Τέτοια ασυλία μπεργκ σαν αυτήν που έχεις στην Ελλάδα δεν θα βρεις πουθενάSpiros_S έγραψε:Ναι. Υπόδειγμα ήθους. Στη ζέλα παίζει, αυτά τα στάνταρ έχουν.
Ετοιμάζεται η ατμόσφαιρα στη ζέλα για:
¨Αηδιασμένος ο μπεργκ με την κατάσταση στην Ελλάδα. Θέλει να φύγει". Όχι γιατί δεν τον πληρώνουν και το είπε κιόλας.
"Με όσα γίνονται δεν έρχονται παίκτες στην Ελλάδα". Ιδίως αν το μαγαζί σου είναι γνωστό ότι δεν πληρώνει.
Παο-Π.Α.Ο.Κ. 17/4-20:30,NS1 & NS1HD
Re: Παο-Π.Α.Ο.Κ. 17/4-20:30,NS1 & NS1HD
Ενταξει... με τετοια εμετικα δημοσιευματα αναρωτιουνται μετα για τη βια...john4serres έγραψε:Διάβασα καλά; Υπόδειγμα ήθους;
Κινδυνος λεει το υποδειγμα ηθους Μπεργκ να φυγει απο την Μπανανια... Η μεγαλυτερη ...μπανανοκαγκουρια του αγωνα (μετα το κουτακι μπυρας) ειναι η λυσσασμενη επιθεση του πουστ@ρα στον Κρεσπο και μας τον παρουσιαζουν υποδειγμα ηθους που θιχτηκε απο την βλαχια μας.
Εννοείται. Έχει όμως μία τελευταία ευκαιρία να αξιοποίησει τα νούμερα που έχει εδώ για ένα καλό συμβόλαιο.eorptol1 έγραψε:Τέτοια ασυλία μπεργκ σαν αυτήν που έχεις στην Ελλάδα δεν θα βρεις πουθενά
Αν θυμάμαι καλά, η ρήτρα του είναι κάπου 10 εκ από τα οποία η ζέλα παίρνει 55%. Δε νομίζω να υπάρχει ομάδα να δώσει τόσα. Ίσως το κάνουν για να πείσουν τα πράσινα πρόβατα ότι είναι αδύνατον να τον κρατήσουν και να δεχτούν μία σχετικά καλή πρόταση.
Ίσως του χρωστάνε και λεφτά και να έχει δικαίωμα προσφυγής.
- navigator11
Και ιδιαίτερα διακριτικός υπήρξε! Μας ενοχλεί δηλαδή επειδή δεν το παίζει πιθίκι; Αυτή είναι η Ελλάδα σε γενικές γραμμές! Τι διαφορά έχουν αυτά που βλέπουμε στο ποδόσφαιρο, όχι μόνο φέτος αλλά ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ, σε σχέση με άλλους τομείς της κοινωνικής εν γένει ζωής μας; Πότε πάψαμε να είμαστε η χώρα των ... θαυμάτων; Πέρα από πολύ συνεπής επαγγελματίας δείχνει ότι είναι και σοβαρότατη προσωπικότητα!hasio_john έγραψε:Εντάξει, εμένα προσωπικά (άσχετα αν συμφωνώ μαζί του) με προσβάλει αυτό που λέει ο Κρέσπουρας!
Δεν ειρωνεύεσαι το χέρι που σε ταΐζει. Καλώς ή ΚΑΚΩΣ έτσι ήμαστε εμείς εδώ στο Πιθικιστάν και το ήξερε από την αρχή που ήρθε, αλλά να μου λέει και ειρωνικά welcome to Greece και τέτεοια, εεε με χαλάει λίγο.
Ας ειρωνευτεί την διαπλοκή, το αθλητικό παρακράτος, τον Μαριδάκη, τον Αφραγκούζο, αλλά όχι για Greece ρε συ Κρέσπο, χαλάρωσε.
Μην παρεξηγηθώ μάγκες, ελπίζω να με νοείτε!
Όποιος δεν κατάλαβε, προτού αρπάξει να με ρωτήσει να το αναλύσω περαιτέρω!
