Γιώργος Σαββίδης
- Aureliano Buendia
Re: Γιώργος Σαββίδης
Προς το παρόν, δεν υπάρχει καμία απαίτηση από τον Γιώργο, η όλη κατάσταση είναι "τα παιδία παίζει", φίλε μου. Τιτιβίζει και ποστάρει ό,τι θέλει, κανείς δεν του λέει τίποτα, κανείς δεν έχει πέσει να τον φάει ή κάτι τέτοια χαζά που ακούω, ό,τι θέλει κάνει κι αν κάποιος πει κάτι θα κοντέψει να θεωρηθεί και εχθρός του ΠΑΟΚ γιατί μέμφεται το βλαστάρι του προέδρου. Στο δια ταύτα, αν ο Γιώργης δηλαδή ήταν Γιώργης Μαρινάκης και όχι Σαββίδης και έκανε ακριβώς τα ίδια, τι θα σκεφτόσουν για αυτόν;
Όσο για το ποιο ποιόν πρέπει να έχει ένας γιος μεγαλομετόχου, κι αφού αναρωτηθώ γιατί είναι αναγκαίο να τρώει οποιοσδήποτε στη μάπα τον γιο ενός μεγαλομετόχου (απεχθάνομαι ολίγον το ελληνικότατο επάγγελμα του "γιου πλουσίου"), νομίζω το "σοβαρός και μετρημένος άνθρωπος" με καλύπτει, αν θέλουμε ντε και καλά μία απάντηση. Δεν νομίζω ότι οι διαθέσιμες επιλογές είναι Πετράν ή Σαββίδης Τζούνιορ. Αν και γενικά, δεν με νοιάζει το πώς πρέπει να είναι θεωρητικά ένας γιος μεγαλομετόχου, σαν θέμα έκθεσης μου κάνει, με νοιάζει ότι βρίσκω σαχλαμαρίστικη τη συμπεριφορά του υιού Σαββίδη.
Όσο για την ανακοίνωση, αν δηλαδή ο Σκόρδας, όταν ήταν πρόεδρος στον Άρη, ανέβαζε βίδεο μπροστά στην 4Α δεν θα έβγαζε ανακοίνωση η ΠΑΕ? Ένα πράγμα που με κάνει να γελάω είναι ότι διαβάζω από διάφορους ότι είναι ποινικά κολάσιμη η ανακοίνωση του ρούλη και ότι πρέπει να παρέμβει εισαγγελέας (γνώριμο το ξεχείλωμα των νομικών εννοιών), ενώ κάποιοι εξ αυτών θα έσπευδαν να χαρακτηρίσουν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο (προκλητική, επικίνδυνη, κτλ) μία ανάλογη συμπεριφορά από κάποιον χ,ψ σκουληκογιό σκουληκοπροέδρου.
Αν ρωτάς εμένα, όλα αυτά μου φαίνονται γελοία και ανάξια λόγου, γενικά θεωρώ το ελληνικό σπορ των ποδοσφαιρικών ανακοινώσεων θλιβερά φαιδρό, απλώς γελάω λίγο με την αχαλίνωτη έκπληξή μας για το ότι έβγαλαν ανακοίνωση.
Όσο για το ποιο ποιόν πρέπει να έχει ένας γιος μεγαλομετόχου, κι αφού αναρωτηθώ γιατί είναι αναγκαίο να τρώει οποιοσδήποτε στη μάπα τον γιο ενός μεγαλομετόχου (απεχθάνομαι ολίγον το ελληνικότατο επάγγελμα του "γιου πλουσίου"), νομίζω το "σοβαρός και μετρημένος άνθρωπος" με καλύπτει, αν θέλουμε ντε και καλά μία απάντηση. Δεν νομίζω ότι οι διαθέσιμες επιλογές είναι Πετράν ή Σαββίδης Τζούνιορ. Αν και γενικά, δεν με νοιάζει το πώς πρέπει να είναι θεωρητικά ένας γιος μεγαλομετόχου, σαν θέμα έκθεσης μου κάνει, με νοιάζει ότι βρίσκω σαχλαμαρίστικη τη συμπεριφορά του υιού Σαββίδη.
