Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II

Δημοσίευση από Napoli4 »

Αν σε εκνευρίζει κάποιος που εν μέσω καλοκαιριού πετάει 1-2 παπάδες για την ΠΑΟΚαρα μας, τότε τρομάζω να δω τι παθαίνεις (κι όχι μόνο εσύ) όταν μπαίνετε σε site όπως το gazzetta, το metrosport, το sportime κλπ.

Κι ο Πετρωτός πετάει συνέχεια μαλακίες, αλλά συνεχίζουμε να ποστάρουμε άρθρα του. Γιατί;

Για να το λήξω εδώ, θεωρώ την ευαισθητοποίηση με τον Μαουρίσιο υπερβολική το λιγότερο. Η ανωριμότητα από μέρους του δυστυχώς εξισώνεται με την ανωριμότητα των αντιδράσεων σε ποστ του.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Απλα κι αυτος ο ατιμος ειναι ασυγκρατητος! Δεν το μετριαζει καθολου!
Οπως γινεται το μπαμ μεσα στο κεφαλι του ετσι ακριβώς το αποτυπωνει και στα ποστ του!

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

"Η ανωριμότητα από μέρους του δυστυχώς εξισώνεται με την ανωριμότητα των αντιδράσεων σε ποστ του."

Σοβαρά τώρα; Σοβαρά; Είμαι ανώριμος που σπαμάρει όλη τη μέρα και πρέπει να το θεωρήσω με το ζόρι αστείο αυτό που κάνει;
Υπάρχει ή δεν υπάρχει το thread καφενείο να πάει να γράψει ό,τι γουστάρει;;
1-2 παππάδες γράφει ο Mauricio καλοκαιριάτικα ή 10 τη μέρα ΟΛΟ το χρόνο;
Σε παρακαλώ ρε Napoli τώρα, υπάρχουν εδώ μέσα άτομα που γράφουν υπέροχα και χαίρεσαι να τους διαβάζεις - μεταξύ αυτών και εσύ - και υπάρχουν άτομα σαν τον Mauricio. Ο οποίος θα ποστάρει 10 φορές και τις 9 θα γράφει μπούρδες. Αν ήταν 1-2 ποστ την ημέρα δε θα ασχολούμουν καν. ΔΕΝ μπαίνω ούτε γκαζέτα, ούτε sportime, πουθενά.

Δεν έχει νόημα η συνέχεια αυτής της συζήτησης. Έχεις τη γνώμη σου έχω τη γνώμη μου, που ευτυχώς τη συμμερίζονται και κάποιοι μοντ και τον στέλνουν για μπάνιο.
typhoon

Δημοσίευση από typhoon »

Free mauricio-8
gaz

Δημοσίευση από gaz »

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
typhoon έγραψε:Free mauricio-8
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Klainmein, φίλε μου, δεν είχα σκοπό να σε θίξω και συγχώρεσέ με αν το έκανα.

Ωστόσο, όχι μόνο δε χαρακτήρισα κάποιον ανώριμο (χαρακτήρισα ανώριμες τις αντιδράσεις), αλλά δεν αναφερόμουν καν στις δικές σου αντιδράσεις.

Έχω δηλώσει τη θέση μου για το συγκεκριμένο ζήτημα, και έχω μιλήσει και με τους mods στο κατάλληλο topic. Από τη στιγμή που θέλουμε fact check σε οτιδήποτε γράφεται εδώ, τότε δεν υπάρχει λόγος να αναπαράγουμε πετρωτό κλπ. Εδώ χθες είχαμε πιάσει κουβέντα για δύο μαλακίες που πέταξε ο ζαγορας. Όταν φύγουν πρώτα αυτοί δια παντός από το forum, τότε θα συμφωνήσω για μπανάρισμα στον Μαου.

Μέχρι τότε, ο Μάου είναι απαραίτητος για τα βαρετά βράδια του Ιούλη που ψάχνεις έναν παπά να ασχοληθείς. :D

