ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Βασικά τι ακριβώς συζητάμε η ομάδα δεν έχει 6αρι , τρώμε όλες τις φάσεις λόγω ελλείψεως 6αριου κόφτη, ο Αουγκουστος κόφτης δεν είναι μη δευτερολογώ..
Ακόμη κι ο Κανιας αυτή τη στιγμή θα μου φαινόταν μεταγραφική ατομική βόμβα σε σχέση με τον κανένα.
Edit: xrisitsapa συμφωνώ γι αυτό δεν υπάρχει χώρος για τον Εσίτι που μόνο κόβει. Το στυλ τσιμιροτ αυτό ακριβώς κάνει που λες.

Ακόμη κι ο Κανιας αυτή τη στιγμή θα μου φαινόταν μεταγραφική ατομική βόμβα σε σχέση με τον κανένα.
Edit: xrisitsapa συμφωνώ γι αυτό δεν υπάρχει χώρος για τον Εσίτι που μόνο κόβει. Το στυλ τσιμιροτ αυτό ακριβώς κάνει που λες.
					Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parolos την Κυρ 27 Δεκ 2020, 14:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

- Mitsospaoki4
- Moderator
Δουβικας Ουαρντα είναι τα καλύτερα τους γρανάζια μεσοεπιθετικα.Dimitris++++ έγραψε:Αν ο Βόλος πηγαίνει από μπεο σε Ισπανό-Αργεντινους γιατί θεωρείς ότι αποδυναμώνεται.?..άνετα αν είναι και δυνατοί οικονομικά μπορούν να φέρουν απευθείας από την πηγή καλούς παίκτες...Mitsospaoki4 έγραψε:Όχι άλλο Ουαρντα....
Btw γιατί τόσο μανεια να αποδυναμώσουμε τον Βόλο;;;
Και κάτι ακόμα, έξωαγωνιστικό.
Σε μια περίοδο όπου έχουμε περάσει σε αντεπίθεση και κυνηγάμε σχέση οαρη - γκει, καλό είναι να αποφύγουμε τα πολλά και μαζεμένα πάρε δώσε με μπεο, για να μην τους δώσουμε πάτημα για νέες ιστορίες..
Ξέρω μεγάλη μ@λακια αυτό που λέω, αλλά δυστυχώς έτσι δουλεύει ο βόθρως τους..
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Δεν νομίζω ότι τα χαφ σαν τον Τσιμιροτ τους φέρνεις για να σου δώσουν νούμερα. Αλλά για την αθόρυβη δουλειά τους,τα κλεψίματα,τα τρεξίματα. Το γεγονός ότι δεν βελτιώθηκε σε άλλους τομείς δεν του έδωσε το δικαίωμα να κάνει το βήμα παραπάνω.

Τότε που βγάλανε τον Βιερίνια στο open tv έλεγε ότι είναι δύσκολα για τον Γκαρσία γιατί η ομάδα έχει χτιστεί για το 3-4-2-1 και ο Πάμπλο θέλει να παίξει 4-2-3-1 και 4-3-3, οπότε θέλει παίκτες για να το παίξει. Και αν θυμάμαι είχε πει ότι δεν είναι σίγουρος αν μπορεί να είναι έτοιμη η ομάδα φέτος

- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Πολύ πιθανό. Τουλάχιστον αστεία η προσέγγιση κάποιων δημοσιογράφων ότι δεν του παρέδωσε καμμένη γη ο προηγούμενος προπονητής. Δεν του έδωσε τον Φυτανιδη και τον Κοντοέ, συμφωνώ, αλλά του έδωσε ένα ρόστερ κομμένο και ραμμένο για ένα συγκεκριμένο σύστημα. Και όχι μόνο ο προπονητής για να είμαι δίκαιος.

