιδιά να πάρουν χρόνο, ειδικά ο Κώττας έχει πολλά να δώσει
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

marsantos έγραψε:Μπανε δεν έχεις άδικο και αν δούμε καθεμια από αυτές τις περιπτώσεις ξεχωριστα μπορεί και να είναι δύσκολα υλοποιησιμες.
Στο γενικότερο σκεπτικό αναφέρομαι.
Πάντως το να έρθουν παιδιά από κάτω είναι κάτι που ακόμα δε μπορούμε να το πούμε με βεβαιότητα. Θα έχεις μέχρι 17 ξένους στη λίστα. Μπορείς να βρεις αρκετούς από τα κάτω για του χρόνου που να μπορούν να στηρίξουν την πρώτη ομάδα σε επίπεδο πρωταθλητισμου; Μακάρι.

Τωρα το γιατί θα επέστρεφε ένας Έλληνας στον ΠΑΟΚ και στη χώρα του γενικότερα δεν το ξέρουμε. Θα σου πω ένα παράδειγμα. Μιλώντας προσωπικά με τον Πελκα ( τυχαία συνάντηση, δεν το γνωρίζω το παιδί), τον Μάρτη που μας περασε,μου είχε πει πως ήταν πολύ πιθανόν να επιστρέψει και μάλιστα μου το έβγαζε με χαρά. Προφανώς ήξερε πως δε θα έπαιρνε τέτοιο συμβόλαιο. Άρα στο να θέλει να επιστρέψει κάποιος, μπορεί να συντρέχουν κι άλλοι λόγοι.
Δε λέω πως θα επιστρέψουν όλοι. Μπορεί τελικά να μην θέλει κανένας να γυρίσει. Σαν κλαμπ όμως είναι χρήσιμο να διερευνηθουν διαθέσεις γιατί το πρόβλημα των. γηγενων όλο και θα μεγαλώνει.