Όπως είπες ο καθένας έχει την άποψή του. Καλώς ή κακώς οι mods παίρνουν τις αποφάσεις για τη σωστή λειτουργία του forum και κρίνονται για αυτό. Αν η πλειοψηφία θέλει τον Μάου μπαναρισμένο και οι mods συμφωνούν, τότε ας είναι.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Napoli4 έγραψε:Αν σε εκνευρίζει κάποιος που εν μέσω καλοκαιριού πετάει 1-2 παπάδες για την ΠΑΟΚαρα μας, τότε τρομάζω να δω τι παθαίνεις (κι όχι μόνο εσύ) όταν μπαίνετε σε site όπως το gazzetta, το metrosport, το sportime κλπ.
Αδελφέ δεν απαγορεύεται το ποστάρισμα "παππάδων". Αλίμονο! Το 98% των πληροφοριών σε περίοδο μεταγραφών αποδεικνύονται παπάδες. Γι αυτό και είπαμε ότι σε κάθε ποστάρισμα να γράφουμε και την πηγή, ώστε αυτός που το διαβάζει να μπορεί να αξιολογήσει μόνος του την σοβαρότητα της πληροφορίας.
Αυτό όμως που δεν επιτρέπεται είναι να γράφουμε ως είδηση, ως γεγονός δηλαδή, μια πληροφορία που μάθαμε, πχ "Έρχεται ο Oliveira ως δανεικός". Αυτό σημαίνει ότι το θέμα είναι τελειωμένο τελεία και παύλα. Σε κάθε περίπτωση όμως θα πρέπει να γράψουμε και την πηγή.
Το σωστό που θα έπρεπε, κατά την άποψή μου, να γράψει ο Πέτρος (και χρόνια του πολλά για το περασμένο Σάββατο) είναι: Πληροφορήθηκα, από πηγή που δεν μπορώ να αποκαλύψω το όνομά της, ότι το θέμα Oliveira είναι τελειωμένο και συμφωνήθηκε ο εκ νέου δανεισμός του για ένα χρόνο.
Ο καθένας κρίνεται για την αξιοπιστία όσων γράφει.
Ο Πέτρος το έχει ξανακάνει αυτό, παρουσιάζει δηλαδή μια πληροφορία ως τετελεσμένο γεγονός, χωρίς ποτέ να γράφει την πηγή του.
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

enough is enough
κάνα όνομα θα διαβάσουμε ή να κλειδώσει καλύτερα το τόπικ για 1-2 μέρες να ηρεμήσουμε
άλλο είναι το σαράκι μας εδώ μέσα
είναι δυνατόν να ξεσυνερίζεστε τον κάθε mauricio και 12 ώρες να γράφετε μόνο γι αυτόν;
ας τα σβήσουν οι mods και πηγαίνετε στο τόπι με τα προβλήματα να τα πείτε, όλα αυτά είναι off topic
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Αποστόλη συμφωνώ σε αυτά που λες.

Ο Μαουρίσιο έχει ήδη κριθεί για την αξιοπιστία του. Απλά πιστεύω πως η μεγαλύτερη τιμωρία δεν είναι το ban, αλλά η πλήρης αδιαφορία στα ποστ του.

Αυτή είναι η άποψή μου. Δε συμφωνώ με αυτό που κάνει, όπως δε συμφωνώ με το ban.

Προχωράμε παρακάτω, γιατί δεν έχω άλλη διάθεση να κάνω το δικηγόρο του μάου.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Εντάξει παιδιά φτάνει, αν δεν βλέπετε την διαφορά μεταξύ ενός άρθρου που δημοσιεύεται επώνυμα και ο καθένας το αξιολογεί και αυτού που κάνει ο Πέτρος-Μαουρίσιο δεν πειράζει.

Υπάρχουν άνθρωποι που μπαίνουν εδώ μέσα και εκνευρίζονται με αυτό, υπάρχουν και άνθρωποι που το αγνοούν απλά. Το ορθό που εγώ θέλω να κάνω είναι να κρατιέται το θέμα σε καλό επίπεδο και να μην υπάρχει αυτή η ανελέητη βλακεία.

Napoli, αν πατήσεις ignore και κάποιος κάνει παράθεση στο άτομο που έκανες ignore, θα το δεις κανονικά.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

1) η διαφορά είναι πως ο πέτρος δεν πληρώνεται :lol: :lol:
2) δεκτό
3) χμμ, δεν γίνεται να αλλάξει, ε; :mrgreen:

Σε άλλα νέα, με τη διαφαινόμενη απόκτηση του Ολιβέιρα, το άγχος έχει μειωθεί σε παθολογικά για τον ΠΑΟΚτσή επίπεδα. Έκλεισε και το κέντρο σε πρώτη φάση. Το θέμα είναι να έρθει νωρίς ο Πορτογάλος, αν και δε θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής.

Πιστεύω το επόμενο 10ήμερο θα κριθούν όλοι από τον coach, και θα κάνει τις εισηγήσεις του για τυχόν αλλαγές/μεταγραφές. Πιστεύω σίγουρα θα αποκτηθεί κι άλλος επιθετικός.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

Με τόσα ban πάντως μη μας προκαλέσει έκπληξη αν δεν ανανεώσει ο Mauricio.. :lol:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ελεύθερος κυκλοφορεί ο Tosca. Χωρίς Lucesku βέβαια το κόβω δύσκολο...
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

:mrgreen:
mbison

Δημοσίευση από mbison »

O Πούκι αργεί?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”