Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
prist64

Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ

Δημοσίευση από prist64 »

Α ρε Ιβαν φωτια που μ' αναψες.

Μεσα σ' ολα ηρθε η παπαδιά και δεν την πηρα χαμπαρι
και με συνελαβε επ' αυτοφορω να γραφω στο τοπικ σου.

Κι εχει ενα..................DNA η παπαδιά.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

prist64 έγραψε:
chrisg4 έγραψε:

Το ΔΣ έγινε 12 ώρες μετά τις εν θερμω δηλώσεις Σαββίδη ότι ο ΠΑΟΚ δε θα κατεβει στον επαναληπτικό. Δε γινόταν να ανακοινωθεί κάτι διαφορετικό.

Συμφωνώ...Ο "μεγάλος" κάνει λάθη "γενικώς" κι όχι μεμονωμένα, για τα οποία μάλιστα βγαίνει να τα παραδεχτεί "ρίχνοντας" το προσωπικό του image!!! Άλλωστε για τα περισσότερα απ τα λάθη του υπάρχουν και τα εξιλαστήρια θύματα!!! Γενικώς "κάνει λάθη" λοιπόν, τα οποία γενικώς τα παραδέχεται σε συνεντεύξεις-ομιλίες σε μεγάλα ακροατήρια ψιλοταϊσμένων λιμών με καμιά προσκλησούλα για να έχουν την ευκαιρία να δουν πως είναι το Μέγαρο Μουσικής και από μέσα!!! Τον πειράζει όμως που μισοαδειάζει η αίθουσα κατά τις 12 την νύχτα, ενώ πρώτος εκείνος τους έχει στήσει ένα κομπλέ δίωρο, μιλώντας ίσως με τα 50 άτομα που αναφέρει μετά, ή ίσως ακόμα γιατί το image των "μεγάλων" ενισχύεται έχοντας 100ντάδες κόσμο να τους περιμένουν ως άλλους μεσσίες!!!

Το γαμω το ειναι οτι με αυτα που κανει μου στερει κατι που εγω το ειχα 50 χρονια
κι αυτος εδω και τεσσερα το εκανε "μαγαζι" του.

Πάτερ μου καλώς όρισες στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο!!! Εδώ και 36 χρόνια αυτά ισχύουν σε χιλιάδες ομάδες ολόκληρου του πλανήτη και τους οπαδούς τους!!!

Μεχρι τοτε......................

Και μια συμβουλη,προτροπη που έλεγε η γιαγια μου.

Αν ειναι να τουρκεψεις,να γινεις αγάς.....................οχι γιουσουφακι.

Ο Π.Α.Ο.Κ.τσής φημίζεται ότι είναι αέναος αγωνιστής και ανυπόταχτος!!! Τώρα, αν γεμίσει το γήπεδο όταν είναι στην θέση του αγά ενώ θα το έχει άδειο όταν είναι το γιουσουφάκι, κάποιοι "ιθύνοντες" μάλλον θα έχουν πετύχει τον σκοπό τους να πέσει κι ένα απ τα τελευταία κάστρα μάχης και αντίστασης της κοινωνίας, έστω κι αν αυτό αποτελείται από οπαδούς μιας ομάδας ιδρυμένης από κατατρεγμένους πρόσφυγες!!!

Οπαδοί-αγωνιστές με ιδανικά που πρεσβεύουν τα 4 ιερά μας γράμματα ακόμα και σαν γιουσουφάκια ή πελατάκια όπως θέλουν να μας αλλοτριώσουν κάποιοι "ιθύνοντες", οπότε είτε "αγάς" είτε "γιουσουφάκι" είναι ο Π.Α.Ο.Κ. εμείς θα είμαστε ένα και το αυτό;;;