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Το σύστημα του Αμπελ θα μας έφερνε στην 3-4 θέση άνετα γιατί απλά δεν μπορούσες να πάρεις βαθμούς με τις ομάδες που έπαιζαν ταμπούρι.
Ίσως να περνούσες ομίλους Uefa αλλά Ελλάδα θα γελούσε και ο κάθε πικραμένος.
Sent from my iPhone using Tapatalk

Ίσως να περνούσες ομίλους Uefa αλλά Ελλάδα θα γελούσε και ο κάθε πικραμένος.
Parolos έγραψε:Αυτά ακριβώς έκανε ρε συ μπανε ο τσιμιροτ.obanebane έγραψε:Θα μας ανεβάσει επίπεδο ο Τσιμιροτ;
Ρε πλάκα κάνετε;
Ο ΠΑΟΚ θέλει έναν παίχτη να γαμεί και να δέρνει, να βάζει γκολ ,να πασάρει, να κρατάει μπάλα.
Ποιός Τσιμιροτ,ένα γκολ μέσα στον βαζελο όλη του η καριέρα στον ΠΑΟΚ.
Κλεψίματα κάλυψη χώρου για δύο, προώθηση γρήγορα το παιχνίδι στο τρανσισιον, κλεψίματα ψηλά. Μη λέμε ότι θέλουμε το παλικάρι είναι ο ορισμός του σύγχρονου εξαριου.
Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί κοιτάτε τα νούμερα όταν μιλάμε για εξαρι..
μόνο ο Vidal έχει λίγα τέτοια νούμερα (5 γκολ 5 ασίστ) αλλά με 56 παιχνίδια το χρόνο, και με ομάδες που βάζουν 130 γκολ στη σεζόν.
Ειλικρινά έχετε στο νου σας κάποιο καλύτερο χαφ από τσιμιροτ? Και δε λέμε ντε και καλά τον ίδιο, αλλά τέτοιο στυλ. Θα περάσει κι ο Αουγκουστος στο 8 μαζί με Σβαμπ ή Καντουρι και όλα πρίμα. Κι αυτό γιατί ο Αουγκουστος είναι καθαρό 8αρι.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ρε συ παρολε,η ομάδα χρειάζεται δημιουργία ρε φίλε.
Δηλαδή να θυσιάσουμε τον παίχτη στο 8-10 που φωνάζει η ομάδα για ενίσχυση και να φέρουμε έναν στο 6-8;
Δεν χρειάζεται 6αρι η ομάδα.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Συμφωνώ. 6αρια υπάρχουν. Βασικός ο Αουγκούστο, αναπληρωματικός ο Τσιγγαρας. Ενώ δημιουργικα χαφ (ενεργά)  εκτός του Καντουρι και του Σβαμπ δεν έχουμε. Εκεί είναι η ανάγκη.

Χωρίς Μπισεσβαρ (στην χρόνια του αήττητου,έδωσε 10 γκολ και 10 ασιστ) χωρίς Πελκα ( να μη γράφω τι έδινε  ο Πέλκας,γνωστά) και με έναν αυστριακό που παραπαίει και δεν είναι η θέση του εκεί,εσείς λέτε ότι θέλουμε 6αρι. 
Δηλαδή ρε πουστη,τόσο λάθος το ξέρω εγώ το άθλημα;
Τι να πω,τόσοι πολλοί που λέτε για 6αρι,πιθανότατα εγώ είμαι λάθος.

