Πιθανός νέος Προπονητής

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
ace1979

Re: Πιθανός νέος Προπονητής

Δημοσίευση από ace1979 »

Πέντε λόγια που θελω να πω πριν πάρω τον πουλο για Δεκ ξερω και εγω για ποσο.Δηλαδη ο μιχελ αλωνίζε την ευρωπη 10 μέρες για να φέρει αυτόν που τον πρωτεινε ο βουκιτς?που ηταν στην κίνα?στο Ισραήλ .Εγω ειμαι ο τρελος ,ο γκρινιάρης ,ο ανισόρροπος που μόλις το άκουσε έβγαλε αφρους αΠο το στόμα,εσεις που είστε λογικοι προσπαθήστε ναβρείτε θετικά,οτι εκανε πρωταθλητισμό στο σουπερ ντουπερ Σερβικο πρωτάθλημα,να τοον δούμε κι αλλα τέτοια.ΕΓΩ βλεπω το πέταμα λευκης πετσέτας απο τον ιουνιο .ΤΑ λεμμεεεεεεεεεεεεεε
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

ace for president, stay here
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Το πρωταθλημα της κινας δεν ειναι σοβαρο πραγματι. Ωστοσο δε μπορω να δεχτω σαν επιχειρημα οτι ειναι αχρηστος σαν προπονητης επειδη ηταν εκει οταν σε παγκους ομαδων της κινας αυτη τη στιγμη καθονται οι villas-boas, scolari, capello, fabio cannavaro, magath, roger schmidt, poyet, pellegrini, stojkovic, manzano. Μπορει οι κινεζοι να μην κατεχουν γρι απο το τοπι αλλα τουλαχιστον οταν επιλεγουν ξενους προπονητες ή παικτες ψαχνουν να παρουν οτι καλυτερο.

Το μονο επιχειρημα που θα μπορουσα να δεχτω για την αξια του θα ηταν αν το ελεγε καποιος που παρακολουθουσε σερβικο πρωταθλημα και ειχε γνωση το τι ειχε κανει τοτε. Οσο για τα συνταξιουχος κλπ, 43 χρονων ειναι ο ανθρωπος αλλοι σαυτην την ηλικια δεν εχουν ξεκινησει καν την επαγγελματικη τους καριερα.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Ο πορκυ μας τα λεγε απο χθες
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

buffalobill4 έγραψε:Συγνωμη κιολας αλλα με τα λεφτα που διναμε, το επιπεδο του πρωταθλήματος τον ετοιμο κορμο και τη μη δυνατοτητα για ραβε ξηλωνε και το ταβανι μονοετες συμβολαιο αν περιμενατε ρεμπροφ και γκραθοα δε φταιει ο μιχελ που φερνει στανογεβιτς αλλα εσεις που ακουτε τυχαρπαστους και τους πιστευετε κιόλας

Σιδεροκεφαλος και καλη επιτυχια.
+++++++
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Πάντως αν τσεκάρετε σχόλια σε fb και όπου αλλού, δεν θα δείτε ευχάριστες αντιδράσεις.
(Μιλάω φυσικά από οπαδούς μας μιας και στ' @@ μου τι λένε οι άλλοι)
Μακάρι να είναι κάποια διαρροή "τρολ" η παραπάνω είδηση και να σκάσει σε λίγο ένα μεγάλο μπαμ να ηρεμήσουμε.
Αν όντως ισχύει πάντως, μέχρι και η έλευση Αναστασιάδη τον Οκτώβριο φαντάζει πιθανή! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Πάντως όλα τα sites γράφουν για Stanojevic.
Αχ και να πέσει άλλο όνομα στην ανακοίνωση του www.paokfc.gr :lol:
B&W

Δημοσίευση από B&W »

