Ιάκωβος Αγγελίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
paok87

Re: Ιάκωβος Αγγελίδης

Δημοσίευση από paok87 »

Φιλε Σιμπα τον εφυγαν, δεν εφυγε. Ξεκαθαρες οι 4 πρωτες λεξεις στη δηλωση του.
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

Δημοσίευση από efthimis_paok »

Να ποιος μίλησε με Αναστασίου ...
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

Και κλασσικα θα φυγει και αυτος ως αποτυχημενος,οπως ο Τσιτσιακοφ..θα κανονισουν τα σιτιζομενα μμε τυπου μπουληδες 24
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Χωρίς Αγγελίδη, δε θα έχουμε για πολύ Άρνεσεν.
Άβαταρ μέλους
Chuck Norris

Δημοσίευση από Chuck Norris »

panta έγραψε:καπου σε λιγο θα έρθει και η στιγμή που θα ρίξει και ο Φρανκ 2 φάσκελα πίσω του και θα μας χαιρετήσει....

α ρε ΠΑΟΚ.............

μόνο ν.β. ρεεεε λαιμαι
GO FRANK GO! Το καλύτερο που μπορεί να κάνει , δεν θα βρούμε ποτέ προκοπή με αυτούς που μπλέξαμε
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

paok87 έγραψε:Φιλε Σιμπα τον εφυγαν, δεν εφυγε. Ξεκαθαρες οι 4 πρωτες λεξεις στη δηλωση του.
Ποιά δήλωση ?

Εχουμε λινκ ?
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Θα εχουμε ομως κυρ-Νικο και θα μας φερει Κλιφ Λεβινγκστον για δεκαρι!!!!!
Άβαταρ μέλους
riegel

Δημοσίευση από riegel »

Mīngus έγραψε:Χωρίς Αγγελίδη, δε θα έχουμε για πολύ Άρνεσεν.
Νομίζω είναι αυτονόητο...Αν θυμάμαι καλά είχε πει κι όλας ότι τις επαφές για να έρθει στον ΠΑΟΚ με τον Αγγελίδη τις είχε κανει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος riegel την Δευ 01 Φεβ 2016, 16:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Mapogo έγραψε:
paok87 έγραψε:Φιλε Σιμπα τον εφυγαν, δεν εφυγε. Ξεκαθαρες οι 4 πρωτες λεξεις στη δηλωση του.
Ποιά δήλωση ?

Εχουμε λινκ ?
http://www.paokfc.gr/nea/20160201-parai ... -aggelidi/
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Αυτή τη ΛΥΣΣΑ που βγάλατε πολλοί εδώ στο φόρουμ με το Βεζυρτζή, ειλικρινά απορώ που τη βρήκατε.
Δηλαδή ποιό είναι το μεγάλο έγκλημα που έκανε;
Υπάρχει κανένας που να ασχολήθηκε στο παρελθόν με τον ΠΑΟΚ και να μη τον βγάλαμε λαμόγιο, αρχιαπατεώνα, χρεωκοπημένο κλέφτη; Εδώ αργούσε ο Ζαγοράκης να κατέβει στο λεωφορείο μετά απο εκτός έδρας ασποτολή και έβγαινε αμέσως φήμη οτι πηδιότανε με τη Λίλη και αδιαφορούσε για την ομάδα (αληθινή ιστορία) την ώρα που ο άλλος κουτουλούσε στα ντουβάρια απ το άγχος για την ομάδα.

Έλεος τέτοιο κωλοχώρι δε περίμενα οτι θα είναι η κοινωνία της Θεσσαλονίκης μιλάμε για κοτέτσι.

Ο Αγγελίδης έχετε μάθει πόσα έπερνε δυο χρόνια τώρα; Για να κάνει τι; ΤΙ ακριβώς έκανε ο συμπαθής Τζάκ και ήταν απαραίτητος; Εσείς δεν έχετε πάρει χαμπάρι οτι ΦΟΒΟΤΑΝΕ να πάει στα συμβούλια στην Αθήνα; Τέτοιο πρόεδρο θέλει ο ΠΑΟΚ;

Λοιπόν εγώ προσωπικά μιλώντας εντελώς στο άσχετο με τον Teacher πριν τρία χρόνια στο παλατάκι ένα απόγεμα, έλεγα οτι ο Βεζυρτζής, ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΑΛΛΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ, είναι μια χαρά λύση για να κουμαντάρει το καράβι.

ΑΝ ΤΩΡΑ υπάρχουν συμφέροντα πίσω απο αυτό, δεν το ξέρω και ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ. Στράφηκε σε άλλες λύσεις πρώτα ο Ιβάν και όλοι απέρριψαν.

