θα προχωρησουμε σαν ομαδα και σαν λαος οταν τετοιοι τυποι δε θα βρισκουν δουλεια.ως τοτε θα ζουμε για ιντριγκες απο φτηνες μεταγραφες μικρων ηλικιακα παικτων.κακομοιρηδες δηλαδη.eorptol1 έγραψε:Σοβαρά μιλάς ?Ρε τι είναι αυτός ? Γιά τον κρεσπο πάντως είπε χειρότερα..... Κολκα ελληνακι είναι ρε λαμόγιο και εσύ υποτίθεται ότι τα στηρίζεις έτσι λεςDemir έγραψε:o κολκας αρχιζει θαψιμο για λαμπρου ..οτι δεν ειναι τιποτα σαν παικτξς και τον περνουμε για εξωαγωνιστικους λογους...
Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Πέμ 29 Δεκ 2016, 12:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λάμπρου ε; Καλό ταλέντο, υποτίθεται στόχευε σε μεγάλες ομάδες εξωτερικού..
Αν, λέω ΑΝ έρθει ο παίκτης δεν είναι κακή κίνηση. Με φυσιολογικά λεφτά βεβαια...
Η πιθανή έλευση του βέβαια δεν αλλάζει σε τίποτα τις ξεκάθαρες και σημαντικότατες ανάγκες μας σε χαφ και επίθεση.
Τώρα αυτή η παπάρια που μας προέκυψε τα τελευταία χρόνια μεταξύ των αρδ που μαλώνουν μεταξύ τους γιατί δεν έχουν πρόσβαση σε ειδήσεις, μ αφήνει παγερά αδιάφορο.
Το ίδιο αδιάφορο όμως δεν με αφήνει και η προσπάθεια συγκεκριμένου αρδ που έχει χάσει πρόσβαση και προσπαθεί να ακυρώσει ΚΑΘΕ ειδηση
Αν, λέω ΑΝ έρθει ο παίκτης δεν είναι κακή κίνηση. Με φυσιολογικά λεφτά βεβαια...
Η πιθανή έλευση του βέβαια δεν αλλάζει σε τίποτα τις ξεκάθαρες και σημαντικότατες ανάγκες μας σε χαφ και επίθεση.
Τώρα αυτή η παπάρια που μας προέκυψε τα τελευταία χρόνια μεταξύ των αρδ που μαλώνουν μεταξύ τους γιατί δεν έχουν πρόσβαση σε ειδήσεις, μ αφήνει παγερά αδιάφορο.
Το ίδιο αδιάφορο όμως δεν με αφήνει και η προσπάθεια συγκεκριμένου αρδ που έχει χάσει πρόσβαση και προσπαθεί να ακυρώσει ΚΑΘΕ ειδηση
- navigator11
barlow4 έγραψε:θα προχωρησουμε σαν ομαδα και σαν λαος οταν τετοιοι τυποι δε θα βρισκουν δουλεια.ως τοτε θα ζουμε για ιντριγκες απο φτηνες μεταγραφες μικρων ηλικιακα παικτων.κακομοιρηδες δηλαδη.eorptol1 έγραψε:Σοβαρά μιλάς ?Ρε τι είναι αυτός ? Γιά τον κρεσπο πάντως είπε χειρότερα..... Κολκα ελληνακι είναι ρε λαμόγιο και εσύ υποτίθεται ότι τα στηρίζεις έτσι λεςDemir έγραψε:o κολκας αρχιζει θαψιμο για λαμπρου ..οτι δεν ειναι τιποτα σαν παικτξς και τον περνουμε για εξωαγωνιστικους λογους...
Δεδομένο αυτό. Ουσιαστικότατη παρατήρηση.
Μέχρι κι ο ατρομητάκος ανακοίνωσε ήδη "πιατέλα"...
Κοιμάστε με φαίνεται εκεί στην παε, αφού το πράσινο φως άναψε, ξανάναψε, ξανάναψε, ξανάναψε, ξανάναψε...
Κοιμάστε με φαίνεται εκεί στην παε, αφού το πράσινο φως άναψε, ξανάναψε, ξανάναψε, ξανάναψε, ξανάναψε...