ΔΙΑΛΕΓΟΥΜΕ και παίρνουμε ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ εκτιμώ!!!
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

chrisg4 έγραψε:
Δυστυχώς σαν λαός δεν έχουμε μάθει ακόμα να σεβόμαστε τις αποφάσεις του Σαββίδη κι αυτό έχει να κάνει κυρίως γιατί δεν
τις σέβεται ούτε ο ίδιος σε περίπτωση που η ομάδα κατέβει τελικά στο τηγάνι.
Δηλαδή, λες εσύ τρεις φορές όχι όχι όχι
και μετά λες ρώτησα 50 άσχετους και τελικά λέω ναι (ξαναλέω, αν κατέβει τελικά, μπορεί και να μην κατέβει, απλά κουβέντα κάνουμε)
και θέλεις εγώ να το ''σεβαστώ''.
Και με ψέγεις κιολας που δεν το σέβομαι.

Παιδιά, κάπου κάπως να οργανωθούμε που λέει και το ανέκδοτο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sick Bastard την Πέμ 21 Απρ 2016, 12:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Mīngus έγραψε:Revolution mode: off.
Τα λεγαμε εδω και καιρο.Και η προηγουμενη "επανασταση" αν θυμαστε καπως ετσι τελειωσε.Φανηκε (και καλα)οτι κατι αλλαζει ήρθε ξενος διαιτητης να επιβλεπει (που σαι ρε Χιου Νταλας) κια σε 2 μηνακια εκανε περα και ειδαμε ξανα το ιδιο εργο .Οποιος δε θελει να ζημωσει λεει μια παροιμια...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Mīngus έγραψε:Revolution mode: off.
Έτσι είναι.
Φεύγεις απ το τραπέζι όταν νικάς.
Ντοϊιιιιινγκ
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

ron-swanson έγραψε:Ποιοι ειναι αυτοι οι 50 ρε γαμωτο που του λενε τετοια πραγματα; Τελοσπαντων. Θα πρεπει να παιρνει αποφασεις μονος του και οχι να ακουει τους γυρω του, γιατι ειδαμε τι αποτελεσματα ειχε αυτο τα τελευταια 4 χρονια.
Οι εν δυνάμει Πρόεδροι των απανταχού στην Ελλάδα Ε.Π.Σ., οι οποίοι θα του εξασφαλίσουν (;) τον Οκτώβριο μια καθαρή (;) ένωση ποδοσφαιρικών σωματείων θαρρώ!!! Με αυτούς μόλις φέτος άρχισε να μιλάει κι όχι τα προηγούμενα 4 χρόνια!!! ;)

Το ζητούμενο όμως είναι: Θα στηρίξουν όλοι αυτοί μια όντως καθαρή και ανεξάρτητη αρχή ποδοσφαίρου και για ποιους ακριβώς λόγους??? :?

Μήπως λόγω ηθικής ( :oops: ) ή μήπως φοβούμενοι τιμωρίες με νόμιμες (κάτι για ατιμωρησία στην Ελλάδα ακούω εδώ και 35 χρονάκια!!!) ή παράτυπες (μπουμ, φούρνοι, αυτοκίνητα, γραφεία κ.τ.λ.) διαδικασίες??? :roll:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Πέμ 21 Απρ 2016, 12:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Εντυπωση μου προκαλεσε το γεγονος οτι δε καλεσαν το Σαλπι.Μεγα φαουλ (100 γκολ ειναι αυτα) για μενα οτι και αν εγινε στο παρελθον.

ΥΓ Μηπως να ανοιχτει (η μηπως υπαρχει) καποιο τοπικ για γενικη συζητηση περι διοικητικων θεματων?Δε βρηκα κατι και εδω ειναι λιγο εκτος θεματος.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

kastrakis έγραψε:
Αν δηλ . ο Ιβάν θεώρησε ότι πήρε κάποια πράγματα ή ότι άρχισε μια διαδικασία ξηλώματος εγκληματικής ή ότι δεν θέλει να φάει -3 του χρόνου η ομάδα γιατί αυτό θα πρέπει να είναι κολοτουμπα?

