Razvan Lucescu II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Miles

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από Miles »

Είναι τέτοια η δουλειά του 10αριού υπό τον Λούτσε, δηλαδή να γυρίζει αρκετά στο κέντρο, που δεν μπορείς να πεις ότι είναι έγκλημα η τοποθέτηση Ντάντας και Σοάρες εκεί. Επιπλέον δεν ξέρουμε, ή μάλλον ξέρουμε μόνο από τα λίγα των φιλικών, την αμυντική επάρκεια των δύο Πορτογάλων.
Κι εγώ πιστεύω ότι στον αγώνα έπρεπε από το 30 να φέρει τον Νάρεϊ στα άκρα, στη θέση του Κουαλιάτα, δεν του βγήκε αυτό το σχήμα.
paok düsseldorf

Δημοσίευση από paok düsseldorf »

Συμφωνω με odi,

η ομαδα πρεπει να στηριχτει σε ΦΕΛΙΠΕ,ΝΤΑΝΤΑ,ΤΣΙΓΓΑΡΑ,ΣΒΑΜΠ.

ΑΟΥΓΚΟΥΣΤΟ-ΚΟΥΡΤΙΤΣ πρεπει να φυγουν.
ΚΑΝΤΟΥΡΙ εκ των πραγματων δεν υπαρχει.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Miles έγραψε:Είναι τέτοια η δουλειά του 10αριού υπό τον Λούτσε, δηλαδή να γυρίζει αρκετά στο κέντρο, που δεν μπορείς να πεις ότι είναι έγκλημα η τοποθέτηση Ντάντας και Σοάρες εκεί. Επιπλέον δεν ξέρουμε, ή μάλλον ξέρουμε μόνο από τα λίγα των φιλικών, την αμυντική επάρκεια των δύο Πορτογάλων.
Κι εγώ πιστεύω ότι στον αγώνα έπρεπε από το 30 να φέρει τον Νάρεϊ στα άκρα, στη θέση του Κουαλιάτα, δεν του βγήκε αυτό το σχήμα.
Η δουλειά του δεκαριου είναι πρωτίστως να είναι δεκάρι. Αν δεν τον θέλεις για δεκάρι, γύρισε το σύστημα σε 4-3-3 και παίξε με box to box που ταιριάζει και πιο πολύ στο ρόστερ.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Εδώ δεν μιλάμε το πως θέλουμε εγώ και συ την ομάδα, αλλά το πώς παίζει ο προπονητής. Μου θυμίζει το επιχείρημά σου αυτό που λέγανε πολλοί για τον Άκπομ, γιατί κουράζετε εκτός περιοχής με άλλες δουλειές, να κάθετε στην περιοχή.
Κατά τ' άλλα, ναι κι εγώ θα ήθελα να δοκιμάσει ένα 433. :lol:
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

paok düsseldorf έγραψε:Συμφωνω με odi,

η ομαδα πρεπει να στηριχτει σε ΦΕΛΙΠΕ,ΝΤΑΝΤΑ,ΤΣΙΓΓΑΡΑ,ΣΒΑΜΠ.

ΑΟΥΓΚΟΥΣΤΟ-ΚΟΥΡΤΙΤΣ πρεπει να φυγουν.
ΚΑΝΤΟΥΡΙ εκ των πραγματων δεν υπαρχει.
Συμφωνώ πως Κουρτιτς πρέπει να φύγει και Αουγκουστο να πουληθεί μέσα στο καλοκαίρι. Ίσως αν είχε παρθεί νωρίτερα η απόφαση να πουληθεί ο αουγκουστο να είχαμε πάρει και ένα οκταρι τύπου Μισιτς και να μην είχε ανανεώσει ούτε ο σβαμπ.
Πρέπει επίσης να ανανεώσουν οι Κουτσιας (και αν ανανεώσει να μην αποκτηθεί σέντερ φορ) και οι Τσιγγαρας και Λυρατζης να υπογράψουν τα νέα τους συμβόλαια.
Επίσης πρέπει τέλος Αυγούστου να μην είναι στο ροστερ οι Μουργκ Τέιλορ Λάμπρου Νινουα Μιχαι.
Odi έγραψε:Αγωνιστικά μιλώντας ήταν έγκλημα σε ένα ματς που κυνηγάς μίμιμουμ δύο γκολ να ξεκινήσεις χωρίς (έστω ανεπαρκή) Σέντερ φορ.