Εκτός αν βγάζουν εφημερίδες που "σπονσοράρονται" από μάνατζερ ή άλλα συμφέρονταbarlow4 έγραψε:θα προχωρησουμε σαν ομαδα και σαν λαος οταν τετοιοι τυποι δε θα βρισκουν δουλεια.ως τοτε θα ζουμε για ιντριγκες απο φτηνες μεταγραφες μικρων ηλικιακα παικτων.κακομοιρηδες δηλαδη.eorptol1 έγραψε:Σοβαρά μιλάς ?Ρε τι είναι αυτός ? Γιά τον κρεσπο πάντως είπε χειρότερα..... Κολκα ελληνακι είναι ρε λαμόγιο και εσύ υποτίθεται ότι τα στηρίζεις έτσι λεςDemir έγραψε:o κολκας αρχιζει θαψιμο για λαμπρου ..οτι δεν ειναι τιποτα σαν παικτξς και τον περνουμε για εξωαγωνιστικους λογους...
Εκεί τι κάνεις;
Απλά πρέπει, αδύνατο θεωρώ εγώ, να αποκτήσουμε κριτική σκέψη (χαχαχαχα τι λεω τωρα) και να τους απομονώνουμε
- zarathustra79
Αυτό 'τον πέρνουν για εξωαγωνιστικούς λόγους' είναι αστείο. Πρέπει να πιστεύουν οτι το ακροατήριο τους είναι αναγνώστες της ελεύθερης ώρας και να πιστεύουν τέτοιες συνωμοσίες. Δηλαδή για πείτε μου για να καταλάβω και γω που από νιονιό είμαι πολύ χάλια, αυτοί οι εξωαγωνιστοικοί λόγοι είναι οι ίδιοι μαυτούς για τους οποίους χρυσώσαμε τα γιάννενα για χαρίση και κοροβέση και τον πανιώνιο για τον χατζηισαΐα;;;;
Πάντως ρε παιδιά ήμαρτον. Αν ήταν κανένας 31χρονος ίσως να το καταλάβαινα. Αν το κόστος ήταν 2Μ πάλι θα το καταλάβαινα. Αν ήταν κανένας κουτσός που έχει να παίξει από πρόπερσι κ εκεί θα είχα επιφυλάξεις. Αλλά το παιδί είναι 19 χρονών, το κόστος είναι 300 χιλιάδες που είναι λογικό ποσό για κάποιον σαυτην την ηλικια που στις μικρες εθνικες ηταν μεγαλο ονομα.
Οκ το πιο πιθανο σεναριο ειναι να μην ακουμπησει ποτε και να φυγει απαρατηρητος. Ε και;;; Χασαμε τίποτα;
Πάντως ρε παιδιά ήμαρτον. Αν ήταν κανένας 31χρονος ίσως να το καταλάβαινα. Αν το κόστος ήταν 2Μ πάλι θα το καταλάβαινα. Αν ήταν κανένας κουτσός που έχει να παίξει από πρόπερσι κ εκεί θα είχα επιφυλάξεις. Αλλά το παιδί είναι 19 χρονών, το κόστος είναι 300 χιλιάδες που είναι λογικό ποσό για κάποιον σαυτην την ηλικια που στις μικρες εθνικες ηταν μεγαλο ονομα.
Οκ το πιο πιθανο σεναριο ειναι να μην ακουμπησει ποτε και να φυγει απαρατηρητος. Ε και;;; Χασαμε τίποτα;
eorptol1 έγραψε:Ελπίζω ακουσίως αλλά δεν το πιστεύω για όλουςKOSTAS54 έγραψε:Κάποιοι εδώ μέσα, εκουσίως ή ακουσίως , συνεχίζουν τη δουλειά του μετροπολις , του καμόρα και των υπολοίπων μισθαρνων οργάνων του φαταούλ.
ποια ειναι η μεση λυση? ο Βιερινια τον οποιο τον πηρες εχοντας παιξει σε ολη του την καριερα 20 ματς με καποια λεισοες που γλυτωσε στην βαθμο τον υποβιβασμο η ο Μακ που τον πηρες απο καποια νυρεμβεργη που δεν γλυτωσε τον υποβιβασμο και σε 19 ματς ειχε 0 γκολ?ace79grpaok έγραψε:Δηλαδή από τον λαμπρου μέχρι τον Ρονάλντο δεν υπάρχει μέση λύση? Και μετά εγώ ειμαι ο ορισμός της υπερβολής.Πατε καλα?Γκουερινο έγραψε:Νεοπλουτισμος...
Αχρηστος ο λαμπρου αχρηστος ο ανσαριφαρντ αχρηστοι οι μικροι που παιρνει η αεκ ο βαζελος κλπ αχρηστοι αυτοι που εχει ο ΠΑΟΚ αχρηστοι ολοι.
δυστυχως ο ροναλντο και ο μεσι δεν θα ερθουν σε μας και οταν σε 2-3 χρονια οι αλλοι με αυτους τους αχρηστους θα παιρνουν τιτλους θα αναρωτιομαστε ακομη τι μας φταιει.
