9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Άβαταρ μέλους
Falegkos

Re: 9. Δημήτριος Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από Falegkos »

φαντάσου να βαλει τωρα το γκολ......αιντε να πανηγυρίσει μετα :lol:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Στηρίζω Σάλπι.
Άβαταρ μέλους
cowboy46

Δημοσίευση από cowboy46 »

Κι εγώ

Αργά ή γρήγορα θα επανέλθει
Άβαταρ μέλους
No4h

Δημοσίευση από No4h »

Επειδη η ζωη ειναι "ρουφιανα"(για να μην πω τπτ αλλο) να δειτε που ο Σαλπι θα το βαλει στο βαζελο το γκολ.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Θα σκοράρει πιο μπροστά, κόντρα στη Λετονια, ή το Ισραήλ. Θα είναι ίσως λίγο κουρασμένος, το Σάββατο στο ΟΑΚΑ, γι' αυτό ίσως να ξεκινήσει ο Παύλος με Βιερι και El Zahr και αλλαγή τον Σαλπι.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

θα σπασω για πρωτη φορα τη σιωπη μου στο συγκεκριμενο τοπικ....ρε συ ψηλε αφου το βλεπεις σερνεσαι μονος σου λες ειμαι κουρασμενος θελω λιγες ανασες κλπ γιατι στο διαολο με πηγαινεις στην εθνικη σα λαλακας???κατσε μιλα με τον σαντος πες αυτο και εκεινο εχω 1-2 ευκαιριες να ξεκουραστω να φρεσκαριστω να ξελαμπικαρω να δωσω και κατι στην ομαδα να πουμε και μεινε απεξω μια φορα...βοηθα την ομαδα γαμω το στανιο μου 800000 ειναι αυτα και εσυ το καταλαβαινεις τι με πας και τραβιεσαι παλι....τα ιδια ισχυουν και για τον ζλαταν καπου διαβασα νομιζω οτι κληθηκε τελευταια στιγμη...πες οχι ρε πουστη μου τωρα επανηλθες απο τραυματισμο τι θες να σε χασουμε παλι???κατσε εκμεταλλευσου το κενο και δουλεψε να εισαι 100% με το βαζελο...σκεφτειτε και λιγο την ομαδα λεφτα δινουμε γαμωτο μη μας διαολιζετε σεβαστειτε το ψωμι σας... :redcard: :redcard: :redcard: :redcard:

υγ τι εγινε στο μπλογκ βλεπω δε γραφεις τωρα??? :twisted: :twisted:
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

touchdown o sera4!!!!
;)
Άβαταρ μέλους
Falegkos

No4h έγραψε:Επειδη η ζωη ειναι "ρουφιανα"(για να μην πω τπτ αλλο) να δειτε που ο Σαλπι θα το βαλει στο βαζελο το γκολ.
το καλο στην ολη φαση ειναι οτι πριν απο ΚΑΘΕ ματς βγαίνουν πολοι και λενε ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ
μεχρι που κάποια στιγμή ολο και καποιο θα βαλει και θα πανηγυρίζουν και θα λενε "σας το'λεγα ... "

:opaokara:
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Sera4 έγραψε: υγ τι εγινε στο μπλογκ βλεπω δε γραφεις τωρα??? :twisted: :twisted:
To τελευταιο αρθρο που ανεβασε ειναι ακομα επικαιρο δυστυχως. :evil:
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Sera4 έγραψε:

υγ τι εγινε στο μπλογκ βλεπω δε γραφεις τωρα??? :twisted: :twisted:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Κανουν δηλωσεις "Κοφτε το ρε, παιξτε μπαλα"
Αποφευγουν να μιλησουν "Γιατι δε γραφεις στο μπλογκ"??
Αβυσσος η ψυχη του ΠΑΟΚτση

Υ.Γ. αντε αρχιστε με τα "υπερασπιστης του σαλπι και μπλα μπλα"
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

τιμο φυσικα και ειναι χιουμορ το υγ(αν και ποτε δεν ημουν συμφωνος με τα μπλογκ ποδοσφαιριστων) γι αυτο και το εβαλα και ξεχωριστα και με χαρακτηριστικα εμοτικον...μη χανεις το δασος...

η ουσια ειναι το πανω που εγραψα...δε γινεται να ειναι σε αυτη την κατασταση και να τρεχει σε εθνικες και αυτος και ο μουσλιμουβιτς...τις ιδιες μαλακιες εκαναν και ο ρομπεν και ο ριμπερυ και μετα κλαιγοταν η μπαγερν αλλα τι να το κανεις...και πολλα αλλα παραδειγματα παιχτων...διαβασα πριν λιγο ο σβαινσταιγκερ ζητησε να μεινει εκτος αποστολης γερμανιας για να παρει ανασες και να βοηθησει την ομαδα του...δειχνει οτι τη σεβεται την ομαδα του....

βλεπεις εισαι χωμα μονος σου το λες δε το λενε μονο οι αλλοι ε μην πας ρε τι τρεχεις σα μ@λακας και εσυ και ο αλλος οι εθνικες σας πληρωνουν???αμα μετα με σερνεται χειροτερα ή με παθει καμια θλαση απο την κουραση και αυτος και ο ζλαταν εγω που θα κλαφτω???στον σαντος ή τον μπαγλαμα τον βοσνιο???στα @@ του του σαντος και του βοσνιου τη δουλεια τους κοιτανε...για μενα δειχνουν ασεβεια προς την ομαδα και το λαο (που ματωνει για να πληρωσει τετοια συμβολαια) τετοιες κινησεις... :redcard: :redcard:
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Πρέπει να απελευθερωθεί, να του φυγει το άγχος και να πάψει να είναι ο χαμάλης της Εθνικής..
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Sera4 έγραψε:θα σπασω για πρωτη φορα τη σιωπη μου στο συγκεκριμενο τοπικ....ρε συ ψηλε αφου το βλεπεις σερνεσαι μονος σου λες ειμαι κουρασμενος θελω λιγες ανασες κλπ γιατι στο διαολο με πηγαινεις στην εθνικη σα λαλακας???
Νομίζω πως αν αρνηθεί πέφτει τιμωρία.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

κανεις λαθος αποστολη αν αρνηθει η παε να στειλει τον παιχτη πεφτει τιμωρια...αν ο παιχτης συζητησει με τον προπονητη και ζητησει να μεινει απ εξω δεν υπαρχει κανενα προβλημα...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”