Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Thracian

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Δημοσίευση από Thracian »

Athens έγραψε:αυτη τη φορα τα ταλεντα ελπιζω να αξιζουν αν θα προτιμουσα λιγοτερα ταλεντα και περισσοτερους ετοιμους ποδοσφαιριστες γιατι δεν ξεχνω το τελευταιο ταλεντο απο το εξωτερικο που πηραμε...τον Γκολασα
οι ισραηλινοι τον συγκριναν με τον Νατχο, ειχε δοκιμαστει στην ιταλικη Λατσιο, τον θεωρουσαν τεραστιο ταλεντο αλλα σε μας εφυγε χωρις να δωσει ουτε μια τελικη ουτε ενα γκολ...γι αυτο χαμηλα την μπαλα και ανυπομονω τον φορ και τον στοπερ
δεν εχει ασχημα χαρακτηριστικα ο γκολάσα
απλα δεν νομιζω οτι ειναι εργατικός
φανηκε η πορεία του μετα την ιστορία με την λάτσιο που εμεινε στα λημερια του ενω οταν ηρθε στον ΠΑΟΚ και μετά 10 φορες πηγε ισραήλ για πανηγυρια και βαφτίσια ενω ηταν και το 60% της χρονιας τραυματίας. επεσε και στο μπαχαλο που υπηρχε και εδεσε το γλυκο.
γι αυτο ειναι μεγαλη υποθεση τα "ψυχολογικα" του αρνεσεν και οι συνεντευξεις.
οχι οτι δεν θα εχει και αυτος αποτυχίες αλλα τις μειώνει οσο μπορει περισσότερο
Άβαταρ μέλους
Thracian

παντως μετα απο αυτο το καλοκαίρι λεω να αλλαξω την υπογραφή μου με το "με ελευθερους παιχτες ποτε κανεις δεν γαμησε"....
Άβαταρ μέλους
Mpoz

Δημοσίευση από Mpoz »

Με βρυζα τ.δ βαλε καλυτερα ;)
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Αν έρθει ο τερης και ο τσιμις κλείσαμε στα χάφ

Δεν εχω δει βιντεακια και δεν καταλαβαινω τη γκβλα του Φρανκ με τσιμι .... Τι εχει τοσο καλο αυτος ο παίχτης για μα ειναι η ακριβότερη μεταγραφή μας αν δε βαριέται κάποιος ας μου κανει ένα ταχύρρυθμο τσιμιροτ
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Kostas_Peraia4 έγραψε:Οι εφημεριδες της πολης λενε πως συμφωνα με πηγες απο την Αυστραλια ο Αntonis αποχαιρετησε τους συμπαικτες του και πραγματοποιει ηδη το υπερατλαντικο ταξιδι
Από Αυστραλία έρχεται, πες τους δεν έχει Ατλάντικ Οσεαν
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Εγώ βλέπω την γυναίκα του ρουντβενς να της αρέσει ξαφνικά η Θεσσαλονίκη ,ρε τσακαλε Φρανκ 17 μείναν στο .αμβουργο και ούτε για να συμπληρώσουν 18αδα δεν τον πήραν ?το πας καλά το πράγμα μάστορας είσαι οπως με τον τσιμιροτ που και καλά "απεσυρες "την προσφορά και ήρθε Ελλάδα για να κλείσει την δουλεια ο βοσνιος :lol: :lol:.Μια πρόβλεψη θα κάνω οτι στο τέλος θα έρθει και ολετονος και νομίζω οτι υπάρχει συνεργασία με την hsv tου Φρανκ για να τον φέρουν στα όρια του και έρθει παρακαλώντας,η μπιυντεσλιγκα αρχεισε και ο τύπος δεν ειναι ούτε 18αδα σε ομάδα με 17 διαθεσίμους ,προτάσεις δεν έρχονται απο αλλου ,εσείς τι θα κάνατε στην θέση του?
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Συμφωνω με τον thracian για τον Γκολασα,σα να τα εγραψα εγω.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

pgetsos έγραψε:
Kostas_Peraia4 έγραψε:Οι εφημεριδες της πολης λενε πως συμφωνα με πηγες απο την Αυστραλια ο Αntonis αποχαιρετησε τους συμπαικτες του και πραγματοποιει ηδη το υπερατλαντικο ταξιδι
Από Αυστραλία έρχεται, πες τους δεν έχει Ατλάντικ Οσεαν
Μπορεί να ειναι ο νέος φιλεας φογκ και να κάνει τον γύρο του κοσμου :lol: ;) ;) :lol:
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