Όσο για την ανακοίνωση, αν δηλαδή ο Σκόρδας, όταν ήταν πρόεδρος στον Άρη, ανέβαζε βίδεο μπροστά στην 4Α δεν θα έβγαζε ανακοίνωση η ΠΑΕ? Ένα πράγμα που με κάνει να γελάω είναι ότι διαβάζω από διάφορους ότι είναι ποινικά κολάσιμη η ανακοίνωση του ρούλη και ότι πρέπει να παρέμβει εισαγγελέας (γνώριμο το ξεχείλωμα των νομικών εννοιών), ενώ κάποιοι εξ αυτών θα έσπευδαν να χαρακτηρίσουν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο (προκλητική, επικίνδυνη, κτλ) μία ανάλογη συμπεριφορά από κάποιον χ,ψ σκουληκογιό σκουληκοπροέδρου.
Αν ρωτάς εμένα, όλα αυτά μου φαίνονται γελοία και ανάξια λόγου, γενικά θεωρώ το ελληνικό σπορ των ποδοσφαιρικών ανακοινώσεων θλιβερά φαιδρό, απλώς γελάω λίγο με την αχαλίνωτη έκπληξή μας για το ότι έβγαλαν ανακοίνωση.
Μα εσύ αναρωτήθηκες εξ αρχης για γιους άλλων μεγαλομετόχων...Τα παραδείγματα είναι υπέρ μας...
Τώρα αν θες να μου πεις για κάποιον υποθετικό γιο του Μαρινακη ξέρω-γω, δεν θα ένοιαζαν αυτά αλλά τα των ναρκοπλοιων του π@τέρα του, όπως δεν με νοιαζουν τα χαζά του κυρ σαββα και (ευτυχώς) δεν βγάζουμε ανακοίνωση γι αυτά...
Όσο για τον σκορδα , είναι φανερό ότι δεν θα τολμούσε να πλησιάσει καν την περιοχή της Τούμπας και μετά θα έβγαζε ανακοίνωση γιατί δεν τον αφήνουν να το κάνει...
Ας μην αναγάγουμε σε σοβαρά τα της πλάκας.
Το "σοβαρός και μετρημένος άνθρωπος", είναι μεγάλη κουβέντα κι εκεί θα συμφωνήσω μαζί σου. Όμως ποιον μπορείς να χαρακτηρισεις σοβαρό και μετρημένο άνθρωπο στην ποδοσφαιρική Ελλάδα σήμερα?
Ο άλλος γιος του Ιβαν είναι σοβαρός και μετρημένος, αλλά δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται και πολύ για τον ΠΑΟΚ...
Ποιον θα προτιμούσες?
Αντε καλό βράδυ...
Τώρα αν θες να μου πεις για κάποιον υποθετικό γιο του Μαρινακη ξέρω-γω, δεν θα ένοιαζαν αυτά αλλά τα των ναρκοπλοιων του π@τέρα του, όπως δεν με νοιαζουν τα χαζά του κυρ σαββα και (ευτυχώς) δεν βγάζουμε ανακοίνωση γι αυτά...
Όσο για τον σκορδα , είναι φανερό ότι δεν θα τολμούσε να πλησιάσει καν την περιοχή της Τούμπας και μετά θα έβγαζε ανακοίνωση γιατί δεν τον αφήνουν να το κάνει...
Ας μην αναγάγουμε σε σοβαρά τα της πλάκας.
Το "σοβαρός και μετρημένος άνθρωπος", είναι μεγάλη κουβέντα κι εκεί θα συμφωνήσω μαζί σου. Όμως ποιον μπορείς να χαρακτηρισεις σοβαρό και μετρημένο άνθρωπο στην ποδοσφαιρική Ελλάδα σήμερα?
