Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Πόσο να στοιχίζει άραγε να νοικιάσεις μια κελεμπία και μια λιμουζίνα και να κόβεις βόλτες
έξω απο την Παιανία? :roll:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Θα ήθελα να κάνω ένα σχόλιο για τη συνέντευξη σε ένα ραδιόφωνου του υπεύθυνου επικοινωνίας του Πανιωνίου.

Το ίδιο βράδυ του παιχνιδιού, απο διαβολική σύμπτωση έτυχα σε μια κουβέντα μέσω skype (για άσχετο λόγο) με εναν ματατζή που είχε μπει μέσα στη θύρα. Ημασταν πολλά άτομα, εγώ τον ήξερα σαν όνομα απλά δεν ήξερα τι δουλειά κάνει

Η κουβέντα ήταν άσχετη , για άλλο θέμα και οταν ανέφερα οτι μολις γυρισα απο το γήπεδο έγιναν τα κονε. Με ρώτησε αν ήμουν μέσα κλπ κλπ και μετά μου είπε ακόμα και σε ποιο σημείο καθόταν. Δυστυχως ηταν στη πρώτη γραμμή απο οτι κατάλαβα.

Πέρα απο τις κλασσικες ματατζηδικες αηδίες πέρι αδικίες , οτι τους έβριζαν και τους πέταγαν καφέδες μου είπε κάτι σημαντικο. Εκείνη τη στιγμή δεν έδωσα σημασία , αλλά διαβάζοντας τη μαρτυρία του παράγοντα του Πανιωνίου..μου ήρθε φλασιά

Ειπε επί λέξη ότι τους ήρθε ΔΙΑΤΑΓΗ απο τον υπύθυνο τους να μπουνε στη θυρα. 2 φορες ήρθε και την αγνόησαν - πήγαν να διαμαρτυρηθούν. Οτι ο διμορίτης είπε ξεκάθαρα στον απο πάνω του ότι αν μπούνε μέσα θα γίνει χαμός.
Μετά τις 2 διαταγές χωρίς αντίκρυσμα ήρθε και τρίτη που ΕΠΕΜΕΝΕ να μπούνε μέσα και να "επιβάλλουν" τη τάξη.

Α και κάτι άλλο.... όταν τον ρώτησα γιατι ρε μ****** δε σταματήσατε οταν στριμώξατε το κοσμο... Μου είπε δε το ειχαμε καταλάβει , το καταλάβαμε αργά και οπισθοχωρήσαμε μονοι μας.

Δε θέλω να σχολιάσω την αξιοπιστία του ατόμου, ούτε να δώσω συγχωροχάρτι σε κανένα. Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του. Εγώ αυτό που πλέον έχω καταλάβει είναι οτι όλα γινονται στη τύχη και στο περιπου. Επειδή ένας μ@λ@κ@ς γαλονας την είδε Τσακ Νορις, έστειλε μια διμοιρία μέσα να γίνει σφαγή. Και το χειρότερο είναι ότι αυτοί ενεργούσαν ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΡΙΣΗ. Αν πχ , δε καταλάβαινε κάποιος οτι θα ειχαμε θυματα αυτοι θα συνέχιζαν. Καμία συνεννόηση , κανένα σχέδιο ,καμιά καθοδήγηση. Κανένας αντικειμενικός στόχος κατά την εισβολή τους στη θυρα( πχ να απωθηθούν οι οπαδοί 3 μετρα πισω και να καθαρίσει η εισοδος)...
ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΑΜΟΛΗΣΑΝΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΝΑ ΒΑΡΑΝΕ

Μου προκαλεί ΑΗΔΙΑ κάθε προσπάθεια της Αστυνομίας να δικαιολογήσει τα γεγονότα αποδίδοντάς τα σε παρεξηγήσεις και χαλασμένους ασυρμάτους.
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

«Ο Ολυμπιακός διοικεί το ποδόσφαιρο»

Ο βουλευτής της Νέας δημοκρατίας, Θοδωρής Καράογλου τόνισε πως ο Ολυμπιακός διοικεί το ποδόσφαιρο υπό την αδιαφορία της Πολιτείας και ο Αστέρας Τρίπολης είναι υπό τη σκέπη του.

