5. Pablo Gabriel García Pérez

Άβαταρ μέλους
maikopoulos

Re: Pablo Garcia

Δημοσίευση από maikopoulos »

Ο Πάμπλο "Τσε" Γκαρσία και ο εραστής της Αιγύπτιας καλλονής γαλαζοαίματης ακόμα αναρρώνουν...
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Δημοσίευση από Pegasus1589 »

Αφήστε τους να είναι έτοιμοι στα πλέιοφ!
Άβαταρ μέλους
Johnys

Δημοσίευση από Johnys »

Ναι για να πάμε στο cl.
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Τρελάθηκα, δεν μπορούσα να πιστέψω τι είχε κάνει. Θόλωσα και για αυτό έτρεξα κατά πάνω του. Ευτυχώς που με κράτησαν ο Αβραάμ και ο Τζόλε γιατί αλλιώς δεν ξέρω και εγώ τι θα είχα κάνει. Τελικά ηρέμησα γρήγορα, με βοήθησαν και οι συμπαίκτες μου", θα δηλώσει μετά το τέλος του αγώνα ο Ντιόγκο

ε ρε γλέντια

http://www.gazzetta.gr/content/view/28450/156/
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Δημοσίευση από Pegasus1589 »

Τι κλαψιάρης ρε π****η μου... Όσο για τα γκολ, δε θα είσαι πάντα τυχερός...
Άβαταρ μέλους
christ4

Δημοσίευση από christ4 »

Αδερφια ποτε θα ειναι ετοιμος ο Παυλαρος;;;; Τον χρειαζομαστε στα play-off.....
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

εχω την αισθηση οτι δεοδομενου συμμετοχων-προσφορας-χρηματων δε πρεπει να θεωρουμε σιγουρη τη παραμονη του του χρονου...δεδομενου του οτι ομως ειναι μακραν το καλυτερο 6αρι τα τελευταια 10 χρονια (εμενα μου αρεζε και ο μαραγκος λογω ταχυτητας και μυαλου) η προσφορα του στα πλευ οφ θα πρεπει να αγγιξει τα υψηλα επιπεδα που αντστοιχουν σε ενα παικτη του διαμετρηματος του....
Άβαταρ μέλους
Johnys

Δημοσίευση από Johnys »

Πιο μπροστά δε πιστεύω να γυρίσει κιόλας.
Άβαταρ μέλους
Thanos4

Δημοσίευση από Thanos4 »

diniko80 έγραψε:εχω την αισθηση οτι δεοδομενου συμμετοχων-προσφορας-χρηματων δε πρεπει να θεωρουμε σιγουρη τη παραμονη του του χρονου...δεδομενου του οτι ομως ειναι μακραν το καλυτερο 6αρι τα τελευταια 10 χρονια (εμενα μου αρεζε και ο μαραγκος λογω ταχυτητας και μυαλου) η προσφορα του στα πλευ οφ θα πρεπει να αγγιξει τα υψηλα επιπεδα που αντστοιχουν σε ενα παικτη του διαμετρηματος του....

δεν νομιζω να φυγει.......φετος ουτε προετοιμασια δεν εκανε γι' αυτο δεν παιζει οπως περιμενουμε.και οταν λεω προετοιμασια δεν ενοω μονο με την ομαδα αλλα γενικα.10/7 ελεισε το συμβολαιο του με τη ρεαλ και αρχες αυγουστου εκλεισε σε εμας.τι προετοιμασια να κανει?και αλλωστε μετα την τιμωρια που εφαγε επαιζε πολυ καλα.και οσο για τα χρηματα ετσι και αλλιως απο τα 500 χιλιαρικα που παιρνει τα 200-300 θα τα δωσεις σιγουρα για να λεισεις το συμβολαιο εαν γινει κατι τετοιο(που ελπιζω να μην γινει).
Άβαταρ μέλους
Johnys

Δημοσίευση από Johnys »

Θα μείνει πιστεύω και του χρόνου αλλα μετά μάλλον θα φύγει γιατί φέτος κακά τα ψέματα πιο πολύ έλειπε παρα έπαιζε και με τέτοιου ύψους συμβόλαιο δε συμφέρει την ομάδα να τον κρατάει.
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

A ρε Pablo !! :lol: :lol:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Athanasiadhs

Δημοσίευση από Athanasiadhs »

Toν ενημέρωσε κανείς ότι οι κουκουλοφόροι τιμωρούνται; :) :) :)
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Πάντως επειδή αρκετοί λένε ότι μπορεί του χρόνου να φύγει, πραγματικά δε νομίζω ότι υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο...