Ο άλλος γιος του Ιβαν είναι σοβαρός και μετρημένος, αλλά δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται και πολύ για τον ΠΑΟΚ...
Ποιον θα προτιμούσες?
Αντε καλό βράδυ...
αουρελιανε τα σεβη μου...Aureliano Buendia έγραψε:Προς το παρόν, δεν υπάρχει καμία απαίτηση από τον Γιώργο, η όλη κατάσταση είναι "τα παιδία παίζει", φίλε μου. Τιτιβίζει και ποστάρει ό,τι θέλει, κανείς δεν του λέει τίποτα, κανείς δεν έχει πέσει να τον φάει ή κάτι τέτοια χαζά που ακούω, ό,τι θέλει κάνει κι αν κάποιος πει κάτι θα κοντέψει να θεωρηθεί και εχθρός του ΠΑΟΚ γιατί μέμφεται το βλαστάρι του προέδρου. Στο δια ταύτα, αν ο Γιώργης δηλαδή ήταν Γιώργης Μαρινάκης και όχι Σαββίδης και έκανε ακριβώς τα ίδια, τι θα σκεφτόσουν για αυτόν;
το καλυτερο που εχουμε να κανουμε αυτη τη στιγμη με το γιωργο σαββιδη θεωρω πως ειναι να μην δινουμε καθολου σημασια, μιας και το παιδι εμφανιζει να εχει συμπτωματα ιστριονικης προσωπικοτητας...αυτο μου εχει δειξει η μεχρι στιγμης συμπεριφορα του...
οι αγγλοι δινουν μια εξαιρετικη περιγραφη στη λεξη αλλα θαρρω πως ειναι ποινικα κολασιμη εδω μεσα
Για αγνο καραγκιοζιλικι εχουμε τον Γιωργο που αν μπεις σε φορουμ αλλοθρησκων παρακαλανε να του δωθει το κουμαντο της παε.Φουτσίνι έγραψε:Σωστός ο aurelliano, εμείς βέβαια αν είμασταν σοβαρός συλλογος δεν θα βγάζαμε ανακοίνωση, ή αν το κάναμε θα έπρεπε να είχε πολυ χιούμορ. Για καραγκιοζιλίκια κ νταηλικια έχουμε τους συνδέσμους. Μπορει να ειναι χρυσό παιδί ο Γιώργος αλλα δεν κατάλαβα ποτε την συμμετοχή του στο Δ.Σ.
- Notorious4
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Notorious4 την Κυρ 20 Αύγ 2017, 10:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Notorious4
Attention Whore Sera ; Δεν νομίζω πως είναι χαρακτηριστικό μόνο του Γιώργου αλλά της γενιάς του και όλων των γενιών που ακολουθούν.
Άστους να παρακαλάνε....Sekeris4 έγραψε:Για αγνο καραγκιοζιλικι εχουμε τον Γιωργο που αν μπεις σε φορουμ αλλοθρησκων παρακαλανε να του δωθει το κουμαντο της παε.Φουτσίνι έγραψε:Σωστός ο aurelliano, εμείς βέβαια αν είμασταν σοβαρός συλλογος δεν θα βγάζαμε ανακοίνωση, ή αν το κάναμε θα έπρεπε να είχε πολυ χιούμορ. Για καραγκιοζιλίκια κ νταηλικια έχουμε τους συνδέσμους. Μπορει να ειναι χρυσό παιδί ο Γιώργος αλλα δεν κατάλαβα ποτε την συμμετοχή του στο Δ.Σ.
