πρεπει να ειναι κανεις αμοιβαδα για να μην καταλαβαινει οτι η αγορα ενος φερελπι πιτσιρικα με χαμηλο μαλλον ποσο απο οτι ακουγεται δεν ειναι καν θεμα συζητησης.δεν ειναι καν θεμα συζητησης.δεν ειναι καν θεμα συζητησης.δεν ειναι καν θεμα συζητησης..teod1980 έγραψε:
Εκτός αν βγάζουν εφημερίδες που "σπονσοράρονται" από μάνατζερ ή άλλα συμφέροντα.
Εκεί τι κάνεις;
Απλά πρέπει, αδύνατο θεωρώ εγώ, να αποκτήσουμε κριτική σκέψη (χαχαχαχα τι λεω τωρα) και να τους απομονώνουμε
Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
- ΑποστόληςΑ
+1barlow4 έγραψε:παικτης 19 ετων που εχει δειξει πως εχει ταλεντο.3 κατοσταρικα λενε.χρειαζεται να το συζητησουμε?
- PaokPatraG4
Ένα έχω να πω....Δεν ακούω αθλητικό ραδιόφωνο από γνωστούς ΑΡΔ παρατρεχαμενους γνωστών μανατζαραιων ούτε ασχολούμαι σοβαρά με τις ιστοσελίδες τους και έχω την ησυχία μου....Ο Βλαντο τους κάρφωσε μαζί με τον mvp στην συνέντευξη τύπου καιρός να τους βγάλουμε και εμείς από την καθημερινότητα μας γιατί έχουν εισχωρήσει βαθιά στο dna μας και ιντριγκάρουν και δημιουργούν εσκεμμένα την εσωστρέφεια....Κάθε άλλο από ανακοινώσεις της ΠΑΕ είναι κακοβουλο και αισχρό από όπου και να προέρχεται....Υπομονή λοιπόν αδέρφια και πιστεύω όλα θα γίνουν....Είτε με Σοσα,Νατχο είτε με Πεντρινιο Ζοζουλια Λάμπρου κτλ πρέπει να στηρίξουμε την προσπάθεια των Ιβιτς-Μιχελ να αλλάξει κάτι επιτέλους ουσιαστικά....
Υ.Γ. Σορρυ για το οφ-τοπικ....
Υ.Γ. Σορρυ για το οφ-τοπικ....
http://www.transfermarkt.com/lazaros-la ... ler/292356
κατερινιώτης λεει...
εντωμεταξύ, εγώ γιατί θυμάμαι να παίζει πιο πολύ πίσω απο το φορ και γενικά με πιο ελεύθερο ρόλο;
κατερινιώτης λεει...
εντωμεταξύ, εγώ γιατί θυμάμαι να παίζει πιο πολύ πίσω απο το φορ και γενικά με πιο ελεύθερο ρόλο;
Επειδή παρακολουθώ μονο ΠΑΟΚ και Liverpool (εχω χορτάσει τίτλους βλέπετε...) εχω κάποιες απορίες...
1.ειναι τόσο καλός ο Ιρανός του νιονιό;;;
2.ειναι ήττα αν τον παρει ο Γαβρος;και αν ναι τι μας πειράζει αφού δν κάνει για το επίπεδο μας;;;
3.ο Λάμπρου ειναι χειρότερος του τιαμ;
4.ο ιμπαρμπο μας άφησε άφωνους με την παρουσία του;;
5.με τόσες γιορτές χάσαμε τον πάτερ...;;;
6σημερα δν επιστρέφει ο Βιέρι;;;
7'κλαους η Οριγκι;
8!που δουλεύεις φέτος ντανι;;
9.που χάθηκε ο τάγμα;
10".ΠΑΟΚ και ξερό ψωμί....
