Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVI

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Daskalos_4

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVI

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Μιας και πιασαμε την χαρτινη αδερφια, εδω και κανα μήνα εχω βρεθει σε χαρτινοφωλια. Μιλαμε η περσινη τσαπου τους εχει προκαλεσει ανειπωτα βαθυ συλλογικό τραυμα. Ακούνε ΠΑΟΚ και αφριζουν. Δεν το εχω ξαναδει αυτο το πραγμα. Ουτε οι γαυροι δεν μας αντιπαθουν τοσο πολυ. Το απολαμβάνω τρομερα
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

tzo_1926 έγραψε:
marsantos έγραψε:
tzo_1926 έγραψε: ...
Πάντως στην κουλα με μια δυο εύκολες νίκες, θα αρχίσει ; γυρίζει το κλίμα...
Φίλε tzo αυτό με την αεκ είναι απίστευτο. Οι φάπες που έχουν φάει είναι αμέτρητες. Κι όμως μετά από μια νίκη έστω και με την κάτω ραχουλα ξαναρχίζουν. Ομαδαρα, πρωτάθλημα, κύπελλο κτλ. Ξανά φάπα ξανά μια νίκη ξανά όλα δικά μας και πάλι από την αρχή. Είναι φοβερός ο μηχανισμός προπαγάνδας που έχουν στήσει στο εσωτερικό τους. Έχουν εκπαιδεύσει το κοινό τους να συμπεριφερεται σαν παιδάκι. Μόλις του δώσουν μια καραμελιτσα όλα καλά..

Ακριβώς....

Αν κερδίσει και το πρώτο εντός με τον βαζελο, τότε θα τα ακούμε στέρεο...
Η αλήθεια είναι πως μέχρι την 6η αγωνιστική έχουν πρόγραμμα ζάχαρη. Και αν έχουμε κερδίσει εμείς το βάζελο πιθανώς να τον βρουν σε εσωστρέφεια. Το ματς με τον ατρομητο είναι αρκετά σημαντικό όσο νωρίς κι αν νομίζουμε ότι είναι. Η αεκ έχει πολλές φιλικές ομάδες για πρωτάθλημα 14 ομάδων.
Λαμία, Καλλιθέα, άρης, οφη (;) είναι μπόλικες.
Salpigoal

Δημοσίευση από Salpigoal »

Kabamaru11 έγραψε:
Salpigoal έγραψε:Με το πρόβλημα που έχει στο ώμο δεν πρόκειται να περάσει εργομετρικά. Το τραιναρουν όσο μπορούν για να προλάβει να συνέλθει...

Τοσο σοβαρος ηταν ο τραυματισμος στον ωμο;Αν θυμαμαι καλα σε παιχνιδι με την εθνικη.
Δεν ειναι δα σε κοιλιακους η σε καποιο σημειο στα ποδια για να επηρεαζει τοσο το παιχνιδι του.
Ουτε νομιζω πως θα κοπει στα εργομετρικα απο κατι τετοιο.
Ειδικος δεν ειμαι,ευλογες αποριες εχω.
Είναι σοβαρός και θέλει χειρουργείο κανονικά. Είναι μαλακες και το πάνε συντηρητικά. Ελπίζω να μην το κάψουν το παιδί ...
Άβαταρ μέλους
tzo_1926

Δημοσίευση από tzo_1926 »

Τότε απλά τον χρησιμοποιούν επικοινωνιακα και θα φύγει του χρόνου με 7-8 εκ...
Άβαταρ μέλους
scarsick

Δημοσίευση από scarsick »

Πω πω ΚΛΑΨΑ στο πορτοκαλί σάιτ, "άκυρο το γκολ", επανάληψη, εκεί που ήσασταν όλοι
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Ποσο γελοίοι ρε φιλε! Μιλαμε για μισο μετρο διάφορα
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Δεν έχω κουράγιο ούτε να γράψω γιατί λένε ότι το γκολ είναι άκυρο. Και μάλιστα ανέβηκε και πρώτο θέμα στο πορτοκαλί σάιτ του Παναθηναϊκού (γιατί του Ιβάν αυτό το πράγμα αποκλείεται να είναι).
Όποιος έχει γερό στομάχι ας μπει να το διαβάσει. Αλλά σας προειδοποιω... εμένα μου προκάλεσε εμετό
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Εχουν ξεφτιλιστει τελειως. Μιλαμε για γελοια δικαιολογια
Άβαταρ μέλους
hawklord

