PAOK TV & PAOK New Media

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Όσοι έχετε πρόβλημα, βλέπετε τα παιχνίδια:

Ενσύρματα (Με καλώδιο Ethernet συνδεδεμένο στον υπολογιστή).
25
41%
Ασύρματα (Μέσω Wi-fi)
28
46%
Αλλιώς (Από browser τηλεόρασης, κλπ)
8
13%

Σύνολο ψήφων: 61

Άβαταρ μέλους
ioanmits

Re: PAOK TV

Δημοσίευση από ioanmits »

eorptol1 έγραψε:
ioanmits έγραψε:
kostasAthens έγραψε:Ξέρουμε πόσες συνδρομές είχε το παιχνίδι?

Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
όχι, αλλά αν συνεχίζει αυτόν τον πονόματο η ομαδα, καλύτερα να αποδεχθούμε την εξεφτελιστική προσφορά της nova...
Τελείως λάθος και ητοπαθης άποψη, να πάμε στην νόβα του εσκομπαρινακη

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Διότι, καλώς ή κακώς, η επιτυχία του εγχειρήματος με το pay per view του paok tv είναι άμεσα συνδεδεμένη με την πορεία της ομάδας (να είναι ως το τέλος διεκδικήτρια του τίτλου) και με το αν παίζει καλό ποδόσφαιρο. Ενώ με τη nova τα όποια χρήματα είναι εξασφαλισμένα ακόμη κι αν τερματίσεις δέκατος, ακόμη και αν δεν "βλέπεσαι" στον αγωνιστικό χώρο. Καθόλου ηττοπαθής άποψη, απλά είναι ρεαλιστική για να πετύχει οικονομικά η όλη προσπάθεια
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Το αν παίζεις καλό ποδόσφαιρο δεν νομίζω ότι παίζει κάποιο ρόλο. Σε οπαδούς απευθύνεται, όχι σε ''φίλους'' του αθλήματος.
Δηλαδή αν η ομάδα δεν παίζει καλά αλλά πηγαίνει τρένο, θα δυσαρεστηθεί ο οπαδός του ΠΑΟΚ και θα απέχει από το να βλέπει την ομάδα του;
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

Έγραψα ότι κυρίως να είναι μέσα στη διεκδίκηση του τίτλου... το καλό ποδόσφαιρο έρχεται δευτερευόντως για να προσελκύσεις και ένα "πιο ουδέτερο κοινό". Υπάρχουν πολλοί που λένε ότι είναι ΠΑΟΚ αλλά ασχολούνται μόνο αν παίζει καλά και θεαματικά η ομάδα.
Και ρωτάω, αν η ομάδα 6 αγωνιστικές πριν το τέλος έχει χάσει μαθηματικά τον τίτλο, ποιος θα πληρώσει paok tv για να δει π.χ. το ΠΑΟΚ-ΛΑΜΙΑ;
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

ioanmits έγραψε:
eorptol1 έγραψε:
ioanmits έγραψε:
όχι, αλλά αν συνεχίζει αυτόν τον πονόματο η ομαδα, καλύτερα να αποδεχθούμε την εξεφτελιστική προσφορά της nova...
Τελείως λάθος και ητοπαθης άποψη, να πάμε στην νόβα του εσκομπαρινακη

Διότι, καλώς ή κακώς, η επιτυχία του εγχειρήματος με το pay per view του paok tv είναι άμεσα συνδεδεμένη με την πορεία της ομάδας (να είναι ως το τέλος διεκδικήτρια του τίτλου) και με το αν παίζει καλό ποδόσφαιρο. Ενώ με τη nova τα όποια χρήματα είναι εξασφαλισμένα ακόμη κι αν τερματίσεις δέκατος, ακόμη και αν δεν "βλέπεσαι" στον αγωνιστικό χώρο. Καθόλου ηττοπαθής άποψη, απλά είναι ρεαλιστική για να πετύχει οικονομικά η όλη προσπάθεια
Στο δικό μου νου, με δεδομένο ότι με εμετικό τρόπο επιχειρήθηκε η υποτίμηση και περιθωριοποίηση της ομάδας από τους γνωστούς συμμορίτες, θεωρώ τέτοιου είδους προσέγγιση, παρά την όποια ορθολογικότητα, απαράδεκτη. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται στήριξη και σε λιγότερο εύφορες περιστάσεις, δε θα πω τρομερά δύσκολες. Διότι, για μένα, δεν είναι τέτοια η συγκεκριμένη. Αλλά σίγουρα είναι, σε σχέση ειδικά με ό,τι προηγήθηκε το αμέσως προηγούμενο διάστημα, μια δύσκολη φάση. Αν είναι να οχυρωνόμαστε πίσω από δικαιολογίες και αιρέσεις για το αν και σε ποιό βαθμό θα σταθούμε δίπλα στον ΠΑΟΚ σε μια τέτοια στιγμή, ας αφήσουμε τότε και τις περισπούδαστες αναλύσεις και κατακρίσεις σε βάρος της ομάδας και των στελεχών της.