Επίσης πρέπει να σταματήσει αυτή η αλχημεία με τις θέσεις των παικτών. Ο Νταντάς είναι κεντρικό χάφ, δεν είναι δεκάρι. Ο Νάρει είναι εξτρέμ και όχι φορ. Ο Φελίπε είναι κεντρικό χάφ, όχι δεκάρι.

Καλύτερα ένας παίκτης ανεπαρκής στη θέση του γιατί δεν έχεις άλλον, παρά αλχημείες που δεν βγαίνουν ποτέ.

Αυτή τη στιγμή η ομάδα έχει Τσιγγάρα, κούρτιτς, Σβαμπ, Αουγκούστο, Καντουρί, Φελίπε, Νταντας και είναι όλοι εξαροοχτάρια , δηλαδή εφτά παίκτες για δύο θέσεις (!!!!) και μόνο τον Μπίσεσβαρ και τον Κουαλιάτα για αριστερά και δεκάρι. Δεν θα βαφτίσουμε δύο κεντρικά χάφ δεκάρια με το ζόρι για να βγούνε τα νούμερα.

Στήστε ένα ορθολογικό ρόστερ.
Κάποια στιγμή θέλω να γράψω ένα κείμενο γιατί πιστεύω πως έπαιξε χωρίς σέντερ φορ (τον Κουτσια δηλαδή) αλλά και ποια κατά την γνώμη μου ειναι η αιτία που ο Κουτσιας δεν είναι έτοιμος να παίξει σέντερ φορ βασικός σε κρίσιμο παιχνίδι του ΠΑΟΚ κάτω από τέτοιες συνθήκες, γιατί ο Νταντάς δεν μπορεί να παίξει στο έξι αλλά μόνο ως οκταροδεκαρι ακόμη και γιατί ο Σοαρες ενώ είναι ο πιο έτοιμος τόσο σωματικά οσο και ποιοτικά παίκτης της εποχής Μποτο δεν βρίσκει ακόμα ρόλο και πως είναι μονόδρομος να μην παίζει ως δεκάρι.
Θέλω όμως να σχολιάσω λίγο το θέμα των εξτρεμ. Κατά τη γνώμη μου ο ΠΑΟΚ με τους Ζιβκοβιτς Ναρεϊ Κουαλιατα (πιστεύω πως μόνο ως αριστερό εξτρεμ μπορεί να σταθεί αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα και την Ευρώπη) και Κωνσταντελια Ρικάρντο είναι υπερκαλυμμενος. Αν θέλουμε πραγματικά να δώσουμε ευκαιρίες στα παιδιά των ακαδημιών τότε εφόσον δεσμεύουν με συμβόλαια δεν πρέπει να πάρουμε ούτε εξτρεμ (Κωνσταντελιας που ίσως πάρει ευκαιρίες και στο 10) ουτε μπακ (Λυρατζης Τσαουσης) ουτε στόπερ (Μιχαηλίδη Κουλιερακη) ούτε 6 8 (Τσιγγαρας) ούτε φορ (Κουτσιας αν ανανεώσει), ειδικά σε χρονιά χωρίς Ευρώπη ενώ και στο τέρμα αν πραγματικά πιστεύουμε τους Ταλιχμανιδη και Μαροβιτς τότε πρέπει τουλάχιστον να προωθήσουμε έναν από τους δυο ως δεύτερο.
Αν κάνουμε μία μεταγραφή πρέπει να είναι ένα δεκάρι που να καλύψει πλήρως την θέση για πολλά χρόνια, ένα πραγματικά καλό δεκάρι ομως
Άβαταρ μέλους
Ale3

Δημοσίευση από Ale3 »

Αν παίξεις το κομμάτι σου και αποκλειστείς λόγο συγκυριών κατά το χτίσιμο/αλλαγή ρόστερ είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που είδαμε στο ματς.

Οι τοποθέτηση νέων για το σύνολο παιχτών σε λάθος θέσεις είναι έγκλημα. Όταν το έχεις δοκιμάσει στην προετοιμασία και βλέπεις ότι δεν τσουλάει, τότε είναι ενορχηστρωμένο έγκλημα.