Ας ενωθούν Ρε παιδια δεν έχουν διαφορά.... Ολυπαο ας ονομαστούνpilotos έγραψε:Άντε βαζελοι με τον γαύρο παραμασχαλα πάτε στο cas.
Σημερινό πρωτοσέλιδο
Γαύροι βαζελοι μαζί, ένα είναι το μαγαζί.
SM-G935F
Γαρρης, διευθυντης επικοινωνιας του Παναθηναικου: ''Προφανώς γι' αυτούς σοβαρός και γίγαντας είναι αυτός που αντιγραφει ολες τις πρακτικές του κατεστημένου που υποτίθεται ότι κυνήγησε, ενώ είναι γελοίος και νάνος αυτός που σταθερά στέκεται απέναντι σε παράγκες, ανατινάξεις φούρνων, τραμπουκισμούς και άλλα όμορφα''
Εχουν ξεφυγει εντελως τα μπασταρδακια του Αλαφουζου
Η απεγνωσμένη προσπάθεια του αναρριχητη να κρατηθεί από το βράχο, πριν πέσει στο γκρεμό, που ο ίδιος επέλεξε να ανέβει.
το ωραιοποιεις...
εγω θα ελεγα "το κλανιδι του κωλου πριν το σκατο πεσει στη λεκανη και κανει μπλουμ" (σορυ για τη γλαφυρη εικονα, μου την ενεπνευσαν τα σιχαματα)
εγω θα ελεγα "το κλανιδι του κωλου πριν το σκατο πεσει στη λεκανη και κανει μπλουμ" (σορυ για τη γλαφυρη εικονα, μου την ενεπνευσαν τα σιχαματα)
- navigator11
(Εξ)αφανίζονται και πλέον σκούζουν, προσμένοντας ένα θαύμα! Είναι αρκετά λογικό, βρίσκω. Ας τους ... βοηθήσουμε σαν ΠΑΟΚ επιτέλους να βρουν την ανακούφιση που τόσο πολύ γυρεύουν! Κυνήγι μέχρι ο αλαφομαλαματινας να γίνει αφανας α λα Μπισεσβαρ ...
[youtube]DlWiXyY7lhU[/youtube]
Fuel the fire for war
It's man against mankind
Bruises that they bear
Been beaten down with time
Innocent people suffer the loss
Your broken hope so close to the cross
Sometimes, you just don't know
How low... how low you can go...
So low it's sickening
Low... Low... show some mercy...
Hey you piece of shit
Just leave the kids alone
Why can't you bear
The things that we endure
Fuel the fire for war
It's man against mankind
Bruises that they bear
Been beaten down with time
Innocent people suffer the loss
Your broken hope so close to the cross
Sometimes, you just don't know
How low... how low you can go...
So low it's sickening
Low... Low... show some mercy...
Hey you piece of shit
Just leave the kids alone
Why can't you bear
The things that we endure
- ο τζο ο νάγκμπε
1. Προσυπογράφω την δήλωση Κρέσπουρα 100%. Δλδ συμφωνούμε, τα λέει σωστά αλλά να μην τα λέει; Ο άνθρωπος περιγράφει μια συγκεκριμένη κατάσταση που συμβαίνει στην Ελλάδα, πιο καθαρό δεν μπορούσε να το κάνει. Σεβασμό δείχνει αυτός που μιλάει ειλικρινά, με ευθύτητα και λέει αλήθεια.
2. Το ΠΟΚ είναι σε απίστευτη παρακμή και σήψη. Βλέποντας μια ομάδα που αναπτύσσεται με υγιές πλάνο θα προσπαθήσουν να μας κρατήσουν πίσω στον βούρκο τους. Εκεί πάει το παιχνίδι με όλη την ένταση που καλλιεργούν συστηματικά ανθρωπάκια σαν τον αλαφούζ. Δεν σκέφτονται τίποτα μπροστά στα ιδιοτελή τους συμφέροντα, ούτε ανθρώπινες ζωές. Δεν μ αρέσει να γίνομαι οπαδός προέδρων και διοικήσεων, αλλά της ομάδας μου. Από την διοίκηση όμως της ομάδας μου θέλω να είναι σοβαρή και αξιοπρεπής. Μέχρι στιγμής και σε αυτό το επίπεδο η διαφορά μας από κάτω είναι χαώδης.