Προφανώς γίνεται αυτό, δηλαδή υπάρχουν διερευνυτικες επαφές,απλά στα παιδιά που μπορούν να στσθουν ακόμα στον ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα αν θέλεις στους δύο που αναφέρεις,τα χρήματα και ο ρόλος τους θα παίξουν σημαντικό ρόλο,για την επιστροφή τους.
Αν ο Πελκας βρίσκει μέχρι τα 31 πχ συμβόλαια κοντά στο μύριο στην Τουρκία, γιατί να έρθει, δεν πρόκειται ο ΠΑΟΚ να του δώσει ποτέ αυτά τα λεφτά.
Αν ο Κουλουρης είναι το νο1 στη θέση που παίζει στην ομάδα του, γιατί να έρθει ως νο3 στον ΠΑΟΚ με τα ίδια λεφτά, δεν θα γίνει ποτέ, αυτό λέω.
Το να φέρεις γυρολόγους που δεν έχουν παίξει ποτέ στην ομάδα τύπου Γιούτα,Σιωπή και Φετφατζιδη Μπουχαλακη πχ ,τίποτα δεν θα πάρεις, μέτριοι παίχτες,χωρίς κανένα δέσιμο με την ομάδα,καθαρή υποβάθμιση του ροστερ ,μόνο και μόνο για τις ευρωπαϊκές λίστες, έτσι η ομάδα δεν ανεβαίνει επίπεδο.
Γιαυτό λέω, πρέπει να δοθούν και άλλα χρήματα στις ακαδημίες,να βγάλουμε και άλλους δικούς μας παίχτες, δεν υπάρχει άλλος δρόμος αν θέλεις να φτάσεις σε επίπεδο ομάδων chl και να μπορείς να σταθείς στην διοργάνωση.
Γιατί με το χρήμα που πέφτει πλέον στις ελληνικές ομάδες, σύντομα η βαθμολογία της χώρας θα είναι σε επίπεδο κοντά στη 10η θέση.
Αυτό σημαίνει σταθερά έξοδος ομάδων στο chl και αν δεν μπορέσουμε να σταθούμε εμείς, θα μπορέσουν οι άλλοι.
Αυτό είναι ένα μεγάλο στοίχημα της ομάδας για τα επόμενα χρόνια.
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Μπάνε επί της ουσίας δε διαφωνούμε.
Αν ο Πελκας βρίσκει μέχρι τα 31 πχ συμβόλαια κοντά στο μύριο στην Τουρκία, γιατί να έρθει, δεν πρόκειται ο ΠΑΟΚ να του δώσει ποτέ αυτά τα λεφτά.
Τώρα ναι, είναι δύσκολο να αφήσει τέτοιο συμβόλαιο. Ποτέ όμως δεν ξέρεις. Για φέτος πάντως που ήταν ελεύθερος υπήρχε πρόσφορο έδαφος.
...Το να φέρεις γυρολόγους που δεν έχουν παίξει ποτέ στην ομάδα τύπου Γιούτα,Σιωπή και Φετφατζιδη Μπουχαλακη...
Προφανώς δεν αναφέρομαι σε τέτοιους. Μακριά από μας..
Γιατί με το χρήμα που πέφτει πλέον στις ελληνικές ομάδες, σύντομα η βαθμολογία της χώρας θα είναι σε επίπεδο κοντά στη 10η θέση.
Αυτό σημαίνει σταθερά έξοδος ομάδων στο chl και αν δεν μπορέσουμε να σταθούμε εμείς, θα μπορέσουν οι άλλοι.
Αυτό είναι ένα καταπληκτικό θέμα που θίγεις. Πρέπει οπωσδήποτε να μας απασχολήσει (για τον Doom θα ήταν ένα εξαιρετικό case study η εξέλιξη των πραγμάτων σε επίπεδο βαθμολογιών).
Ο νέος τρόπος διεξαγωγής των ευρωπαϊκών διοργανώσεων δείχνει πως τα πράγματα οδηγούνται σε πιο περίκλειστες καταστάσεις. Όποιοι προλάβουν πρόλαβαν.
Δε φτάνει μόνο η καλή ευρωπαϊκή συγκομιδή για να μη χάσουμε το τραίνο..
Ποια είναι η καταλληλότερη στρατηγική ώστε να μπορούμε να δηλώνουμε συνεχώς παρόντες σε εγχώριες και ευρωπαϊκές εξελίξεις δεν γνωρίζω.
Είναι μια ουσιαστική ιδέα αυτό που προτείνεις με τις ακαδημίες.
Δε μπορούμε όμως να είμαστε σίγουροι ότι αυτό αρκεί.
Δε νομίζω ότι οι ακαδημίες μπορούν με συνεπή ρυθμό να δώσουν τα εφόδια για να προχωρήσεις.
Για παράδειγμα, αν για μια τριετία οι ακαδημίες δε μπορούν να τροφοδοτήσουν την πρώτη ομάδα και οι άλλοι ανεβάζουν το μπάτζετ στο θεό τι θα κάνεις;
Και να έχουμε κάτι στο νου μας. Η σταθερή θέση μας ως βασικού διεκδικητή του πρωταθλήματος άρα και σταθερού υποψήφιου σε league phases είναι κάτι στο οποίο μεγάλο μερίδιο έχει ο προπονητής μας. Το να έχω στα χέρια μου λίγα και να παράγω πολλά δεν είναι δεδομένο σε ένα ποδοσφαιρικό περιβάλλον σαν της Ελλάδας. Κάποια στιγμή ο Ράσβαν θα φύγει. Οι ακαδημίες μόνο δεν φτάνουν. Αν οι άλλοι ανεβάζουν κατακόρυφα μπάτζετ και ποιότητα, πρέπει και εσύ να ανέβεις.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Εννοείται, ο Ιβάν αυτό το εξασφαλίζει, δεν έχουν ξεφύγει ιδιαίτερα σε αυτόν τον τομέα οι άλλοι και αυτό είναι πρόσκαιρο γιατί υπάρχει αδυναμία του Σαββίδη λόγω του πολέμου.
Δεν θα υφίσταται για πάντα, πρέπει και εμείς να φτιάξουμε το νέο μας γήπεδο και αυτό θα δώσει την απαραίτητη ώθηση.
Μη ξεχνάμε ότι αυτή τη στιγμή που μιλάμε,ο Σαββιδης είναι ο μεγαλομετοχος που έχει βάλει τα περισσότερα χρήματα από κάθε άλλον εν ενέργεια ιδιοκτήτη ομάδας στη χώρα και αυτό με στοιχεία,όχι στα λόγια.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

marsantos έγραψε:
Αυτό είναι ένα καταπληκτικό θέμα που θίγεις. Πρέπει οπωσδήποτε να μας απασχολήσει (για τον Doom θα ήταν ένα εξαιρετικό case study η εξέλιξη των πραγμάτων σε επίπεδο βαθμολογιών).
Ο νέος τρόπος διεξαγωγής των ευρωπαϊκών διοργανώσεων δείχνει πως τα πράγματα οδηγούνται σε πιο περίκλειστες καταστάσεις. Όποιοι προλάβουν πρόλαβαν.
Δε φτάνει μόνο η καλή ευρωπαϊκή συγκομιδή για να μη χάσουμε το τραίνο..
Ποια είναι η καταλληλότερη στρατηγική.
Φίλε μου Μαρσαντέ, έχω αναλύσει την σημαντικότητα της 10ης θέσης (11ης μέχρι προπερσι)
Απλά ότι χάνεται μέσα στις σελίδες θα πρέπει να τα επαναφέρω συχνά πυκνά στην επιφάνεια με μαζικές παραθέσεις