Ακόμα εδώ είναι αυτός?
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Ο Κάργας , ο Λυρατζης και ο Σαστρε στη θέση τους έπαιξαν. Πώς πήγε αυτό ?

Και ο Κουαλιατα στη θέση του έπαιξε και νταντας έχει ξαναπαίξει εκεί και είχαμε και 4-5 βασικούς εκτός παιχνιδιού, οπότε κάποιος έπρεπε να παίξει τέλικα.

Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα και το μόνο ενορχηστρωμένο είναι το σπαμμαρισμα και η λάσπη με τα ίδια και τα ιδια.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Ale3 έγραψε: Ακόμα εδώ είναι αυτός?
paokfc.gr

Για να μην κουράζεσαι να ρωτάς, θα το μάθεις από εδώ αν φύγει. Ωραίο σάιτ γενικά, βαλ'το στα bookmarks!
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

paok düsseldorf έγραψε:αbc ,

εισαι θεουλης.

Μια συμβουλη,ποσταριζε για τα παντα εκτος απο τα ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ.

Η ΑΜΠΑΛΟΣΥΝΗ σου τεινει στο ΑΠΕΙΡΟΝ.
να σε καλα ρε ...ντισερλτοφ... :lol: :lol:

δεν χρειαζεται να πω καμια ...ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ....αποψη

τα λες ολα εσυ...
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

paok düsseldorf έγραψε:αbc ,

εισαι θεουλης.

Μια συμβουλη,ποσταριζε για τα παντα εκτος απο τα ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ.

Η ΑΜΠΑΛΟΣΥΝΗ σου τεινει στο ΑΠΕΙΡΟΝ.
να σε καλα ρε ...ντισερλτοφ... :lol: :lol:

δεν χρειαζεται να πω καμια ...ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ....αποψη

τα λες ολα εσυ...
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

ΦΕΡΤΕ ΠΑΊΚΤΕΣ!
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Doomlord4 έγραψε:Η σωστή υποδομή είναι να μην αποκλείεσαι Ιουλιο μήνα ;)
Ας κάνουμε λοιπόν μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με αφορμή αυτό και με το ότι ζητάς η ομάδα να έχει ρόστερ για τρεις διοργανώσεις και να πρωταγωνιστεί (το οποίο το θέλω κι εγώ). Η ομάδα πρέπει να κάνει ελαφριά προετοιμασία για να περνά τα καλοκαιρινά προκριματικά με όποιες συνέπειες θα έχει μέσα στη σεζόν ή δυνατή για να βγάζει όλη τη χρονιά αλλά να την πληρώνει έτσι και πέσει με πιο έτοιμο αντίπαλο στην αρχή που τα πόδια είναι βαριά;
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Miles έγραψε:
Ας κάνουμε λοιπόν μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με αφορμή αυτό και με το ότι ζητάς η ομάδα να έχει ρόστερ για τρεις διοργανώσεις και να πρωταγωνιστεί (το οποίο το θέλω κι εγώ). Η ομάδα πρέπει να κάνει ελαφριά προετοιμασία για να περνά τα καλοκαιρινά προκριματικά με όποιες συνέπειες θα έχει μέσα στη σεζόν ή δυνατή για να βγάζει όλη τη χρονιά αλλά να την πληρώνει έτσι και πέσει με πιο έτοιμο αντίπαλο στην αρχή που τα πόδια είναι βαριά;
Κατα την γνώμη μου ένας σοβαρός λόγος που τόσο εμείς όσο και η ντροπή της Ελλάδας από κλείστηκαν είναι επειδή το ελληνικό πρωτάθλημα αργεί τόσο πολύ να τελειώσει. Η Λεφσκι έπαιξε 2η αγωνιστική, και ξεκίνησε προετοιμασία 15 μέρες αφότου παίξαμε τον τελικό κυπέλλου πέρυσι. Η ίδια λεφσκι τον Οκτώβριο θα έτρωγε 4 μέσα έξω όχι από εμάς αλλά από τις μισές ομάδες του πρωταθλήματος. Η μακαμπι από Οκτώβρη και μετά 100 παιχνίδια να παίξει με τον γαύρο νίκη με πάνω από 1 γκολ διαφορά δεν παίρνει. Οι συγκυριες σε εμάς ήταν τρελές (η χειρότερη δυνατή κλήρωση με την πιο δυνατή πιθανή αντίπαλο, οι τραυματισμοί, η καθυστέρηση στην ένταξη ετοίμων σημαντικών νέων παικτών και ανανεώσεων, τα λάθη του Λουτσεσκου, τα λάθη του Μποτο, η μόνιμη καθυστέρηση της διοίκησης να κολλάει σε λεπτομέρειες και να χάνει την ουσία, το λάθος του κάργα στο 40ο δευτερόλεπτο, το λάθος του Λυρατζη, η λάθος πάσα του σβαμπ μόλις μπήκε, όλα πήγαν στραβά, η τέλεια καταιγίδα.

