Ιάκωβος Αγγελίδης
Re: Ιάκωβος Αγγελίδης
Φιλε Σιμπα τον εφυγαν, δεν εφυγε. Ξεκαθαρες οι 4 πρωτες λεξεις στη δηλωση του.
- efthimis_paok
Και κλασσικα θα φυγει και αυτος ως αποτυχημενος,οπως ο Τσιτσιακοφ..θα κανονισουν τα σιτιζομενα μμε τυπου μπουληδες 24
- Chuck Norris
GO FRANK GO! Το καλύτερο που μπορεί να κάνει , δεν θα βρούμε ποτέ προκοπή με αυτούς που μπλέξαμεpanta έγραψε:καπου σε λιγο θα έρθει και η στιγμή που θα ρίξει και ο Φρανκ 2 φάσκελα πίσω του και θα μας χαιρετήσει....
α ρε ΠΑΟΚ.............
μόνο ν.β. ρεεεε λαιμαι
Ποιά δήλωση ?paok87 έγραψε:Φιλε Σιμπα τον εφυγαν, δεν εφυγε. Ξεκαθαρες οι 4 πρωτες λεξεις στη δηλωση του.
Εχουμε λινκ ?
- PaokPatraG4
Νομίζω είναι αυτονόητο...Αν θυμάμαι καλά είχε πει κι όλας ότι τις επαφές για να έρθει στον ΠΑΟΚ με τον Αγγελίδη τις είχε κανειMīngus έγραψε:Χωρίς Αγγελίδη, δε θα έχουμε για πολύ Άρνεσεν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος riegel την Δευ 01 Φεβ 2016, 16:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
http://www.paokfc.gr/nea/20160201-parai ... -aggelidi/Mapogo έγραψε:Ποιά δήλωση ?paok87 έγραψε:Φιλε Σιμπα τον εφυγαν, δεν εφυγε. Ξεκαθαρες οι 4 πρωτες λεξεις στη δηλωση του.
Εχουμε λινκ ?
Αυτή τη ΛΥΣΣΑ που βγάλατε πολλοί εδώ στο φόρουμ με το Βεζυρτζή, ειλικρινά απορώ που τη βρήκατε.
Δηλαδή ποιό είναι το μεγάλο έγκλημα που έκανε;
Υπάρχει κανένας που να ασχολήθηκε στο παρελθόν με τον ΠΑΟΚ και να μη τον βγάλαμε λαμόγιο, αρχιαπατεώνα, χρεωκοπημένο κλέφτη; Εδώ αργούσε ο Ζαγοράκης να κατέβει στο λεωφορείο μετά απο εκτός έδρας ασποτολή και έβγαινε αμέσως φήμη οτι πηδιότανε με τη Λίλη και αδιαφορούσε για την ομάδα (αληθινή ιστορία) την ώρα που ο άλλος κουτουλούσε στα ντουβάρια απ το άγχος για την ομάδα.
Έλεος τέτοιο κωλοχώρι δε περίμενα οτι θα είναι η κοινωνία της Θεσσαλονίκης μιλάμε για κοτέτσι.
Ο Αγγελίδης έχετε μάθει πόσα έπερνε δυο χρόνια τώρα; Για να κάνει τι; ΤΙ ακριβώς έκανε ο συμπαθής Τζάκ και ήταν απαραίτητος; Εσείς δεν έχετε πάρει χαμπάρι οτι ΦΟΒΟΤΑΝΕ να πάει στα συμβούλια στην Αθήνα; Τέτοιο πρόεδρο θέλει ο ΠΑΟΚ;
Λοιπόν εγώ προσωπικά μιλώντας εντελώς στο άσχετο με τον Teacher πριν τρία χρόνια στο παλατάκι ένα απόγεμα, έλεγα οτι ο Βεζυρτζής, ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΑΛΛΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ, είναι μια χαρά λύση για να κουμαντάρει το καράβι.
ΑΝ ΤΩΡΑ υπάρχουν συμφέροντα πίσω απο αυτό, δεν το ξέρω και ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ. Στράφηκε σε άλλες λύσεις πρώτα ο Ιβάν και όλοι απέρριψαν.