το οτι γιναμε ξαφνικα νεοπλουτοι φταιει
Σου βγηκαν αυτοι παικταραδες η οχι? Αλλα τωρα εχουμε λεφτα και δεν μας κανουν τα ταλεντα που μπορει να εξελιχθουν σε Βιερινια και Μακ
Γράφουν για τον Λάμπρου το μεγαλύτερο ταλέντο στην ηλικία του στην Ελλάδα και άλλα όμορφα.......Παλικάρια το μεγαλύτερο ταλέντο στην θέση του επιθετικού είναι ο Σταθοπουλος και είναι στον ΠΑΟΚ......
ετσι νομιζεις... εγω βλεπω ουτε στην κ20 ξεχωριζει...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Demir την Πέμ 29 Δεκ 2016, 12:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Ακριβώς.joshua έγραψε:Παντως παιζει να ειναι αντιΤιαμ,αν και εγω επιμενω οτι θελουμε πρωτοκλασσατο εξτρεμ,ειναι η θεση με το μικροτερο βαθος στο ροστερ.
Ξεχωρίζει ο Λάμπρου.......Demir έγραψε:ετσι νομιζεις... εγω βλεπω ουτε στην κ20 ξεχωριζει...
ξέρω ξέρω το ξένο είναι ποιο γλυκό......
Ολα είναι θέμα προπονητη για το αν θα παίξουν μπάλα οι μικροί στυλ Λάμπρου. Κ δε λέω...μονο να μπουν στην εντεκάδα. Αλλα να διαπρεψουν. Ταλέντο στις ακαδημίες του βαζελα. Επεσε στον....στραματσονι. Μάνατζερ.....
Ε δε θα επαιζε ποτε! Πήγε στη γρια....όχι για να κανει καριέρα, αλλά για να φανεί. Φάνηκε? Κατα τη γνώμη μου ναι. Ποσά ταλέντα χάθηκαν....επειδή....τους έφαγε η μαρμαγκα της τεμπελιας και της σόου μπιζ? Εκατοντάδες....
Προστασία χρειάζονται. Οχι απο μας απο την ΠΑΕ.
(Οσοι γνωρίζουν απο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, ας μας πουν πόσοι...ψυχολόγοι ασχολούνται με λατινοαμερικανους ποδοσφαιριστές , που όταν απο την φτώχεια ξαφνικά πέφτουν πανω τους τα φώτα της δημοσιότητας....)
Ε δε θα επαιζε ποτε! Πήγε στη γρια....όχι για να κανει καριέρα, αλλά για να φανεί. Φάνηκε? Κατα τη γνώμη μου ναι. Ποσά ταλέντα χάθηκαν....επειδή....τους έφαγε η μαρμαγκα της τεμπελιας και της σόου μπιζ? Εκατοντάδες....
Προστασία χρειάζονται. Οχι απο μας απο την ΠΑΕ.
(Οσοι γνωρίζουν απο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, ας μας πουν πόσοι...ψυχολόγοι ασχολούνται με λατινοαμερικανους ποδοσφαιριστές , που όταν απο την φτώχεια ξαφνικά πέφτουν πανω τους τα φώτα της δημοσιότητας....)
μετα τον σταθοπουλο, τον δημητριαδη, τον δελληγιανιδη και δεν ξερω γω ποσους ακομα, ο ΠΑΟΚ αποκταει (;;;) ενα ακομα απο τα καλυτερα ταλεντα στην Ελλάδα. για 300,400 χιλίαρικα δε εχει σημασια ειναι κλαιν ποσα υπο τις συνθηκες αυτες.barlow4 έγραψε:παικτης 19 ετων που εχει δειξει πως εχει ταλεντο.3 κατοσταρικα λενε.χρειαζεται να το συζητησουμε?
κατα τα αλλα, ace, το επομενο σου μπαν, θα ειναι μονιμο. και ας μου λενε οτι θελουν μετα, βαρεθηκα αδερφε πραγματικα. η νιωθεις, ή αποχωρείς. δε γινεται μιρλα με το παραΜΙΚΡΟ.
τελος.
ας παρουν και λαμπρου και οποιον τσικο θελουν, εγω το φορ περιμενω.
o εννοειται οτι ξεχωριζε ο λαμπορου στην κ20 του βαζελου.... γιο γιο τους εκανε... μακαρι να βγουν κ οι 2... εγω απο σταθοπουλο περιμενα παραπανω... δεν γινεται να εχεις 5 γκολ σε πρωταθλημα κ20 σε 14 αγωνες κ ο γκαρκαλατσιδης (2 χρονια μικροτερος)να εχει 4 σε 2 ματς...