14. Andrija Zivkovic
-
Re: 14. Andrija Zivkovic
Εχεις πρόβλημα και με τα ελληνικά σου.
«Η δικαιολογία χειροτέρα του σφάλματος»
Οκ, απαλλάσσεσαι.
Οκ, απαλλάσσεσαι.
- ΑποστόληςΑ
Ασχοληθείτε λίγο και με τον Άντρια που ανανέωσε, ενώ ο Ραπτόπουλος ήταν σίγουρος ότι ΔΕΝ...
Δεν ήταν δικαιολογία σε πρώτη φάση.ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Εχεις πρόβλημα και με τα ελληνικά σου.
Οκ, απαλλάσσεσαι.
Γεγονός είναι ότι έχεις πει ότι "κάτι έμαθες από την κίτρινη γειτονιά". Τα ποστ υπάρχουν. Συκοφαντίες ξεσυκοφαντιες έτσι είναι τα πράγματα.
Αλλά όπως ξαναειπα στα @ @ μου στο τετράγωνο η οποιαδήποτε άποψη σου (που δεν έχεις).
Σε κάθε ποστ σου δηλώνεις ότι πρεσβεύεις τον ΠΑΟΚ. Και τα μόνα ποστ σου έχουν να κάνουν να επιπληττεις τους άλλους, και όσους παίχτες ή προπονητές δε γουστάρεις να πετάς λάσπη. Όποιος σε ξέρει, ξέρει.. Τέλος από μένα.
ΥΓ: Μακάρι να απαλλάχθηκα από σένα και να μη διασταυρωθούν ξανά τα ποστ μας.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Ημαρτον!
Τι άλλο θα ακούσουμε..
Επίσης μη γαματε τα τόπικ!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τι άλλο θα ακούσουμε..
Επίσης μη γαματε τα τόπικ!
-
Όταν γράφονται ανυπόστατες και αόριστες κατηγορίες εναντίον ενός μέλους, δεν νομίζω ότι αρκεί αυτό που έγραψες ως διαχειριστής.
ΥΓ. Δεν σε ανέφερα ούτε ασχολήθηκα μαζί σου, απάντησα όταν ανέφερες το όνομα μου. Σε εξέθεσε ο υποβολέας σου.
Τα μπερδεύεις.
ΥΓ. Δεν σε ανέφερα ούτε ασχολήθηκα μαζί σου, απάντησα όταν ανέφερες το όνομα μου. Σε εξέθεσε ο υποβολέας σου.
Τα μπερδεύεις.
Το οτι μερικοι δεν καταλαβετε που πηγαινε το ποστ μου με εκπλησσει. Ντισελντορφ με σενα τι να ασχοληθω ρε φιλε;
Ο Κωστας ειχε πεταξει την σποντα κ μετεφερε κιτρινες θεσεις εδω μεσα αλλα ηταν υπερβολικα ΧΕΣΤΗΣ να μου απαντησει τι εννοουσε κ το απεφευγε. Ετσι κι αλλιως μονο λιγοι δεν ξερουν τι ρολο βαραει εδω μεσα.

Ο Κωστας ειχε πεταξει την σποντα κ μετεφερε κιτρινες θεσεις εδω μεσα αλλα ηταν υπερβολικα ΧΕΣΤΗΣ να μου απαντησει τι εννοουσε κ το απεφευγε. Ετσι κι αλλιως μονο λιγοι δεν ξερουν τι ρολο βαραει εδω μεσα.
ΑκριβωςParolos έγραψε:Δεν ήταν δικαιολογία σε πρώτη φάση.ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Εχεις πρόβλημα και με τα ελληνικά σου.
Οκ, απαλλάσσεσαι.
Γεγονός είναι ότι έχεις πει ότι "κάτι έμαθες από την κίτρινη γειτονιά". Τα ποστ υπάρχουν. Συκοφαντίες ξεσυκοφαντιες έτσι είναι τα πράγματα.
Αλλά όπως ξαναειπα στα @ @ μου στο τετράγωνο η οποιαδήποτε άποψη σου (που δεν έχεις).
Σε κάθε ποστ σου δηλώνεις ότι πρεσβεύεις τον ΠΑΟΚ. Και τα μόνα ποστ σου έχουν να κάνουν να επιπληττεις τους άλλους, και όσους παίχτες ή προπονητές δε γουστάρεις να πετάς λάσπη. Όποιος σε ξέρει, ξέρει.. Τέλος από μένα.
ΥΓ: Μακάρι να απαλλάχθηκα από σένα και να μη διασταυρωθούν ξανά τα ποστ μας.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
στην ιδια κατηγορια με ντισελντορφ κι εσυ, δεν περιμενα να το καταλαβετεeorptol1 έγραψε:που να δειτε τι λεει ο γαβρος κουμπαρος μου με τον ΠΑΟΚΤΣΗ γιο για μας για τον ιβαν κλπ.κλπ ρε τι διαβαζουμε τι μπουρδες προβοκατορικες για την ομαδα διαβαζουμε ......boogeyman77 έγραψε:Μάλιστα.....απο αυτούς που είναι μαλωμένοι με την αλήθεια!Που έφτασαν στο σημείο ν'αναπαραγάγουν μέχρι και πως ο Ιβάν είναι νεκρός μήπως και νιώσουν λίγο καλύτερα για την κατάντια της ομάδας τους!Δεν συνεχίζω άλλο γιατί θα ξεφύγω άσχημα με αυτά που διαβάζω......Dimg4 έγραψε:Εμαθα κατι απο την κιτρινομαυρη πλευρα απο κατι κολλητους μου και ελπιζω να μην ισχυει για τον Ιβαν. Δε σας λεω ομως, πεταω κατι και ειμαι χεστης να το συνεχισω![]()

Το ειπες κ με απεφευγες γιατι εκτεθηκες.ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Μάλλον εχεις πρόβλημα και δεν καταλαβαίνεις τι γράφεις.
"Parolos έγραψε:
Τρολλαρει τον Κώστα που είχε πει κάτι αντίστοιχο.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk""
""ΥΓ: Ο λαγογιαννης μια μέρα πριν έλεγε και άλλα.. αλλά εκείνα σου άρεσαν.. κι ας έκανε κακό στην ομάδα.
Η παρταρα αποψαρα (η ποια?) σου."" πού το ανακάλυψες αυτό??
Η συκοφαντία συνεχίζεται, μάλλον εισαι σε παραλήρημα.
-
Δεν θ ασχοληθώ άλλο μαζί σου. Είσαι ένας φτηνός συκοφάντης, άρα αναξιόπιστος.
Όλα είναι γραμμένα, μπορείς να ψάξεις και να το παραθέσεις.
Μέχρι εδώ μαζί σου, δικό μου λάθος να ασχοληθώ μ' οποιοδήποτε τρόπο μαζί σου.
- sourmenetes
- Moderator
Τι θα γίνει παίδες; θα συνεχιστεί για πολύ αυτό;
Δεν ασχολεισαι γιατι πετουσες σιχαμενες σποντες για Σαββιδη με προσχημα οτι ακουσες κατι απο ερπετα μερια αλλα καταλαβες τη μαλακια σου και αρχισες τις κωλοτουμπες.ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Δεν θ ασχοληθώ άλλο μαζί σου. Είσαι ένας φτηνός συκοφάντης, άρα αναξιόπιστος.
Σορυ σουρμε αλλα απο τη στιγμη που τρεχει κ σπερνει ειρωνιες σε ολα τα τοπικ τοτε θα την ακουσει.sourmenetes έγραψε:Τι θα γίνει παίδες; θα συνεχιστεί για πολύ αυτό;