ΥΓ. Απο που κι ως που "το κλείσαμε το μαγαζι";;;;;; Δηλαδή τόσα χρόνια που τσιρίζαμε να ξηλώσει τη μισή ομάδα, δεν το κλείναμε το μαγαζί; Τώρα που φεύγει ένας για αφορμή που ακόμα δεν εξακριβώσαμε, σημαίνει οτι καταρρέει η ομάδα; Ήταν ο Αγγελίδης ακρογωνιαίος λίθος του ΠΑΟΚ; Πλάκα μου κάνετε;
Υπάρχει κανένας που να ασχολήθηκε στο παρελθόν με τον ΠΑΟΚ και να μη τον βγάλαμε λαμόγιο, αρχιαπατεώνα, χρεωκοπημένο κλέφτη; Εδώ αργούσε ο Ζαγοράκης να κατέβει στο λεωφορείο μετά απο εκτός έδρας ασποτολή και έβγαινε αμέσως φήμη οτι πηδιότανε με τη Λίλη και αδιαφορούσε για την ομάδα (αληθινή ιστορία) την ώρα που ο άλλος κουτουλούσε στα ντουβάρια απ το άγχος για την ομάδα.
Έλεος τέτοιο κωλοχώρι δε περίμενα οτι θα είναι η κοινωνία της Θεσσαλονίκης μιλάμε για κοτέτσι.
Ο Αγγελίδης έχετε μάθει πόσα έπερνε δυο χρόνια τώρα; Για να κάνει τι; ΤΙ ακριβώς έκανε ο συμπαθής Τζάκ και ήταν απαραίτητος; Εσείς δεν έχετε πάρει χαμπάρι οτι ΦΟΒΟΤΑΝΕ να πάει στα συμβούλια στην Αθήνα; Τέτοιο πρόεδρο θέλει ο ΠΑΟΚ;
Λοιπόν εγώ προσωπικά μιλώντας εντελώς στο άσχετο με τον Teacher πριν τρία χρόνια στο παλατάκι ένα απόγεμα, έλεγα οτι ο Βεζυρτζής, ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΑΛΛΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ, είναι μια χαρά λύση για να κουμαντάρει το καράβι.
ΑΝ ΤΩΡΑ υπάρχουν συμφέροντα πίσω απο αυτό, δεν το ξέρω και ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ. Στράφηκε σε άλλες λύσεις πρώτα ο Ιβάν και όλοι απέρριψαν.
ΥΓ. Απο που κι ως που "το κλείσαμε το μαγαζι";;;;;; Δηλαδή τόσα χρόνια που τσιρίζαμε να ξηλώσει τη μισή ομάδα, δεν το κλείναμε το μαγαζί; Τώρα που φεύγει ένας για αφορμή που ακόμα δεν εξακριβώσαμε, σημαίνει οτι καταρρέει η ομάδα; Ήταν ο Αγγελίδης ακρογωνιαίος λίθος του ΠΑΟΚ; Πλάκα μου κάνετε;
- Duke_Rolson
πείτε μου και εμένα ρε παιδιά τον άσχετο... που σκατά ανέβασε την εταιρία? δηλαδή ο γαύρος έχει αγγελίδηδες και έφτιαξε ένα ιμαντζ στην ευρώπη?e8nos έγραψε:Τώρα μπορούν να τρώνε πιο εύκολα τα λεφτά του βάνια...εξαιρετικός στον τομέα του ο τζακ μας ανέβασε πολλά επίπεδα σαν εταιρεία..
Ευχαριστούμε..καλή συνέχεια
Τον Μίχελ γιατί τον πήρες δλδ? Και πριν έρθει στον ΠΑΟΚ, είπε ότι ήταν σύμβουλος 2 χρόνια...
το περιμέναμε να χαιρετήσεις πάντως τζακ από τότε που ήρθε ο βεζυρτζής...
Το πρώτο καλό της ημέρας... Το επόμενο καλό να είναι να φύγει το παρεάκι από τα αποδυτήρια.. Με πρώτο και καλύτερο τον μιστερ σέλφι...
Απέτυχε στην επιλογή αρνεσεν χρεώνοντας τον Ιβάν με μεταγραφές άχρηστο και έναν μαγο προπονητή που σακάτεψε παίκτες και έβγαλε άχρηστο τον Μπερμπατοφ.
Το ότι φοβότανε κι αυτό πληροφορία απ' το κοτέτσι μου κάνει.rainmaker έγραψε:Αυτή τη ΛΥΣΣΑ που βγάλατε πολλοί εδώ στο φόρουμ με το Βεζυρτζή, ειλικρινά απορώ που τη βρήκατε.