Δημοσίευση από hawklord »

Δεν έχω παρακολουθήσει πολλά, αλλά δεν ήταν ο γείτονας να παίξει με τα δεύτερα λόγω τιμωρίας στον τελικό;
Παυλάρα άσχημα άρχισες
Άβαταρ μέλους
Immemoric

Δημοσίευση από Immemoric »

hawklord έγραψε:Δεν έχω παρακολουθήσει πολλά, αλλά δεν ήταν ο γείτονας να παίξει με τα δεύτερα λόγω τιμωρίας στον τελικό;
Παυλάρα άσχημα άρχισες
Τους έκανε την χάρη ο γκαγκατσης (δικαιώθηκαν στην έφεση) για να μην ξεκινήσει την θητεία με μέτωπα.
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Εικόνα

Εικόνα

Δεν ήξερα οτι οι γραμμές ξεκινάνε απο τον αγκώνα. Αλλη μια αλλοίωση αποτελέσματος υπερ της ζέλας. Μιλάνε κιολας για το φάουλ που εκτελέστηκε πιο μπροστά.

Κοίτα εδώ μαγείρεμα ακόμη και με Γκαγκάτση στην επο.
Άβαταρ μέλους
Patricio_4

Δημοσίευση από Patricio_4 »

Οι βαζέλες τα έχουν χαμένα, άλλοι κράζουν τον Αλαφούζο, που πριν 10 ώρες τον αποθέωναν για Τετέ και Πελίστρι, άλλοι αναπολούν τον Γιοβάνοβιτς, που έκριναν ανεπαρκή για να τους ανεβάσει επίπεδο, άλλοι κράζουν τον Ζέκα, τον Μπακασέτα, τον Ντραγκόφσκι και τον Ιωαννίδη, άλλοι κράζουν την διαιτησία, που τους γλύτωσε και ένα γκολάκι, άλλοι παραπονιούνται για το γήπεδο. Παράνοια.

Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
beyes4

Δημοσίευση από beyes4 »

tzo_1926 έγραψε:Το κακο με την κουλα, είναι ότι αρέσκεται πολύ στο ένα παιχνίδι τη βδομάδα. Σίγουρα στις γκέλες θα έχει εσωστρέφεια, αλλά είναι μεγάλο πλεονέκτημα να παίζει χωρίς ιδιαίτερα μεγάλες εντάσεις.

Πέρσι της στοίχισε πολύ με τους τραυματίες που δεν αντέχαν 2 παιχνίδια τη βδομάδα με τόση ένταση....

Εννοείται ότι το βατό πρόγραμμα θα της δώσει κ ψυχολογία..
Φέτος δεν θα παίρνουν πέναλτι εκτός περιοχής,τα οποία δεν είναι καν φάουλ.Δεν έχουν το ειδικό βάρος να χτυπήσουν πρωτάθλημα χωρίς τη βοήθεια της διαιτησίας.Με έναν πρόεδρο καρτούν.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Miles έγραψε:Κάτσε να φέρει τους παιχταράδες ο βάζελος και θα σας κοπεί το γέλιο.
Με την Λανς όμως θέλουμε να προκριθεί, και για το δικό μας καλό.
Μετα τη Λανς ο βαζελος θα ψαχνει για προπονητη
Κίνηση ματ η προσληψη Γιοβανοβιτς στην εθνικη, ωστε να μην μπορουν να τον ξαναφερουν πισω
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Είναι και οι..δικοι...μας αρδ φελλοί..

Αλλά και των κάτω είναι... :lol: :lol:...ποιο ελληνικό ποδόσφαιρο να πάει μπροστά....

Άκυρο λέει το γκολ του αστέρα γιατί στο τοίχος ο παίκτης του αστέρα δεν ήταν στο 1 μέτρο από το τοίχος...

Η αεχ μετά τη 3αρα πάει για πρωτάθλημα γράφει ο...αλλος...

Ρε τι ζουμε....

:pano: :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”