Ο παίχτης είναι 11δάτος και με χαρακτηριστικά που βρίσκεις καθόλου εύκολα. Παρ όλο που έχει μεγαλούτσικο κασε δεν υπάρχει περίπτωση να αφεθεί ελευθερος, εκτός και αν έρθει καμιά καλή προσφορά..

Αν κάνει και προετοιμασία ολόκληρη και είναι του χρόνου πιο fit θα κάνει παπαδες!
Άβαταρ μέλους
Thanos4

Δημοσίευση από Thanos4 »

Athanasiadhs έγραψε:Toν ενημέρωσε κανείς ότι οι κουκουλοφόροι τιμωρούνται; :) :) :)

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Την ιστορική έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 γιορτάζουν σήμερα οι απανταχού Έλληνες. Στις 25 Μαρτίου του 1821 σηκώθηκε το λάβαρο της Επανάστασης με σύνθημα το γνωστό «Ελευθερία ή Θάνατος». Ο… επαναστάτης του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία γνωρίζει πολύ καλά τι σημαίνει αυτή η μέρα για τους Έλληνες, αλλά γνωρίζει ακόμα καλύτερα τη σημασία της φράσης «Ελευθερία ή Θάνατος». Στο γνωστό θερμός με το «Μάτε» που τον συνοδεύει σε κάθε προπόνηση και σε κάθε αγώνα, η ίδια φράση είναι γραμμένη στα ισπανικά «Libertad o Muerte», μαζί με την ιστορική σημαία της Ουρουγουάης, που ήταν σύμβολο της επανάστασης της πατρίδας του ενάντια στην Αργεντινή. Αυτό ήταν το σύνθημα στα χείλη των «33 ανδρών», το άγημα του Αντόνιο Λαβαγιέχα, που οργάνωσε και πέτυχε την αντίσταση στις δυνάμεις κατοχής, βάζοντας τις βάσεις για την ίδρυση του κράτους της Ουρουγουάης. Ήταν 18 Απριλίου του 1825, μόλις τέσσερα χρόνια μετά την Ελληνική Επανάσταση, όταν ο Λαβαγιέχα και οι άνδρες του εισέβαλαν στην Αργεντινή και ύψωσαν λίγα χιλιόμετρα έξω από το Μπουένος Άιρες την ιστορική σημαία με το «Ελευθερία ή Θάνατος», γεγονός που έχει αποτυπωθεί στην μνήμη των Ουρουγουανών, ως η πιο ιστορική στιγμή της χώρας τους και αποτελεί σύνθημα ζωής και για τον Πάμπλο Γκαρσία.

Ο Ουρουγουανός πάντως είναι ενημερωμένος και για το ελληνικό έθιμο του «μπακαλιάρου» τη σημερινή μέρα! «Δε μ’ αρέσει ο μπακαλιάρος!», εκμυστηρεύτηκε στο «Μ» εξηγώντας ότι καθώς ήταν ενημερωμένος για το ελληνικό έθιμο της 25ης Μαρτίου, αλλά εξήγησε ότι αυτό έχει ρίζες στα παιδικά του χρόνια! «Θυμάμαι μικρός ότι στο σπίτι που μέναμε η μητέρα μου μαγείρευε συχνά μπακαλιάρο και αυτή η μυρωδιά δε μου αρέσει από τότε!», πρόσθεσε φεύγοντας από τη χτεσινή προπόνηση και αφού είχε γνωρίσει την αποθέωση από μικρούς φίλους του ΠΑΟΚ που είχαν βρεθεί στη Σουρωτή.
http://www.metropolisradio.gr/6779

Τελικά απο τότε είχαμε τα καλύτερα συνθήματα τα οποία τα έχουν κλέψει και οι Βούλγαροι άγνωστο για ποιον λόγο όπως και άλλοι λαοί.
Καλά πως να του αρέσει ο Μπακαλιάρος αυτόν.
Δώστου ποδαράκι Ντιόγκο να δεις πως το τρώει :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”