Προς το παρόν (ΕΠΟ) τις σφαλιάρες τους της δίνει ο πατέρας Σαββίδης
Εδώ παρακαλαγανε δικοί μας να μην αναλάβει ο Ιβάν γιατί..... ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΆΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΉ ΜΑΣ... Και σιγοντάραν οι αλλοθρησκοι που τον λέγανε γραφικό..... Ο μικρός θα γλύτωνε......Sekeris4 έγραψε:Για αγνο καραγκιοζιλικι εχουμε τον Γιωργο που αν μπεις σε φορουμ αλλοθρησκων παρακαλανε να του δωθει το κουμαντο της παε.Φουτσίνι έγραψε:Σωστός ο aurelliano, εμείς βέβαια αν είμασταν σοβαρός συλλογος δεν θα βγάζαμε ανακοίνωση, ή αν το κάναμε θα έπρεπε να είχε πολυ χιούμορ. Για καραγκιοζιλίκια κ νταηλικια έχουμε τους συνδέσμους. Μπορει να ειναι χρυσό παιδί ο Γιώργος αλλα δεν κατάλαβα ποτε την συμμετοχή του στο Δ.Σ.
Πάντως ο γραφικός τους γλενταει καλα
Όπως και παραπάνω, έτσι κι εδώ συμφωνώ με όσα γράφει ο "συνταγματάρχης" και (ξανα)ϋποβάλλω τα σέβη μου...Sera4 έγραψε:αουρελιανε τα σεβη μου...Aureliano Buendia έγραψε:Προς το παρόν, δεν υπάρχει καμία απαίτηση από τον Γιώργο, η όλη κατάσταση είναι "τα παιδία παίζει", φίλε μου. Τιτιβίζει και ποστάρει ό,τι θέλει, κανείς δεν του λέει τίποτα, κανείς δεν έχει πέσει να τον φάει ή κάτι τέτοια χαζά που ακούω, ό,τι θέλει κάνει κι αν κάποιος πει κάτι θα κοντέψει να θεωρηθεί και εχθρός του ΠΑΟΚ γιατί μέμφεται το βλαστάρι του προέδρου. Στο δια ταύτα, αν ο Γιώργης δηλαδή ήταν Γιώργης Μαρινάκης και όχι Σαββίδης και έκανε ακριβώς τα ίδια, τι θα σκεφτόσουν για αυτόν;
το καλυτερο που εχουμε να κανουμε αυτη τη στιγμη με το γιωργο σαββιδη θεωρω πως ειναι να μην δινουμε καθολου σημασια, μιας και το παιδι εμφανιζει να εχει συμπτωματα ιστριονικης προσωπικοτητας...αυτο μου εχει δειξει η μεχρι στιγμης συμπεριφορα του...
οι αγγλοι δινουν μια εξαιρετικη περιγραφη στη λεξη αλλα θαρρω πως ειναι ποινικα κολασιμη εδω μεσα
Σεραφείμ...Με το τονισμένο διαφωνώ και εξηγούμαι...
Αν κάποιοι που καλοπροαίρετα θέλουμε την άμεση βελτίωση του, σε θέματα που "στραβά αρμενίζει" αδιαφορήσουμε και τον αφήσουμε έρμαιο στα "likes", τα χαζομπράβο και τις γελοίες παραινέσεις "να συνεχίσει έτσι", κάποιων ντιπ άμυαλων-θερμόαιμων, τότε θα χουμε ΚΑΙ εμείς μεγάλη ευθύνη για την λάθος πορεία που ΙΣΩΣ πάρει μελλοντικά...
Η αδιαφορία είναι η μάνα της απαξίωσης και το βλέπουμε καθαρά και καθημερινά πλέον στην κοινωνία μας!!!!
Γνωρίζω πως ούτε γιος μας είναι, ούτε καν συγγενής μας, ώστε να έχουμε την άμεση ευθύνη, αλλά δεν παύει, εκτός από γιος του Προέδρου μας, Αντιπρόεδρος και μέλος του Δ.Σ. της Π.Α.Ε., να είναι ένα ακόμα νεαρό Π.Α.Ο.Κ.τσάκι, απ όλα αυτά που οφείλουμε να παραδώσουμε τον μπιζίμ Π.Α.Ο.Κ., τον μεγαλειώδη Π.Α.Ο.Κ. των προγόνων μας...