Ο Βουλευτής της Β' Περιφέρειας Θεσσαλονίκης μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τα έχωσε στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Υπάρχει μια συνωμοσία πολλών, πολλών βρώμικων παραγόντων που μπλέκονται στα στημένα, που απαξίωσαν το ποδόσφαιρο στα μάτια όλων, που έδειξαν ότι το ποδόσφαιρο το ελληνικό είναι το πιο βρώμικο. Ελπίζω σήμερα να κερδηθούν τα ασφαλιστικά μέτρα ώστε να καθίσουν όλοι σε ένα τραπέζι για να δούνε τι θα γίνει.

Ο Ηρακλής ταλαιπωρείται εδώ και πέντε μήνες χωρίς κανείς από την Πολιτεία να ασχολείται, λες και δεν αφορά τη διασάλευση της τάξης. Λες και δεν αφορά αυτό τον Γερουλάνο, τον Νικητιάδη, τον Μπιτσαξή. Είναι άξιοι της μοίρας τους. Είμαι Ηρακλειδέας, συνεχίζω να δίνω τη μάχη μου. Ειλικρινά απορώ αν αξίζει για τον Ηρακλή με την τεράστια ιστορία που έχει να ασχολείται με όλους αυτούς τους ξεφτιλισμένους.

Θεωρώ ότι συντελούνται εγκλήματα υπό την πλήρη αδιαφορία αυτού που έπρεπε να παρέμβει, του Κράτους δηλαδή και να πει, ε, τι γίνεται εδώ;. Η κ. Αράπογλου για παράδειγμα είναι πρόεδρος μιας επιτροπής γιατί δεν καλεί ξανά τον Πιλάβιο, τον κ.Γερουλάνο, τον κ.Νικητιάδη να ρωτήσει τι γίνεται;»

Για τον Αστέρα Τρίπολης: «Ο Αστέρας Τρίπολης εκτέθηκε σε 10 συνομιλίες. Ο Πιλάβιος πέτυχε να σταματήσει η διαρροή των διαλόγων μεταξύ των αλητών που έστηναν τα παιχνίδια και κορόιδευαν τους πολίτες. Μπράβο του, του κ.Πιλάβιου. Δικαιολογεί τον μισθό του. Να το χαίρεται το ποδόσφαιρο. Το πελοποννησιακό λόμπι είναι πολύ ισχυρό και υπάρχουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται».

Για τον Ολυμπιακό: «Ο Αστέρας είναι κάτω από τη σκέπη του Ολυμπιακού και είναι σαφές ότι ο Ολυμπιακός διοικεί το ποδόσφαιρο με την αδιαφορία της Πολιτείας που δεν κάνει τίποτα. Υπάρχουν συνομιλίες που μιλούσε ο κ.Μποροβήλος, το «κύριος» κατ’ ευφημισμό, με άνθρωπο που είναι στην φυλακή για το πώς θα ρίξει τον Ηρακλή.

Ο Ηρακλής όταν ξεκίνησε την ιστορία του, τη δράση του ξεκίνησε με τουρκοκρατία στη Μακεδονία. Εβγαλε ήρωες. Είμαστε μόνοι μας, παλεύουμε. Οποια κι αν είναι η επόμενη μέρα εγώ και χιλιάδες άλλοι θα είμαστε Ηρακλειδείς, περήφανοι.

Δεν με ενδιαφέρει ποιος θα είναι κυβέρνηση, θα δώσω τη μάχη για να υπάρξει κάθαρση στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και να σταματήσει μια παρεούλα 57 ανθρώπων να εκλέγει τη διοίκηση της Ε.Π.Ο. Ένα σώμα με 57 άτομα ελέγχεται και στήνεται πολύ καλά. Ηταν λάθος μας τότε με τον Ορφανό που δεν το προχωρήσαμε και δεν ανοίξαμε το εκλογικό σώμα επειδή έλεγαν ότι θα υπάρχουν κυρώσεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για τους εκπροσώπους της Πολιτείας: «Ανάθεμά με αν ο Γερουλάνος ξέρει τι είναι η μπάλα, ο Νικητιάδης είναι άσχετος και ο Μπιτσαξής είναι ντιπ άσχετος».

