Γιώργος Δώνης
- Sick Bastard
Re: Γιώργος Δώνης
Λάου λάου, δεν νομίζω ότι μας συμφέρει και ιδιαίτερα. Είμαστε καλύτερη ομάδα κι αν επιβάλουμε τον ρυθμό μας απ την αρχή θα έχουμε πλεονέκτημα.
- Μπαρκαρούτσος
- Sick Bastard
- Μπαρκαρούτσος
ακουσα πριν λιγο στη τελεοραση πως ο Δωνης παει για 2 μηνες εκτος αν κ μπορει να γινει εφεση.
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΜΑΣ....
δεν εχει αρπαχτει ποτε κανεις αλλος με διαιτητη.....

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΜΑΣ....

δεν εχει αρπαχτει ποτε κανεις αλλος με διαιτητη.....

αδερφε τι μαλακιες καθεσε και ακους.αυριο ειναι η εκδικαση και απο σημερα αποφασισανε 2 μηνες?αντε με τον καθε καραγκιοζη.
Ε καλά μωρε, κινητά υπάρχουν, τηλεβόες υπάρχουν, άλλωστε άλλος φωνάζει τις εντολές στους παίκτες δε τρέχει κάστανο...
Aυτο που λεει ο dini παραπανω ισχυει ..Βγηκαν εχθες τα πορνοκαναλα - που λεει και μια ψυχη - και ετρεξαν να ανακοινωσουν οτι μπορει να φαει 2 μηνες ....
Ασχετως αν θα γινει η εκδικαση αυριο..Οι γνωστες @ρχιδιες καμαρωτες απο τους ΑΡΔ....
Ασχετως αν θα γινει η εκδικαση αυριο..Οι γνωστες @ρχιδιες καμαρωτες απο τους ΑΡΔ....
φιλε μου δεν ειπα πως αποφασιστηκε , ειπα πως παει για 2 μηνες κ πως θα γινει εφεση....lefis έγραψε:αδερφε τι μαλακιες καθεσε και ακους.αυριο ειναι η εκδικαση και απο σημερα αποφασισανε 2 μηνες?αντε με τον καθε καραγκιοζη.
το κυριο θεμα στο παστ μου ειναι η αγανακτηση μου με τους ευαισθητους..
- ΑποστόληςΑ
Κι εγώ έχω διαβάσει πως θα απολογηθεί αύριο. Ποινή χωρίς απολογία δεν γίνεται.
Αν και στην Ελλάδα του Μαρινάκη και του Κόκκαλη ζεις...
Αν και στην Ελλάδα του Μαρινάκη και του Κόκκαλη ζεις...
για να μην παρεξηγηθω και το δικο μου κυριο θεμα ειναι ακριβως το ιδιο. η αγανακτηση με τους ευαισθητους και τους ρουφιανους. γιατι αν ειναι να παει ο δωνης για 2 μηνες ο κακος μπορει να παει για διακοπη καριερας.υποτιθεται τα κανανε μουχτι και ο μμμμμμμ ο κακος εγραψε αρκετα απο αυτα που δεν επρεπε να γραψει.
[youtube]U0sPUJldWPM[/youtube]
Κοιτα Δωνη ποιος ειναι ο αντιπαλος....Δεν θελω καν να σκεφτω αρνητικο αποτελεσμα....
Κοιτα Δωνη ποιος ειναι ο αντιπαλος....Δεν θελω καν να σκεφτω αρνητικο αποτελεσμα....
- kataramenos5