1.ειναι τόσο καλός ο Ιρανός του νιονιό;;;
2.ειναι ήττα αν τον παρει ο Γαβρος;και αν ναι τι μας πειράζει αφού δν κάνει για το επίπεδο μας;;;
3.ο Λάμπρου ειναι χειρότερος του τιαμ;
4.ο ιμπαρμπο μας άφησε άφωνους με την παρουσία του;;
5.με τόσες γιορτές χάσαμε τον πάτερ...;;;
6σημερα δν επιστρέφει ο Βιέρι;;;
7'κλαους η Οριγκι;
8!που δουλεύεις φέτος ντανι;;
9.που χάθηκε ο τάγμα;
10".ΠΑΟΚ και ξερό ψωμί....
- navigator11
barlow4 έγραψε:πρεπει να ειναι κανεις αμοιβαδα για να μην καταλαβαινει οτι η αγορα ενος φερελπι πιτσιρικα με χαμηλο μαλλον ποσο απο οτι ακουγεται δεν ειναι καν θεμα συζητησης.δεν ειναι καν θεμα συζητησης.δεν ειναι καν θεμα συζητησης.δεν ειναι καν θεμα συζητησης..teod1980 έγραψε:
Εκτός αν βγάζουν εφημερίδες που "σπονσοράρονται" από μάνατζερ ή άλλα συμφέροντα.
Εκεί τι κάνεις;
Απλά πρέπει, αδύνατο θεωρώ εγώ, να αποκτήσουμε κριτική σκέψη (χαχαχαχα τι λεω τωρα) και να τους απομονώνουμε
Τι το επαναλαμβανεις ρε Κεν; Αμοιβάδα είσαι;
κοιτα. αν παρουμε εμεις τον ιρανο θα γελανε και οι πετρες. αν τον παρει ο γαβρος θα εινια μια ηττα για εμας.
καταγεγραμμένα πραματα...
αρχισαμε τωρα να κανουμε χαρες και σε μανατζερ που ασχολουνται με τη γρια.α ρε κατακαημενε ΠΑΟΚ ποσο σε μικρυνανε.που πηγαν εκεινες οι εποχες που οτι ηθελες το επαιρνες.μαλαδενη ηθελες?μαλαδενη επαιρνες.φρουσο ηθελες?φρουσο επαιρνες.μπερτχολντ ηθελες?μπερτχολντ επαιρνες.αααχχ
Εαν υπάρχουν αυτή τη στιγμή 2-3 το πολυ ελπιδοφόροι Έλληνες νέοι παίκτες στο πρωτάθλημα κάνουμε και εμεις την βολή μας με τον Λάμπρου. Γιατι να τον αφήσουμε; Απορώ πως μερικοί συνδέουν τις μεταγραφές 11αδας με τον ελπιδοφόρο Λάμπρου.
Μπράβο guerino
Μπράβο guerino
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Διάβασα προλιγο στο σδνα πως ο μικρός υπογράφει μέσα στην ημέρα και θα δοθεί δανεικός στη συνέχεια
αν τον παρουμε εμεις θα ειναι μια μεταγραφη να βγει η υποχρεωση απο το ανυπαρκτο σκαουτινγκ.αν τον παρει ο γαβρος θα ειναι το διαμαντι της ασιας.K_geo έγραψε:κοιτα. αν παρουμε εμεις τον ιρανο θα γελανε και οι πετρες. αν τον παρει ο γαβρος θα εινια μια ηττα για εμας.
- thanasakiss4
- Bet Guru 2019
Στο παρακατω αρθρο λεει οτι ο Dimitri Poloz δεν ανανεωνει με την Ροστοφ, γιατι θέλει να παει σε μια μεγαλυτερη ομαδα.Επισης τα οικονομικα τους δεν ειναι στα καλυτερα για αυτο πολλοι παιχτες δεν ανανεωνουν και σκεφτονται να αποχωρησουν το καλοκαιρι.
http://izvestia.ru/news/653403
http://izvestia.ru/news/653403