Το θέμα είναι, επαναλαμβάνω, να βγάλει η ΠΑΕ, το ταχύτερο, πακέτο για όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια της σεζόν. Για να δούμε και στην πράξη τι διάθεση και προαίρεση υπάρχει απέναντι στην ομάδα ακόμα και όταν υπάρχουν αναταράξεις αγωνιστικά.
SunAce16

Δημοσίευση από SunAce16 »

Πιστεύω ότι το εγχείρημα της PPV TV θα πετύχει καθώς μόνο και μόνο που κάποιος πάει στην καφετέρια της γειτονιάς του δείνει από 3 έως 10€ και ανά πάσα στιγμή μπορεί να ακούσει τον τραχανά του μαγαζιού που είναι κολλημένος στην τάδε bet στο κινητό του ή ακούει ραδιόφωνο να φωνάζει γκολ θα πει απ' το να κάνω φόνο καλύτερα την επόμενη φορά να το δω με την ησυχία μου στο σπιτάκι μου.
icue

Δημοσίευση από icue »

ioanmits έγραψε:Έγραψα ότι κυρίως να είναι μέσα στη διεκδίκηση του τίτλου... το καλό ποδόσφαιρο έρχεται δευτερευόντως για να προσελκύσεις και ένα "πιο ουδέτερο κοινό". Υπάρχουν πολλοί που λένε ότι είναι ΠΑΟΚ αλλά ασχολούνται μόνο αν παίζει καλά και θεαματικά η ομάδα.
Και ρωτάω, αν η ομάδα 6 αγωνιστικές πριν το τέλος έχει χάσει μαθηματικά τον τίτλο, ποιος θα πληρώσει paok tv για να δει π.χ. το ΠΑΟΚ-ΛΑΜΙΑ;
Με λιγα λογια μιλας για πανηγυρτζηδες. Αυτοι ουτε 1000 ατομα δεν ηταν απο αυτους που πηραν τις συνδρομες. Μην αγχωνεσαι.
Afanas

Δημοσίευση από Afanas »

ioanmits έγραψε:Έγραψα ότι κυρίως να είναι μέσα στη διεκδίκηση του τίτλου... το καλό ποδόσφαιρο έρχεται δευτερευόντως για να προσελκύσεις και ένα "πιο ουδέτερο κοινό". Υπάρχουν πολλοί που λένε ότι είναι ΠΑΟΚ αλλά ασχολούνται μόνο αν παίζει καλά και θεαματικά η ομάδα.
Τα τελευταία 10 παιχνίδια είναι πλέι οφ οπότε μάλλον δε θα έχει ΠΑΟΚ Λαμία
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

navigator11 έγραψε:
ioanmits έγραψε:
eorptol1 έγραψε:Τελείως λάθος και ητοπαθης άποψη, να πάμε στην νόβα του εσκομπαρινακη

Στο δικό μου νου, με δεδομένο ότι με εμετικό τρόπο επιχειρήθηκε η υποτίμηση και περιθωριοποίηση της ομάδας από τους γνωστούς συμμορίτες, θεωρώ τέτοιου είδους προσέγγιση, παρά την όποια ορθολογικότητα, απαράδεκτη. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται στήριξη και σε λιγότερο εύφορες περιστάσεις, δε θα πω τρομερά δύσκολες. Διότι, για μένα, δεν είναι τέτοια η συγκεκριμένη. Αλλά σίγουρα είναι, σε σχέση ειδικά με ό,τι προηγήθηκε το αμέσως προηγούμενο διάστημα, μια δύσκολη φάση. Αν είναι να οχυρωνόμαστε πίσω από δικαιολογίες και αιρέσεις για το αν και σε ποιό βαθμό θα σταθούμε δίπλα στον ΠΑΟΚ σε μια τέτοια στιγμή, ας αφήσουμε τότε και τις περισπούδαστες αναλύσεις και κατακρίσεις σε βάρος της ομάδας και των στελεχών της.

