8.Soualiho Meïté
Re: 8.Soualiho Meïté
Είναι να απορείς πως έχουμε φτάσει στο 2024, με μεγαλομέτοχο του επιπέδου του Ιβάν Σαββίδη και να διαβάζεις με τόση ευκολία σχόλια του τύπου "αν δεν βγούμε Ευρώπη είναι λογικό να μην δεσμευτούμε με μεγάλα συμβόλαια".
Απορώ πραγματικά τι έχουμε πάθει. Συγνώμη αλλά μου φαίνεται αδιανόητα παράλογο όλο αυτό.
Οι ΑΡΔ έχουν πετύχει τον στόχο τους στο 100%.
Μαζεύουμε δηλαδή πχ 74 βαθμούς, σπάει ο διάολος το ποδάρι του και μένουμε εκτός Ευρώπης.
Τι θα γίνει μετά; Λευκή πετσέτα; Θα παίζουμε με Τσιγγάρα Γιαξή στα χαφ, θα πουληθεί ο Ντέλιας, ο Κουλιεράκης και ο Κοτάρσκι; Θα φέρουμε πίσω τον Μπίσεσβαρ και τον Καντουρί; Θα ζητήσουμε από τον Αντελίνο να ανανεώσει;
Ελπίζω να είμαι εγώ ο παράλογος της παρέας. Ένας από τους λίγους που αν μου έλεγαν πριν 4-5-6 χρόνια πως θα επικρατούσε αυτή η λογική στον κόσμο του ΠΑΟΚ θα πάθαινα εγκεφαλικό.
Και για να προλάβω (τους γνωστούς), όχι δεν λέω Ιβάν πούλα και τις γνωστές πίπες.
Αλλά ναι με Ιβάν μεγαλομέτοχο, συγνώμη αλλά δεν μπορώ να καταπιώ το ότι για να φτιάξουμε ρόστερ πρωταθλητισμού και να κρατήσουμε τον χ-ψ Μεϊτέ, πρέπει πρώτα να περάσουμε (ξανά) τρία προκριματικά έχοντας 1.5 χαφ και αν δεν κάτσει αυτό θα είναι καταστροφή.
Απορώ πραγματικά τι έχουμε πάθει. Συγνώμη αλλά μου φαίνεται αδιανόητα παράλογο όλο αυτό.
Μαζεύουμε δηλαδή πχ 74 βαθμούς, σπάει ο διάολος το ποδάρι του και μένουμε εκτός Ευρώπης.
Τι θα γίνει μετά; Λευκή πετσέτα; Θα παίζουμε με Τσιγγάρα Γιαξή στα χαφ, θα πουληθεί ο Ντέλιας, ο Κουλιεράκης και ο Κοτάρσκι; Θα φέρουμε πίσω τον Μπίσεσβαρ και τον Καντουρί; Θα ζητήσουμε από τον Αντελίνο να ανανεώσει;
Ελπίζω να είμαι εγώ ο παράλογος της παρέας. Ένας από τους λίγους που αν μου έλεγαν πριν 4-5-6 χρόνια πως θα επικρατούσε αυτή η λογική στον κόσμο του ΠΑΟΚ θα πάθαινα εγκεφαλικό.
Και για να προλάβω (τους γνωστούς), όχι δεν λέω Ιβάν πούλα και τις γνωστές πίπες.
Αλλά ναι με Ιβάν μεγαλομέτοχο, συγνώμη αλλά δεν μπορώ να καταπιώ το ότι για να φτιάξουμε ρόστερ πρωταθλητισμού και να κρατήσουμε τον χ-ψ Μεϊτέ, πρέπει πρώτα να περάσουμε (ξανά) τρία προκριματικά έχοντας 1.5 χαφ και αν δεν κάτσει αυτό θα είναι καταστροφή.