ΥΓ. Απο που κι ως που "το κλείσαμε το μαγαζι";;;;;; Δηλαδή τόσα χρόνια που τσιρίζαμε να ξηλώσει τη μισή ομάδα, δεν το κλείναμε το μαγαζί; Τώρα που φεύγει ένας για αφορμή που ακόμα δεν εξακριβώσαμε, σημαίνει οτι καταρρέει η ομάδα; Ήταν ο Αγγελίδης ακρογωνιαίος λίθος του ΠΑΟΚ; Πλάκα μου κάνετε;
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
Duke_Rolson

Δημοσίευση από Duke_Rolson »

e8nos έγραψε:Τώρα μπορούν να τρώνε πιο εύκολα τα λεφτά του βάνια...εξαιρετικός στον τομέα του ο τζακ μας ανέβασε πολλά επίπεδα σαν εταιρεία..
Ευχαριστούμε..καλή συνέχεια
πείτε μου και εμένα ρε παιδιά τον άσχετο... που σκατά ανέβασε την εταιρία? δηλαδή ο γαύρος έχει αγγελίδηδες και έφτιαξε ένα ιμαντζ στην ευρώπη?

Τον Μίχελ γιατί τον πήρες δλδ? Και πριν έρθει στον ΠΑΟΚ, είπε ότι ήταν σύμβουλος 2 χρόνια...

το περιμέναμε να χαιρετήσεις πάντως τζακ από τότε που ήρθε ο βεζυρτζής...
Το πρώτο καλό της ημέρας... Το επόμενο καλό να είναι να φύγει το παρεάκι από τα αποδυτήρια.. Με πρώτο και καλύτερο τον μιστερ σέλφι...
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

Απέτυχε στην επιλογή αρνεσεν χρεώνοντας τον Ιβάν με μεταγραφές άχρηστο και έναν μαγο προπονητή που σακάτεψε παίκτες και έβγαλε άχρηστο τον Μπερμπατοφ.
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

κοτετσι ρε φιλε ενας κουβας μιζεριας ..πραγματικα..οχετος
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

rainmaker έγραψε:Αυτή τη ΛΥΣΣΑ που βγάλατε πολλοί εδώ στο φόρουμ με το Βεζυρτζή, ειλικρινά απορώ που τη βρήκατε.
Δηλαδή ποιό είναι το μεγάλο έγκλημα που έκανε;
Υπάρχει κανένας που να ασχολήθηκε στο παρελθόν με τον ΠΑΟΚ και να μη τον βγάλαμε λαμόγιο, αρχιαπατεώνα, χρεωκοπημένο κλέφτη; Εδώ αργούσε ο Ζαγοράκης να κατέβει στο λεωφορείο μετά απο εκτός έδρας ασποτολή και έβγαινε αμέσως φήμη οτι πηδιότανε με τη Λίλη και αδιαφορούσε για την ομάδα (αληθινή ιστορία) την ώρα που ο άλλος κουτουλούσε στα ντουβάρια απ το άγχος για την ομάδα.

Έλεος τέτοιο κωλοχώρι δε περίμενα οτι θα είναι η κοινωνία της Θεσσαλονίκης μιλάμε για κοτέτσι.

Ο Αγγελίδης έχετε μάθει πόσα έπερνε δυο χρόνια τώρα; Για να κάνει τι; ΤΙ ακριβώς έκανε ο συμπαθής Τζάκ και ήταν απαραίτητος; Εσείς δεν έχετε πάρει χαμπάρι οτι ΦΟΒΟΤΑΝΕ να πάει στα συμβούλια στην Αθήνα; Τέτοιο πρόεδρο θέλει ο ΠΑΟΚ;

Λοιπόν εγώ προσωπικά μιλώντας εντελώς στο άσχετο με τον Teacher πριν τρία χρόνια στο παλατάκι ένα απόγεμα, έλεγα οτι ο Βεζυρτζής, ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΑΛΛΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ, είναι μια χαρά λύση για να κουμαντάρει το καράβι.

ΑΝ ΤΩΡΑ υπάρχουν συμφέροντα πίσω απο αυτό, δεν το ξέρω και ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ. Στράφηκε σε άλλες λύσεις πρώτα ο Ιβάν και όλοι απέρριψαν.

ΥΓ. Απο που κι ως που "το κλείσαμε το μαγαζι";;;;;; Δηλαδή τόσα χρόνια που τσιρίζαμε να ξηλώσει τη μισή ομάδα, δεν το κλείναμε το μαγαζί; Τώρα που φεύγει ένας για αφορμή που ακόμα δεν εξακριβώσαμε, σημαίνει οτι καταρρέει η ομάδα; Ήταν ο Αγγελίδης ακρογωνιαίος λίθος του ΠΑΟΚ; Πλάκα μου κάνετε;
Το ότι φοβότανε κι αυτό πληροφορία απ' το κοτέτσι μου κάνει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”