Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
H_gynaika_tou_Proedrou

Re: Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ

Δημοσίευση από H_gynaika_tou_Proedrou »

Ποτέ μου δεν βούτηξα το δάχτυλο της πληροφόρησης εκ των έσω. Αυτό το κάνουν 3 4 συκγεκριμένοι που το κάναν και επί Γούμενου. Αυτοί που δεν ξέρουν να κάνουν την δουλειά τους όπως σε όλον τον πλανήτη αλλά μόνο οπως στις διεφθαρμένες χώρες

Ποτέ μου δεν είχα εκ τνω έσω πληροφόρηση. Όλες τις μεταγραφές ακόμα και φέτος που έγιναν λίγες (εκτός του Λαζάρ) στις έδωσα πρώτη χωρίς καμία εκ ων έσω πληροφόρηση με τελευταία του Σπαντάσιο.

Το θέμα μας είναι ο ΠΑΟΚ. Εγώ θέλω Ζαγορ Βρύζα όπως στα πρώτα χρόνια. Αληθινούν και ας έχοην και χρέη κια άνοιγμα και ότι άλλο θέλουν . Να το λένε και να ζητούν και συγνώμη δεν πειράζει. Αρκεί να πορευόμαστε με την αλήθεια
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

tad έγραψε:
H_gynaika_tou_Proedrou έγραψε:Πριν το καλοκαίρι θυμάμαι εδώ μέσα εκατοντάδες ποστ με προσθεσεις και αφαιρέσεις προσπαθώντας να καταλάβουμε πόσο ήτνα τελικά το άνοιγμα σ΄μφωνα με την συνέντευξη τύπου....

Τελικά ήταν 2,5 σιν 2,5 κτλ όχι δεν ήταν χρέος αλλά άνοιγμα και ξύσ΄ τα @ρ**** σου με τον γκασμά γιατί με την τσουγκράνα αφήνει κενά

Δυστυχώς για να καλυφθεί η αλήθεια οι διοικούντες μαζί και ο πρόεδρος της ΠΑΕ μιλούσαν αλαμπουρνέζικα και όχι την γλώσσα της αλήθειας...

Τώρα γίνεται νέα συνέντευξη και εγώ ρωτάω. Γιατί κάνετε νέα συνέντευξη ; Άλλαξε το χρέος μέσα σε 3 μήνες 2,5 δεν μας είπατε; Ξανά συνέντευξη. Οκ ωραία. Θα μας πείτε ποσό όμως ή πάλι προσθοαφαιρέσεις και διαιρέσεις και πολοαπλασιασμούς ;;;

Βγείτε και πείτε : χΡΩΣΤΆΜΕ ΤΌΣΑ και τέλος ο κόσμος θα σας στηρίξει. Εδώ σας στηρίζει λέγοντας του μ@λ*** . ΓΙατί γιατί άκουγε από εσάς αλήθειες κάποτε και αυτό ελπίζει να γίνει ξανά...
πραγματικά κοριτσάρα μου δεν καταλαβαίνω τι θέλεις ?

το ότι βγαίνεις και λες ότι για να ξανακάνουν συνέντευξη τύπου έχουν άλλα να μας πουν σημαίνει ότι είσαι πολύ πονηρή ... σαν γυναίκα δικαιολογήσε βέβαια ... μόνο γυναίκα σκέφτετε έτσι ... :lol: :lol:

εγώ πάλι κατάλαβα ότι βγαίνουν να μας ξαναπούν όλα τα γράμματα της 4ετίας ... ξανά μανά ...

λέγοντας ξανά στο τέλος και μία σούμα ... για το άνοιγμα .... για να σε ικανοποιήσουν εσένα και όλους όσους μιλάνε για ανοίγματα ...

βέβαια θα πούνε και άλλα ... πόσα χρέη πληρώθηκαν από προηγούμενες χρήσεις ... πόσα σε προπονητικό, πόσα εδώ πόσα εκεί ...

οικονομικός απολογισμός χωρίς προσθέσεις και αφαιρέσεις δεν γίνεται ... εκτός και αν το σπορ το ξέρουμε αλλιώς ...

Σε κάθε περίπτωση η ΠΑΕ έχεις δίκιο ότι πρέπει να βγαίνει και να μιλάει συχνότερα ... απλά δεν πρέπει να το κάνει για χάρην του κάθε καραγκιοζάκου ...

πρέπει να το κάνει για χάρην όλου του κόσμου που ζητάει την αλήθεια και μόνο αυτήν ...