Σίγουρο προφανως δεν ειναι, αλλα πριν τα ρεπορτάζ της Πορτογαλίας προηγηθηκαν αλλα δύο απο την Ελλαδα που υπογραμμιζαν οτι η υποθεση εχει κολλησει. Αν λαβουμε υποψη και το ιστορικο της ΠΑΕ αναφορικα με τη διαπραγματευτική της ικανοτητα, μπορουμε να πουμε οτι τα πράγματα δεν δειχνουν ιδιαίτερα ευοιωνα για την παραμονή Μειτε.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Leonardo10 έγραψε:Δεν ξέρω αν έχετε καταλάβει ότι αναδημοσιεύουν ρεπορτάζ της πορτογαλιας, δεν ειναι δικό τους ρεπορτάζ, δνε το έγραψαν αυτοί.Και αυτοί στην Πορτογαλία με βάση ότι δεν ενεργοποιήσαμε την ρήτρα το έγραψαν και όχι για τίποτα αλλο. Επομένως γιατί το έχετε σίγουρο ότι δεν θα μείνει;
Το χειρότερο δυνατό σεναριο πάντως θα ειναι να μπλέξουμε σε σηριαλ μηνων που στο τελος θα ναυαγησει με αποτέλεσμα να μεινουμε πισω στον γενικότερο σχεδιασμο και να ψαχνουμε βασικο χαφ τελη Αυγούστου.
Οποτε, ο,τι ειναι να συμβεί, ειτε δηλαδη τον αγοράσουμε ειτε οχι, μακαρι να συμβει μεχρι αρχες Ιουνίου, για να συμμαζέψουμε το κεφαλι μας και να προσαρμόσουμε τον σχεδιασμο στα οποια νεα δεδομενα.
+1926Blackgr4 έγραψε:Είναι να απορείς πως έχουμε φτάσει στο 2024, με μεγαλομέτοχο του επιπέδου του Ιβάν Σαββίδη και να διαβάζεις με τόση ευκολία σχόλια του τύπου "αν δεν βγούμε Ευρώπη είναι λογικό να μην δεσμευτούμε με μεγάλα συμβόλαια".
Μονο στον ΠΑΟΚ διαβαζεις τετοια πραγματα για ολοκληρη επομενη σεζον που θα στηριχθει αναλογα το δοκαρι και εξω η το δοκαρι και μεσα της Κυριακης.
+1926Blackgr4 έγραψε:Είναι να απορείς πως έχουμε φτάσει στο 2024, με μεγαλομέτοχο του επιπέδου του Ιβάν Σαββίδη και να διαβάζεις με τόση ευκολία σχόλια του τύπου "αν δεν βγούμε Ευρώπη είναι λογικό να μην δεσμευτούμε με μεγάλα συμβόλαια".
Αν αποδεχτουμε ότι η κατάκτηση πρωταθληματος ή η εξοδος στην Ευρώπη αποτελουν προαπαιτούμενα για τον μεταγραφικό σχεδιασμό οποιαδήποτε ομαδας, τοτε πώς και γιατι ο γαυρος επενδυσε τοσα χρηματα τον Γενάρη οταν δεν γνωριζε αν θα επαιζε του χρόνου Ευρώπη ή αν θα κατακτούσε το πρωτάθλημα; Αντίστοιχα ο βαζελος, που δεν γνωριζει αν θα παιζει Ευρώπη του χρόνου, γιατι εχει κλεισει, Μαιο μηνα, την πρωτη του μεταγραφή;
Δυστυχώς θα συμφωνήσω, οι απαιτήσεις μας εχουν μειωθει σε "ανεξήγητο" βαθμο (ανεξηγητο σε εισαγωγικά, γιατι εξηγηση υπαρχει)
-
Βαση της νεας καταστασης που επικρατει στο διεθνες στερεωμα δεν ειναι καθολου να απορεις.
Να απορουσες αν ο Ιβαν εχωνε χωρις αυριο την ωρα που ολοι οι Ρωσοι και οι ρωσικες επιχειρησεις στην Ευρωπη και γενικοτερα στη δυση ειναι υπο διωγμο.
Το θεμα ειναι ποτε και αν θα φτιαξει η κατασταση και τι θα γινει αν δεν φτιαξει...
Να απορουσες αν ο Ιβαν εχωνε χωρις αυριο την ωρα που ολοι οι Ρωσοι και οι ρωσικες επιχειρησεις στην Ευρωπη και γενικοτερα στη δυση ειναι υπο διωγμο.
Το θεμα ειναι ποτε και αν θα φτιαξει η κατασταση και τι θα γινει αν δεν φτιαξει...
Θα συμφωνούσα αν δεν υπήρχαν και οι χρονιές πριν τον πόλεμο στην Ουκρανία.
