52.Erik Sabo

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Re: 52.Erik Sabo

Δημοσίευση από danirifle »

παιχτάρα μουυυυ

:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Πραγματικά δεν τα καταλαβαίνω κάποια πράγματα που γίνονται στην ομάδ
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

δε θα μπορουσε δηλαδη να βοηθησει ο Σαμπο?
στο καλο, μακαρι να κανεις πολυ καλο euro, μπας και μειωθει η χασουρα
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

desperando έγραψε:Πραγματικά δεν τα καταλαβαίνω κάποια πράγματα που γίνονται στην ομάδα...
Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και με μένα!!!

Το μόνο που περνάει απ το μυαλό μου είναι ότι του έδωσαν περισσότερες μέρες "απαλλαγή" για να πάει να....... ξαναγκαστρώσει την γυναίκα του πριν τις υποχρεώσεις του στο Euro!!!

Προέχει βλέπετε η.............................διαιώνισις του είδους... :roll:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Πέμ 19 Μάιος 2016, 16:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Ό,τι να 'ναι.
Να πάθει καμία θλάση (μια στο μύριο :twisted: ) κανένας Τσίμιροτ,να φάει κάρτες κανας Χαρισης κ να μείνουμε με το πουλί στο χέρι.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Εμείς ναι...Αυτός όμως;;; :?

Αποκλείεται!!! :D :opaokara:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Π απλές ειμαστε αν κ νομιζω κανουμε τους καλούς για να κρατήσουμε μακ έως το τελος....

Τεσπα αυτη η ομαδα παντα κατι κανει να μας εκπλήξει (αρνητικά)
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Ποσο αντιεπαγγελαμτικα μπορεις να φερθεις σε εναν ποδοσφαιριστη που εσυ επελεξες....

Και ο χειροτερος ποδοσφαιριστης ολων των εποχων να ειναι δεν αδειαζεις με αυτον τον τροπο εναν περιουσιακο σου στοιχειο.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

desperando έγραψε:Πραγματικά δεν τα καταλαβαίνω κάποια πράγματα που γίνονται στην ομάδ
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Αν έχει φύγει σημαίνει ότι ο Ivic δεν τον υπολογίζει καθόλου. Εξ άλλου παίκτες υπάρχουν: Cimirot, Χαρίσης, Antonis, Golasa, Πέλκας, Μυστακίδης. Ο Τζιόλης χάνει (μάλλον) μόνο το εκτός έδρας με Πανιώνιο, ενώ ο Kace και το εντός έδρας, αλλά θα είναι άπαντες παρόντες με ΑΕΚ και ΠΑΟ.
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Δε βρισκω οτι ειναι παραλογη η αδεια στον σαμπο. Θα ηταν παραλογη αν δεν ειχε υποχρεωσεις με την εθνικη, ή αν υπολογιζονταν απο τον ιβιτς. Απο τη στιγμη που κανενα δε συμβαινει, λογικο ειναι να του επιτρεψουν να ενσωματωθει με την εθνικη του. Πιθανοτατα μαλιστα αυτο να συνδυαζεται κ με συννενοηση για να μεινει παραπανω ο μακ...
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Nομιζω οτι δεν τον υπολογιζει καθολου ο Ιβιτς για την συνεχεια πλεον και γιαυτο τον αφησανε να φυγει ετσι συνεπως και οτι του βάλαμε κορδέλα και τον στείλαμε να προετοιμαστεί κατάλληλα για το Euro.Αντε να δουμε τι θα κανει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος painkiller4 την Πέμ 19 Μάιος 2016, 22:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

desperando έγραψε:Πραγματικά δεν τα καταλαβαίνω κάποια πράγματα που γίνονται στην ομάδ
Εγω παλι δε καταλαβαινω τα πεισσοτερα .
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

zarathustra79 έγραψε:Δε βρισκω οτι ειναι παραλογη η αδεια στον σαμπο. Θα ηταν παραλογη αν δεν ειχε υποχρεωσεις με την εθνικη, ή αν υπολογιζονταν απο τον ιβιτς. Απο τη στιγμη που κανενα δε συμβαινει, λογικο ειναι να του επιτρεψουν να ενσωματωθει με την εθνικη του. Πιθανοτατα μαλιστα αυτο να συνδυαζεται κ με συννενοηση για να μεινει παραπανω ο μακ...
κυριως γιαυτο νομιζω...
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Το PAOK24 σας εξασφάλισε αποκλειστικά μέρος της αποκαλυπτικής συνέντευξης που παραχώρησε ο Έρικ Σάμπο στην ιστοσελίδα Pluska.sk με τον 24χρονο να μιλάει ανοιχτά για τη σχέση του με τους ανθρώπους του Δικεφάλου αλλά και για τα όσα συζήτησε με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ. Τι σημείωσε για το μέλλον του αλλά και για το ενδεχόμενο επιστροφής στην Σλοβακία...

Αναλυτικά το απόσπασμα της συνέντευξης που θα κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες:

-Έρικ, ενσωματώθηκες νωρίτερα με την Εθνική ομάδα, πως προέκυψε αυτό;

Ο προπονητής μου στον ΠΑΟΚ μου είπε πως δεν με χρειάζεται στα τελευταία παιχνίδια, οπότε μου επέτρεψε να φύγω για την Εθνική ομάδα της χώρας μου.

-Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ είναι Σλοβάκος. Τι ρόλο έπαιξε αυτό στις συζητήσεις σας με τον ΠΑΟΚ και την Εθνική ομάδα;

Και ο πρόεδρος της ομάδας με ρώτησε αν ήθελα να φύγω για την Εθνική Σλοβακίας ή να παραμείνω στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Φυσικά, του είπα πως θέλω να παω στην Εθνική ομάδα και να προετοιμαστώ κατάλληλα για το Euro της Γαλλίας.

- Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εσάς το Euro, σωστά;

Θέλω να παλέψω για μια ευκαιρία, να βρεθώ στο Euro του 2016. Είναι ένα όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή. Θα κάνω το καλύτερό που μπορώ για να βρεθώ εκεί. Είναι στο χέρι του προπονητή όμως αν θα μου δώσει μια ευκαιρία...

- Υπό ποιες συνθήκες αποχωρήσατε τώρα από τον ΠΑΟΚ;

Αρκετές ομάδες έχουν έρθει σε επαφή μαζί μου μέχρι τώρα. Δεν το σκέφτομαι. Έχω ακόμη χρόνο. Αν τελικά πάω στο Euro, θα αρχίσω να το σκέφτομαι. Έχω ακόμα συμβόλαιο για τρία χρόνια και είναι κάτι που δεν με απασχολεί ακόμη, το τι θα γίνει στο μέλλον...

-Υπάρχει πιθανότητα να γυρίσετε στην Σλοβακία;

Για να είμαι ειλικρινής, θα προτιμούσα να μείνω στον ΠΑΟΚ. Αν υπάρχει μια πιθανότητα να πάω δανεικός, θα προτιμούσα να μείνω στο εξωτερικό παρά να γυρίσω στη Σλοβακία. Το να επιστρέψω πίσω θα είναι η τελευταία επιλογή.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”