Gelas έγραψε:δεν σε φοβάμαι εσένα Ημμυ θα μπεις
Υπάρχει πλέον σοβαρότατο ενδεχόμενο να βάλω πρώτη σχολή Πληροφορική. Μετά από πολλές ερωτήσεις, επισκέψεις σε ΚΕΣΥΠ, ιδέες από το φροντηστήριο, και αναλυτικό ψάξιμο των μαθημάτων της σχολής, έχω αρχίσει να την ερωτεύομαι.
Σκέψεις μου δημιουργούνται και για την Μηχανολόγων Μηχανικών γιατί παρουσιάζεται ως η καλύτερη σε αποκατάσταση σχολή του Πολυτεχνείου, λόγω του μεγάλου φάσματος πιθανών δραστηριοτήτων που σου επιτρέπει αλλά κυρίως λόγω του πολύ μικρού αριθμού εισακτέων. Περίπου 170 άτομα σε όλη την Ελλάδα, την στιγμή που η ΗΜΜΥ παίρνει 180 μόνο στην Θεσ/νίκη. Στα πλην είναι το ότι δεν ταιριάζει ακριβώς στα "θέλω" μου. Καλή η αποκατάσταση αλλά...
Όσο για την ΗΜΜΥ, ναι μεν μ' αρέσει, αλλά και αυτή σαν τομέας δεν είναι λιγότερο κορεσμένη από την Πληροφορική, την ώρα που η Πληροφορική μου αρέσει και περισσότερο. Από την άλλη η Πληροφορική έχει αρκετά χαμηλή βάση σε σύγκριση με τις άλλες (16.200 η πληροφορική, 18.200 και 18.300 οι άλλες) κάτι που μου δημιουργεί αμφιβολίες για το επίπεδο της σχολής. Και αυτό γιατί άκουσα απόψεις του στυλ "το να πιάνεις πολυτεχνείο και να δηλώνεις πληροφορική είναι αυτοκτονία".
Μ' αρέσει που ήμουν και κατασταλαγμένος.