Σταύρος Κόλκας

Άβαταρ μέλους
Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.

Re: Σταύρος Κόλκας

Δημοσίευση από Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. »

Εγώ κρατάω αυτήν την φράση η οποία είναι μαγική και πέρα για πέρα αληθινή κατά την άποψή μου.

Θα την χρησιμοποιώ σαν αντεπιχείρημα στους ΣΤΡΑΒΟΣΤΟΜΙΔΕΣ του μέλλοντως. Αν δεν ήταν σχετικά μεγάλη θα την έβαζα ως υπογραφή του nickname μου.

Αν ο Ζαγοράκης ήθελε, μπορούσε να κάνει τον χαζό και να περιμένει να δει αν ο Βρύζας θα πάει στον Παναθηναϊκό. Τότε θα μπορούσε να πει σε όλους μας «Βουλώστε το, είδατε τι κάνουν όλοι». Και θα είχε δίκαιο.

Δεν λειτούργησε όμως έτσι. Πήγε στην Αθήνα, τον βρήκε, του έκανε πρόταση και του ζήτησε να γυρίσει. Λειτούργησε προς όφελος της ομάδας, προς την αρσενική πλευρά του ποδοσφαίρου και της παραγοντικής. Κάτι που δεν παίζει συχνά.

"Λειτούργησε προς όφελος της ομάδας, προς την αρσενική πλευρά του ποδοσφαίρου και της παραγοντικής"
και της ΠΑΟΚτσήδικης πλευράς του ποδοσφαίρου, θα συμπλήρωνα εγώ.
:pano: :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Γκικα ναι, αλλά στις πολύ αρχές..
Αυτή όμως καμία σχέση με τα λήκια!

Η γλάστρα και ο μύθος
Σταύρος Κόλκας

Διαβάζω με ενδιαφέρον εδώ και μέρες τα όσα διοχετεύει στον Τύπο η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Είναι γεγονός, πως έχω μάθει μέσα από το ρεπορτάζ των ομάδων, να διαπιστώνω και διαφορές στη λειτουργία τους, στη νοοτροπία τους και σε πολλά πράγματα που όντως έχουν το ενδιαφέρον τους.

Τελευταία το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, απέκτησε ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον για εμένα. Η υπόθεση Βρύζα και το ενδεχόμενο πρόσληψής του στη θέση του τεχνικού διευθυντή της πράσινης ΠΑΕ, μου κίνησε το ενδιαφέρον.

Γνωρίζοντας καλά πως λειτουργεί ο Βρύζας, ξαφνικά και πριν ο ίδιος μιλήσει με τον Παναθηναϊκό αναλυτικά, διαβάζω πως θα μείνει στην ομάδα ο Ζεσουάλντο Φερέιρα. Εγώ στο χωριό μου έχω μάθει, πως τον προπονητή τον διαλέγει ο τεχνικός διευθυντής μέσα από τους αγωνιστικούς στόχους της διοίκησης. Το κακό για τον Παναθηναϊκό, στη προκειμένη περίπτωση, είναι πως το ίδιο συμβαίνει και στο χωριό του Βρύζα.

Αμέσως μετά, βλέπω καμιά 15αριά μεταγραφικούς στόχους του Παναθηναϊκού, μοιρασμένοι στον Τύπο, αν κατάλαβα καλά μέσω του προπονητή του Ζεσουάλντο Φερέιρα. Μπορεί και να κάνω λάθος, αλλά έτσι μου φαίνεται.

Άλλη μία τρικλοποδιά στον τεχνικό διευθυντή που – και καλά – έρχεται. Και δεν είναι μόνο αυτό.

Ο Βέλιτς, που εγώ τον γνώρισα σαν μεταφραστή, μπαίνει και αυτός στο παιχνίδι τη στιγμή που έχει διατελέσει τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού στο παρελθόν.

Με λίγα λόγια, διαβάζοντας και προσπαθώντας να δω πίσω από τις λέξεις, διαπιστώνω πως το έργο έχει στηθεί πολύ λάθος για να υποδεχτεί τον Βρύζα. Και πάμε στο ρεπορτάζ που ελέγχω – καλύπτω εγώ. Αυτό του ΠΑΟΚ.

