Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ο Σωτήρης Μπαλάφας μίλησε στο Αθλητικό Metropolis για τη μεταπήδησή του από τον ΠΑΣ στον Εργοτέλη, αλλά και για τον ΠΑΟΚ, στον οποίο ανήκει…
«Αυτή είναι η δουλειά μας, τη μια μέρα στη μία ομάδα, την επόμενη σε άλλη. Ο Εργοτέλης είναι ένα υγιές σωματείο, θα προσπαθήσω να τον βοηθήσω να πετύχει τους στόχους του και να βοηθηθώ» δήλωσε αρχικά ο Έλληνας μέσος και συνέχισε: «Με τον ΠΑΣ λύθηκε η συνεργασία κοινή συναινέσει. Υπήρξαν κάποια προβλήματα δε θέλω να πω περισσότερα. Πάντως το μυαλό μου είναι στον ΠΑΟΚ. Όταν ανήκεις σε μια τέτοια ομάδα και δίνεσαι δανεικός σκέφτεσαι πότε θα επιστρέψεις, όπως έγινε για παράδειγμα με τον Γλύκο. Θέλω να πάρω παιχνίδια στον Εργοτέλη και να επιστρέψω στην Τούμπα».
Για το τι του είπαν οι άνθρωποι του Δικεφάλου, ανέφερε: «Ότι με υπολογίζουν για το καλοκαίρι και αυτό είναι ευχάριστο για μένα. Φέτος στον ΠΑΟΚ υπάρχουν πολλοί και καλοί χαφ, όπως ο Γκαρσία, ο Βιτόλο, ο Φωτάκης. Μακάρι να πηγαίνει καλά ο ΠΑΟΚ».
Το ότι είναι σταθερός είναι θετικό αφού με την κούραση λόγω των ταξιδιών δεν μπορεί να αποδώσει το 100% κατευθείαν. Άρα όταν το αποδώσει αυτό το 100% θα φανεί βελτιωμένος και θα γίνει αναντικατάστατος στο κέντρο του Εργοτέλη
4 χρόνια τα τρίβουμε με αυτα που βλέπουμε απο αυτον...τσουζουν τσουζουν
Παει για ρεκορ....εχει
καρτα σε ζέσταμα
καρτα (2 και αποβολή) στα πέναλτι
καρτα σε 30'' συμμετοχής
τωρα καρτα και σε πρεμιερα με νεα ομαδα (σαν αλλαγή στο τελος)
πια θα ειναι η επόμενη καρτα? το μονο ενδιαφέρον που βλεπω σε αυτον τον παικτη.
Την πεποίθησή του πως ο Π.Α.Ο.Κ. θα ξεπεράσει το εμπόδιο του ΠΑΣ Γιάννινα στο κύπελλο, εξέφρασε μέσω του «Αθλητικού Metropolis» ο Σωτήρης Μπαλάφας. Ο μέσος του Εργοτέλη, όπου αγωνίζεται ως δανεικός από τον δικέφαλο και το προηγούμενο εξάμηνο αγωνίζονταν υπό το ίδιο καθεστώς στην ομάδα της Ηπείρου, σχολίασε: «Ο Π.Α.Ο.Κ. θα παίξει σε μια καλή έδρα αλλά έχει όλα τα φόντα να πάρει το παιχνίδι αυτό. Χωρίς να αμφισβητώ τις ικανότητες των μέχρι πρότινος συμπαικτών μου, αυτούς του ΠΑΣ, ο Π.Α.Ο.Κ. έχει τη δυναμική να πάει να πάρει ένα παιχνίδι και να φύγει. Τα έχει αυτά τα παιχνίδία. Ο ΠΑΣ μπορεί να είναι σε δύσκολη θέση αλλά στο βάθος του μυαλού του έχει το κύπελλο. Ο Π.Α.Ο.Κ. θα πάει να το πάρει το ματς. Αυτά τα παιχνίδια μπορεί να τα «καθαρίσει»».
Σχολιάζοντας τον ερχόμενο αγώνα του Π.Α.Ο.Κ. με τον Ολυμπιακό στον Πειραιά, ο Σωτήρης Μπαλάφας υποστήριξε: «Είναι ένα δύσκολο ματς που θα κριθεί λεπτομέρειες. Αν δε δεχθεί γκολ ο Π.Α.Ο.Κ. όπως τα καταφέρνει καλά, μπορεί να πάρει το διπλό. Ο Π.Α.Ο.Κ. είναι δυνατός πίσω και μπορεί να «χτυπήσει» τον Ολυμπιακό αν ανοιχτεί. Αν η ομάδα πάει καλά ως το 70' περίπου θα αρχίσει και η πίεση από τον κόσμο που μπορεί να είναι στα υπέρ του Ολυμπιακού αλλά και στα αρνητικά».
Ερωτηθείς για το αν υπήρξε συζήτηση για να επιστρέψει μετά την παρουσία του στον ΠΑΣ, στην Τούμπα, ο Σωτήρης Μπαλάφας υπογράμμισε: «Μίλησα με τους ανθρώπους του Π.Α.Ο.Κ. και θεώρησαν πως ήταν καλύτερο να παίξω έξι μήνες δανεικός σε άλλη ομάδα. Τα παιδιά που παίζουν άλλωστε στη θέση μου, στο κέντρο, τα πάνε πολύ καλά. Να αμφισβητήσω τον Γκαρσία, τον Βιτόλο ή τον Φωτάκη; Δε χρειάζεται. Έτσι είναι η πραγματικότητα. Αν ήμουν εκεί μπορεί να ήταν αλλιώς, αλλά αυτό που βλέπω, αυτό λέω».
Όσο για το αν του λείπει η Τούμπα; «Σε ποιον δε λείπει η Τούμπα; Σε οποίον αγωνίστηκε στον Π.Α.Ο.Κ. και δεν βρίσκεται στην ομάδα, του λείπει. Η Τούμπα είναι Τούμπα».
Τέλος αναφερόμενος στην τωρινή του ομάδα, τον Εργοτέλη, ο Σωτήρης Μπαλάφας τόνισε: «Είναι μια καλή ομάδα με καλούς παίκτες. Ένα υγιές σωματείο χωρίς προβλήματα. Θα είναι μια αξιοπρεπής χρονιά. Πρώτα ο Θεός αν κερδίσουμε αύριο τον Λεβαδειακό δε θα κινδυνέψουμε καθόλου. Σ' αυτό το πρωτάθλημα, αν είσαι σοβαρός, μπορείς να διεκδικήσεις και την είσοδο στα Play Off».
gash04 έγραψε:
Τέλος αναφερόμενος στην τωρινή του ομάδα, τον Εργοτέλη, ο Σωτήρης Μπαλάφας τόνισε: «Είναι μια καλή ομάδα με καλούς παίκτες. Ένα υγιές σωματείο χωρίς προβλήματα.
Με λίγα λόγια ότι πρέπει για να συνεχίσεις εκεί και για πολλά χρόνια την καριέρα σου....
Σώτο λεβέντη μου του χρόνου θα λες τα ίδια...Μου λείπει ο ΠΑΟΚ.Βασικά θα συνεχίσεις να το λες μέχρι να τελειώσει το συμβόλαιο σου μαζί μας και ησυχάσουμε και οι 2...