Για μένα κάθε ομάδα που έχω ακούσει να κάνει ελαφριά προετοιμασία την έχω δει τον Δεκέμβρη κλαταρισμένη. Ο αναστασιαδης είναι προπονητής που του βγήκε το όνομα πως κάνει light προετοιμασία με αποτέλεσμα από ένα σημείο και μετά να τον παίρνουν σε ομάδες μόνο ως αλλαγή προπονητή και σπάνια δίνοντας του τα κλειδιά από το καλοκαίρι. Σε εμάς το παραδειγμα αγωνιστικά στην τελευταία του θητεία σίγουρα ταιριάζει με το προφίλ που έχει στους παράγοντες. Κατά τη γνώμη μου πάντα η λύση είναι από του χρόνου (γιατί φέτος οι πολλές αλλαγές ήταν επιβεβλημενες) λίγες και ποιοτικές αλλαγές στο ροστερ, και πίεση στη λίγκα για το κοινό καλό να τελειώνουν οι υποχρεώσεις των ελληνικών ομάδων σε κύπελλο και πρωτάθλημα νωρίτερα. Αυτό όποιος και να είναι προπονητής.
Άβαταρ μέλους
Ale3

Δημοσίευση από Ale3 »

pgetsos έγραψε:
Ale3 έγραψε: Ακόμα εδώ είναι αυτός?
paokfc.gr

Για να μην κουράζεσαι να ρωτάς, θα το μάθεις από εδώ αν φύγει. Ωραίο σάιτ γενικά, βαλ'το στα bookmarks!
Το χω αδερφέ αλλά ρωτάω και εδώ να το σιγουρεψω ότι δεν έχασα επεισόδια.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Miles έγραψε:
Αν υπονοείς πως δεν υπάρχει μέση λυση
Ή θέτεις βάσεις για πρωτάθλημα και αποκλείεσαι στα προκριματικά
Ή περνάς τα προκριματικά και εκμηδενιζεις τις πιθανοτητες για πρωτάθλημα
Θα έλεγα πως είναι περισσότερο ψευτοδίλημμα

Δεν είμαι προπονητής ούτε γυμναστής
Αν έπρεπε να βρω εγώ απάντηση,θα ρωτούσα κάποιον ειδικό.
Θα ρωτούσα τι έκανε ο προπονητής της Ρεηντζερς όταν πήρε πρωτάθλημα μετά από 10 χρόνια και πήγε και στους 16 του europa
Ή τον προπονητη της Σαλτσμπουργκ
Ή της Βασιλείας,της Γιουνγκ μποις της Σλαβια πράγας και όλων των ομάδων που κάνουν συνηθως και πρωταθλητισμό και αν όχι να φτάσουν πολύ μακρυά στην Ευρώπη,φροντίζουν να μπουν ομιλουν οπωσδήποτε

Αλλά μπορεί να μην ήθελα να πάω πολύ μακρυά και απλά να ρωτούσα τον Ραζβάν τι προετοιμασία έκανε το 2018,όταν πάτησε σε προκριματικά championa league και όχι κονφερενς,βασιλεία και Σπαρτακ Μόσχας και όχι Λέφσκι των 11 παικτών, για να λυγίσει μόλις στο 2ο παιχνίδι από ένα μεγαθήριο εκατομμυρίων.
Μετά ακολούθησε όχι κάτι απλό,αλλά Αήττητο Πρωτάθλημα
Και σύμφωνα με τα λόγια του ίδιου του Ρουμάνου,μπορούσαμε μέχρι και τους 8!!!!! του europa αλλά.....το γράψαμε αυτό στα τέτοια μας.

Τέτοια προετοιμασία λοιπόν
Αντιστοιχη του 2018
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Doomlord4 την Δευ 01 Αύγ 2022, 04:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”