πιο ΠΑΟΚ δεν γίνεται
εμένα μου αρέσει σαν παίκτης γιατι δεν κοροιδεύει

aivas19 έγραψε:Πρεπει να δουλευτει το συστημα με 2 φορ. Ειτε Τζιμας ειτε Σαματα μπροστα και αυτος κολλητα second strikerSpecial 4 έγραψε:Ειναι ισως ο πιο συμπαθητικος αμπαλος παικτης π θυμαμαι στον ΠΑΟΚ
Μπορει ν κανω κ λαθος κ με αλλο συστημα ν εκανε περισσοτερα πραγματα στην επιθεση
Σιγουρα ο πιο μαχητικος κ τρεχαλατζης απο αυτη την κατηγορια παικτων
Παράδειγμα αναφέρω επειδή εκείνο το διάστημα έπαιζε για να έρθει ο φαλάκρας με συμβόλαιο ότι έπαιρνε ο Brandon σχεδόν 500χιλ και τελικά υπέγραψε από τα 700χιλ που ζητούσε ο βαψομαλλιάς με 480χιλ +1 χρόνο.STRAFNIK έγραψε:ποιός κρέμτσινκ ή πως στο διάλα τον λένε
έλεος
να προχωράμε
Έτσι δεν έχουμε 9άρι καθαρό να παστελώνει που ο δε Lucesku ποτέ δεν θα παίξει με 2 Επιθετικούς. Προτιμάει τα εξτρέμ να αλλάζουν θέσεις και η θέση 10 να γίνονται ανάλογα με τη ροή του παιχνιδιού εξτρέμ.Sera4 έγραψε:Το τρέξιμο του Μπράντον έρχεται ως αποτέλεσμα όλων των χαμένων διεκδικήσεων, καθώς βάζει την ομάδα συνεχώς σε θέση άμυνας.
Και όμως .. ένας επιθετικός που έχει συνδέσειjoshua έγραψε:Δεν ξέρω αν έχω ξαναδει όσα χρόνια βλέπω ποδόσφαιρο επιθετικο να έχει τελειώσει τόσα παιχνίδια χωρίς να γράψει τελική για να μην αναφέρω και το πόσες επιθέσεις σταματησαν στα άσχημα κοντρολ του.
fossa έγραψε:Συμπαθητικός, τρέχει, πιέζει και π...ριές.
Με τέτοιους παίκτες και ιδίως φορ μικραίνει η ομάδα και οι απαιτήσεις μας.