Το θέμα είναι, επαναλαμβάνω, να βγάλει η ΠΑΕ, το ταχύτερο, πακέτο για όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια της σεζόν. Για να δούμε και στην πράξη τι διάθεση και προαίρεση υπάρχει απέναντι στην ομάδα ακόμα και όταν υπάρχουν αναταράξεις αγωνιστικά.
Έτσι η νόβα πλέον μετά κάθε ματς έχει εκπομπές καραπαπαρα και Σάββα εσένα θα σε ειρωνεύεται και θα σε εμπαίζει, και ας έχει τα δικαιώματα σου

SunAce16

Επανέρχομαι θέλοντας να επανατοποθετηθώ περί της σιγουριάς που νιώθω για την επιτυχία του εγχειρήματος του PAOK TV μέσω PPV.
Είμαι οικογενειάρχης κοντά στα 40 και στο γήπεδο πήγαινα μέχρι το 2015.
Δεν έχω αγοράσει ποτέ διαρκείας καθώς οι προτεραιότητες της ζωής μου είναι τα δύο μου παιδιά και οι ανάγκες τους και έτσι μη έχοντας ποτέ στην κατοχή πιστωτική κάρτα δεν είχα την δυνατότητα για αγορά εφάπαξ εισιτηρίου διαρκείας.
Τελευταία φορά που είδα την ομάδα από κοντά ήταν σε ματς εκτός έδρας και συγκεκριμένα στο Ντόρτμουντ.
Εκεί πήρα και την απόφαση ότι δεν θα ξαναπατήσω ποτέ στο γήπεδο αν δεν σεβαστεί η ΠΑΕ τις ανάγκες μου όπως:
Καθαριότητα.
Ευταξία.
Χώροι υγιεινής.
Προστασία από καιρικές συνθήκες.
Ασφάλεια.
Δεν είναι δυνατόν το 2019 αυτά να μην είναι δεδομένα για μια μεγάλη ΠΑΕ όπως ο ΠΑΟΚ.
Μονόδρομος για μένα λοιπόν αφού δεν δέχομαι να πληρώσω και καμιά NOVA και κανέναν OTE τα καφέ της γειτονιάς με πάρε φίλους με το ίδιο με μένα σκεπτικό.
Στα καφέ λοιπόν το κόστος για μένα δεν έπεφτε ποτέ κάτω από τα 10-12€ αφού παρέα μου πάντα είχα και τον 14χρονο σήμερα γιο μου που πιστέψτε με, οι απαιτήσεις του όπως και τον φίλων του από την ΠΑΕ είναι ακόμα μεγαλύτερες από τις δικές μου.
Έχοντας την άσχημη εμπειρία πολλών παιχνιδιών σε μαγαζιά όπου πάντα κάποιο εξυπνοπούλι θα βρισκόταν να φωνάξει γκολ βλέποντας σε κάποια bet την εξέλιξη του παιχνιδιού και μη θέλοντας να γίνω ρεζίλι μπροστά σε παιδιά αρπάζοντάς τον από τα μούτρα αποφάσισα να αγοράσω όλα τα έως τώρα παιχνίδια του PAOK TV.
Με 5€ το παιχνίδι λοιπόν θα συνεχίζω να βλέπω την ΠΑΟΚάρα από την άνεση του καναπέ στηρίζοντας παράλληλα το εγχείρημα της ΠΑΕ αναμένοντας την κατασκευή της νέας Τούμπας.
Μαζί με μένα και πολύ φίλοι μου.
Δεν ξέρω αν όλοι εμείς συγκαταλεγόμαστε σε αυτό που λέτε πολλοί "πανηγυρτζήδες" πάντως εμείς νιώθουμε καλά με τον εαυτό μας.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Δύο πραγματάκια που θα θελα

1.Είναι τόOOOσο κακό να ξέρουμε τον ακριβή αριθμό συνδρομών;

