Igor Tudor II
- ΑποστόληςΑ
- ace79grpaok
Re: Igor Tudor II
Έχεις ψηθεί σε τέτοια παιχνίδια ,περνα την εμπειρία και την τρελα σου στην ομάδα,πες τους για το 7-0 . 
10 Δεκεμβριου 2003.
Γιουβεντους - γαυροι νιαμου: 7-0.
Συνθεση γιουβε:
Antonio Chimenti, Alessandro Birindelli, Mark Iuliano (Gianluca Zambrotta), Paolo Montero, Gianluca Pessotto, Igor Tudor, Antonio Conte, Enzo Maresca, Fabrizio Miccoli (Alessandro Del Piero), David Trezeguet (Marco Di Vaio), Marcelo Zalayeta.
Ιγκορ, για θυμισου καλα...
Στάλθηκε από το iQ1502a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Συνθεση γιουβε:
Antonio Chimenti, Alessandro Birindelli, Mark Iuliano (Gianluca Zambrotta), Paolo Montero, Gianluca Pessotto, Igor Tudor, Antonio Conte, Enzo Maresca, Fabrizio Miccoli (Alessandro Del Piero), David Trezeguet (Marco Di Vaio), Marcelo Zalayeta.
Αναπληρωματικοί οι περισσότεροι, για να μαστε ξηγημένοι..farmak76 έγραψε:10 Δεκεμβριου 2003.
Συνθεση γιουβε:
Αδικεις τον εαυτο σου. Απιστευτα τραγικες αλλαγες. Ουτε τα αυτονοητα ρε τουντορ????
Δωστε στον ανθρωπο 4 -5 ετοιμους παικτες αφηστε τα πειραματα με νεαρους και να χαμε να λεγαμε και αφηστε τον μια χρονια ακομα να δουλεψει. Τον ολυμπιακο με οτι συνεπαγεται δεν μπορεις να τον κερδισεις με πειραματα ουτεν καν με μια καλη ομαδα. Πρεπει να φτιαξουμε σουπερ δυνατη ομαδα που να κερδιζει τους παντες.
Ανανέωση χτες
Η ομαδα εχει ταλεντο αλλα χρειάζεται ηγέτες
Πχ ο καμπιασο εδειξε αρχηγός εκει που χρειαζοτανε
Η ομαδα εχει ταλεντο αλλα χρειάζεται ηγέτες
Πχ ο καμπιασο εδειξε αρχηγός εκει που χρειαζοτανε
Ασε μας ρε μανιακε,ειναι που ειναι τα νευρα τσιτωμενα,ας μην μιλησουμε για ποδοσφαιρο σημερα...
-
τσιριγώτης
Δεν είσαι έτοιμος ΠΑΟΚ.
Σε όλη την διάρκεια κάνεις διάλογο με τον μαλακοσιλβα. Κοίτα λίγο την ομάδα
Σε όλη την διάρκεια κάνεις διάλογο με τον μαλακοσιλβα. Κοίτα λίγο την ομάδα
Ετσι και αλλιως χεστηκα αν θα φαω μπαν η χρονια τελειωσε σημερα.Το παλικαρι ειναι λιγο,πολυ λιγο,μαθητευομενος μαγος και λιγα λεω,ΤΡΑΓΙΚΟΣ στην διαχειριση του ροστερ,νομιζει πως προπονει τον λεβαδειακο.Ο Τζιολης για να φερω ενα παραδειγμα ηταν ο καλυτερος παικτης του ΠΑΟΚ μεχρι που τον εσκασε,εμεινε παγκο τοσο καιρο και ξαφνικα δεν υπαρχει και πας και ξεκινας το πιο σημαντικο παιχνιδι της χρονιας με 4 πιτσιρικια στον αξονα,ο ενας μεχρι πριν λιγες μερες συνεχως εκτος αποστολης,δεν μπορεις να αλλαξεις μια μπαλια στο κεντρο και επρεπε να ερθει το 1-2 για να ξυπνησει να κανει αλλαγη και βγαζει τον Χαριση.Να πω επισης για την χαντακωση του Μυστακιδη ως δεξι μπακ που εκαναν παρτυ απο την πλευρα του και το παλικαρι δεν μπορουσε να περασει δικαιολογημενα την σεντρα? Οκ αν εσεις εχετε την υπομονη να περιμενε ποτε ο Τουντορ θα γινει κανονικος προπονητης δικαιωμα σας.Για μενα σημερα τελειωσε ο Κροατης.
Υ.Γ Η κριτικη μου αφορα ποδοσφαιρο οσο μπορει να μιλησει κανεις σημερα για ποδοσφαιρο.Αν θελει καποιος ας κρινει την ποδοσφαιρικη μου αποψη.Ναι και εγω αηδιασα,ναι και εγω ειμαι στα προθυρα εμφραγματος απο τα εκτρωματα που ειδαμε για αλλη μια φορα,ναι και εγω εχω σιχαθει την ζωη μου με αυτο που λεγεται ελληνικο ποδοσφαιρο,αλλο το ενα αλλο το αλλο.
Υ.Γ Η κριτικη μου αφορα ποδοσφαιρο οσο μπορει να μιλησει κανεις σημερα για ποδοσφαιρο.Αν θελει καποιος ας κρινει την ποδοσφαιρικη μου αποψη.Ναι και εγω αηδιασα,ναι και εγω ειμαι στα προθυρα εμφραγματος απο τα εκτρωματα που ειδαμε για αλλη μια φορα,ναι και εγω εχω σιχαθει την ζωη μου με αυτο που λεγεται ελληνικο ποδοσφαιρο,αλλο το ενα αλλο το αλλο.