[youtube]rgjrk4cf1wE[/youtube]
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

ace μην τρελαίνεσαι, κακώς περιμένεις πολλά.
Ο ΠΑΟΚ ποδοσφαιρικά λειτουργεί παρανοϊκά και είναι ορατό όχι μόνο φέτος αλλά κάθε χρόνο.
θα φύγει και αυτός και θα αρχίσουμε πάλι τις μπαρούφες ιβάν ξήλωσε και τα πλακάκια.
έχεις τεχνικό διευθυντή που έχει ένα πλάνο και παίρνεις προπονητή ανενεργό εδώ και 5 χρόνια που πρότεινε ο βούκιτς, ένας πρώην ποδοσφαιριστή.
όλο αυτό δεν έχει κανένα πλάνο, καμία λογική.
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Αδικος ο κοπος μου, αλλα ας ειναι... Ενας απο οσους κραζετε και θελετε το κεφαλι του σερβου, εχει πραγματικη εικονα για την πραγματικη προπονητικη του αξια περα απο το να κανετε υποθεσεις βασει των προηγουμενων ομαδων του;;
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

ace1979 έγραψε:Πέντε λόγια που θελω να πω πριν πάρω τον πουλο για Δεκ ξερω και εγω για ποσο.Δηλαδη ο μιχελ αλωνίζε την ευρωπη 10 μέρες για να φέρει αυτόν που τον πρωτεινε ο βουκιτς?που ηταν στην κίνα?στο Ισραήλ .Εγω ειμαι ο τρελος ,ο γκρινιάρης ,ο ανισόρροπος που μόλις το άκουσε έβγαλε αφρους αΠο το στόμα,εσεις που είστε λογικοι προσπαθήστε ναβρείτε θετικά,οτι εκανε πρωταθλητισμό στο σουπερ ντουπερ Σερβικο πρωτάθλημα,να τοον δούμε κι αλλα τέτοια.ΕΓΩ βλεπω το πέταμα λευκης πετσέτας απο τον ιουνιο .ΤΑ λεμμεεεεεεεεεεεεεε
Στο καλο
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Επιλογή Βουκιτς
Εύχομαι ο Μιχελ να μην τα παρατήσει να αυτά που γίνονται
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

hasio_john έγραψε:Πάντως αν τσεκάρετε σχόλια σε fb και όπου αλλού, δεν θα δείτε ευχάριστες αντιδράσεις.
(Μιλάω φυσικά από οπαδούς μας μιας και στ' @@ μου τι λένε οι άλλοι)
Μακάρι να είναι κάποια διαρροή "τρολ" η παραπάνω είδηση και να σκάσει σε λίγο ένα μεγάλο μπαμ να ηρεμήσουμε.
Αν όντως ισχύει πάντως, μέχρι και η έλευση Αναστασιάδη τον Οκτώβριο φαντάζει πιθανή! :mrgreen:
Εσυ περιμενες κατι διαφορετικο;;;
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Προφανώς και όλοι εσείς γνωρίζετε πολύ περισσότερο ποδόσφαιρο απ τον βουκιτς.

Αλλά όπως λέει και κάποιος παραπάνω...τι είναι ο βουκιτς?
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

το καλο ειναι οτις θα ησυχασουμε απο τον εις.

κατα τα αλλα δεν εχω αποψη για τον ανθρωπο που παιζει στα μμε. οποτε δεν μπορω και να εκφρασω.

το μοναδικο που μπορω να πω ειναι σε συναρτηση με τον προηγούμενο προπονητή μας Βλάνταν Ίβιτς και τα οποια συν και πλην δείχνει σε πρώτη φάση να έχει.

αρνητικά σίγουρα το ότι δεν έχει τη γνώση του ελλ.ποδοσφαίρου και του ΠΑΟΚ.

θετικά στο ότι έχει μεγαλύτερη εμπειρία.

αυτά για την ώρα γιατί οι υπερβολές και τα "εύκολα" τσιτάτα ποτέ δεν μου άρεσαν...

τα υπόλοιπα περι βουκτις κτλ τα θιεωρω αναξια σχλιασμου. μιλαμε για μια παε, εναν οργανισμό που την αποτελούν παρα πολλά μέλη, δεν υπάρχει κάτι πιο φυσιολογικό απο το να κάνουν αρκετοί τις προτάσεις τους τις οποιες και ο τδ με τον πρόεδρο κρίνουν και προκρίνουν. δλδ, έλεος πια. λες και βγήκαμε τώρεα στην επιφάνεια της γής απο τις τρύπες μας ξερω γω.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”