Δηλαδή ρε πουστη,τόσο λάθος το ξέρω εγώ το άθλημα;
Τι να πω,τόσοι πολλοί που λέτε για 6αρι,πιθανότατα εγώ είμαι λάθος.
Ακριβως το ιδιο πιστευω και εγω bane.To προβλημα του ΠΑΟΚ στην Ελλαδα ειναι μεσοεπιθετικο,οχι μεσοαμυντικο και εχω ξαναγραψει πως ομαδα χωρις νουμερα απο επιτελικο στην Ελλαδα,στοχους ΔΕΝ.Ειναι η ΜΟΝΗ θεση της εντεκαδας που δεν εχουμε ΟΥΤΕ ΜΙΑ επιλογη και συζηταμε αν πρεπει να φερουμε 6ρι,θεση στην οποια υπαρχουν Αγκουστο,Τσιγγαρας και Εσιτι.Καπως ετσι εμενα δεν με χαλαει καθολου η επιστροφη Ουαρντα.Θεωρω απιθανο να παρουμε και επιτελικο και εξτρεμ οποτε οτιδηποτε σε ενισχυση στη γραμμη ειναι ευπροσδεκτο και θα ηθελα να δω Ουαρντα,Λαμπρου να αξιολογουνται απο τον Γκαρσια.

- 
				ariskatiforos
Επειδή το έχουμε στο dna μας να αυτό πιανόμαστε κορόιδα σε πολλές κ διάφορες περιπτώσεις 
και μόνο η ιδέα ότι μπορεί να πάρει ο γαύροςΑβ τον ουαρντα και να κάνει παπάδες κάτι που θεωρώ πολύ πιθανόν , μου γυρνάει το μυαλό ως προς το ποσο αγαθιάρικα θα φερθούμε επιτρέποντας κάτι τέτοιο για ένα ταλαντούχο παίκτη που θέλει σα τρελός να φοράει τ ασπρόμαυρα εκφράζοντας τη συμπάθεια του όταν ήταν ακόμα παίκτης του Παναιτωλικού
Στη τελική ποσο κακό μπορεί πια να κάνει ;έχουμε υποστεί τόσους και τόσους άμπαλους κ επι της ουσίας ευκαιρία σοβαρή δε του δόθηκε ποτε ...το καλοκαίρι αποφασίστηκε να του δοθεί στις προπονήσεις έκανε πλάκα στους υπόλοιπους ...κόλλησε όμως κορονοιο κ για κάποιο λόγο η ευκαιρία δε του δόθηκε
Μου φαίνεται αστεία αυτή η εμμονή με τον ουαρντα λες και ειναι ο έξω από εδώ
Θέλω να έρθει κ εκτός του το ότι είμαι σίγουρος αν του δοθεί σοβαρή ευκαιρία θα δείξει θα γλιτώσουμε και τα εγκεφαλικά και τα πλακώματα μεταξύ μας σε περίπτωση π παει γαύροαβ και βγάλει π είναι κ το πιο πιθανό μάτια ...
Ας μην φερόμαστε αγαθιάρικα ..δεν είμαστε παρθεναγωγείο ...δηλαδή ο σερτζιο ο παμπλο ο Μουσλίμοβιτς δεν ήταν τρελοί ;φτάνει με τη καραμέλα ..για βάθος ρόστερ είναι μια χαρά και πολύ περισσότερο

