Γελοιοτητες.giapas έγραψε:https://www.youtube.com/shorts/ZzPWtHutaCw?feature=share
95. Στέφανος Τζίμας
Re: 95. Στέφανος Τζίμας
Συνοπαδικη αλληλεγγυη πανω απο ολα. Η ανατροφη μου δε μου επιτρεπει να σου απαντησω αναλογα, ο καθενας οπως μεγαλωσε.Tolaros έγραψε:Ε τι θα γίνει με αυτό το φρούτο , θα μας διώξετε όλους από το φόρουμ όπως πάει
Γιατι αν ηταν τακτικα ετοιμος θα κοστιζε 30-40-50 η και παραπανω...αναλογα το ταλεντοZanis24 έγραψε:Γιατι να θελουν παντως να δωσουν τοσα λεφτα για εναν τακτικα ανετοιμο παικτη ειναι αξιον αποριας
Κι ο Χααλαντ στα 18 ειχε χρηματηστηριακη αξια 5 μυρια...και τωρα 200...
Ούτε κι εγώ πιστεύω ότι θα δοθούν τόσα χρήματαMiles έγραψε:Γνώστης της μεταγραφικής αγοράς της β' Γερμανίας δεν είμαι, αλλά 20+ εκ. να δοθούν αυτή τη στιγμή για τον Τζίμα νομίζω δύσκολο, άσχετα το τι θόρυβος γίνεται. Τα ίδια ακούγαμε κάποτε και για Τζόλη, και τελικά προέκυψε Νόριτς, ενώ η περσινή του πορεία, όχι πολύ διαφορετική από την τωρινή του Τζίμα, έφερε το βελγικό πρωτάθλημα.
Ο παίχτης του χρόνου θα παίζει για μας, ένας από τους δύο βασικούς φορ.
Θα κάνουν μικρότερη προσφορά, ίσως στα 15 - 16 εκατομμύρια και θα προσπαθήσουν να πάρουν τον παίκτη με το μέρος τους, δηλαδή να τον κάνουν να ζητάει ο ίδιος να πάρει τη μεταγραφή
Ως γνωστόν στον ΠΑΟΚ όποιος ζητάει να φύγει φεύγει
Δεν κρατάμε παίκτες με το ζόρι
Και ο Κωνσταντέλιας θα έφευγε, αν επέμεινε να φύγει, όπως έφυγε ο Τζόλης, ο Κουλιεράκης κλπ
Έναν Πέλκα κρατήσαμε κάποτε και μετά τον δώσαμε πολύ λιγότερα
Το ίδιο και με τον Μιχαηλίδη όταν μας τον ζητούσαν 5 - 5,5 εκατομμύρια από Τουρκία μεριά
Μάλλον τώρα θα το έχουν μετανιώσει που δεν τον έδωσαν τότε
Όπως επίσης μετάνιωσαν που δεν έδωσαν τον Ζαμπά όταν έπρεπε
Όπως δεν ξέρω αν μετάνιωσαν ήδη που δεν έδωσαν τον Κωνσταντέλια
Όσες φορές πουλήσαμε, πουλήσαμε σε καλή τιμή
Δεν ξεπουλήσαμε παίκτες
Είτε πρόκειται για Πριγιοβιτς, Σβιντέρσκι, Γιαννούλη, Τζόλη, Κούτσια, Κουλιερακη
Υπήρχαν λάθη στο timing, σίγουρα στην περίπτωση Άκπομ
Όσοι έφυγαν μάλλον είχαν καλύτερη πορεία, από αυτούς που δεν έφυγαν
Δεν θα πω ότι έφυγαν και σώθηκαν, αλλά δεν τους έφαγε και το μαύρο σκοτάδι
Ακόμα ακόμα και ο Κουλούρης έπαιξε στη Γαλλία και τώρα πάει καλά στην Πολωνία
Γενικά με αυτό το διοικητικό μοντέλο οργάνωσης και ποδοσφαιρικής τεχνογνωσίας που έχουμε, αυτό το προφίλ αυτού του προπονητή που έχουμε και το όλο κόνσεπτ του οργανισμού ΠΑΟΚ με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα ή ελληνική πραγματικότητα, η εξέλιξη που μπορεί να έχει ένας νεαρός ποδοσφαιριστής είναι με σχετικά χαμηλό ταβάνι και από ένα σημείο και μετά ξεκινάει για διάφορους λόγους η στασιμότητα
Που θέλω να καταλήξω λέγοντας όλα αυτά και αναφέροντας όλα τα προηγούμενα παραδείγματα;
Ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι και το πιο κατάλληλο σωματείο για την ποδοσφαιρική εξέλιξη ενός νεαρού ποδοσφαιριστή πάνω από ένα ορισμένο σημείο, είναι ως ένα συγκεκριμένο σημείο, αλλά όχι πάνω από αυτό για να εξελιχθεί στο παραπάνω επίπεδο, των μεγάλων ευρωπαϊκών σαλονιών
Κλείνοντας το σεντόνι δηλαδή καταλήγω να πω, ότι όσο και να μη μας αρέσει, εμείς οι ίδιοι αν ήμασταν στη θέση του Τζίμα αυτή τη στιγμή, δεν θα υπήρχε περίπτωση με την καμία να θέλαμε να γυρίσουμε πίσω
Τουλάχιστον εγώ αν ήμουν στη θέση του, δύσκολο το κόβω να γύριζα
Μάλλον θα έλεγα στον Ιβάν Σαββίδη, σε ευχαριστώ για όλα, αλλά θέλω να με δώσετε, θέλω να πάρω τη μεταγραφή
Για αυτο το λογο πιεζουν ολοι οι μικροι να φυγουν. Οταν βλεπει ο καθε Τζιμας τον Σαματα και τον Μπραντον βασικο μεχρι και 5-0 ματς, φυσικα δε θα θελει να γυρισει.
