Γιώργος Χ. Γεωργιάδης

prist64

Re: Γιώργος Χ. Γεωργιάδης

Δημοσίευση από prist64 »

K_geo έγραψε:Μαντούρο, Κίτσιου, Σαββίδης. και ο Θεός βοηθός πάτερ...
Nαι,αλλά επειδη οι αρχαιοι ημων Ποντιοι ηταν σοφοι,
ελεγαν "συν Αθηνά και χείρας κίνει"

στον Π.Α.Ο.Κ. ομως τας χείρας τις εχουμε
μονο για ............................πεοκρουσίες. ;)
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

ακομη εδω εισαι εσυ?
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Αν φτασουμε στο αμην εγω θα λεγα και Ρατς.Να κοβει ξερει ,γηπεδο βλεπει κανα 60 λεπτο θ αντεξει
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ναι. για Ρατ στα χαφ το έχω σκεφτεί και εγώ. μπορεί να ανταπεξέλθει.

αλλά με μπακ απ στα αριστερά τον σεντερ μπακ πλεόν Τζαβέλλα και μετά τον..κανένα, δυσκολεύει το πράγμα...
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Εδώ ο Kace παίζει δεξί εξτρέμ... ας βάλουμε λοιπόν στα χαφ τον Γλύκο.

ΥΣ. Ο Παπαjohn θα μπορούσε να δώσει ανάσες και ως αμυντικό χαφ και ως κεντικός αμυντικός...
αλλά με προπονητή :lol: τον ΓΧ δεν ξαναπαίζει... εδώ δεν παίζει ο Σκόνδρας που ψηφίστηκε στην καλύτερη 22αδα του πρωταθλήματος. Θα μπει ο Παπαjohn που ήταν και επιλογή ΑΑ?
Για να παίξουν αυτοί οι 2 πρέπει να πέσει χοντρό δάχτυλο... και πάλι δύσκολα.
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Δημοσίευση από Trilofiotis »

ace79grpaok έγραψε:ακομη εδω εισαι εσυ?
Περιμένεις να φύγει υπηρεσιακός προπονητής στα μέσα των πλέι οφ ή απλά ρωτάς για να δυναμιτήσεις το κλίμα και να το κάνεις ακόμα πιο σκατα; Αναρωτιέμαι πραγματικά.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ήρεμα παιδιά!

trilofiotis, για... γούρι το λέει. έχει ...ξαναπιάσει... 8-)
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Trilofiotis έγραψε:
ace79grpaok έγραψε:ακομη εδω εισαι εσυ?
Περιμένεις να φύγει υπηρεσιακός προπονητής στα μέσα των πλέι οφ ή απλά ρωτάς για να δυναμιτήσεις το κλίμα και να το κάνεις ακόμα πιο σκατα; Αναρωτιέμαι πραγματικά.
ουτε γουσταρω θα λεω κουμαντο αλλου. :evil: εγω αν κατεβαινε ο ιβαν και με ξεφτελιζε ετσι θα ειχα φυγει αλλα το μαχρη ειναι γλυκο
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Μια ερώτηση έκανα πάνω σαυτό που έγραψες επειδή μου έκανε εντύπωση, δε σε κυνηγάει κανένας. Είναι επιλήψιμο που θέλω να καταλαβω τι γράφεις;

Εσύ μπορεί να έφευγες, εγώ πάντως θα έμενα γιατί μονο κακό θα έκανε αυτό στην ομάδα και θα το έλυνα εσωτερικά, ή θα προσπαθούσα έστω.

Ήδη αρκετό κακό έκανε ο Ιβαν, για τον οποίο το ποντιακό του κεφάλι ειναι πάνω απ'όλα..
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Trilofiotis έγραψε:Μια ερώτηση έκανα πάνω σαυτό που έγραψες επειδή μου έκανε εντύπωση, δε σε κυνηγάει κανένας. Είναι επιλήψιμο που θέλω να καταλαβω τι γράφεις;

Εσύ μπορεί να έφευγες, εγώ πάντως θα έμενα γιατί μονο κακό θα έκανε αυτό στην ομάδα και θα το έλυνα εσωτερικά, ή θα προσπαθούσα έστω.

Ήδη αρκετό κακό έκανε ο Ιβαν, για τον οποίο το ποντιακό του κεφάλι ειναι πάνω απ'όλα..
πας καλα εσυ με ρωτας αν θελω να δυναμητισω το κλιμα και μετα λες οτι απλα θες να καταλαβεις τι θελω να πω?και εγω αν με πληρωναν για να καθομαι σαν τον γχ θα εκανα
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Όταν γράφεις φίλε μου κάτι τέτοιο χωρις context, ακόμη και αν εισαι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΘΩΟΣ και δε σου πάει το μυαλό το ότι δυναμιτίζεις, ε δυναμιτίζεις. Δεν ειναι δυνατόν κάποιος να κοιτάει το ιστορικό όλων για να πιάσει το τι λένε.
Αν δε το καταλαβαίνεις ΟΚ, εγώ προσπάθισα να στο δείξω.

Εσύ δηλαδή θα θυσίαζες ένα μηνιάτικο παραπάνω, για την τιμή σου ε; Ε δε τον έχω τον Γ.Χ για τόσο φαταούλα, περισσότερες πιθανότητες δίνω να το έκανε επειδή σεβεται τους παίχτες του. Εγώ έστω το βλέπω έτσι.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Trilofiotis έγραψε:Όταν γράφεις φίλε μου κάτι τέτοιο χωρις context, ακόμη και αν εισαι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΘΩΟΣ και δε σου πάει το μυαλό το ότι δυναμιτίζεις, ε δυναμιτίζεις. Δεν ειναι δυνατόν κάποιος να κοιτάει το ιστορικό όλων για να πιάσει το τι λένε.
Αν δε το καταλαβαίνεις ΟΚ, εγώ προσπάθισα να στο δείξω.

Εσύ δηλαδή θα θυσίαζες ένα μηνιάτικο παραπάνω, για την τιμή σου ε; Ε δε τον έχω τον Γ.Χ για τόσο φαταούλα, περισσότερες πιθανότητες δίνω να το έκανε επειδή σεβεται τους παίχτες του. Εγώ έστω το βλέπω έτσι.
an eχω βγαλει απο την μπαλλα εκατομμυρια ευρω οπως ο γχ θα την εκανα
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Στα θετικα του ΓΧ ειναι οτι δεν ειναι κορεσμενος απο επιτυχιες και εχει ορεξη για δουλεια.
Πρεπει να παραδεχθουμε οτι ηταν ατυχος.
Ας ελπισουμε να γυριζει η ρουλετα και να κατσει η μπιλια ή να πεσουνε σωστα αυτη τη φορα τα ζάρια.
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Γι αυτό και δε θα γίνει ποτε Σάντος...

Γιατι σαν τη κωλοφαρδία του Καρπουζά (χωρίς να θέλω να πω ότι δεν είναι καλός, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΕΜΕ.
:opaokara:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

διαβαζα παραπανω που καποιοςς εγραφε για τον σκονδρα και τον παροπλισμο του και θυμηθηκα τα περσινα και μ επιασαν τα γελια.
περσι βασικος επι στεφενς ηταν ο κιτσιου ολη την χρονια αλλα μολις ανελαβε ο γχ τον αφυσε στην ακρη και εχρισε βασικο τον σκονδρα.
φετος βασικος ολη την χρονια ηταν ο σκονδρας ,με τον ερχομο του γχ ο σκονδρας εξαφανιστηκε και πηρε φανελα στο σπιτι ο κιτσιου.
αβησσος η ψυχη του ανθρωπου
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”