Nαι,αλλά επειδη οι αρχαιοι ημων Ποντιοι ηταν σοφοι,K_geo έγραψε:Μαντούρο, Κίτσιου, Σαββίδης. και ο Θεός βοηθός πάτερ...
ελεγαν "συν Αθηνά και χείρας κίνει"
στον Π.Α.Ο.Κ. ομως τας χείρας τις εχουμε
μονο για ............................πεοκρουσίες.

Nαι,αλλά επειδη οι αρχαιοι ημων Ποντιοι ηταν σοφοι,K_geo έγραψε:Μαντούρο, Κίτσιου, Σαββίδης. και ο Θεός βοηθός πάτερ...
Περιμένεις να φύγει υπηρεσιακός προπονητής στα μέσα των πλέι οφ ή απλά ρωτάς για να δυναμιτήσεις το κλίμα και να το κάνεις ακόμα πιο σκατα; Αναρωτιέμαι πραγματικά.ace79grpaok έγραψε:ακομη εδω εισαι εσυ?
ουτε γουσταρω θα λεω κουμαντο αλλου.Trilofiotis έγραψε:Περιμένεις να φύγει υπηρεσιακός προπονητής στα μέσα των πλέι οφ ή απλά ρωτάς για να δυναμιτήσεις το κλίμα και να το κάνεις ακόμα πιο σκατα; Αναρωτιέμαι πραγματικά.ace79grpaok έγραψε:ακομη εδω εισαι εσυ?
πας καλα εσυ με ρωτας αν θελω να δυναμητισω το κλιμα και μετα λες οτι απλα θες να καταλαβεις τι θελω να πω?και εγω αν με πληρωναν για να καθομαι σαν τον γχ θα εκαναTrilofiotis έγραψε:Μια ερώτηση έκανα πάνω σαυτό που έγραψες επειδή μου έκανε εντύπωση, δε σε κυνηγάει κανένας. Είναι επιλήψιμο που θέλω να καταλαβω τι γράφεις;
Εσύ μπορεί να έφευγες, εγώ πάντως θα έμενα γιατί μονο κακό θα έκανε αυτό στην ομάδα και θα το έλυνα εσωτερικά, ή θα προσπαθούσα έστω.
Ήδη αρκετό κακό έκανε ο Ιβαν, για τον οποίο το ποντιακό του κεφάλι ειναι πάνω απ'όλα..
an eχω βγαλει απο την μπαλλα εκατομμυρια ευρω οπως ο γχ θα την εκαναTrilofiotis έγραψε:Όταν γράφεις φίλε μου κάτι τέτοιο χωρις context, ακόμη και αν εισαι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΘΩΟΣ και δε σου πάει το μυαλό το ότι δυναμιτίζεις, ε δυναμιτίζεις. Δεν ειναι δυνατόν κάποιος να κοιτάει το ιστορικό όλων για να πιάσει το τι λένε.
Αν δε το καταλαβαίνεις ΟΚ, εγώ προσπάθισα να στο δείξω.
Εσύ δηλαδή θα θυσίαζες ένα μηνιάτικο παραπάνω, για την τιμή σου ε; Ε δε τον έχω τον Γ.Χ για τόσο φαταούλα, περισσότερες πιθανότητες δίνω να το έκανε επειδή σεβεται τους παίχτες του. Εγώ έστω το βλέπω έτσι.