ace79grpaok έγραψε:Εγώ βλέπω την γυναίκα του ρουντβενς να της αρέσει ξαφνικά η Θεσσαλονίκη ,ρε τσακαλε Φρανκ 17 μείναν στο .αμβουργο και ούτε για να συμπληρώσουν 18αδα δεν τον πήραν ?το πας καλά το πράγμα μάστορας είσαι οπως με τον τσιμιροτ που και καλά "απεσυρες "την προσφορά και ήρθε Ελλάδα για να κλείσει την δουλεια ο βοσνιος :lol: :lol:.Μια πρόβλεψη θα κάνω οτι στο τέλος θα έρθει και ολετονος και νομίζω οτι υπάρχει συνεργασία με την hsv tου Φρανκ για να τον φέρουν στα όρια του και έρθει παρακαλώντας,η μπιυντεσλιγκα αρχεισε και ο τύπος δεν ειναι ούτε 18αδα σε ομάδα με 17 διαθεσίμους ,προτάσεις δεν έρχονται απο αλλου ,εσείς τι θα κάνατε στην θέση του?
Θα πήγαινα για Τοιβονεν!!!!! :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

ειμαι πολυ ευτυχισμενος και χαρουμενος που επιτελους αν και λιγο αργα ,παιρνουμε παικτες νεους με ορεξη για μπαλα ,που χαρακτηριζονται και καλοι παικτες..περιμενω ανυπομονα το πρωτο ματς να τους καμαρωσω!!!!

:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
obanebane79

Δημοσίευση από obanebane79 »

και μπαινουν λεει την παρασκευη ολοι οι νεοι μεσα και τρως ενα τριμπαλο χαλαρο απο ΖΒ-ΓΧ .....
ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ σεναριο!!!! :)
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

ace79grpaok έγραψε:Εγώ βλέπω την γυναίκα του ρουντβενς να της αρέσει ξαφνικά η Θεσσαλονίκη ,ρε τσακαλε Φρανκ 17 μείναν στο .αμβουργο και ούτε για να συμπληρώσουν 18αδα δεν τον πήραν ?το πας καλά το πράγμα μάστορας είσαι οπως με τον τσιμιροτ που και καλά "απεσυρες "την προσφορά και ήρθε Ελλάδα για να κλείσει την δουλεια ο βοσνιος :lol: :lol:.Μια πρόβλεψη θα κάνω οτι στο τέλος θα έρθει και ολετονος και νομίζω οτι υπάρχει συνεργασία με την hsv tου Φρανκ για να τον φέρουν στα όρια του και έρθει παρακαλώντας,η μπιυντεσλιγκα αρχεισε και ο τύπος δεν ειναι ούτε 18αδα σε ομάδα με 17 διαθεσίμους ,προτάσεις δεν έρχονται απο αλλου ,εσείς τι θα κάνατε στην θέση του?
Αυτό ακριβώς αν και είναι πιθανόν να τον έχει κόψει ο Φράνκ τον Λετονό, όταν ήρθε Θεσνικη. Δηλαδή να του είπε, ᾽κοίτα Ρουντ, αυτή την στιγμή δεν σε χρειαζόμαστε γιατί έρχεσαι πολύ βαρύς και εμείς ψάχνουμε παίκτες που να γουστάρουν να παίζουν στον ΠΑΟΚ. Αν αλλάξεις γνώμη, χτύπα ένα τηλέφωνο, αλλά να ξέρεις ότι μπορεί η πόρτα να είναι κλειστή...᾽

Δηλ μπορεί να τον δούμε να παρακαλάει να έρθει στο τέλος.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

joshua έγραψε:Δηλαδη ξεφορτονομαι τον Τζιολη απο το 6,παιζεινα ξεφορτοθω και τον Κατσε αν ο Σαμπο παει καλα,αν παρουμε και επιτελικο που φοβαμαι πως δεν θα παρουμε,μιλαμε για την απολυτη φαντασιωση.
:mrgreen:
Αχ Δημητρό! Να δεις που στο Περιστέρι πάλι δίπλα θα καθόμαστε, αλλά αυτή τη φορά δεν θα τρώμε τρίπλα (οδυνηρή) από τον Γιαννούλη, αλλά, αντίθετα, εμείς θα είμαστε αυτοί που θα μοιράζουμε σακούλες.
Άβαταρ μέλους
Καπετάνιος

Δημοσίευση από Καπετάνιος »

Αυτη η Ξανθη βλεπω να τρωει καμια πενταρα πρωτη αγωιστικη αν μπουνε κ@υλομενα τα τσακαλακια μας.

Με.μια γεματη τουμπα εννοειται.
Άβαταρ μέλους
Thracian

Καπετάνιος έγραψε: Με.μια γεματη τουμπα εννοειται.
το γηπεδο θα γεμίσει ακομα και αν αποκλειστουμε στην ευρώπη
πως το είπε ο φρανκ; ¨ο κοσμος καταλαβαίνει"
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”