- Μπαρκαρούτσος
Να γυρισει να βλεπει 5αλεπτα και να γινεται αλλαγη στο 45? Ναι ειμαι σιγουρος θα τρεξει
- Μπαρκαρούτσος
Ε οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές, πριν παίξουν 90λεπτα, κάποτε έπαιζαν 5λεπτα. Το θέμα είναι να κάνεις υπομονή σαν αθλητής και να αρπάζεις τις ευκαιρίες σου.
Ο Τζολης πιεζε επι Παμπλο και εφυγε μολις ηρθε ο Λουτσε. Ο Γιαννουλης ψαχνοταν να φυγει επι Αμπελ ενω επαιζε καραβασικος και εφυγε οταν ηρθε ο Παμπλο. Ο Ντελιας πιεσε να μεινει με τον ιδιο προπονητη
. Σιγουρα ο προπονητης φταιει, ολα αυτα ειναι συμπτωσεις
Πρωταθλημα πηρες περσι, απο οτι φαινεται ο σκοπος δεν ηταν αυτος αλλα να παιζει ο Τζιμας

Πρωταθλημα πηρες περσι, απο οτι φαινεται ο σκοπος δεν ηταν αυτος αλλα να παιζει ο Τζιμας
- PAOKevolution
Το θέμα είναι πως έχει τόση υπομονή κι απαντάς σε αυτόν. Τον έτσουξε το περσινό πρωτάθλημα με Μπράντον και Σαμάτα.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ε οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές, πριν παίξουν 90λεπτα, κάποτε έπαιζαν 5λεπτα. Το θέμα είναι να κάνεις υπομονή σαν αθλητής και να αρπάζεις τις ευκαιρίες σου.
Μην έχεις τη μύγα μωρέ, για ένα μαλακα από Νεάπολη λέωZanis24 έγραψε:Συνοπαδικη αλληλεγγυη πανω απο ολα. Η ανατροφη μου δε μου επιτρεπει να σου απαντησω αναλογα, ο καθενας οπως μεγαλωσε.Tolaros έγραψε:Ε τι θα γίνει με αυτό το φρούτο , θα μας διώξετε όλους από το φόρουμ όπως πάει
Βλέποντας το μέλλον:
Θα γυρίσει του χρόνου, θα τον βάζει ο Λουτσέσκου και από το ''δεν τον βάζει'' θα περάσουμε στο ''τον αχρήστεψε κι αυτόν''.
Θα γυρίσει του χρόνου, θα τον βάζει ο Λουτσέσκου και από το ''δεν τον βάζει'' θα περάσουμε στο ''τον αχρήστεψε κι αυτόν''.
- PAOK_Antarctica
Προσωπικά δεν πανηγύρισα το περσινό πρωτάθλημα γι'αυτόν ακριβώς τον λόγο.aivas19 έγραψε:
Όπως δεν πανηγύρισα το πρωτάθλημα του 2019 επειδή δεν έπαιζε ο Μίσιτς.
Κάποια πράγματα είναι πιο σημαντικά από τον ΠΑΟΚ παιδιά. Όπως το να παίζουν οι αγαπημένοι παίκτες του εκάστοτε χρήστη ενός οπαδικού φόρουμ. Με άξονα αυτό, πρέπει να κινείται και ο οποιοσδήποτε κόουτς του ΠΑΟΚ.
Δηλαδη αν επαιζε ο Τζιμας και ο Μισιτς λιγο περισσοτερο θα χαναμε το πρωταθλημα; Δεν υπηρχε καμια πιθανοτητα να το επαιρνες ευκολοτερα;
Ε ναι αφου αν επαιζε ο Τζιμας αντι Σαματα θα επεφτες κατηγορια. Ο σκοπος μαλλον ειναι να μην παιζουν τα ελληνακιαaivas19 έγραψε:Ο Τζολης πιεζε επι Παμπλο και εφυγε μολις ηρθε ο Λουτσε. Ο Γιαννουλης ψαχνοταν να φυγει επι Αμπελ ενω επαιζε καραβασικος και εφυγε οταν ηρθε ο Παμπλο. Ο Ντελιας πιεσε να μεινει με τον ιδιο προπονητη. Σιγουρα ο προπονητης φταιει, ολα αυτα ειναι συμπτωσεις
![]()