Μαθαίνω ότι ο Βρύζας, ουδέποτε συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό. Μάλιστα το μόνο που λέει, είναι πως δέχτηκε να κάνει ένα ραντεβού με τον ευγενέστατο κ. Γόντικα. Είναι τόσο ευγενής άνθρωπος άλλωστε, που δύσκολα μπορείς να του αρνηθείς ένα ραντεβού.

Ο Ζαγοράκης από την πλευρά του, έκανε την κίνησή του, αυτή ήταν ξεκάθαρη, θα δουλέψει όπως ξέρει με κανέναν πάνω από το κεφάλι του και χωρίς κανέναν φόβο πως θα γίνει γλάστρα. Γιατί αν πάει στον Παναθηναϊκό, για γλάστρα προορίζεται και αυτό είναι ξεκάθαρο.

Και πάμε στον ίδιο τον Βρύζα. Παιδί μάλαμα, με παιδεία, ξύπνιος αλλά συνάμα αγαθός. Πολλές φορές δεν υπολογίζει το τι συμβαίνει γύρω του. Άλλες φορές είναι καλό, άλλες φορές αυτό το χαρακτηριστικό είναι αρνητικό.

Αν ποτέ πάει στον Παναθηναϊκό, πιστεύω πως δεν θα βγάλει 6μηνό. Είναι αυτό που σας έγραψα στην αρχή, για το πώς παρατηρώ τις νοοτροπίες μέσα από τα ρεπορτάζ. Εκεί, η κατάσταση είναι άγρια, δεν έχει τον αυθορμητισμό της επαρχίας μας. Δεν υπάρχει η διάθεση συγχώρεσης γιατί απλά είναι το δικό μας παιδί. Δεν είναι άλλωστε δικό τους παιδί.

Ο Βρύζας δεν έχει αποφασίσει ακόμη τι θα κάνει. Τα κουκιά είναι μετρημένα. Μένει στην εθνική, ζει μία ζωή βαρετή που δεν του ταιριάζει στα 38 του χρόνια. Πάει στον Παναθηναϊκό, θα δουλέψει κάποιους μήνες και μετά δεν θα έχει μητέρα γη. Δεν θα έχει βάση. Επιστρέφει στον ΠΑΟΚ, διατηρεί τον μύθο του και μάλιστα τον ενισχύει.

Στο χέρι του είναι να αποδείξει τι ήταν αληθινό όλο αυτό το διάστημα και τι όχι.

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.onsports.gr/Opinion/S-Kolkas/item/73200-H-glastra-kai-o-mythos
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

gika έγραψε:Αληθεύει ότι η παρτενερ του κολκα στην εκπομπή ήταν στο ΚλαψαΕφΕμ;
Ναι και μετά την αρπαγή της ωραίας βλάχας από τον Κόλκα :lol: ο χρήσανθος-παχίδερμο-σουπεροκαθογηδητής :o έβγαλε μεγάλη χολή και για τον μπουλούκο μας και για τον 103.

ΥΓ. Είμαι καλός ωτακουστής..........<<τους φίλους κοντά και τους εχθρούς κοντίτερα>> :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Δεν πειράζει, θα βρείτε άλλον
Σταύρος Κόλκας

Καμιά φορά καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς. Εγώ προειδοποιώ εδώ και μέρες πως το έργο Βρύζα στον Παναθηναϊκό δεν είναι και τόσο σίγουρο, αλλά η πρωτεύουσα δε με ακούει.

Η αλήθεια είναι πως μία ήττα πρέπει να τη δέχεσαι. Ο Παναθηναϊκός, αντί να βάλει το κεφάλι κάτω και να δεχτεί πως χειρίστηκε λάθος ένα θέμα, αρχίζει να μας παρουσιάζει σαν μαμελούκους που απειλήσαμε τον Βρύζα.

Πρώτα απ όλα, ο Βρύζας είναι αδερφός μας, αίμα μας, πρώην πρόεδρός μας. Δεν απειλείται από ΠΑΟΚτσήδες. Το γιατί αρνήθηκε, δώστε λίγα κλικ στα προηγούμενα κείμενά μου για να το καταλάβετε. Το ότι ο ευγενικός κ. Γόντικας δεν το κατάλαβε, είναι ευθύνη δικιά του. Εγώ ήμουν κύριος.