υπ. να ξέρεις για τον Βραζιλιάνο σε εσένα βασίζομαι ...
Ρε sy tad, απλο δεν ειναι; μια κουβεντα ειναι ποσο ειναι το ανοιγμα. Αν ειναι οσο μας ελεγαν, τουλαχιστον δεν ειναι ψευτες. Εκει θα αρχισει μια αλλη κουβεντα. Γιατι ειναι τοσο κτλ κτλ.
Αν ειναι παραπανω ( 7,5 εκ) οπως λεγεται, σημαινει οτι μας δουλευαν ψιλο γαζι μεχρι πριν δυο μηνες. Εκει θα εχουμε ιστοριες...
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

H_gynaika_tou_Proedrou έγραψε:Ποτέ μου δεν βούτηξα το δάχτυλο της πληροφόρησης εκ των έσω. Αυτό το κάνουν 3 4 συκγεκριμένοι που το κάναν και επί Γούμενου. Αυτοί που δεν ξέρουν να κάνουν την δουλειά τους όπως σε όλον τον πλανήτη αλλά μόνο οπως στις διεφθαρμένες χώρες

Ποτέ μου δεν είχα εκ τνω έσω πληροφόρηση. Όλες τις μεταγραφές ακόμα και φέτος που έγιναν λίγες (εκτός του Λαζάρ) στις έδωσα πρώτη χωρίς καμία εκ ων έσω πληροφόρηση με τελευταία του Σπαντάσιο.

Το θέμα μας είναι ο ΠΑΟΚ. Εγώ θέλω Ζαγορ Βρύζα όπως στα πρώτα χρόνια. Αληθινούν και ας έχοην και χρέη κια άνοιγμα και ότι άλλο θέλουν . Να το λένε και να ζητούν και συγνώμη δεν πειράζει. Αρκεί να πορευόμαστε με την αλήθεια
Πρέπει να καταλάβεις τη δυσπιστία μας απέναντί σου, γιατί εμφανίστηκες σε πολύ περίεργο timing για σένα.
Ον τόπικ τώρα. ''Κοντός ψαλμός αλληλουια''

Εδώ κι 1,5 χρόνο ζητάμε καλύτερη άμεση επικοινωνία της ΠΑΕ με τον κόσμο, είναι καιρός την Πέμπτη να γίνει και πραγματικότητα και ας αργήσανε.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

το επομενο οφ τοπικ, ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ....
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

εγώ πάλι λέω να κάνουμε και ψηφοφορία ... πόσο είναι το άνοιγμα ή τα χρέη ή τα φαγωμένα ή το μέλι κλπ ????

να βγει ο καθένας και να πει πόσο περιμένει να είναι ....

αφού το έχουμε κάνει μπορντέλο ... τι πειράζει λίγο ακόμα ???

εγώ θα μείνω στην παλιά εκτίμησή μου ...

Συνολικά 1ο έως 4ο χρόνο ....

4 εκατ ευρώ χρέη από τις χρήσεις Ζαγοράκη ... βάζω και μία ανοχή 500 χιλιάρικα για να έχω καβάτζα ...
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

tad έγραψε:εγώ πάλι λέω να κάνουμε και ψηφοφορία ... πόσο είναι το άνοιγμα ή τα χρέη ή τα φαγωμένα ή το μέλι κλπ ????

να βγει ο καθένας και να πει πόσο περιμένει να είναι ....

αφού το έχουμε κάνει μπορντέλο ... τι πειράζει λίγο ακόμα ???

εγώ θα μείνω στην παλιά εκτίμησή μου ...

Συνολικά 1ο έως 4ο χρόνο ....

4 εκατ ευρώ χρέη από τις χρήσεις Ζαγοράκη ... βάζω και μία ανοχή 500 χιλιάρικα για να έχω καβάτζα ...
1. Δε μιλαω για φαγωμενα, μελια κτλ. Δεν μπορω να φανταστω τον Ζαγορ να κανει λαδιες.
2. Τα 5εκ που ειπα ειναι τα ανακοινωμενα απο τη διοικηση ( 2,5 + 2,5 φετος)
3. Και 4 να ειναι, για μενα ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ. Δε σημαινει οτι κλαπηκαν, απλα εγιναν ΣΟΒΑΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΛΑΘΗ.
Πως θα τα διορθωσουμε, αν δεν τα αναγνωρισουμε; ποιος ευθυνεται; τι κινησεις γινονται για να διορθωθει αυτο;
Αυτα θελω να ακουσω την Πεμπτη.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

την πεμπτη περιμενω να μας πουμε τι εγινε ολα αυτα τα χρονια ποσα χρωσταμε λογω διοικησης ....ποσα γενικα....αλλα και θελω πλανο....πλανο ετους οικονομικο κυριως .....αλλα και μακροπροθεσμο οσο ειναι δυνατον...
vlachodeutsch

Δημοσίευση από vlachodeutsch »

tad έγραψε:εγώ πάλι λέω να κάνουμε και ψηφοφορία ... πόσο είναι το άνοιγμα ή τα χρέη ή τα φαγωμένα ή το μέλι

περσι για την 3ετια ηταν 3 και κατι
δεν σε πηραξε τοτε;
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Για να συνοψίσουμε...
Χρέη υπάρχουν και σαφώς έχουν δημιουργηθεί από την διοίκηση Ζαγοράκη..
Απορίες και ερωτήματα έχουμε όλοι..
Εφόσον η συνέντευξη αφορά τον οικονομικό απολογισμό της 4ετίας, μετά το πέρας αυτής
θα πρέπει να μην υπάρχει ούτε ψεγάδι.
Είναι η μοναδική ευκαιρία να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα μια και καλή και να δούμε από εδώ και στο εξής πως θα προχωρήσουμε μπροστά.

