15. William Troost-Ekong
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Re: 15. William Troost-Ekong
Αποχώρησε ολοκληρώνεται η μεταγραφή όπως γράφουν θα πάρουμε και 1,2εκατ. χάρηκαν όλο
όλα καλά ας έρθει αυτοί ξέρουν στην διοίκηση ποιον που αναμένουμε....

- Μπαρκαρούτσος
Ευχαριστούμε για τους λίγους καλούς αγώνες που έκανες και για το γκολ στη Borac Banja Luka.
Για τα υπόλοιπα...θα το μετανιώσεις κάποια στιγμή. Θα το μάθουμε σε καμιά συνέντευξή σου στα 40.
Για τα υπόλοιπα...θα το μετανιώσεις κάποια στιγμή. Θα το μάθουμε σε καμιά συνέντευξή σου στα 40.
Παικτες του ΠΑΟΚ δεν εχω βρισει ποτε,και ουτε θα το κανω.
Ειμαστε σιγουροι οτι τελειωσε?
Αν ναι απ'οτι διαβαζω,αει γ@μησου εσυ και ο μανατζερ σου.Παρε κελεμπιες για τον ηλιο..
Ειμαστε σιγουροι οτι τελειωσε?
Αν ναι απ'οτι διαβαζω,αει γ@μησου εσυ και ο μανατζερ σου.Παρε κελεμπιες για τον ηλιο..
Αγευστος. Τουλάχιστον απο τον Αλι διδαχτηκαμε το να δειχνουμε κατανοηση.
Το εγραψα ακραια,γιατι σαν οπαδος,ενιωσα οτι εκανε μπινια στην ομαδα.
Δε χρειαζεται να ειρωνευεσαι αν εσυ πιστευεις οτι ολα ηταν καλα προς τον συλλογο με τον συγκεκριμενο.
Δε χρειαζεται να ειρωνευεσαι αν εσυ πιστευεις οτι ολα ηταν καλα προς τον συλλογο με τον συγκεκριμενο.
Ουτε καν αδερφε, δεν σε ειρωνευτηκα καθολου. Τον τυπο τον αντιπαθω σε καθε επίπεδο, ακομα και φατσικα που λεμε. Ενω ο Αλι τουλάχιστον μου είναι συμπαθής μιας και το παλεψε εστω.
- john4serres
Γκολ μισή πρόκρισηΜπαρκαρούτσος έγραψε:Ευχαριστούμε για τους λίγους καλούς αγώνες που έκανες και για το γκολ στη Borac Banja Luka.
15. William Troost-Ekong
Εμένα θα μου μείνει εκείνη η στίχομυθια μας στο φανάρι μπροστά από το Βελλίδειο . Ποσο κακομούτσουνη γκριμάτσα έκανες μόλις σου είπα ότι δεν ξηγηθηκες σωστά στο κλαμπ .
Άντε γεια
Άντε γεια
Daskalos_4 έγραψε:Ουτε καν αδερφε, δεν σε ειρωνευτηκα καθολου. Τον τυπο τον αντιπαθω σε καθε επίπεδο, ακομα και φατσικα που λεμε. Ενω ο Αλι τουλάχιστον μου είναι συμπαθής μιας και το παλεψε εστω.

-
- Επικοινωνία:
Αν και στραβωσα με την πάρτη του άσχημα με τα όσα έγιναν στους αγώνες της Εθνικής του και κρίσιμο γκολακι έκατσε και γλιτώσαμε την πατάτα με την moda bagno και ομάδα βρήκε να προσφέρει όσα μας κόστισε μηδενίζοντας ουσιαστικά την χασουρα.Με το άλλο το βαρίδι που δεν δίνει ούτε ευρώ για το ταλέντο του ούτε μεθυσμένος τι θα κάνουμε;
Γιατί δηλαδη να διαλέξουμε έναν να μείνει; Να φύγουν και οι δύο, στο καλό, να πάρει και η ομάδα κάποια χρήματα.
Πάλιν καλά που δεν έπαιζες εσύ...12 θα τρώγαμε σύμφωνα με τις μπαλαδοφατσες