Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Karelias

Re: Νεος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από Karelias »

Αν δεν μπορεί ο κάθε Λώρενς κι ο κάθε Κατσικας να κρατήσει τα νεύρα του όταν νικά 4-1, δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνει αυτό ο κάθε γκαγκάτσης.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Δεν θέλει ούτε παρασκήνιο, ούτε προσκήνιο. Μια ομαδάρα που να κερδίζει τους διαιτητές χρειάζεται, δεν είναι δύσκολο!

Κράζουμε τον γαύρο για τα κάλπικα νταμπλ και τους τίτλους, δεν θα τα κάνουμε τώρα εμείς! Γιατί αν γίνει κάτι τέτοιο δεν θα έχουμε πού να κρυφτούμε!!! Εγώ προσωπικά δεν θα γουστάρω τέτοιες νίκες και τέτοιους τίτλους...
Άβαταρ μέλους
hulk4teo

Δημοσίευση από hulk4teo »

danirifle έγραψε:πρώτον, ευτυχώς δεν είναι τελειωμένο, γιατί τώρα θα είχαμε πολεμικό ρεπορτάζ στην ΤΟΥΜΠΑ.

δεύτερον, ελπίζω να μη γίνει κάτι τέτοιο, γιατί θα σημαίνει ότι ο ιβάν δεν ξέρει ΤΙΠΟΤΑ για την ταυτότητα της ομάδας και όλα τα περι προσφυγιάς και βυζαντίου που είπε, τα είπε για να "πουλήσει" παπατζηλίκι. αποδεδειγμένα θα έχει προσπαθήσει να αλλάξει την ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

τρίτον, θα σημαίνει, ότι γίνεται μέρος του συστήματος, καθώς δε νομίζω ο γκαγκάτσης να θέλει να αντιμετωπίσει το μαρινάκη. μην τρελαθούμε εντελώς εδώ μέσα!

τέταρτον, εμένα προσωπικά θα με έχει αντίπαλο και ίσως να μου κόψει και το γήπεδο. δεν ξέρω αν αντέξω τέτοιο σίχαμα και τέτοια πίκρα και προδοσία (για άλλη μια φορά)

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΝΑ ΤΟ ΧΕΣΩ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

ΠΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΟΣΟ ΨΗΛΟΤΕΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

υγ. πραγματικά λυπάμαι που βλέπω τόσο χλιαρές αντιδράσεις και κάποιους να δέχονται ένα τέτοιο ευτυχώς υποτιθέμενο (μέχρι στιγμής) τρύπημα

ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΗ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΣΟΥ, ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΔΙΨΑΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΤΛΟΥΣ

TΕΛΟΣ!!Διαφωνει κανεις με τα παραπανω???
Δεν γινομαι μερος του σαπιου συστηματος τους ουτε για ολα πρωταθληματα του γαυρου και τα κυπελλα μαζι!Καλυτερα μια ζωη θεριο κλεισμενο στο κλουβι παρα μεσα στο συστημα και στην πουστια!ΠΑΟΚ δεν γιναμε για τους τιτλους!!Αυτο δεν λεμε τοσα χρονια?
Δεν με ενδιαφερει αν υπαρχει ενδιαφερον απο την ΠΑΕ για αυτον τον ανθρωπο.Το μονο που με νοιαζει ειναι οτι μερικοι ειναι ετοιμοι να γινουν γαβροι στην θεση των γαβρων!!Αν ειναι δυνατον!Ντροπη ρε μαγκες!Σκεφτειτε το λιγο καλυτερα!Σκεφτειτε ποιοι εισαστε και τι εχετε περασει απο αυτους τοσα χρονια.Αυτο θελετε να γινετε και εσεις?Το πιο μισητο και βρωμικο σωματειο στην Ελλαδα?
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Φαντασματα του παρελθοντος.. μακρια απο τον ΠΑΟΚ μας.

Απλα και ομορφα.
Άβαταρ μέλους
karlat85

Re: Απ: Νεος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από karlat85 »

Karelias έγραψε:Αν δεν μπορεί ο κάθε Λώρενς κι ο κάθε Κατσικας να κρατήσει τα νεύρα του όταν νικά 4-1, δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνει αυτό ο κάθε γκαγκάτσης.
Το θεμα με τον αρη δεν ηταν οι κόκκινες
Άβαταρ μέλους
karlat85

Re: Απ: Νεος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από karlat85 »

RoMaN έγραψε:Δεν θέλει ούτε παρασκήνιο, ούτε προσκήνιο. Μια ομαδάρα που να κερδίζει τους διαιτητές χρειάζεται, δεν είναι δύσκολο!
.