και μόνο η ιδέα ότι μπορεί να πάρει ο γαύροςΑβ τον ουαρντα και να κάνει παπάδες κάτι που θεωρώ πολύ πιθανόν , μου γυρνάει το μυαλό ως προς το ποσο αγαθιάρικα θα φερθούμε επιτρέποντας κάτι τέτοιο για ένα ταλαντούχο παίκτη που θέλει σα τρελός να φοράει τ ασπρόμαυρα εκφράζοντας τη συμπάθεια του όταν ήταν ακόμα παίκτης του Παναιτωλικού
Στη τελική ποσο κακό μπορεί πια να κάνει ;έχουμε υποστεί τόσους και τόσους άμπαλους κ επι της ουσίας ευκαιρία σοβαρή δε του δόθηκε ποτε ...το καλοκαίρι αποφασίστηκε να του δοθεί στις προπονήσεις έκανε πλάκα στους υπόλοιπους ...κόλλησε όμως κορονοιο κ για κάποιο λόγο η ευκαιρία δε του δόθηκε
Μου φαίνεται αστεία αυτή η εμμονή με τον ουαρντα λες και ειναι ο έξω από εδώ
Θέλω να έρθει κ εκτός του το ότι είμαι σίγουρος αν του δοθεί σοβαρή ευκαιρία θα δείξει θα γλιτώσουμε και τα εγκεφαλικά και τα πλακώματα μεταξύ μας σε περίπτωση π παει γαύροαβ και βγάλει π είναι κ το πιο πιθανό μάτια ...
Ας μην φερόμαστε αγαθιάρικα ..δεν είμαστε παρθεναγωγείο ...δηλαδή ο σερτζιο ο παμπλο ο Μουσλίμοβιτς δεν ήταν τρελοί ;φτάνει με τη καραμέλα ..για βάθος ρόστερ είναι μια χαρά και πολύ περισσότερο
joshua έγραψε:Ακριβως το ιδιο πιστευω και εγω bane.To προβλημα του ΠΑΟΚ στην Ελλαδα ειναι μεσοεπιθετικο,οχι μεσοαμυντικο και εχω ξαναγραψει πως ομαδα χωρις νουμερα απο επιτελικο στην Ελλαδα,στοχους ΔΕΝ.Ειναι η ΜΟΝΗ θεση της εντεκαδας που δεν εχουμε ΟΥΤΕ ΜΙΑ επιλογη και συζηταμε αν πρεπει να φερουμε 6ρι,θεση στην οποια υπαρχουν Αγκουστο,Τσιγγαρας και Εσιτι.Καπως ετσι εμενα δεν με χαλαει καθολου η επιστροφη Ουαρντα.Θεωρω απιθανο να παρουμε και επιτελικο και εξτρεμ οποτε οτιδηποτε σε ενισχυση στη γραμμη ειναι ευπροσδεκτο και θα ηθελα να δω Ουαρντα,Λαμπρου να αξιολογουνται απο τον Γκαρσια.
Δηλαδή εννοείς η ενίσχυση μας στις θέσεις μεσοεπιθετικα να είναι ο Ουαρντα και ο Λάμπρου;
Καί τα δύο είναι το πρόβλημα. Τεράστιο πρόβλημα μεσοαμυντικά με αργές επιστροφές και τεράστιους χώρους στα διαστήματα, ΚΑΙ πρόβλημα στην δημιουργία. Δύο χάφ θέλει ο ΠΑΟΚ, έναν φόρ και παίκτες στις ακραίες θέσεις ανάλογα με τις αλλαγές στο ρόστερ. Οι τρείς αυτοί είναι στον άξονα και θα πρέπει όλοι τους να έχουν ταχύτητα.

Η λογική του 6 είναι για να έχεις το κέντρο και να βομβαρδίζεις επί 60 λεπτά να καθαρίσεις τα ματς.
Αυτό κάνει και ο γαυρος φέτος αλλά έχει τον αραμπι που τον ξελασπώνει.
Για να πάρουμε κέντρο επι Λουτσέσκου είχαμε 3 χαφ και Μπίσε έξω αριστερά τέταρτο.
Στο γκολ όμως ήθελες Πριγιο να περάσει τη μπάλα από την κλειδαρότρυπα.

Φέτος χωρίς γκολ φορ δεν φτάνει μόνο 6αρη.

Αυτό κάνει και ο γαυρος φέτος αλλά έχει τον αραμπι που τον ξελασπώνει.
Για να πάρουμε κέντρο επι Λουτσέσκου είχαμε 3 χαφ και Μπίσε έξω αριστερά τέταρτο.
Στο γκολ όμως ήθελες Πριγιο να περάσει τη μπάλα από την κλειδαρότρυπα.
Φέτος χωρίς γκολ φορ δεν φτάνει μόνο 6αρη.
- 
				tsoupakampra
Πισωγύρισμα ο πριογιο, ο τσιμιροτ και ο Γκάρι αλλά ο Λάμπρου και ο ουαρντα season 4 δεν είναι πισωγύρισμα