Όταν μάλιστα παρουσιάζεις κάποιους σαν μαμελούκους και έχεις χάσει από αυτούς, για την ακρίβεια έχεις ξεφτιλιστεί, είναι σα να παραδέχεσαι δημοσίως πως είσαι βλάκας. Ή μήπως όχι;

Ο Παναθηναϊκός λέει πως απειλήθηκε ο Βρύζας και για αυτό αρνήθηκε. Δεν έχουν γνωρίσει Σαρακατσάνο τότε για να το λένε αυτό. Αγύριστα κεφάλια, με τίποτα δεν κάνουν πίσω. Το μέγα λάθος των ΠΑΟΚτσήδων, θα ήταν να τον απειλήσουν.

Βέβαια, μπορώ και εγώ να σημειώσω κάποια κακώς κείμενα του Παναθηναϊκού, τα οποία δεν μου τα είπε ο ΠΑΟΚ. Δικά μου είναι και αύριο θα τα κατοχυρώσω.

Δεν είναι άκομψο να βγάζεις στα ΜΜΕ τα περί συμφωνίας με τον Βρύζα, όταν αυτός βρίσκεται μαζί με την εθνική και δεν μπορεί να πει κουβέντα;

Δεν είναι ένα επικοινωνιακό νταβατζιλίκι αυτό; Δεν είναι δείγμα ασέβειας προς τον – και καλά – νέο συνεργάτη; Δεν τον φέρνεις σε δύσκολη θέση απέναντι στους ανθρώπους της ΕΠΟ και τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που του έχουν αδυναμία;

Ο Βρύζας πήρε την σωστή απόφαση για το μέλλον του, για τη ζωή του, απέδειξε πως το χρήμα δεν είναι το παν σε μία εποχή που όλοι μιλάνε για αυτό.

Το αν θα επιστρέψει στον ΠΑΟΚ αύριο, μεθαύριο ή κάποτε, είναι θέμα δικό του. Οι … μαμελούκοι του, τον περιμένουν.

http://www.onsports.gr/Opinion/S-Kolkas/item/75235-Den-peirazei,-tha-breite-allon
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

ενα μπουκαλι τζονι τη μοναξια σκοτωνει
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Δημοσίευση από Hideguti »

It's all over now baby blue.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Ρε συ Σταύρε σήμερα ήσουν εντελώς απροπόνητος. Τι λακαμίες τσαμπούναγες για τον Βιείρίνια?
Καλά σου ξηγήθηκαν τα ΠΑΟΚτσάκια που σε πήρανε τηλέφωνο.
Γιατί ρε φίλε να τον πουλήσουμε τον Αντελίνο?
Ως πότε θα γίνεται αυτό στον ΠΑΟΚ? Ως πότε θα μικραίνουμε σαν ομάδα?
Εκεί που βγάζουμε έναν παιχτάρά, τσουπ αρχίζουμε και κωλοτριβόμαστε να τον πουλήσουμε.
Αυτά τα κάνουν οι μικρές ομάδες Σταυράκη.
Και πως είσαι σίγουρος, εσύ και η Διοίκηση ότι ο αντικαταστάτης του θα είναι τουλάχιστον ισάξιος. Και πόσα χρόνια θα χρειαστούν για να φτάσει το επίπεδο του Βιείρίνια. Γιατί δεν είμαστε μπουνταλάδες να νομίζουμε ότι αν τον πουλήσουμε θα φέρουμε έναν καλύτερο!!! για μαλ@κες δεν μοιάζουμε.
Καλά λέγανε τα ΠΑΟΚτσάκια, ας τους πουλήσει όλους, ΑΛΛΑ τον Βιείρίνια δεν τον έχουμε χορτάσει, θέλουμε να τον βλέπουμε να οργώνει το χορτάρι της Τούμπας.
Κάνετε λες και χρεωκοπήσαμε και βγάζουμε στο σφυρί τα ασημικά, όπως ο αρχιλακαμάς γαπ!
αντε κόφτε το, εσείς οι ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ, το αστείο με τον Βιείρίνια.
Ο ΠΑΟΚ είναι ο Λαός του, και ο Λαός δεν γουστάρει να πουληθεί ο Βιεϊρίνια.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Εδώ και ενάμιση χρόνο πέρα από την ειρωνεία στους Αθηναίους δε προσφέρει τίποτα, παρά μόνο να ακούγεται σα ΠΑΟΚάρχης των media...
Δε λέω ΠΑΟΚτσάκι είναι αλλά δε παύει να κυνηγάει τις εξελίξεις και όχι να τις καταγράφει...
Σύνελθε και επέστρεψε στην αρχή, κάνε μία επανναεκίνηση και προσπάθησε να συμμαζευτείς...
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Ξέρεις κάτι η απουσία 2ου ρεπόρτερ ΠΑΟΚ στη πόλη τον έχει ψηλώσει πολύ και το παίζει ανεπίσημος εκπρόσωπος τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Προσπαθεί να πείσει τον μέσο ΠΑΟΚτσή ότι η πώληση Βιεϊρίνια είναι αναγκαίο κακό. Σε αυτό βέβαιο ευθύνες έχει και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ που ενθαρρύνει με τον τρόπο της, να μην το χοντρύνω και πω καθοδηγεί, τέτοιες στάσεις.

