Olaf Rebbe

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
JohnySSS

Re: Olaf Rebbe

Δημοσίευση από JohnySSS »

Ποιον να φέρουμε παιδιά; Έχετε κάποιον υπόψη που θα είναι καλύτερος; Ή μόνο καταγγέλλουμε τις επιλογές της διοίκησης;
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Ελα ντε!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΩΣΤΑΣ2019

Gospi έγραψε:
ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:
Gospi έγραψε:Αυτη ειναι μια πολυ βολικη οπτικη για να απαγορευσουμε και να αποκλεισουμε οποιαδηποτε κριτικη και αποψη σε οπαδους.
Εγω λοιπον θεωρω πως ειναι λαθος η λογικη σου.
Και φυσικα την βρισκω και αβασιμη.
Εσυ μπορεις να θεωρεις αυτα τα 2 χρονια ως τυχαια περιστατικα, και περιστασιακα. Εγω θεωρω πως αυτα τα δυο χρόνια γιναν συγκεκριμενα λαθη που αν δεν διορθωθουν θα φερουν κι αλλες τετοιες χρονιες.
Ο καθενας εχει την αποψη του και καλως ή κακως η ιστορια καποιον θα δικαιωσει.
Ελπιζω να δικαιωθεις εσυ φυσικα.

Το αβάσιμο προυπάρχει στη δική σου κριτική από την στιγμή που παραδέχεσαι ότι γνωρίζεις ελάχιστα, άρα δεν είσαι γνώστης όλων των δεδομένων για να ασκήσεις βάσιμη και εποικοδομητική κριτική.
Απλως λόγια καφενείου, "αν ημουν για μια ωρα πρωθυπουργός θα τα έλυνα όλα"
Ουτε εσυ εχεις γνωσεις και στοιχεια για το αντιθετο. Αρα κακως στηριζεις λοιπον χωρις στοιχεια, και κακως εκφερεις αντιλογο χωρις στοιχεια.
Αυτο ειναι το σκεπτικο σου αυτη και η λογικη σου.
Να κλεισει και το φορουμ, μιας και κανενας δεν εχει γνωση του τι πραγματικα συμβαινει μεσα στην ΠΑΕ, οποτε ας μεινει το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ για να ανεβαινουν μονο ειδησεις και για να σχολιαζουμε τις φασεις απο τους αγωνες.
Ολα τα αλλα τοπικ απαιτουν πληρη γνωση της εσωτερικης λειτουργιας της ΠΑΕ.
Αντιλαμβανεσαι οτι το επιχειρημα σου δεν στεκει ε?
Εδω μεσα κανουμε συζητηση με βαση τις γνωσεις μας ο καθενας. Δεν διεκδικει κανενας δαφνες ακριβειας και απολυτης αληθειας. Αν εσυ θεωρεις οτι θα πρεπε να συμβαινει κατι αλλο, πασο.
Εγω λοιπον με βαση τα δεδομενα ενος φορουμ θεωρω πως ο καθενας εχει δικαιωμα να λεει την αποψη του και να σχολιαζει με βαση τα οσα γνωριζει.
Και η δικη μου κριτικη στηριζεται σε αποτελεσματα. Η δικη σου στηριξη στηριζεται σε ευχολογια και σε τεκμηρια μαχητα του τυπου "υπαρχει στρατηγικη και πλανο", "το οτι κατι συνεβη 2 χρονιες δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει πλανο" "ο Ιβαν μπορει να αξιολογησει στελεχη". Τιποτα απο ολα αυτα που αναφερεις δεν πηγαζει απο στοιχεια και γνωση, αλλα απο διαθεση να πιστεψεις οτι αυτα ισχυουν.
Η απολυτότητα των απόψεων είναι το πρόβλημα, όχι οι προβληματισμοί που μπορεί να εχει και να εκφράζει ο καθένας. Επίσης η εμμονικότητα και η επανάληψη των ίδιων απόψεων.
Συνέπεια δε αυτής είναι ο μηδενισμός και η απαξίωση των πάντων, που μόνο κακό κάνει στην ομάδα και στο κλίμα που δημιουργεί πέριξ αυτής.
ΚΩΣΤΑΣ2019

