9.Lucas Pérez Martínez

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
mrpink

Re: 10.Lucas Pérez Martínez

Δημοσίευση από mrpink »

Δεν ειναι ζητουμενο να επιβληθει σε καποιον με προστιμα, απειλες, ξυλο, κ.τ.τ. να παιξει μπαλα. Κανεις δεν αποδιδει σωστα κατω απο καθεστως βιας και καταπιεσης.

Ουτε σημαινει μια απλη επιπληξη, ή μαλλον νουθεσια, οτι καποιος ειναι ανεπιθυμητος, οπως και ενα απλο παραπτωμα δεν σημαινει απαραιτητα οτι πρεπει να φυγει.

Το ιδανικο θα ηταν να πειστει ο παικτης πως αξιζει, και ειναι προς οφελος του, να μεινει και να αποδωσει οσο το δυνατο καλυτερα για την ομαδα. Πιστευω πως Φρανκ και Τουντορ θα προσπαθησουν γι αυτο, και νομιζω πως εχουν τις ικανοτητες, ωστε να τα καταφερουν.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Στεφανε το οτι συμπεριφερθηκε οπως σε εμας και στην λα κορουνια απο που προκυπτει;
Τελος παντων,μπορει οντως να ειμαι βιαστικος ως προς την κριση μου για τον ποδοσφαιριστη.
Θα περιμενω να αποδειχτει το αντιθετο,μεχρι τοτε θα επιμενω στη γνωμη μου και ας ελπισουμε για το καλο του ΠΑΟΚ να κανω λαθος.
Και για να το κλεισω εδω θα γινω ξεκαθαρος.
Λοιπον κατα τη γνωμη μου ο Λουκας η θα παει στη πατριδα του με μεταγραφη η θα μεινει εδω και ολη τη χρονια θα συζηταμε για τα πειθαρχικα του παραπτωματα.
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

GiorgosAtha έγραψε:Λήξαν λέει θεωρείται το θέμα με Lucas...
Μα κάλα... αφού εδώ αποφασίσαμε και κρίναμε ότι ο παίχτης ότι ο παίχτης θέλει και προσπαθεί να φύγει και πρέπει να τον διώξουμε. Τι τον κρατάει ο άσχετος Κροάτης...? Μας ρώτησε?
++++++++++
ετοιμοι με το πιστολι στο χερι να τον φαμε, μονο και μονο για ενα περιστατικο απο αυτα που γινονται χιλιαδες
δεν τον δικαιολογω αλλα δεν ειδα την ιδια θερμη σε αντιστοιχο περιστατικο με τον Φακουντο
να τον απαξιωσουμε δηλαδη, να τον μειωσουμε για να τον διωξουμε και να μεινει το καλο το παιδι να παιζει εξω δεξια
ασχετα αν δε κανει ουτε για φουτμπολ λιγκ
ακατανοητες εμμονες και γκρινια για παιχτες που εχουν αξια..
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

Καλά εσύ βλέπεις φαντάσματα, τι άλλο θα δούμε.....................
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ελπίζω να έχει γίνει κατανοητό πως εμείς οι οπαδοί μπορούμε να γράφουμε ό, τι θέλουμε για έναν παίκτη (φιλότιμος, προδότης, άμπαλος, παλτό κλπ), αλλά ευτυχώς για εμάς έχουμε πάρει - επιτέλους - ένα επιτελείο που θα αποφασίσει για κάθε παίκτη, κρίνοντάς τον καθαρά επαγγελματικά και όχι συναισθηματικά και με φανατισμό όπως εμείς.
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

obanebane έγραψε:Στεφανε το οτι συμπεριφερθηκε οπως σε εμας και στην λα κορουνια απο που προκυπτει;
Από τα παιχνίδια που παρακολούθησα την προηγούμενη σεζόν. Στα αποδυτήρια δεν ξέρω τί έκανε. :lol:
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

stephanos έγραψε:Μ' αρέσει που πέφτουμε από τα σύννεφα για τη συμπεριφορά του Λούκας. Και πρόπερσι σε εμάς και πέρσι το καλοκαίρι («εδώ έμεινε μόνο η Κ20») και στη Λα Κορούνια πέρσι, πάνω-κάτω έτσι συμπεριφέρεται, σαν πριμαντόνα. Αν κάνει λάθος ο ίδιος σηκώνει το χέρι και ζητάει συγνώμη ή τρέχει να το διορθώσει, αλλά μόνο το δικό του λάθος. Αν κάνει λάθος ο συμπαίκτης του τον κράζει και αφήνει τους άλλους να ξανακερδίσουν την μπάλα!
Τα «θέλει να φύγει», «τον ορμήνευσαν» κλπ είναι πολύ βιαστικές εκτιμήσεις.