γαζελα....
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

μαγκες αυτο που γινεται στη βαζελα με τους αραβες δεν εχει προηγουμενο.
τουλαχιστον εμας μας δουλευαν οργανωμενα. σ αυτους ουτε αυτο δεν κανουν.
βγηκε ο αλλος ο τσακας(φαινεται μεγαλο λαμογιο απ τη φατσα και μονο) χθες στο νοβα και ειπε το ονομα 3 φορες λαθος. τι να πει κανεις.
αν γινοταν σε μας αυτα με το κοτρωνιδι στο χερι θα τους κυνηγουσαμε.
στο μεταξυ ο αραβας που δειχνουν στις φωτος παιζει και να ναι κανας πακιστανος απ την ομονοια που του δωσαν κανα 10αρικο, τον εβαλαν κελεμπια και τον εβγαλαν φωτογραφια. στην καλυτερη καμια ετοιμη φωτο απο google.
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Έχω λιώσει στο γέλιο. Απίστευτη φράση. Διαβάστε την "επιστολή" που έστειλε ο τάχαμου Πακιστανός Σαουδάραβας. Σε ένα σημείο λέει το εξής ανίκητο:

My word remains a contract :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Αγγλικά μεταφρασμένα από ελληνικά!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Για να βεβαιωθώ για την μπαρούφα που διάβασα, το googlαρα. Κάντε το και σειις και θα καταλάβετε.. :lol: :lol: :lol:

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Supe ... 77710.html
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Κλαίω...... :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Ο πρίγκηψ το έγραψε ή ο paoki_sweden :?:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
niks

Δημοσίευση από niks »

PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Έχω λιώσει στο γέλιο. Απίστευτη φράση. Διαβάστε την "επιστολή" που έστειλε ο τάχαμου Πακιστανός Σαουδάραβας. Σε ένα σημείο λέει το εξής ανίκητο:

My word remains a contract :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Αγγλικά μεταφρασμένα από ελληνικά!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Για να βεβαιωθώ για την μπαρούφα που διάβασα, το googlαρα. Κάντε το και σειις και θα καταλάβετε.. :lol: :lol: :lol:

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Supe ... 77710.html

κι ομως η φαση ειναι πολυ σοβαρη

ενα εχω να προσθεσω μονο

Hello to our eyes, the two

( :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

μηπως την ανακοινωση την συνεταξε ο φιλος απο την σουηδια???ο paoki sweden????my word remains a contract??? :mrgreen: :lol: :lol: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Ηλεκτρονική Έκδοση enet.gr, 14:41 Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011
Άφαντος παραμένει ο πληρεξούσιος του πρίγκιπα

Μπορεί ο Βλάσης Τσάκας να ισχυρίζεται ότι ο πρίγκιπας Σουλτάν έχει ορίσει πληρεξούσιο δικηγόρο για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αλλά αυτός δεν έχει κάνει ακόμα την εμφάνισή του. Το δικηγορικό γραφείο στο οποίο έχουν «παρκαριστεί» οι αδρανείς μετοχές του Γιάννη Βαρδινογιάννη δεν έχει ενοχληθεί από κανέναν, ενώ οι 24 πρώτες ώρες της διήμερης προθεσμίας εκπνέουν.

Την ίδια στιγμή, ο Βλάσης Τσάκας αποχωρεί το απόγευμα για τη Σαουδική Αραβία ώστε να έχει ραντεβού με τον πρίγκιπα και στις τάξεις της ΠΑΕ Παναθηναϊκός επικρατεί σκεπτικισμός. Όταν μάλιστα ρωτήθηκε πότε θα εμφανιστεί ο δικηγόρος, εκείνος αρκέστηκε να πει ότι "η διορία δεν έχει τελειώσει ακόμα".

φετααααααααααααααααα .... :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

κλαρινο η κουλα
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

ο μαρσελινιο το καρφωσε...(παλι)
ο αραμπατζης την κοιτουσε που ερχοταν απο το κέντρο σχεδόν...κανονικος τροχονομος, οχι ψεματα.. :lol: :lol: :lol:

ρε την φουκαριαρα την κουλα.. :lol: :lol: :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”