γιατί έθεσε κάποιους όρους για να κατέβει η ομάδα κι αυτοί πάρα μα πάρα πολύ απλά
δεν έχουν ευοδωθεί, σήμερα 21.4.2016 κι ώρα 13:30

Τι νομίζετε ότι θα κερδίσουμε με την μη-συμμετοχή μας? Θα στεναχωρηθεί νομίζετε ο φαταουλ?
Το επιχείρημα οτι δεν θα νομιμοποιήσουμε την σφαγή και ότι δεν θα συμμετέχουμε στο στημένο κύπελλο κτλ. , είναι "να χαμε-να λέγαμε".
Αν είναι έτσι, να μην συμμετέχουμε και στο πρωτάθλημα. Εκεί δεν μας βιάζουν διαιτητικά???Δεν είναι στημένο το πρωτάθλημα??? Τι σόι επανάσταση είναι αυτή που εξαντλείται στο κύπελλο?
Να μην κατεβούμε ούτε στα πλει-οφ ή να το διαλύσουμε το πράγμα.

Στα παπάρια μας αν στεναχρηθεί ο φαταούλ.
Αφού όπως λες δεν θα στεναχωρεθεί δεν έχει νόημα και η αποχή απ το πρωτάθλημα, σωστά;
Σωστά, σύμφωνα με αυτά που λες.
Η απάντηση για το πρωτάθλημα είναι και πάλι απλή. Δεν μπορεί να το κάνει μόνος του ο ΠΑΟΚ
γιατί και θα τον χαντακώσουν και δεν θα γίνει τίποτε.
Εδώ υπάρχουν λίγα περιθώρια ελιγμών.

Αν θέλετε να κριτικάρεται τον Ιβαν κάντε το για κει που φταίει,δλδ. στα θέματα της ομάδας.....
¨Η ακόμη καλύτερα στο γιατί 4 χρόνια τώρα , πήγε με τον σταυρό στο χέρι για να αλλάξει την εγκληματική. Και δεν " πλήρωνε" ή έκαιγε κανα φούρνο για να τα καταφέρει....Αλλά αυτά εμείς δεν τα θέλουμε, σωστά?
σωστά

Και μην μου πείτε για τις δηλώσεις της παε...Οι δηλώσεις όλων μας εκείνη την μέρα ήταν σε άλλο μήκος κύματος...
Να μην πούμε για τις δηλώσεις του λαού του ΠΑΟΚ (οργανωμένου και μη) κατά καιρούς...
Δηλώσεις που μείνανε δηλώσεις... ;)

1. Δεν ήταν ''εκείνη την ημέρα'' Έγιναν άλλες δύο φορές πολύ μετά τον αγώνα και μετά από ΔΣ.
Βγήκε κι ο Μπάνε κι έλεγε στηρίζω την απόφαση κτλ. Μη λέμε τα ίδια κάθε φορά.
2. Ο λαός του ΠΑΟΚ είναι εσύ κι εγώ κι ο κάθε ''ανώνυμος'' τρίτος. Δεν έχει κανένα μα κανένα θεσμικό ρόλο στη διοίκηση της ΠΑΕ
κι ότι και να λέει μεταξύ του, σε φόρα, σε ράδια, σε τηλεοράσεις δεν έχει κανένα αντίκτυπο στην διοικητική
πορεία του συλλόγου ειδικά απ τη στιγμή που υπάρχει η αρχή του ενός.
Κοντολογίς, αν οι δηλώσεις των οργανωμένων και μη, ζυγίζουν ένα γραμμάριο ,του Ιβάν ζυγίζουν 100 τόνους.