-όσον αφορά τα ραδιοφωνικά σαλιαρίσματα στον αέρα με το ξανθό, τι να πω... στα @@ μου!
thief

Δημοσίευση από thief »

από αυτά που ακούγονται στα μμε της πόλης είναι από τους ελάχιστους που ακούγονται...αλλά παρόλο αυτά νομίζω ότι πρέπει να σαχλαμαρίζει λιγότερο...τον θέλω πιο σοβαρό έστω και σε ένα κατεστημένο ραδιοφωνικό που η σαχλαμάρα και τα σάλια πουλάνε (γνώμη μου -πλην μουσικης επιλογής που έχει που συμφωνούμε)...
Άβαταρ μέλους
teod1980

Είναι τα δύο άκρα με τον Τσορμπατζόγλου...
Ο ένας την έχει δει ΠΑΟΚάρχηε δημοσιογράφος που απαντάει και στους κακούς Αθηναίους...
Και ο άλλος είναι yes man όσο δεν πάει σε σημείο να μην διορθώνει ούτε λάθη που ακούει από άλλους....
Απλό ρεπόρτερ ΠΑΟΚ θέλω και όχι εξυπνάκια ή φλούφλη...Έναν να καταγράφει τις ειδήσεις να μην το πεταέι σπόντες και φήμες για να δείξει ότι ξέρει περισσότερα...
Παράδειγμα είναι του Κοντρέρας πέρισυ που τον πούλησε 8 φορές...
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

τον γούσταρα παλιά αλλά με έχει γυρίσει τα μυαλά τώρα τελευταία. Πολύ στο πνεύμα και στην ειρωνεία.
πέρυσι φαγώθηκε με τον Κοντρέρας και τον Γκαρσία. Φέτος με τον Βιεϊρίνια.
...τα μεταφέρει από την ΠΑΕ λέω γω.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Έχει χάσει το δρόμο του λέω εγώ...
Καμιά ΠΑΕ δε του τα λέει νέτα σκέτα...
Μόνος πουλάει μυαλό.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

http://blog.paok24.com/?p=1280
Για το θέμα των πωλήσεων, τα πράγματα είναι απλά. Ισχύει ότι λέει ο ΠΑΟΚ από την ημέρα που εμφανίστηκε ο Ζαγοράκης. Πωλούνται, αλλά δε ξεπουλούνται. Με λίγα λόγια, η τιμή καθορίζεται από την κατάσταση της αγοράς και την αξία του παίκτη. Αυτή τη στιγμή ο Βιεϊρίνια κοστολογείται κοντά στα 5εκατ. ευρώ, ο Σάλπι στο 1,5, ο Βιτόλο στα 500 χιλιάρικα, ο Κρέσιτς στα 300. Όσο μικρά και να ακούγονται τα νούμερα, αυτά είναι. Και η πληροφορία αυτή δεν προέρχεται από τον ΠΑΟΚ αλλά από μάνατζερ που ασχολούνται με πωλήσεις και γνωρίζουν την αγορά. Και το χειρότερο όλων, είναι πως δεν ξέρουμε την κατάσταση της αγοράς του χρόνου. Μπορεί να είναι και χειρότερη.

:shock: :shock:
:redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard:
Άβαταρ μέλους
teod1980

Μέντιουμ Σταύρος....

Και η πολύ παρέα με μάνατζερ βλάπτει Σταύρε!

Σε λίγο θα μας πει ζήτω ο Σέλουκ.,..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Δημοσιογράφοι”