Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Θερμή παράκληση προς τούς μοντ..
Ανοίξτε το τοπικ των μεταγραφών!
Δεν γίνονται που δεν γίνονται άλλες κινήσεις,
Παιχνίδι σε καμιά βδομάδα,
Τηλεόραση δεν βλέπω...
Αυτοί οι καβγάδες είναι μια κάποια λύση.
Υ.Γ το παραπάνω είναι παράκληση ,δεν είναι υπόδειξη .
Ανοίξτε το τοπικ των μεταγραφών!
Δεν γίνονται που δεν γίνονται άλλες κινήσεις,
Παιχνίδι σε καμιά βδομάδα,
Τηλεόραση δεν βλέπω...
Αυτοί οι καβγάδες είναι μια κάποια λύση.
Υ.Γ το παραπάνω είναι παράκληση ,δεν είναι υπόδειξη .
Σόρρυ θέλω διευκρίνιση:Dimg4 έγραψε:Ψηφιστε με μοντ για ανοιγμα του τοπικ και 150 ευρω καρτα αγορων στον Σκλαβενιτη
Θα μας δώσεις 150 ευρώ δωροεπιταγη άμα σε κάνουμε μοντ;
Ή θέλεις να σε κάνουμε μοντ ΚΑΙ να σου δώσουμε και επιταγή;
- sourmenetes
- Moderator
Τώρα ρωτάς;;;
Με τον dim μιλάς!
150αρι θα πάρουμε για πλάκα...
Χάχαχαχα
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τον dim μιλάς!
150αρι θα πάρουμε για πλάκα...
Χάχαχαχα
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- kataramenos5
Χαχαχαχα θα πληρωσουμε κιολας.?rainmaker έγραψε:Σόρρυ θέλω διευκρίνιση:Dimg4 έγραψε:Ψηφιστε με μοντ για ανοιγμα του τοπικ και 150 ευρω καρτα αγορων στον Σκλαβενιτη
Θα μας δώσεις 150 ευρώ δωροεπιταγη άμα σε κάνουμε μοντ;
Ή θέλεις να σε κάνουμε μοντ ΚΑΙ να σου δώσουμε και επιταγή;
Παρτε το χαλαρα παλικαρια. Δε παλευεται αλλιως.
- ΑποστόληςΑ
Θεωρώ τελείως λάθος το κλείδωμα ενός τόπικ, ιδιαίτερα σημαντικού, γιατί αφορά στην πληροφόρηση των μελών του φόρουμ.
Εάν υπάρχουν 5-10 που για διάφορους λόγους θεωρείτε ότι υβρίζουν τον Ιβάν, ή δεν ξέρω τι άλλο, απλά μπανάρετέ τους. Δεν είναι δυνατόν να κλειδώνει ένα τόπικ!
Εξ άλλου αυτοί οι ίδιοι 5-10 θα εμφανιστούν και θα αρπαχτούν και στα υπόλοιπα τόπικ. Τι θα κάνετε τότε; Θα κλειδώσετε το φόρουμ;
Εάν υπάρχουν 5-10 που για διάφορους λόγους θεωρείτε ότι υβρίζουν τον Ιβάν, ή δεν ξέρω τι άλλο, απλά μπανάρετέ τους. Δεν είναι δυνατόν να κλειδώνει ένα τόπικ!
Εξ άλλου αυτοί οι ίδιοι 5-10 θα εμφανιστούν και θα αρπαχτούν και στα υπόλοιπα τόπικ. Τι θα κάνετε τότε; Θα κλειδώσετε το φόρουμ;
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ας πουν αυτοί που έχουν πληροφόρηση αν αξίζει να ξανανοίξει, και το βλέπουμε. 

- ΑποστόληςΑ
Εσύ ποιος είσαι;Mitsospaoki4 έγραψε:Ας πουν αυτοί που έχουν πληροφόρηση αν αξίζει να ξανανοίξει, και το βλέπουμε.
- kataramenos5
Αποστολη γενικα συμφωνω στο να μη κλειδωνει τιποτα αλλα ετσι που εγινε φετος ισως θα ταν καλυτερα να κλεινε και το φόρουμ 1-2 μερες μπας και συνεφερουμε.ΑποστόληςΑ έγραψε:Θεωρώ τελείως λάθος το κλείδωμα ενός τόπικ, ιδιαίτερα σημαντικού, γιατί αφορά στην πληροφόρηση των μελών του φόρουμ.
ΥΓ Παπα εχεις παπα?
- ΑποστόληςΑ
Γιατί αν κλείσει και ξανανοίξει τι θα πετύχει; Θα εξαγνιστούν τα μέλη;
Σοβαρά τα γράφετε ότι θέλετε να κλείσει το φόρουμ;
Σοβαρά τα γράφετε ότι θέλετε να κλείσει το φόρουμ;
- kataramenos5
Αντε να μη κλεισει συνολικα. Ν αφησουν την ΑΜΚ και τα διαρκειας του μπασκετ ανοιχτα.
ΥΓ Μπας και ηρεμησουν λιγακι βρε αποστολε
ΥΓ Μπας και ηρεμησουν λιγακι βρε αποστολε
Η άποψη μου είναι ότι άμα αύριο φέρουμε τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ΤΟΤΕ είναι που πρέπει να το κρατήσουμε κλειστό. Έτσι για να τσιτσιριζονται όλοι που δε σεβάστηκαν τις δεκάδες εκκλήσεις μας όλο το καλοκαίρι για λελογισμενες κριτικές και τοποθετήσεις.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Τρολλαρω ΑποστόληΑποστόληςΑ έγραψε:Εσύ ποιος είσαι;Mitsospaoki4 έγραψε:Ας πουν αυτοί που έχουν πληροφόρηση αν αξίζει να ξανανοίξει, και το βλέπουμε.
Τι να κάνω με αυτή την ησυχία που έπεσε
Ας φέρουμε τον Κριστιάνο Ροναλντο κι ας μην ξανά ανοίξει το τοπικ ούτε τα Χριστούγεννα.rainmaker έγραψε:Η άποψη μου είναι ότι άμα αύριο φέρουμε τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ΤΟΤΕ είναι που πρέπει να το κρατήσουμε κλειστό. Έτσι για να τσιτσιριζονται όλοι που δε σεβάστηκαν τις δεκάδες εκκλήσεις μας όλο το καλοκαίρι για λελογισμενες κριτικές και τοποθετήσεις.
Αποστόλης όταν τρώει μπαν κάποιο μέλος: Διαφωνώ με το μπαν, δεν τεκμηριώνεται με τίποτα.ΑποστόληςΑ έγραψε:Θεωρώ τελείως λάθος το κλείδωμα ενός τόπικ, ιδιαίτερα σημαντικού, γιατί αφορά στην πληροφόρηση των μελών του φόρουμ.
Αποστόλης όταν δεν μπορεί να γράψει εκεί που θέλει: "Εάν υπάρχουν 5-10 που για διάφορους λόγους θεωρείτε ότι υβρίζουν τον Ιβάν, ή δεν ξέρω τι άλλο, απλά μπανάρετέ τους".