Έτσι όπως μετά απο κάθε ματς βγάζουν ανακοίνωση πως τα εισιτήρια ήταν 17,893
είναι τόσο δύσκολο να υπάρχει μια τυπική ενημέρωση για το Pay Per View;
Στο πρώτο ματς ήταν περίπου 45,00 στα επόμενα περίπου μυρίζουμε δάκτυλα

2.Προσωπικά δεν θέλω άλλο Σπυρόπουλο

Βάζεις 2 ευρωπαικά γκολ ανατροπής και κρίσιμα
Εγώ εκεί θέλω ΠΑΟΚτση σπίκερ να του γίνεται εξαγωγή φωνιτικών χορδών από ευέλικτα πλοκάμια κθούλου!!

Όχι τον γλυκανάλατο -καλύτερο-ουδέτερο

Στο ΠΑΟΚΤV το βλέπουμε,όχι στο OPEN
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

SunAce16 έγραψε:Εκεί πήρα και την απόφαση ότι δεν θα ξαναπατήσω ποτέ στο γήπεδο αν δεν σεβαστεί η ΠΑΕ τις ανάγκες μου όπως:
Καθαριότητα.
Ευταξία.
Χώροι υγιεινής.
Προστασία από καιρικές συνθήκες.
Ασφάλεια.
Δεν είναι δυνατόν το 2019 αυτά να μην είναι δεδομένα για μια μεγάλη ΠΑΕ όπως ο ΠΑΟΚ.
Φίλε,ανήκεις στην ανοργάνωτη πλειοψηφία
Άβαταρ μέλους
paok re niamou

Δημοσίευση από paok re niamou »

Για τον σπυροπουλο συμφωνώ απόλυτα, μου δίνει την εντύπωση ότι κάνει αναμετάδοση με σηκωμένο χειρόφρενο.
Ανάθεμα αν μετέδιδε με την ίδια χροιά ματς των Πόκεμον και ειδικά σε κρίσιμης σημασίας παιχνίδια.
Τον πουλο ρε αθηνεζε, 1000 φορές όσον αφορά την μετάδοση και μόνο, τον κολκα με τον απαιτούμενο χαβαλέ να γουστάρουμε, παρά αυτόν τον ντεμεκ καθωσπρεπισμο και ντεμεκ αντικειμενικοτητα.
SunAce16

paok re niamou έγραψε:Για τον σπυροπουλο συμφωνώ απόλυτα, μου δίνει την εντύπωση ότι κάνει αναμετάδοση με σηκωμένο χειρόφρενο.
Ανάθεμα αν μετέδιδε με την ίδια χροιά ματς των Πόκεμον και ειδικά σε κρίσιμης σημασίας παιχνίδια.
Τον πουλο ρε αθηνεζε, 1000 φορές όσον αφορά την μετάδοση και μόνο, τον κολκα με τον απαιτούμενο χαβαλέ να γουστάρουμε, παρά αυτόν τον ντεμεκ καθωσπρεπισμο και ντεμεκ αντικειμενικοτητα.
Τον ποιον θέλει ο καθένας ως εκφωνητή στο ΠΑΟΚ TV είναι προσωπικό του θέμα και δεν είναι λόγος αντιπαράθεσης αφού είναι καθαρά θέμα γούστου. Πάντως ο Σπυρόπουλος δεν έχει δείξει να είναι ντεμέκ καθωσπρέπει ή ντεμέκ αντικειμενικός, είναι και καθωσπρέπει και αντικειμενικός εν αντιθέσει με κάποιους "δικούς" όπως ο γλίτσας Μπούζος, ο πολύς Πετρουλάκης και ο ιλλουμινάτι βουλευτής.
Άβαταρ μέλους
paok re niamou

Δημοσίευση από paok re niamou »

θέλω όταν βάζουμε γκολ να το νιώθω και όχι να ακούω τον δημοσιογράφο να αναφέρει απλά το γεγονός κρύα και άνοστα. Δεν θα έκανε ποτέ το ίδιο σε αγωνα αθηνεζικης ομάδας. Στο ΠΑΟΚ ΤΒ γίνεται όλο αυτό όχι σε οποιοδήποτε μέσο.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Μα χάνει και την ομορφιά του ετσι.

Ξεπλυμένη μετάδοση κάνει εντελώς.

Και ο ήχος είναι λες και είναι κλεισμένοι σε απομόνωση.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”