3. Αυτός που έχει να χάσει από αυτή την ανωμαλία που δημιουργούν είναι αυτός που έχει στόχους, αναπτύσσεται έχει όραμα, δηλαδή στη συγκεκριμένη συγκυρία ο ΠΑΟΚ. Αν θέλουμε να γινόμαστε δυνατότεροι πρέπει να προστατέψουμε την ομάδα. ΔΕΝ υπάρχουν δικαιολογίες για αυτοκαταστροφή, "μας προκάλεσαν", "αντίποινα" κτλ κτλ, αυτά είναι για τα μωρά. Μόνο φωνή και στήριξη της ΠΑΟΚΑΡΑΣ μας, ΟΤΙ και να γίνεται. Ελπίζω να υπάρξει κινητοποίηση όλων μας οπαδών, υπεύθυνων και να φανούμε ξύπνιοι και δυνατοί.
4. Η ομάδα έχει ακόμα υποχρεώσεις, πρέπει να παίξει ποδόσφαιρο. Η διοίκηση μελετημένα να κνηγήσει τις αλητείες και αδικίες. Παράλληλα όμως ο οργανισμός ΠΑΟΚ πρέπει να στραφεί στην ομάδα, να φτιάξει το περιβάλλον και το κλίμα για να κυνηγήσει τους στόχους της. Από σήμερα ίσως θα έπρεπε να μιλάμε περισσότερο γι' αυτό.
2. Το ΠΟΚ είναι σε απίστευτη παρακμή και σήψη. Βλέποντας μια ομάδα που αναπτύσσεται με υγιές πλάνο θα προσπαθήσουν να μας κρατήσουν πίσω στον βούρκο τους. Εκεί πάει το παιχνίδι με όλη την ένταση που καλλιεργούν συστηματικά ανθρωπάκια σαν τον αλαφούζ. Δεν σκέφτονται τίποτα μπροστά στα ιδιοτελή τους συμφέροντα, ούτε ανθρώπινες ζωές. Δεν μ αρέσει να γίνομαι οπαδός προέδρων και διοικήσεων, αλλά της ομάδας μου. Από την διοίκηση όμως της ομάδας μου θέλω να είναι σοβαρή και αξιοπρεπής. Μέχρι στιγμής και σε αυτό το επίπεδο η διαφορά μας από κάτω είναι χαώδης.
3. Αυτός που έχει να χάσει από αυτή την ανωμαλία που δημιουργούν είναι αυτός που έχει στόχους, αναπτύσσεται έχει όραμα, δηλαδή στη συγκεκριμένη συγκυρία ο ΠΑΟΚ. Αν θέλουμε να γινόμαστε δυνατότεροι πρέπει να προστατέψουμε την ομάδα. ΔΕΝ υπάρχουν δικαιολογίες για αυτοκαταστροφή, "μας προκάλεσαν", "αντίποινα" κτλ κτλ, αυτά είναι για τα μωρά. Μόνο φωνή και στήριξη της ΠΑΟΚΑΡΑΣ μας, ΟΤΙ και να γίνεται. Ελπίζω να υπάρξει κινητοποίηση όλων μας οπαδών, υπεύθυνων και να φανούμε ξύπνιοι και δυνατοί.
4. Η ομάδα έχει ακόμα υποχρεώσεις, πρέπει να παίξει ποδόσφαιρο. Η διοίκηση μελετημένα να κνηγήσει τις αλητείες και αδικίες. Παράλληλα όμως ο οργανισμός ΠΑΟΚ πρέπει να στραφεί στην ομάδα, να φτιάξει το περιβάλλον και το κλίμα για να κυνηγήσει τους στόχους της. Από σήμερα ίσως θα έπρεπε να μιλάμε περισσότερο γι' αυτό.