Το 2021 πχ που έφερε πίσω τον Λουτσέσκου, έχοντας μάλιστα εισπράξει κοντά στα 25 εκατομμύρια από πωλήσεις, ο ΠΑΟΚ έφερε τρεις ελεύθερους (Τέιλορ και ΣΙΑ) και τρεις δανεικούς (Μιτρίτσα και να χαμε να λέγαμε).
Έδωσε δηλαδή 0 (ολογράφως ΜΗΔΈΝ) ευρώ για μεταγραφές.
Μόνο τον Ιανουάριο έδωσε 2.5 για τον Φιλίπε Σοάρες.
Τότε έφταιγε ο κορωνοϊός. Από την έναρξη του πολέμου και μετά φταίει ο πόλεμος. Πλέον θα φταίει και το να μην παίξουμε Ευρώπη. Όλα αυτά έχουν αντίκτυπο μόνο στον ΠΑΟΚ.
Ε άρα ας το πάρουμε απόφαση, δεν τίθεται θέμα ανταγωνισμού με το ΠΟΚ. Θαύμα είναι αυτό που ζούμε και σίγουρα θα δυσκολευτούμε πολύ να ζήσουμε ξανά κάτι αντίστοιχο.
Και όλο αυτό πρέπει να μας φαίνεται τρομερά λογικό, αναμενόμενο, ίσως και ευχάριστο!
Το 2021 πχ που έφερε πίσω τον Λουτσέσκου, έχοντας μάλιστα εισπράξει κοντά στα 25 εκατομμύρια από πωλήσεις, ο ΠΑΟΚ έφερε τρεις ελεύθερους (Τέιλορ και ΣΙΑ) και τρεις δανεικούς (Μιτρίτσα και να χαμε να λέγαμε).
Έδωσε δηλαδή 0 (ολογράφως ΜΗΔΈΝ) ευρώ για μεταγραφές.
Μόνο τον Ιανουάριο έδωσε 2.5 για τον Φιλίπε Σοάρες.
Τότε έφταιγε ο κορωνοϊός. Από την έναρξη του πολέμου και μετά φταίει ο πόλεμος. Πλέον θα φταίει και το να μην παίξουμε Ευρώπη. Όλα αυτά έχουν αντίκτυπο μόνο στον ΠΑΟΚ.
Ε άρα ας το πάρουμε απόφαση, δεν τίθεται θέμα ανταγωνισμού με το ΠΟΚ. Θαύμα είναι αυτό που ζούμε και σίγουρα θα δυσκολευτούμε πολύ να ζήσουμε ξανά κάτι αντίστοιχο.
Και όλο αυτό πρέπει να μας φαίνεται τρομερά λογικό, αναμενόμενο, ίσως και ευχάριστο!
- ΑποστόληςΑ
Με τι έσοδα θα φτιάξουμε budget κύριοι; Με αυτά της Nova και των 10.000 διαρκείας;
Ο βαζελος με τι εσοδα εχει μεγαλυτερο μπατζετ απο εσενα? Με τα διαρκειας στο κοτετσι που δεν ξεπερνουν τα 8 χιλιαδες ή με της κοσμοτε?
Το ότι ορισμένοι ζητάτε από συνοπαδούς σας να αιτιολογήσουν - δικαιολογήσουν τις κινήσεις του δισεκατομμυριούχου μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, είναι ακριβώς αυτό που έγραψα επάνω.
Χίλια μπράβο σε όλους τους ΑΡΔ αν μας διαβάζουν. Άξιος ο μισθός σας.
Χίλια μπράβο σε όλους τους ΑΡΔ αν μας διαβάζουν. Άξιος ο μισθός σας.
- ΑποστόληςΑ
Ο βάζελος μπορεί να είναι της λογικής πρώτα επενδύω και μετά εισπράττω έσοδα (απόλυτα σωστή κατά τη γνώμη μου). Εμείς είμαστε της αντίθετης: Περιμένουμε πρώτα να μπούμε σε ομίλους και εάν το καταφέρουμε φέρνουμε κάποιον ακριβό παίκτη.