Περιπτερος έγραψε:Κώστα έχεις πάρει κάποια "εργολαβία" να κρίνεις τους άλλους; ή να θέτεις ερωτήματα ;
Πες εσύ την γνώμη σου και καλύτερα να αποφεύγεις τις μη καλο-προαίρετες ερωτήσεις.
Του Ζίφκοβιτς που είναι πεσμένος, μήπως του φταίει το σύστημα ; κάτι τέτοια είδα γραμμένα σήμερα (αλλού). Εκεί έπαιζε και επί Ελ Μάγκο.
Εσύ έβλεπες ότι ο Μίσιτς την πρώτη χρονιά δεν σερνόταν ... .
Χάνεις την αξιοπιστία σου.
Αυτό που βλέπω είναι ότι χάσαμε τον στάνταρ αρ. μπακ και προσπαθούμε να καλύψουμε την θέση βελτιώνοντας ένα νεαρό που έφερε ως ταλέντο ο ΤΔ και πριν ήταν και εκτός αποστολής ή να χρησιμοποιούμε ένα μέτριο δεξί μπακ με ανάποδο πόδι.
Εν τω μεταξύ το πληρώσαμε με την ΑΕΚ και με τον γαύρο.
Διορατικός ο ΤΔ ; όχι βέβαια.
Οι απόψεις μου είναι προφανείς σε κάθε σχολιασμό σχολίου. Συζήτηση είναι δεν γράφω έκθεση ιδεών.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

JohnySSS έγραψε:Ποιον να φέρουμε παιδιά; Έχετε κάποιον υπόψη που θα είναι καλύτερος; Ή μόνο καταγγέλλουμε τις επιλογές της διοίκησης;
Δηλαδή αν δεν ξέρουμε τους πιο κατάλληλους, αυτός που έχουμε κάνει;
G4Space

Δημοσίευση από G4Space »

Doomlord4 έγραψε:
JohnySSS έγραψε:Ποιον να φέρουμε παιδιά; Έχετε κάποιον υπόψη που θα είναι καλύτερος; Ή μόνο καταγγέλλουμε τις επιλογές της διοίκησης;
Δηλαδή αν δεν ξέρουμε τους πιο κατάλληλους, αυτός που έχουμε κάνει;
Με το δεν και το δηλαδή και την γκρίνια, δεν πάμε πουθενά σαν οργανισμός! Λείπουν πολλά από την ΠΑΟΚΑΡΑ μας. Από προπονητικό παγκόσμιας κλάσης, scouting για κλάματα έχουμε, μέχρι και σε θέματα επικοινωνίας, μόνο λέμε γαύρος δε θα γίνουμε κτλπ! Ώρες ώρες νομίζω δε θέλουμε να μεγαλώσουμε σαν σωματείο! Κρίμα. Το αν ο Ρεμπε είναι ο κατάλληλος η όχι άλλο θέμα. Όταν έρχεται μεταγραφή που θα πετύχει τον έφερε ο Ιβαν και όταν αποτύχει μεταγραφή φταίνε η ΤΔ!
JohnySSS

Δημοσίευση από JohnySSS »

Όχι, προσπαθώ να καταλάβω τι πρέπει να έχει ο εκλεκτός για να έχει αποδοχή. Γιατί πραγματικά δεν έχω καταλάβει. Και τι μας λέει ότι θα έρθει άλλος και θα είναι καλύτερος;
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Να εχει τουλαχιστον ποδοσφαιρικη λογικη,ποδοσφαιρικο "ματι" που λεμε και να μην τον πιανουν κωτσο οι μανατζαρεοι
Εναν τετοιο θα ηθελα...οχι τυπου Μπρανκο η τυπου Ολαφ..Δεν ζηταμε και τον Μοντσι !!!!
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Amsterdamer_87 έγραψε:Να εχει τουλαχιστον ποδοσφαιρικη λογικη,ποδοσφαιρικο "ματι" που λεμε και να μην τον πιανουν κωτσο οι μανατζαρεοι
Εναν τετοιο θα ηθελα...οχι τυπου Μπρανκο η τυπου Ολαφ..Δεν ζηταμε και τον Μοντσι !!!!
Μίχελ;;
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Στον Rebbe καταλογίζω μόνο την άστοχη επιλογή Τσόλακ.

Σε όλες τις υπόλοιπες υποθέσεις που του καταλογίζονται η δική του ευθύνη είναι δευτερεύουσα και τριτεύουσα,
για μένα.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

bersekeros έγραψε:Στον Rebbe καταλογίζω μόνο την άστοχη επιλογή Τσόλακ.