Εγώ πάντως θεωρώ ότι σε αυτό το θέμα ,ο Ιβαν ξέρει καλύτερα τι παίρνει και τι χάνει από την κάθε κίνηση και ας αποφασίσει αυτός το καλύτερο.
Μακάρι. Αλλά είναι λίγο οξύμωρο να λέει ο ίδιος ότι το κουβέντιασε με 50 άτομα :o :shock:
και κάνει αυτή την κίνηση. Καλά να ακούς έναν άντε δύο γιατρούς; Οι 20 θα σε τρελάνουν, θα ξεχάσεις και τι ρώτησες.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

[quote="kastrakis

Εγώ πάντως θεωρώ ότι σε αυτό το θέμα ,ο Ιβαν ξέρει καλύτερα τι παίρνει και τι χάνει από την κάθε κίνηση και ας αποφασίσει αυτός το καλύτερο.[/quote]

Το θεμα ειναι οτι ΔΕΝ ξερει αλλά μαθαινει.

Και άλλοτε μαθαινει απο "στρατηγους" για θεματα προπονητη,
απο ΠΣΠ για DNA,
απο προεδρους αλλων ομαδων(και παραρτηματων?) το τι ειναι καλυτερο για τον Π.Α.Ο.Κ,
απο .............................για........................

Αν βγει και πει οτι,
εγω ειμαι ο ιδιοκτητης αυτης της ΠΑΕ,
εγω πληρωσα τα χρεη και βρισκεται εδω που βρισκεται,
εγω πληρωνω για το γηπεδο,τους παικτες,τους προπονητες,τους,γιατρους,
εφορια,ΦΠΑ,ΙΚΑ,ακαδημιες,άλλα τμηματα,κ.λ.π,κ.λ.π.
και θα παιρνω οποια αποφαση θελω και θα την αλλαζω όποτε θελω
και θα την υλοποιω όποτε και αν θελω,ή αφου συμβουλευτω 50 νοματαιους

εγω του βγαζω το καπελο

αν θελει ομως να κανει επαναστασεις και να παλευει για το καλο του Π.Α.Ο.Κ. μ' αυτον τον τροπο,ας απευθυνθει στους....50 και σ' αυτους που ταιζει.

Και οταν με το καλο θα δω αποτελεσματα κι εγω μαζι του...........αφιλοκερδως.
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Πριστ συμφωνώ στα περισσότερα μαζί σου απόλυτα!

Sent from my mind using boobs power
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

kataramenos5 έγραψε:Εντυπωση μου προκαλεσε το γεγονος οτι δε καλεσαν το Σαλπι.Μεγα φαουλ (100 γκολ ειναι αυτα) για μενα οτι και αν εγινε στο παρελθον.

ΥΓ Μηπως να ανοιχτει (η μηπως υπαρχει) καποιο τοπικ για γενικη συζητηση περι διοικητικων θεματων?Δε βρηκα κατι και εδω ειναι λιγο εκτος θεματος.

"ΥΓ Η αποψη μου για τον Δημητρη Σαλπιγγιδη ειναι γνωστη,αλλά
οταν λες θα του κανεις συμβολαιο για όσο θελει να παιζει
και μετα θα τον βαλεις στο Δ.Σ. της ΠΑΕ,
το να μην τον καλεις στην γιορτη ειναι.......... πως να το πω?"

@ Γρηγορη αυτο με τον αγά και το γιουσουφακι δεν το 'πιασες κι ας εισαι γονος Κων/πολιτων.

Αν πραγματικα για τους 50 πιστευεις αυτα που εγραψες......................άλλαξε πλευρο.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

παπα μη σταματας να τα γραφεις αυτα τα πραγματα...για το καλο ολων μας :ugeek:
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Κι εγώ με τον παπά συντάσσομαι, κρατάω και θυμιατηρι άν χρειαστεί δίπλα του

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

Ποιοι ειναι ρε παιδια αυτοι οι περιφημοι 50;

Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Sekeris4

Δημοσίευση από Sekeris4 »

Ουτε σαλπιγιδι ειδα,ουτε φασουλα.Εκει στην παε ειστε πολυ αχαριστοι.

ΒΙΖΙΜ ΠΑΟΚ ΜΟΝΟ στο λευκο πυργο :pano:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”