Καλα.καλα,καμια ομαδα δεν κερδισει διαιτητες ουτε η μπάρτσα
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

καταρχην αυτη η υστερία που μας εχει πιασει απο χτες το βραδυ αντικατοπτρίζει πληρως την ψυχοσυνθεση του ΠΑΟΚτση, την ελλειψη ψυχραιμιας.
και επειδη εγω δεν πιστευω οτι ο σαβιδης ειναι χαζος,δεν βλεπω να γινετε καμια επίσημη συνεργασια με τον ανθρωπο που μολις εχασε απο τον σαρρη στις εκλογες της επο. απλα θεωρω οτι ο σαβιδης χρειαζετε τις γνωσεις του γκαγκατση για το πως λειτουργει το συστημα απο μεσα αλλα αυτο δεν κανει αναγκαιο το να μπει ο β γ στο επισημο πεϊ ρολ της εταιριας.
σκεφτείτε ενα παραδειγμα με ενα βρομικο αστυνομικό τμημα , αν εγω θελω να μπω και να το αλλαξω δεν μπορω να το κανω χωρις την εκ των εσω πληροφορηση, θα χρειαστω καποιον απο μεσσα να μου πει το πως δουλευει το συστημα ,ποια ειναι τα τρωτά του σημεια ,πως αντιμετωπίζετε, πως ελεγχετε. κατι τετοιο θελει να κανει και ο ιβαν με την μασονια του ελληνικου ποδοσφαιρου
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

RoMaN έγραψε:Δεν θέλει ούτε παρασκήνιο, ούτε προσκήνιο. Μια ομαδάρα που να κερδίζει τους διαιτητές χρειάζεται, δεν είναι δύσκολο!

Κράζουμε τον γαύρο για τα κάλπικα νταμπλ και τους τίτλους, δεν θα τα κάνουμε τώρα εμείς! Γιατί αν γίνει κάτι τέτοιο δεν θα έχουμε πού να κρυφτούμε!!! Εγώ προσωπικά δεν θα γουστάρω τέτοιες νίκες και τέτοιους τίτλους...
Αυτό είναι ανέκδοτο και ομαδαρα να κανείς χωρις καθαρή διατησια έχεις ταβάνι και αυτο δεν ειναι η πρώτη θέση δυστυχώς πρέπει να προστατεύσουμε απο τα κοράκια την ομαδα ,το πως να το βρουν ο γκαγκατσης με ζαγορ δεν έκανε τίποτε τώρα με μεγαλομέτοχο δεν ξέρω αν θα άλλαζε τίποτε ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ αυτο το βλέπουμε ολοι

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
xrictoforoc

Δημοσίευση από xrictoforoc »

Μας κοροϊδεύετε ρε;Καλύτερα αιωνίως δεύτερος παρά σιχαμερός και βρωμιάρης.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΝΤΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ,ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

desperando έγραψε:καταρχην αυτη η υστερία που μας εχει πιασει απο χτες το βραδυ αντικατοπτρίζει πληρως την ψυχοσυνθεση του ΠΑΟΚτση, την ελλειψη ψυχραιμιας.
και επειδη εγω δεν πιστευω οτι ο σαβιδης ειναι χαζος,δεν βλεπω να γινετε καμια επίσημη συνεργασια με τον ανθρωπο που μολις εχασε απο τον σαρρη στις εκλογες της επο. απλα θεωρω οτι ο σαβιδης χρειαζετε τις γνωσεις του γκαγκατση για το πως λειτουργει το συστημα απο μεσα αλλα αυτο δεν κανει αναγκαιο το να μπει ο β γ στο επισημο πεϊ ρολ της εταιριας.
σκεφτείτε ενα παραδειγμα με ενα βρομικο αστυνομικό τμημα , αν εγω θελω να μπω και να το αλλαξω δεν μπορω να το κανω χωρις την εκ των εσω πληροφορηση, θα χρειαστω καποιον απο μεσσα να μου πει το πως δουλευει το συστημα ,ποια ειναι τα τρωτά του σημεια ,πως αντιμετωπίζετε, πως ελεγχετε. κατι τετοιο θελει να κανει και ο ιβαν με την μασονια του ελληνικου ποδοσφαιρου
Aς ελπισουμε οτι θα ειναι κατι τετοιο..
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