Σε όλες τις υπόλοιπες υποθέσεις που του καταλογίζονται η δική του ευθύνη είναι δευτερεύουσα και τριτεύουσα,
για μένα.
Η λογική της όμως δεν ήταν λάθος. Πρώτος σκόρερ κ πρόσφατα διεθνής. Εγώ θα καταλογισω ότι δεν δόθηκε δανεικός αν κ δεν ξέρουμε ποσο το αρνήθηκε ο τσολακ
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Συμφωνώ, αν δεις τα σχόλια που γράφαμε εδώ μέσα τότε, τα ίδια λέγαμε.

Θυμάμαι όμως και καναδυό πιο ψαγμένους συμφορουμίτες (jibbie και renegade αν δεν κάνω λάθος) που είχαν κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για την επιλογή Τσόλακ.

Εγώ και εσύ που είμαστε οπαδοί, δικαιολογούμαστε...αυτός που είναι επαγγελματίας και είναι η δουλειά του / το επάγγελμά του όμως, δεν δικαιολογείται σε τόσο μεγάλες αστοχίες, τόσο σημαντικού μέρους του μπάτζετ και σε τόσο νευραλγικό πόστο.

Πάντα θα υπάρχουν αποτυχίες στις μεταγραφές, δεν θα σου βγαίνουν όλες, δες τον Τίμο Βέρνερ στην Τσέλσι...αλλά ο δικός μας ρε παιδί μου, ο Τσόλακ, είναι απίστευτη περίπτωση (με όσα έχει δείξει - δηλαδή τίποτα....νάδα).

ΥΓ Δεν δέχθηκε λέει στη Forza να πάει δανεικός ούτε στην Καϊσέρι, ούτε στη Σαραγόσα....
Άβαταρ μέλους
Salvador Allende

Δημοσίευση από Salvador Allende »

dragon έγραψε:
bersekeros έγραψε:Στον Rebbe καταλογίζω μόνο την άστοχη επιλογή Τσόλακ.
για μένα.
Η λογική της όμως δεν ήταν λάθος. Πρώτος σκόρερ κ πρόσφατα διεθνής. Εγώ θα καταλογισω ότι δεν δόθηκε δανεικός αν κ δεν ξέρουμε ποσο το αρνήθηκε ο τσολακ
Εγώ θεωρώ πως με τα λεφτά που πήραμε Μουργκ θα μπορούσαμε ίσως να πάμε για κάτι καλύτερο. Στου Τσόλακ δεν ξέρω κατά πόσο ήταν ευθύνη Ρέμπε. Είχε μόλις έρθει. Πιστεύω πως είναι πολλά που δεν ξέρουμε σχετικά με αυτή τη μεταγραφή (π.χ. ο renegade έχει παραθέσει κατά καιρούς πολύ λεπτομερή στοιχεία για ποδοσφαιριστές, την περίοδο που έπαιζε ο Τσόλακ στη Ριέκα, τι έδειχναν αυτές οι λεπτομέρειες εκτός των γκολ?)

@Gospi, άραξε ρε τρελέ, δεν σου είπα κάτι. Κομμάτι του κειμένου σου παρέθεσα και δεν ξέρω γιατί αυτό το ονομάζεις αλητεία, χαζομάρα ή κουτοπονηριά. Αν κατάλαβα κάτι λάθος, απλά επεξήγησε το πιο αναλυτικά τι εννοούσες και θα το διαγράψω/τροποποιήσω το σχόλιο, δε χρειάζεται να απευθύνεσαι έτσι σε άλλους.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Μέσα στα πολλά που είπε ο Αμανατίδης αυτές τις μέρες είπε και ότι ο Τσέχος ήταν στόχος μας και το καλοκαίρι.
Αλλά όταν δεν έχεις φράγκα...
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Λοιπόν κύριε Ρέμπε για να ρεφάρεις κάνε τα εξής...
Ένα ταξιδάκι Αργεντινή να κλείσεις Montiel για δεξί μπακ και Guido Pizarro για χαφ.
Μην ανανεώνεις El Kaddouri και κλείσε στη θέση του Bentaleb.
Αυτά για αρχή ...
Φορ και αριστερό μπακ περιμένουμε Krmencik και τι θα βγει ο Rahman Baba.
Όσο για τερματοφύλακα? Fabiano , Greif , Μανδάς , Διούδης. Διώξε τους όλους και διάλεξε δύο από δαύτους..
Κι αν πουλήσεις Augusto και χρειαστείς κι άλλο χαφ διάλεξε έναν εκ των Besic, Bennasser, Ljubicic.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”