Τον Π.Α.Ο.Κ. των μεγάλων ιδεών, των αγώνων και των επιτυχιών, αλλά και της κιμπαριάς και της ταπεινότητας!!!!
1) αυτο το "μελλοντικος προεδρος" με ξεπερναει κατα πολυAureliano Buendia έγραψε:Μετά από αυτή την επίδειξη αχρείαστης και υποτιθέμενης καζούρας, ας πούμε τα εξής:
α. Δεν γίνεται να ξεσηκώνεστε προς οποιονδήποτε λέει ότι δεν γουστάρει τις συνήθειες και τις πράξεις του υιού Σαββίδη, με το επιχείρημα του "βρίζεις ένα μέλος του ΔΣ του ΠΑΟΚ και τον πιθανό μελλοντικό πρόεδρο της ομάδος", αλλά την κάθε του χαζομάρα να την αξιολογούμε ως χαριτωμενιά ενός νεαρού. Πρέπει να υπάρχει κοινή συνισταμένη, κοινός άξονας στο πώς θα κρίνουμε τα πεπραγμένα και τα λεγόμενα ενός ανθρώπου. Εν τέλει, είναι μέλος της δίοικησης του ΠΑΟΚ και μελλοντικός πρόεδρος και κρίνεται με αυτές τις ιδιότητες ή όχι; Διότι, μπορώ να δεχτώ (μετά δυσκολίας) το να παραμερίσω το πόσο δεν γουστάρω την αισθητική, τη συμπεριφορά, τη νοοτροπία και τον χαρακτήρα του υιού Σαββίδη, αλλά δεν μπορώ να δεχτώ να τα έχουμε όλα δικά μας. Εφόσον διαθέτει θεσμικό -παρόντα και μελλοντικό- ρόλο στην ομάδα, αυτός συνοδεύεται και από στοιχειώδεις ευθύνες.
β. Αναλογιστείτε με ειλικρίνεια και με θάρρος, αν βλέπατε αυτή τη συμπεριφορά από τον γιο κάποιου άλλου προέδρου ομάδος, πώς θα την αξιολογούσατε; Θέλω όμως θάρρος, αληθινό, όχι σαν τότε που χαρακτηρίζατε τον Τζαβέλα μάγκα, ψυχάρα και Γιώργαρο και μετά τον βρίζατε, ενώ ήταν all the way ένα μαλακιστήρι. Δηλαδή, αλήθεια, αν το ίδιο πρόσωπο έκανε τα ίδια πράγματα και λεγόταν Γιώργος Μαρινάκης ή Μελισαννίδης δεν θα τον βρίζατε ολημερίς και ολονυχτίς (ακολουθεί διατύπωση σοκ, αναμένονται οι πρώτες κραυγές περί αλλοθρησκείας και ότι "μόνοι μας βγάζουμε
τα μάτια μας" και άλλα τέτοια: ΟΧΙ, δεν μπορώ να θεωρήσω αποδεκτή μία συμπεριφορά που βρίσκω φαιδρή, μόνο και μόνο επειδή ο δράστης της είναι της οικογένειας του ΠΑΟΚ)
γ. Πολύ καλό το επιχείρημα περί πολιτικής ορθότητας και ηθικολογίας που διάβασα (ολίγον λανθασμένες, φυσικά, οι χρήσεις των όρων, αλλά δεν βαριέσαι), αλλά υπάρχει και αντίστροφη όψη. Είναι τόσο μα τόσο εύκολο να αποδίδουμε κάθε χαζομάρα και αηδία σε ένα τάχα μου αυθορμητισμό και μία υποτιθέμενη τρέλα.
δ. Περί καζούρας μιλώντας, η ωραία και σωστή καζούρα έχει τρόπο, timing και στυλ.
ε. Όντως, είναι καλό (δεν το λέω ειρωνικά, αλήθεια) ο γιος του μεγαλομετόχου να είναι πωρωμένος από νεαρή ηλικία με την ομάδα. Όπως ήταν και το διαλαλούσε, φυσικά, και ο Τράκης, στον οποίο δεν νομίζω να το καταλόγιζαμε ποτέ ως ελαφρυντικό για τη γελοία συμπεριφορά του όλα αυτά τα χρόνια.
