Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2017/18
- Disharmonic
- denyparxeisalio
Re: Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2017/18
Πολύ σωστά. Αυτό το παιχνίδι ήταν ευκαιρία να το πάρεις σοβαρά και να βελτιωθείς στις συνεργασίες. Αντ'αυτού παρα λίγο να γίνει το 4-1, ντροπιαστική εμφάνιση από όσους παίζουν, ίσως δεν κατάλαβαν την ξεφτίλα με την Έστερσουντ και συνεχίζουν τον ίδιο αμανέ. Έχω όμως εμπιστοσύνη οτι η διοίκηση θα τραβήξει αυτιά μετά το σημερινό.ABOLEYTOI έγραψε:Δε βλέπω να εκμεταλλευομαστε το φιλικό για λόγους προετοιμασίας.
Πολύ αγγαρεία από όλους.
πωπω αυτη η προταση ποσο παρεξηγησιμη ειναιdenyparxeisalio έγραψε:Τα στημένα μας είναι για τον μπέο ή μου φαίνεται?

- P.A.O.K.jim
Βλέπω και σκέφτομαι εδώ και πόση ώρα την λέξη που περιγράφει αυτό το πράγμα που βλέπουμε. Να΄σαι καλά αδερφέPAOK_Antarctica έγραψε:Όταν αποκλειστήκαμε από το σουηδικό χωριό πόσους Έλληνες είχαμε μέσα;Magpies4 έγραψε:Το φιλικό είναι μυνημα γι᾽αυτούς που ζητούσαν πιο πολύ Ελληνικό στοιχείο στην 11άδα, παίκτες από τις ακαδημίες, Κωνσταντινιδηδες και δεν συμμαζεύεται. Δεν θέλω να τα εκμηδενίσω όλα αλλά ο προπονητής κάθε βδομάδα βλέπει τους παίχτες και ξέρει άν μπορούν να βοηθήσουν. Ξέρει πολύ καλύτερα από μας που θυμόμαστε ότι κάποτε κάποια παληκαράκια ήταν τα πρώτα ταλέντα στην Ελλάδα και απαιτούμε να παίξουν. Δυστυχώς οι πιό πολλοι από τους πιτσιρικάδες θέλουν πολλή δουλειά για να παίξουν στην πρώτη ομάδα και να φτάσουν στο επίπεδο Πέλκα, Κίτσιου, Κάτσε κλπ (και δεν μιλάμε για βασικούς). Για τον Στέλιο (που τον λατρεύω) τα έχω γράψει, πλέον είναι πολύ αργός για τον σημερινό ΠΑΟΚ. Δεν είναι ο Μαλεζάς επί εποχής Κοντρέρας.
Ο Ελ Καντουρί είναι όαση στο τουρλουμπούκι που βλέπουμε σήμερα. Εχει γκόλ και κανά δυό πάσες που έπρεπε να γίνουν γκόλ αλλά λογω ανικανότητας δεν έγιναν.
Δεν είναι θέμα Ελλήνων-ξένων τα χρόνια χάλια της ομάδας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paokpool την Σάβ 02 Σεπ 2017, 19:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- denyparxeisalio
Ναι δεν είχα σκεφτεί αυτήν την προοπτικήDimg4 έγραψε:πωπω αυτη η προταση ποσο παρεξηγησιμη ειναιdenyparxeisalio έγραψε:Τα στημένα μας είναι για τον μπέο ή μου φαίνεται?

Έχει όμως δίκιο το παλικάρι, συγκρίνεις την Έστερσουντ που τέλως πάντων είναι ομάδα και απέκλεισε και τους Τούρκους πριν από εμάς με το χωριό τού Βόλου;PAOK_Antarctica έγραψε:Όταν αποκλειστήκαμε από το σουηδικό χωριό πόσους Έλληνες είχαμε μέσα;Magpies4 έγραψε:Το φιλικό είναι μυνημα γι᾽αυτούς που ζητούσαν πιο πολύ Ελληνικό στοιχείο στην 11άδα, παίκτες από τις ακαδημίες, Κωνσταντινιδηδες και δεν συμμαζεύεται. Δεν θέλω να τα εκμηδενίσω όλα αλλά ο προπονητής κάθε βδομάδα βλέπει τους παίχτες και ξέρει άν μπορούν να βοηθήσουν. Ξέρει πολύ καλύτερα από μας που θυμόμαστε ότι κάποτε κάποια παληκαράκια ήταν τα πρώτα ταλέντα στην Ελλάδα και απαιτούμε να παίξουν. Δυστυχώς οι πιό πολλοι από τους πιτσιρικάδες θέλουν πολλή δουλειά για να παίξουν στην πρώτη ομάδα και να φτάσουν στο επίπεδο Πέλκα, Κίτσιου, Κάτσε κλπ (και δεν μιλάμε για βασικούς). Για τον Στέλιο (που τον λατρεύω) τα έχω γράψει, πλέον είναι πολύ αργός για τον σημερινό ΠΑΟΚ. Δεν είναι ο Μαλεζάς επί εποχής Κοντρέρας.
Ο Ελ Καντουρί είναι όαση στο τουρλουμπούκι που βλέπουμε σήμερα. Εχει γκόλ και κανά δυό πάσες που έπρεπε να γίνουν γκόλ αλλά λογω ανικανότητας δεν έγιναν.
Δεν είναι θέμα Ελλήνων-ξένων τα χρόνια χάλια της ομάδας.
Η μεγάλη ευκαιρία αυτών που παίζουν σήμερα είναι να δείξουν οτι αξίζουν θέση στον ΠΑΟΚ, αντίθετα οι περισσότεροι σήμερα κάνουν αγγαρεία. Αλλά δεν πειράζει άς είναι καλά τα φιλαράκια τους οι δημοσιογράφοι που θα κράζουν πάλι την ομάδα οτι κυνηγάει τού καημένους τού έλληνες παίκτες.
Αυτά τα φιλικά τι τα κάνετε αφού δεν πρόκειται κάνεις να τα πάρει στα σοβαρά... Δίνετε τροφή στα πορνοσαιτ να μας κοροϊδεύουν... Πήρε και αγωνιστικό χρόνο και ρυθμό ο γκαργκαλατζιδης και ο σταθοπουλος
Φιλικό-φιλικό αλλά με τέτοια εμφάνιση και ήττα μας χάλασε πάλι το Σαββατόβραδο... Άιντε να στρώσει η ομάδα να δούμε και καμμιά χαρά εντός γηπέδου.gabriello έγραψε:Αυτά τα φιλικά τι τα κάνετε αφού δεν πρόκειται κάνεις να τα πάρει στα σοβαρά... Δίνετε τροφή στα πορνοσαιτ να μας κοροϊδεύουν... Πήρε και αγωνιστικό χρόνο και ρυθμό ο γκαργκαλατζιδης και ο σταθοπουλος
- denyparxeisalio
- P.A.O.K.jim