- ΑποστόληςΑ
Εγώ δεν δικαιολογώ τίποτε. Μην συγχέεις όμως την προσωπική περιουσία του Ιβάν με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.Blackgr4 έγραψε:Το ότι ορισμένοι ζητάτε από συνοπαδούς σας να αιτιολογήσουν - δικαιολογήσουν τις κινήσεις του δισεκατομμυριούχου μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, είναι ακριβώς αυτό που έγραψα επάνω.
Εσύ ρώτησες τους συνοπαδούς σου πως θα φτιάξουμε μπάτζετ Απόστολε, όχι εγώ.
Δεν είναι δουλειά μου να απαντήσω κάτι τέτοιο. Έχεις μεγαλομέτοχο, έχεις έσοδα, κάνεις πωλήσεις, παίζεις Ευρώπη μέχρι τον Μάιο, ας βρουν εκείνοι το μπάτζετ.
Προσωπικά το μόνο που σχολίασα είναι το πόσο πρωτοπόροι είμαστε σε έναν ακόμα τομέα. Σε αυτόν που ΌΤΙ μας ταΐσουν οι ΑΡΔ θα το κάνουμε Ευαγγέλιο και θα είμαστε πανέτοιμοι να δικαιολογήσουμε τα πάντα.
Αυτό δεν θα το συναντήσεις ούτε στο σκουλήκι του παλέτα.
Δεν είναι δουλειά μου να απαντήσω κάτι τέτοιο. Έχεις μεγαλομέτοχο, έχεις έσοδα, κάνεις πωλήσεις, παίζεις Ευρώπη μέχρι τον Μάιο, ας βρουν εκείνοι το μπάτζετ.
Προσωπικά το μόνο που σχολίασα είναι το πόσο πρωτοπόροι είμαστε σε έναν ακόμα τομέα. Σε αυτόν που ΌΤΙ μας ταΐσουν οι ΑΡΔ θα το κάνουμε Ευαγγέλιο και θα είμαστε πανέτοιμοι να δικαιολογήσουμε τα πάντα.
Αυτό δεν θα το συναντήσεις ούτε στο σκουλήκι του παλέτα.
ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο βάζελος μπορεί να είναι της λογικής πρώτα επενδύω και μετά εισπράττω έσοδα (απόλυτα σωστή κατά τη γνώμη μου). Εμείς είμαστε της αντίθετης: Περιμένουμε πρώτα να μπούμε σε ομίλους και εάν το καταφέρουμε φέρνουμε κάποιον ακριβό παίκτη.
Η διαφορα ειναι οτι ο ΠΑΟΚ (και οι ΠΑΕ,ΚΑΕ γενικοτερα ανα τον κοσμο) δεν ειναι ουτε ξενοδοχειο ουτε εταιρεια αναψυκτικων. Αμα περιμενω να εχω κερδη για να επενδυσω σε ενα παικτη ζητω που καηκαμε. Οπως σωστα επενδυει στις ακαδημιες με την λογικη οτι ΘΑ βγαλει λεφτα αργοτερα αυτο ακριβως ισχυει κ για το ποδοσφαρικο τμημα. Αν ειναι ετσι τα δεδομενα ας βγουν να το πουν στον κοσμο για να μην εχει απαιτησεις κ κοινως να μην ξενερωνει κραζει κλπ. και να ξερει οτι το ταβανι μας καθε χρονια θα ειναι απλα να βγαινουμε Ευρωπη. Τωρα θα μου πεις Ευρωπη εβγαινες κ με Ζαγορακη που πηγαινες αποκλειστικα με τα διαρκειας αλλα αυτη ειναι αλλη κουβεντα.
-
Ο βαζελος εχει εφοπλιστη που μεχρι πριν 2 χρονια επαιζε με μυστακιδη κατσε δανεικους απο σενα..Retzi έγραψε:Ο βαζελος με τι εσοδα εχει μεγαλυτερο μπατζετ απο εσενα? Με τα διαρκειας στο κοτετσι που δεν ξεπερνουν τα 8 χιλιαδες ή με της κοσμοτε?
και τωρα χωνει χρημα επειδη εχει ενα απο τα μεγαλυτερα καναλια που παιζει ολη την ωρα την κυβερνηση.
Ποσο πιο προφανες δηλαδη
Τα καραβια που κανουν λαθρεμποριο ξεχνατε.....
Εκει ειναι τα χοντρα φραγκα.....
Εκει ειναι τα χοντρα φραγκα.....