στ. Δηλαδή, αν γινόταν κάτι αντίστοιχο, δεν θα βγάζαμε εμείς ανακοίνωση;
2) η γνωμη μου για τον γιωργη εαν τον ελεγαν γιωργη μαρινακη θα ηταν αυτη που ειναι και τωρα
3) δεν μπορω να επεκταθω γιατι δεν ειναι σωστο αλλα νομιζω οτι το παιδι αν δεν ειναι "θυμα", σιγουρα φταει λιγοτερο απο ολους. σκεψου μονο τα εφοδια που θα μπορουσαν να το δωσουν.... οταν κανει τα δικα του και εγω τον κραζω αλλα πραγματικα δεν φταει, οποτε ας μην ειμαστε αυστηροι.
Τελικα ομως, το μονο που εχεις να καταλογισεις στον Γιωργο ειναι κακη αισθητικη και ελλειψη στυλ και timing. Σε αυτα συμφωνω μαζι σου, ομως πως αυτα επηρεαζουν τον ρολο του ως θεσμικου παραγοντα; Ποιες ειναι οι ευθυνες που αναφερεις και δεν υπηρετουνται σωστα εξ αιτιας των παραπανω παραγοντων;Aureliano Buendia έγραψε:Μετά από αυτή την επίδειξη αχρείαστης και υποτιθέμενης καζούρας, ας πούμε τα εξής:
α. Δεν γίνεται να ξεσηκώνεστε προς οποιονδήποτε λέει ότι δεν γουστάρει τις συνήθειες και τις πράξεις του υιού Σαββίδη, με το επιχείρημα του "βρίζεις ένα μέλος του ΔΣ του ΠΑΟΚ και τον πιθανό μελλοντικό πρόεδρο της ομάδος", αλλά την κάθε του χαζομάρα να την αξιολογούμε ως χαριτωμενιά ενός νεαρού. Πρέπει να υπάρχει κοινή συνισταμένη, κοινός άξονας στο πώς θα κρίνουμε τα πεπραγμένα και τα λεγόμενα ενός ανθρώπου. Εν τέλει, είναι μέλος της δίοικησης του ΠΑΟΚ και μελλοντικός πρόεδρος και κρίνεται με αυτές τις ιδιότητες ή όχι; Διότι, μπορώ να δεχτώ (μετά δυσκολίας) το να παραμερίσω το πόσο δεν γουστάρω την αισθητική, τη συμπεριφορά, τη νοοτροπία και τον χαρακτήρα του υιού Σαββίδη, αλλά δεν μπορώ να δεχτώ να τα έχουμε όλα δικά μας. Εφόσον διαθέτει θεσμικό -παρόντα και μελλοντικό- ρόλο στην ομάδα, αυτός συνοδεύεται και από στοιχειώδεις ευθύνες.
β. Αναλογιστείτε με ειλικρίνεια και με θάρρος, αν βλέπατε αυτή τη συμπεριφορά από τον γιο κάποιου άλλου προέδρου ομάδος, πώς θα την αξιολογούσατε; Θέλω όμως θάρρος, αληθινό, όχι σαν τότε που χαρακτηρίζατε τον Τζαβέλα μάγκα, ψυχάρα και Γιώργαρο και μετά τον βρίζατε, ενώ ήταν all the way ένα μαλακιστήρι. Δηλαδή, αλήθεια, αν το ίδιο πρόσωπο έκανε τα ίδια πράγματα και λεγόταν Γιώργος Μαρινάκης ή Μελισαννίδης δεν θα τον βρίζατε ολημερίς και ολονυχτίς (ακολουθεί διατύπωση σοκ, αναμένονται οι πρώτες κραυγές περί αλλοθρησκείας και ότι "μόνοι μας βγάζουμε
τα μάτια μας" και άλλα τέτοια: ΟΧΙ, δεν μπορώ να θεωρήσω αποδεκτή μία συμπεριφορά που βρίσκω φαιδρή, μόνο και μόνο επειδή ο δράστης της είναι της οικογένειας του ΠΑΟΚ)
γ. Πολύ καλό το επιχείρημα περί πολιτικής ορθότητας και ηθικολογίας που διάβασα (ολίγον λανθασμένες, φυσικά, οι χρήσεις των όρων, αλλά δεν βαριέσαι), αλλά υπάρχει και αντίστροφη όψη. Είναι τόσο μα τόσο εύκολο να αποδίδουμε κάθε χαζομάρα και αηδία σε ένα τάχα μου αυθορμητισμό και μία υποτιθέμενη τρέλα.