Διαβάζοντας το φόρουμ εκατοντάδες άνθρωποι μεταξύ των οπόιων και ΑΡΔ, θα ήθελα να πω πως ΌΛΟΙ τους, και κυρίως οι τζάμπα μάγκες που εκ του ασφαλούς κάνουν κριτική και αφήνουν υπονοούμενα και είναι γνωστοί ,να πάνε στην συνέντευξη τύπου και να "τυλίξουν" σε μια κόλλα χαρτί τους παρεβρισκόμενους που θα εκπροσωπήσουν την ΠΑΕ..
Είναι ηθική υποχρέωση όλων όσων μας τα ζάλισαν όλο αυτόν το καιρό, να μην τελειώσει αυτή η συνέντευξη τύπου αν δεν λυθούν και απαντηθούν ΟΛΕΣ οι απορίες, μα όλες..
Ξεσκίστε τους στις ερωτήσεις, πιέστε τους όσο δεν πάει να απαντηθούν οι απορίες μας.
Εσείς θα είστε εκεί γιατί εσείς μπορείτε λόγω επαγγέλματος..

Ο κόσμος την αλήθεια θέλει να μάθει..Αδιαφορεί για ολα τα υπόλοιπα..
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Aυτο ακριβως πιεστε για την ενημερωση του κοσμου,πρεπει να λυθουν ολες οι αποριες.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

εγω λεω οτι τα χρεη ειναι οσο και της ρεαλ απο την μαδριτη

κουφαλα ζαγορ που ειναι οι μετοχες;;;;
που ειναι ρε το μαχρη
που ειναι ρε τα 50 ευρο μετοχες που εχω και τα διαρκιας που εχω παρει τα τελευταια 4 χρονια΄;;;;
εεεεεεεεε

:pano: ΣΕ ΛΕΩ

τελικα καποιος θα βγει καινα με πει γιατι τον νοιαζει τοσο πολλη τα οικονομικα τηςΠΑΕ ΠΑΟΚ;;;
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

πια οικονομικα και κλαιν μαιν ρε
εγω θα στεναχωριθω αν φυγουν οι καντινες εξω απο το γηπεδο και χασουμε τον πρεγκεημ τσερτσελε
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

δεν ξερω αν ειμαι εκτος θεματος αλλα επιδη καπου εγεινε θεμα για τον βιτολο θελω να πω κατι και εαν ειμαι λαθος ας με διορθωσει καποιος
ο βιτολας απο τον γεναρη ειχε να περνει κανα 300ρι πηρε τα μισα για να μινει ελευθερος
εαν εμενε μεχρι να λιξει το συμβολαιο θα επερνε κανα 2αρι μιριο ακομη
αντι για αυτα πηραμε τον λαζαρ που αν μας βγει κανα μιριο μεχρι το τελος του συμβολαιου του ειναι ζητημα

αν κανουμε προσθαφαιρεση εγω βλεπω οτι απο τον βιτολα βγαλαμε χρηματα...ανα καποιος αλλος βλεπει κατι αλλο ας το αναφερει
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Αν έχει κανένας κανένα κολλητό δημοσιογράφο ας τον βάλει να ρωτήσει την χθεσινή μου απορία: γιατί ο οικονομικός απολογισμός θα γίνει πριν την έκδοση πορίσματος από τους ορκωτούς; Αν οι ορκωτοί βγάλουν το χρέος μεγαλύτερο, θα ξανακάνουν απολογισμό; Αν βγει μικρότερο, με τα ρέστα θα πάρουν δρακουλίνια ή σέντερμπακ;
Και έχω και καινούρια ερώτηση: όλοι αναρωτιέστε πόσο είναι το άνοιγμα-χρέος-πειτετοοπωςθελετε. Εγώ αναρωτιέμαι προς ποιους είναι το χρέος; Προς παίκτες; Προς παλιούς συεργάτες και παίκτες; Σε μανατζαρέους; Προς ΙΚΑ; Προς ΦΠΑ και εφορία;
Που στο διάολο χρωτάμε τα 7,5 εκατομμύρια που βρώμισε ο Κόλκας; Ή τα 5 που είχε πει η διοίκηση; Ή τα 15 που θέλουν οι σύνδεσμοι;
Απλή περιέργια.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

αδερφε το μονο σιγουρο ειναι οτι χρωσταμε ολοι μας σιγουρα της μηχαλους

και ξαναρωταω τι ειναι αυτο που μερικους σας εχει κανει να θελετε σαν τρελεοι να μαθετε τα οικονομικα δεδομενα του ΠΑΟΚ
δηλαδι αν ειναι ετσι και οχι γιουβετσι τι θα κανουμε...θα παμε να τα ισοπεδωσουμε ολα;;;
παρι σεν ζερμεν;;;;
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”