16. Gojko Cimirot
Re: 16. Gojko Cimirot
Έλα, πες μας την αλήθεια. Βρήκες τον τρόπο να διακτινίζεσαι και το κρατάς κρυφό!

-
john4serres
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Ο ανθρωπος ειναι παντου,ακουραστος,παιρνει πρωτοβουλιες,ζητα μπαλα,σουταρει.
ΑΠΑΙΚΤΟΣ.
Τα κανει ολα σε τιμη ευκαιριας
ΑΠΑΙΚΤΟΣ.
Τα κανει ολα σε τιμη ευκαιριας
Ας στησουμε τον μελλοντικο ΠΑΟΚ πάνω του.
Το παιδί εχει ολα τα φοντα να γινει ηγέτης, βαρόμετρο ειναι ήδη.
Το παιδί εχει ολα τα φοντα να γινει ηγέτης, βαρόμετρο ειναι ήδη.
- painkiller4
Ρε πουλεναρα ησουν πανταχου παρων σε ολο το γηπεδο με λιγα λογια απλα απολαυση να σε βλεπω! Και παλι μονο μπραβο 
-
john4serres
Οταν βλεπεις ενα χαφ να εχει ενεργεια, να ζηταει μπαλα και να παιζει 1-2 ειναι πολυ ομορφο για το πρωταθλημα μας !
Σήμερα ήταν φοβερός!!! Και γενικά φέτος είναι πολύ ανεβασμένος! Πιστεύω ότι αν συνεχίσει έτσι, ο ΠΑΟΚ πρέπει να χτιστεί πάνω του και να γίνει μελλοντικά ηγετική φυσιογνωμία στην ομάδα μας. Απ' το κέντρο ξεκινάνε όλα.
ΥΓ. Θυμάται κανείς μετά την ανανέωση που του κάναμε μέχρι πότε έχει συμβόλαιο και τι ποσό του δίνουμε;
ΥΓ. Θυμάται κανείς μετά την ανανέωση που του κάναμε μέχρι πότε έχει συμβόλαιο και τι ποσό του δίνουμε;
Κάποια στιγμή μάρκαρες πιο μπροστά από τα φορ και στη ξαφνικά πήρες την μπάλα από ένα τυρί στο κέντρο. Προχτές ήσουν διπλός, σήμερα τριπλός.
Δεν ξέρω γιατί, αλλά οι άλλοι δεν σε έβλεπαν όταν έκλεβες την μπάλα σε κλάσματα! πλύθηκες με αζαξ;
SM-G935F
Δεν ξέρω γιατί, αλλά οι άλλοι δεν σε έβλεπαν όταν έκλεβες την μπάλα σε κλάσματα! πλύθηκες με αζαξ;
SM-G935F
Τρομάζω με σένα κάθε φορά και περισσότερο μ αυτά που βλέπω να κάνεις στο χορτάρι ρε τσόγλανε!!!!
"Πες μου τα χαφ σου να σε πω τι ομάδα έχεις" με λένε πολλοί κι εγώ τότε νιώθω πάρα πολύ περήφανος που δεν χρειάζεται να τους πω για ΤΑ ΧΑΦ αλλά μονάχα για πάρτη σου, αφού αξίζεις τουλάχιστον για τρεις!!!!
Είσαι ΤΤΤ_ΕΕΕ_ΡΡΡ_ΑΑΑ_ΣΣΣ_ΤΤΤ_ΙΙΙ_ΟΟΟ_ΣΣΣ!!!!
Υ.Γ. Ο Θεός να σε δίνει πάντα την απόλυτη υγεία ρε παλίκαρε...Όλα τα άλλα στα έχει δώσει με το παραπάνω!
"Πες μου τα χαφ σου να σε πω τι ομάδα έχεις" με λένε πολλοί κι εγώ τότε νιώθω πάρα πολύ περήφανος που δεν χρειάζεται να τους πω για ΤΑ ΧΑΦ αλλά μονάχα για πάρτη σου, αφού αξίζεις τουλάχιστον για τρεις!!!!
Είσαι ΤΤΤ_ΕΕΕ_ΡΡΡ_ΑΑΑ_ΣΣΣ_ΤΤΤ_ΙΙΙ_ΟΟΟ_ΣΣΣ!!!!
Υ.Γ. Ο Θεός να σε δίνει πάντα την απόλυτη υγεία ρε παλίκαρε...Όλα τα άλλα στα έχει δώσει με το παραπάνω!
- Sick Bastard
Αν υπάρχει κάτι που κρατά από το χθεσινό παιχνίδι ο Ίβιτς, είναι η παρουσία του Τσίμιροτ στην περιοχή. Στις προπονήσεις και στις συζητήσεις που έχει με τον Βόσνιο, του… κάνει πλύση εγκεφάλου.
“Κλέβεις, δίνεις πάσες, μοιράζεις, φτάνεις μέχρι εκεί. Μπες, μπες, μπες, τι φοβάσαι;” Του έχει πει πάρα πολλές φορές, διότι ξέρει οτι ο Βόσνιος το έχει, και αν το προσθέσει στο παιχνίδι του, γίνεται ένα εξαιρετικό όπλο στα χέρια του.
Σας τα λέω εγώ, τα λέει κι ο Βλάντας, αλλά εσείς εκεί, οοοοχι Sick ο Τσίμι είναι 6αρι.
ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ.
“Κλέβεις, δίνεις πάσες, μοιράζεις, φτάνεις μέχρι εκεί. Μπες, μπες, μπες, τι φοβάσαι;” Του έχει πει πάρα πολλές φορές, διότι ξέρει οτι ο Βόσνιος το έχει, και αν το προσθέσει στο παιχνίδι του, γίνεται ένα εξαιρετικό όπλο στα χέρια του.
Σας τα λέω εγώ, τα λέει κι ο Βλάντας, αλλά εσείς εκεί, οοοοχι Sick ο Τσίμι είναι 6αρι.
ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ.
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
- back in black
Δεν ξέρω ρήτρες, μήτρες και τι άλλο. Ο παίκτης με τις εμφανίσεις που κάνει, αν είναι γερός, μετά τη Σάλκε και τα επόμενα ευρωπαικα παιχνίδια μας χαιρετάει.Ευτυχώς που έκλεισε η χειμερινή μεταγραφική περίοδος να λέμε.