δ. Περί καζούρας μιλώντας, η ωραία και σωστή καζούρα έχει τρόπο, timing και στυλ.
ε. Όντως, είναι καλό (δεν το λέω ειρωνικά, αλήθεια) ο γιος του μεγαλομετόχου να είναι πωρωμένος από νεαρή ηλικία με την ομάδα. Όπως ήταν και το διαλαλούσε, φυσικά, και ο Τράκης, στον οποίο δεν νομίζω να το καταλόγιζαμε ποτέ ως ελαφρυντικό για τη γελοία συμπεριφορά του όλα αυτά τα χρόνια.
στ. Δηλαδή, αν γινόταν κάτι αντίστοιχο, δεν θα βγάζαμε εμείς ανακοίνωση;
- PAOK_Antarctica
Έχασες το νόημα σικ.
Το ποστ του Αυρηλιανου δεν εχει να κάνει τοσο με τον Γιώργο Σαββίδη όσο με τους οπαδούς που την πέφτουν αμέσως σε οποιον πει ότι το παιδι κάνει χαζομάρες "επειδή ειναι ο γιος του προέδρου, μην είστε αυστηροί" και την υποκρισία που υπαρχει: επειδή αυτα τα κάνει ο Σαββίδης ειναι καζουριτσα και ανεμελιες ενός πιτσιρικά, ενώ αν ήταν αλλόθρησκος θα τον είχαμε σκίσει, και αυτο ειναι αδιαμφισβήτητο.
Το ποστ του Αυρηλιανου δεν εχει να κάνει τοσο με τον Γιώργο Σαββίδη όσο με τους οπαδούς που την πέφτουν αμέσως σε οποιον πει ότι το παιδι κάνει χαζομάρες "επειδή ειναι ο γιος του προέδρου, μην είστε αυστηροί" και την υποκρισία που υπαρχει: επειδή αυτα τα κάνει ο Σαββίδης ειναι καζουριτσα και ανεμελιες ενός πιτσιρικά, ενώ αν ήταν αλλόθρησκος θα τον είχαμε σκίσει, και αυτο ειναι αδιαμφισβήτητο.
- Aureliano Buendia
Αν είναι να την λέμε σε όποιον παθαίνει αναφυλαξία με τις σαχλαμάρες του Τζούνιορ, με τη λογική ότι βρίζουμε τον μελλοντικό πρόεδρο του ΠΑΟΚ, τότε κι αυτός θα πρέπει να συμπεριφέρεται ως μελλοντικός πρόεδρος του ΠΑΟΚ, κόβωντας δηλαδή τα παιδιαρίσματα και τα σαχλαμπαλίκια.sic-4 έγραψε: Τελικα ομως, το μονο που εχεις να καταλογισεις στον Γιωργο ειναι κακη αισθητικη και ελλειψη στυλ και timing. Σε αυτα συμφωνω μαζι σου, ομως πως αυτα επηρεαζουν τον ρολο του ως θεσμικου παραγοντα; Ποιες ειναι οι ευθυνες που αναφερεις και δεν υπηρετουνται σωστα εξ αιτιας των παραπανω παραγοντων;