δηλαδή το δίλημμα είναι είτε γινόμαστε γαύροι στη θέση της γαυρίνας είτε θα είμαστε μια ζωή στην καρπαζιά;
καταρχήν να ξεκαθαρίσουμε οτί με έναν ξεζουμισμένο-αποτυχημένο γκαγκάτση δεν γίνεσαι τίποτα.
αλλά ακόμα και να γινόσουν εδώ εγείρεται θέμα ηθικό. και πείτε με ηθικολόγο και ρομαντικό κτλ κτλ.
θέμα ηθικό και ιδεολογικό και πραγματικά είναι πολύ λυπηρό να βλέπεις μερικούς αδερφούς να ψιλοδικαιολογούν και να εννοούν εμμέσως οτί δε θα με πείραζε να γίνω γάυρος στη θέση του γαύρου.
προσωπικά για μένα, αυτή η λογική μου έιναι ξένη. δεν επέλεξα τον ΠΑΟΚ για να έχω πάση θυσία τίτλους. νομίζω οτί αν ήθελα πάση θυσία τίτλους θα ήταν σωστό να επιλέξω την οσφπ και τώρα θα είχα 15 πρωταθλήματα να χαρώ. το πως τα πήρα είναι άλλο θέμα.
τώρα το πως θα βρει ο Σαββίδης τρόπο να εξασφαλίσει το 50-50, και να καθαρίσει το πρωτάθλημα ωστέ να μπορεί να πάρει και η Βέροια πρωτάθλημα(όπως γίνεται και σχεδόν σε όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα) αυτό είναι θέμα του Σαββίδη και είναι υποχρεωμένος να το βρει. μερικοί λέτε να προτείνουμε εμείς αυτόν τον τρόπο.
σε άλλα θέματα όταν λέει κάποιος κάτι πετάγονται πολλοί και λένε:''ξέρεις παραπάνω από τον τάδε; αν ναι βάλε τα λεφτά στην ΑΜΚ και ανέλαβε και εφάρμοσε τα αλλιώς τουμπεκί''.
ε στην προκειμένη γιατί αυτό δε το λέτε; αυτός βάζει λεφτά, αυτός είναι ο πανέξυπνος επιχειρηματίας, αυτός είναι το λαγωνικό, ΑΥΤΟΣ είναι αρμόδιος να βρει τρόπο να παίζουνε τον ΠΑΟΚ μας 50-50. δε θα του προτείνω εγώ τρόπο.
εγώ απλά(σαν λαός) θα του δώσω να καταλάβει οτί ο ΠΑΟΚ εκτός από νούμερα και λογιστικά κουβαλάει και έναν λαό, ο οποίος τον κράτησε στα δύσκολα. και αυτός ο λαός δε τα θυσιάζει όλα, έχει μια υπερηφάνεια και μια τιμή.
και όταν λέω λαό δεν εννοοώ τους ρετσινόπληκτους και τους μπαχαλάκηδες. εννοώ την πλατιά μάζα αυτού του λαού.
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

δηλαδή το δίλημμα είναι είτε γινόμαστε γαύροι στη θέση της γαυρίνας είτε θα είμαστε μια ζωή στην καρπαζιά;
Αυτό ακριβώς.
Κύριοι αυτό το δίλημμα δεν υπάρχει, μπαίνει απλώς για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

30 Απριλίου δλδ κοντά 3 μήνες ΠΡΙΝ τον Σαββίδη και με αφορμή κάτι που είχε γράψει ο DC είχα γράψει οτι
Έτσι και μπει κάποιος και αρχίσει να "χώνει" όχι μόνο δεν θα ρωτήσουν ΓΙΑΤΙ το κάνει ή αν είναι νόμιμα τα λεφτά του αλλά, ΟΛΕΣ οι κουβέντες περί αξιοπρέπειας, ανάπτυξης, υποδομών κτλ θα ξεχαστούν μονομιάς, και τα ράδια θα ΚΑΤΑΚΛΥΣΤΟΥΝ από κόσμο που θα λέει ότι η ομάδα ΠΡΕΠΕΙ να έχει "παικταράδες" ή οτι ΠΡΕΠΕΙ να έχουμε 2 "ισάξιες 11άδες" και όλα τα υπόλοιπα. Εδώ το λένε ΤΩΡΑ κάποιοι (με τα αυτάκια μου το άκουσα χθες) θα κολώσουν να το πούνε αν πέσει χρήμα ;
δεν έχω καμιά κρυστάλλινη σφαίρα. Το εντελώς αυτονόητο είπα. Πάμε στον ΒΓ τώρα.