Γίνεται/επιτρέπεται ή θα φαίνεται κουταστική επανάληψη

Όλα (ελπίζω) τα ευρωπαϊκά θέματα έχουν γραφτεί και αναλυθεί
Και όχι μόνο από εμένα φυσικά.

Στο podcast η επόμενη (επιδερμική) αναφορά
Και στο επόνενο podcast η επόμενη αναλυτική ;)
Άβαταρ μέλους
vasgias

Δημοσίευση από vasgias »

Παίδες επειδή όσο ζούσα Αγγλία δεν είχα την ευκαιρία να πάω να δω τον ΠΑΟΚ έξω και τώρα έχω κλείσει εισιτήρια για να ανέβω Μάντσεστερ με έχουν ζώσει τα φίδια να βρω εισιτήρια. Θα μπορούσε να με ενημερώσει κάποιος αν ως κάτοχος διαρκείας έχω ελπίδες να βρω όταν τα ανακοινώσουν με κάποια προτεραιότητα; Δυστυχώς δεν έχω κάνει καμιά εκδρομή με ΠΑΟΚ στο εξωτερικό και είναι λίγο όνειρο η ελπίδα να τον δω μέσα στο Θέατρο.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

ΕΥΡΩΠΗ 2024-25

Δημοσίευση από JohnDag »

Δυστυχώς το ότι έχεις διαρκείας σε αυτά τα ματς δεν σου δίνει καμία απολύτως εγγύηση.

Τα εισιτήρια που δικαιούμαστε για το ματς είναι 3.800 και τα διαρκείας μας είναι 17.000. Ποιος να πρωτοπρολάβει;

Τα μόνα διάρκειας που έχουν εγγυημένο εισιτήριο στα εκτός Ευρωπαϊκά είναι τα vip.

Άσε που το 90% δεν θα βγουνε καν προς διάθεση και θα πάνε κατευθείαν σε συνδέσμους.

Άρα, τα περίπου 300 εισιτήρια που θα βγουν στο σάιτ της ΠΑΕ σε 1-2 λεπτά θα έχουν κάνει φτερά.

Τόσο εγώ όσο και ο Gika έχουμε εξηγήσει πως μπορείς να πάρεις εισιτήριο στην πλευρά των γηπεδούχων σε προηγούμενα μας ποστ. Κανε έναν κόπο να τα διαβάσεις και αν χρειαστείς έξτρα βοήθεια εδώ είμαστε.
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Καλα επειδη τα διαρκειας ειναι 17.000 δε σημαινει οτι θα μπορουν και θα θελουν να πανε ολοι..
Ενα ταξιδι κοστιζει κανα 1000 το λιγοτερο..
Εγω ειμαι σιγουρος οτι θα βρεις με το διαρκειας..
Οι πτησεις απο θεσσαλονικη ειναι απλησιαστες εκεινες τις ημερες.
Οι περισσοτεροι που θα πανε θα ειναι του εξωτερικου που ΔΕΝ θα εχουν διαρκειας. Οποτε εισαι σε πλεονεκτικη θεση
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Όπως βρήκαμε με την Φρανκφούρτη και την Μπριζ;

Αφού δεν έχεις εμπειρία από ταξίδια στο εξωτερικό και δεν ξέρεις τι παίζει, γιατί εκφέρεις άποψη και παραπληροφορείς τους συνοπαδους σου;
Άβαταρ μέλους
vasgias

Δημοσίευση από vasgias »

Ευχαριστώ για το Input και τα δύο παιδιά. Τσέκαρα αυτά που συζητήσατε νωρίτερα στα posts σας. Καταλαβαίνω ότι το ορθό είναι να μην το αφήσω για τελευταία στιγμή μέσω της ΠΑΕ. Αντιθέτως, να κλείσω paded seats με VPN, ξένο όνομα (το οποίο δεν ξέρω πώς θα το καταλάβουν αν βάλω αγγλική διεύθυνση αλλά οκ), αγγλική κάρτα (την οποία έχω στην κατοχή μου αλλά το όνομα είναι ελληνικό :x ). Εγώ έχω κάνει κανονικά account με διεύθυνση στο Manchester, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν πρέπει να το προχωρήσω έτσι αλλά ίσως να βάλω φίλο/φίλη που μένουν εκεί να κάνουν το ίδιο και να τα κλείσουν αυτοί. Γενικά τρέλα...
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