Αν ο Τούντορ πιστεύει ότι μπορεί να δώσει περισσότερο ομαδικό πνεύμα στον παίκτη, θα τον κρατήσει γιατί ως ποδοσφαιριστής είναι καλός. Αν κρίνει ότι η κατάσταση δεν αλλάζει και η ζημιά που κάνει είναι μεγαλύτερη από το πιθανό όφελος, θα τον στείλει.
Βλέπεις μπάλα, αδερφέ.
+4
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Ελπίζω να έχει γίνει κατανοητό πως εμείς οι οπαδοί μπορούμε να γράφουμε ό, τι θέλουμε για έναν παίκτη (φιλότιμος, προδότης, άμπαλος, παλτό κλπ), αλλά ευτυχώς για εμάς έχουμε πάρει - επιτέλους - ένα επιτελείο που θα αποφασίσει για κάθε παίκτη, κρίνοντάς τον καθαρά επαγγελματικά και όχι συναισθηματικά και με φανατισμό όπως εμείς.
Αυτό επίσης.
+4
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

2 ασιστ σημερα ο Λουκας...
5 εκατ ειναι η ρητρα πλεον παιδες

Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

Εντάξει ρε συ.αυτοί ήταν λες και τους μαζέψες από.τις.ουρές των ΑΤΜ

μια ασίστ κ.εγώ θα την εδινα
Άβαταρ μέλους
evripidis4

Δημοσίευση από evripidis4 »

Δεν διαφωνούμε..αλλά οι άλλοι οι παίκτες μας γιατί δεν έδωσαν δύο ασίστ;η διαφορά ποιότητας που έχει σε σχέση με του υπόλοιπους μεσοεπιθετικούς μας είναι φανερή..

Στάλθηκε από το SM-G900F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Pr.Jon

Δημοσίευση από Pr.Jon »

Ρε μάγκες δεν γίνεται να έχουμε μόνο καλά παιδιά στην ομάδα...
Η μαγκία είναι να κάνεις τον Λούκας να παίζει για την Ομάδα
Εδώ έκανες ολόκληρο γκαρσία-κονσεισάο-μούσλι

Εντάξει θέμα ΠΑΟΚ είναι αυτό!
Δηλαδή όλοι οι τύποι στην Ρεάλ και στην Μπάρτσα πρέπει να κάνουν χαρακίρι με τη λογική σας!
Άβαταρ μέλους
mrpink

Δημοσίευση από mrpink »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Ελπίζω να έχει γίνει κατανοητό πως εμείς οι οπαδοί μπορούμε να γράφουμε ό, τι θέλουμε για έναν παίκτη (φιλότιμος, προδότης, άμπαλος, παλτό κλπ), αλλά ευτυχώς για εμάς έχουμε πάρει - επιτέλους - ένα επιτελείο που θα αποφασίσει για κάθε παίκτη, κρίνοντάς τον καθαρά επαγγελματικά και όχι συναισθηματικά και με φανατισμό όπως εμείς.
Κρινουμε ΕΜΕΙΣ με φανατισμο?
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

evripidis4 έγραψε:Δεν διαφωνούμε..αλλά οι άλλοι οι παίκτες μας γιατί δεν έδωσαν δύο ασίστ;η διαφορά ποιότητας που έχει σε σχέση με του υπόλοιπους μεσοεπιθετικούς μας είναι φανερή..

Ασιστ; :o :o :shock: :lol:
Ποιος να δωσει ρε αδελφε απο ολους αυτους μια ασιστ;....ποιος;
Ειναι εγκλημα για τον ''τωρινο'' ΠΑΟΚ να μην καταφερει να αξιοποιησει τον Λουκας,και ας εχει και τα ''στραβα''του.

....ακου ασιστ... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
evripidis4

Δημοσίευση από evripidis4 »

Λέμε τώρα..από τα λίγα που θυμάμαι από παλιά...

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”