Η μεγάλη κληρονομιά του "Θείου" στο ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν είναι φυσικά οι τίτλοι που άφησε στον ΟΣΦΠ. Τίτλους θα έπαιρνε ο ΟΣΦΠ έτσι και αλλιώς και με άλλον πρόεδρο. Είναι το ότι δημιούργησε μια γενιά οπαδών (σε ΟΛΕΣ τις ομάδες) που "έμαθαν" ότι ΜΟΝΟ αν γίνεις και "γαύρος" στη θέση του γαύρου θα πάρεις τίτλους. Τέτοιοι άνθρωποι υπάρχουν πλέον σε όλες τις ομάδες, και όχι μόνο στον ΟΣΦΠ. Πάμε και στα σχόλια.

1 ΔΕΝ υπάρχει "θέλω 50:50" και πάω στον κάθε (ΚΑΘΕ) ΒΓ ώστε να μου το "εξασφαλίσει". Όποιος το πιστεύει αυτό να το ΞΕ-πιστέψει πάραυτα. Σε ανθρώπους που "εξασφαλίζουν ισονομία" πας για το 80:20 ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Όποιος πιστεύει κάτι άλλο κοροϊδεύει τον εαυτό του.

2 όποιος θέλει 50:50 πάει με ανθρώπους που είναι ΓΝΩΣΤΟΙ και ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΙ στον χώρο ως ΚΑΘΑΡΟΙ. Αν πας για το 50:50 κινδυνεύεις να χάσεις και παιχνίδια από ανθρώπινα λάθη ή από μαλακίες των ποδοσφαιριστών σου (που με 50:50 σφυρίζονται). Επειδή όμως ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θέλει 50:50, οι άνθρωποι αυτοί δεν είναι στα του ποδοσφαίρου. Υπάρχουν και τέτοιοι.

3 Για ανθρώπους που "εξασφαλίζουν" ψάχνουν οι ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ και αυτοί που έχουν ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. Εμείς είμαστε οι ΟΠΑΔΟΙ. ΔΕΝ έχουμε ΚΑΝΕΝΑ συμφέρον αν βγούμε πρώτοι. ΔΕΝ κονομάμε. Επομένως δεν χρειάζεται να βρίσκουμε ΕΜΕΙΣ τις δικαιολογίες τους, ΠΡΙΝ από αυτούς. Σιγά μη κλάψω που είπε και ο Αγγελάκας.

ΥΓ : όποιος έχει να πει κάτι συγκεκριμένο για το πρωτάθλημα του 85 (πχ το ΤΑΔΕ παιχνίδι το πήραμε αβαβά ή ο ΤΑΔΕ διατητής μας πήγε καροτσάκι) ας το πει. Γιατί επειδή κάποιοι το ΖΗΣΑΜΕ μπορούμε και να ΣΑΣ (εσάς που δεν τα ξέρετε) πούμε τι έγινε και τι δεν έγινε τότε.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Αν οντως ηταν ισχυρος ο Γκαγκατσης, να το συζητουσαμε, τωρα γιατι; προχθες εχασε στις εκλογες της ΕΠΟ, πλεον ειναι ξεδοντιασμενος.
Θυμαται κανεις τι κυνηγητο εφαγε ο ΠΑΟΚ , την προηγουμενη φορα που ηρθε ο Γκαγκατσης; Θυμαται οτι ουσιαστικα απο κατι ματς σαν με τον Πανιωνιο στη Σμυρνη ( καλομελετα κι ερχεται) και το οφσαιντ απο κορνερ, ΧΑΘΗΚΕ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ;
Το μεγαλο προβλημα τελικα ειναι αυτος που ψιθυριζει στο αυτι του Σαββιδη τετοια ονοματα...αυτος πρεπει να ξεριζωθει απο μεσα.
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

γιατί ρε παληκάρια όταν δήλωσε ο Ιβαν οτι θα βάλω το σύστημα να δουλέψει υπέρ μου δεν είπατε τίποτα; Τί νομίζατε οτι εννοούσε δηλαδή; Είπε επίσης οτι όποιος δεν μπορεί να καθήσει σπίτι και να μήν έρθει στο γήπεδο...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”