JohnDag έγραψε:Όπως βρήκαμε με την Φρανκφούρτη και την Μπριζ;

Αφού δεν έχεις εμπειρία από ταξίδια στο εξωτερικό και δεν ξέρεις τι παίζει, γιατί εκφέρεις άποψη και παραπληροφορείς τους συνοπαδους σου;
Φιλε μου στη φρανκφουρτη και στη γερμανια μενει ο μισος ελληνισμος. Καμια σχεση. Και ειναι καρακεντρο ευρωπης.
Το ιδιο και στη μπρυζ πανευκολα προσβασιμο απο παντου με αυτοκινητα.
Το μαντσεστερ δεν ειναι το ιδιο.
Πρεπει να παρεις αεροπλανο.
Δεν εχει τοσους ελληνες.
Για πες μου ποσοι με διαρκειας θα πανε? Εχεις δει τις τιμες?
Οσους ξερω κανενας δεν θα παει γιατι ειναι αδυνατον
Άβαταρ μέλους
JohnDag

ΕΥΡΩΠΗ 2024-25

Δημοσίευση από JohnDag »

Θα έχει πολύ κόσμο, περίπου 8-9Κ δικούς μας. Σίγουρα.

Εδώ είχαν ανεβάσει 6-7Κ τα σκουλήκια με την Σιτι, τι συζητάμε τώρα;

Είναι από τις πιο εμπορικές εκδρομές που μπορούμε να έχουμε ως φίλαθλοι και όχι δεν είναι τόσο ακριβή.

Αν ψαχτείς λίγο βρίσκεις αεροπορικά σε φυσιολογικές σχετικά τιμές ακόμα και σήμερα.

Δεν μιλάμε για τους Ευρωπαίους δικούς μας που είναι και πολλοί αλλά και είναι και ακόμα πιο φτηνά τα εισιτήρια γι’ αυτούς.

Για να μην πάθουμε, λοιπόν, ότι πάθαμε και με την Τσέλσι που κι εκεί ήμασταν υπερδιπλάσιοι από τα εισιτήρια που μας αναλογούσαν καλό είναι να είμαστε καβατζωμενοι.

Στην τελική ακόμα και αν εν τέλη βρούμε εισιτήρια από το σάιτ της ΠΑΕ τα πουλάμε για πλάκα αυτά που αγοράσαμε τώρα στις αντίστοιχες πλατφόρμες.

Πέρα από αυτό, επιμένω ότι σε κάποια θέματα καλό είναι να μιλάνε αυτοί που έχουν εμπειρία. Ώστε να μεταφέρεται σωστά η πληροφορία στους συνοπαδους.

Κάνω 2-3 ταξίδια κάθε χρόνο με τον ΠΑΟΚ στην Ευρώπη και έχω ξαναπάει Αγγλία όποτε έχω μια άλφα εμπειρία στο θέμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JohnDag την Πέμ 05 Σεπ 2024, 15:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Ούτε VPN ούτε τίποτα. Κάνε εγγραφή, βάλε ιδανικά μία αγγλική διεύθυνση, αν έχεις κάποιον γνωστό στο νησί βάλε το δικό του κινητό και αγόρασε hospitality, padded seats ή τις επιλογές με φαγητό. Μίλησα με το support τους, είπα ότι είμαι έλληνας, ότι ήταν όνειρο μου να δω την Μάντσεστερ να παίζει με την ομάδα μου τον ΠΑΟΚ και αν μπορώ να πάρω εισητήρια στο hospitality και μου είπαν ναι, με ρώτησαν αν χρειάζομαι βοήθεια και έκλεισαν ευχόμενοι enjoy the game. Όλα αυτά με mail.

Έχω ένα θεματάκι ακόμα - δεν έχω λάβει το confirmation email και τα εισητήρια δεν εμφανίζονται στο app αλλά μόνο στο online account. Πιστεύω ότι ήταν κάποιο glitch την ώρα που τα αγόρασα. Τους έχω ξαναστείλει και περιμένω. Αλλά ήταν ευγενικοί και χαρούμενοι αν βοηθήσουν, οπότε δεν νομίζω να έχω θέμα.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

hospitality από που ψωνίζετε? επίσημο site η παίζει κανένα link?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”