Συμφωνώ απόλυταkataramenos5 έγραψε:Καποτε θα πρεπει να παρουμε μια αποφαση ολοι μας για το τι ποδοσφαιρο και κυριως τι γηπεδα θελουμε.Δε γινεταε να ζηταμε την καταδικη του ζελου για τη μπυρα(δικαιως) κι απ την αλλη να καμαρωνουμε και να τραγουδαμε για ...το ματι του Μιραλας.Οι εποχες του Μαναβη των ταγμενων οπαδων και των ντου εχουν περασει ανεπιστρεπτι.Η κοινωνια που αλλαξε γυρω μας το ζηταει.Καποτε το καλυτερο δωρο για ενα πιτσρικα ηταν μια σφεντονα,σημερα απλα δε πωλουνται πουθενα γιατι κανενας γονιος δε τις αγοραζει για το παιδι του.Safety first.
Αν θελουμε να συνεχισουν να γεμιζουν τα γηπεδα θα πρεπει να παμε με τη ροη του ποταμου κι οχι κοντρα στο ρευμα.Να βρουμε αλλους τροπους.Οι μαγκες δεν υπαρχουν πια.....
Θα μου πει καποιος καλα ρε κατ και τι θα γινουμε αμερικανακια που φωναζουν defense defense?ειλικρινα δε ξερω ισως να υπαρχει μια μεση οδος κατι αλλο. θελει ψαξιμο απ τους οργανωμενους.Αυτο το μονοπατι ομως που συνεχιζουμε και θρυνουμε θυματα(οπως ο Νασος) καθε λιγο και λιγακι δε μπορει να συνεχισει.Κι αν θελουμε να μαστε μαγκες και πρωτοποροι οπως λεμε πρεπει πρωτα να φροντισουμε να ξεκινησει απ το δικο μας σπιτι,απο εμας.Καθε καινουρια κατασταση φερνει αντιδραση ,δε γουσταρει να ξεβολευεται ο αλλος ,ομως οταν βλεπεις οτι γυρω σου αλλαζει ο κοσμος δε μπορεις να παραμενεις κολλημενος στα παλια.Η θα εξελιχθεις κι εσυ ή θα χαθεις.
RESPECT!Dimpatra έγραψε:Συμφωνώ απόλυταkataramenos5 έγραψε:Καποτε θα πρεπει να παρουμε μια αποφαση ολοι μας για το τι ποδοσφαιρο και κυριως τι γηπεδα θελουμε.Δε γινεταε να ζηταμε την καταδικη του ζελου για τη μπυρα(δικαιως) κι απ την αλλη να καμαρωνουμε και να τραγουδαμε για ...το ματι του Μιραλας.Οι εποχες του Μαναβη των ταγμενων οπαδων και των ντου εχουν περασει ανεπιστρεπτι.Η κοινωνια που αλλαξε γυρω μας το ζηταει.Καποτε το καλυτερο δωρο για ενα πιτσρικα ηταν μια σφεντονα,σημερα απλα δε πωλουνται πουθενα γιατι κανενας γονιος δε τις αγοραζει για το παιδι του.Safety first.
Αν θελουμε να συνεχισουν να γεμιζουν τα γηπεδα θα πρεπει να παμε με τη ροη του ποταμου κι οχι κοντρα στο ρευμα.Να βρουμε αλλους τροπους.Οι μαγκες δεν υπαρχουν πια.....
Θα μου πει καποιος καλα ρε κατ και τι θα γινουμε αμερικανακια που φωναζουν defense defense?ειλικρινα δε ξερω ισως να υπαρχει μια μεση οδος κατι αλλο. θελει ψαξιμο απ τους οργανωμενους.Αυτο το μονοπατι ομως που συνεχιζουμε και θρυνουμε θυματα(οπως ο Νασος) καθε λιγο και λιγακι δε μπορει να συνεχισει.Κι αν θελουμε να μαστε μαγκες και πρωτοποροι οπως λεμε πρεπει πρωτα να φροντισουμε να ξεκινησει απ το δικο μας σπιτι,απο εμας.Καθε καινουρια κατασταση φερνει αντιδραση ,δε γουσταρει να ξεβολευεται ο αλλος ,ομως οταν βλεπεις οτι γυρω σου αλλαζει ο κοσμος δε μπορεις να παραμενεις κολλημενος στα παλια.Η θα εξελιχθεις κι εσυ ή θα χαθεις.