25.Robin Olsen
- pisakaipoupoula
Re: 25.Robin Olsen
καλά εδώ που τα λέμε κ αφού το είδαμε σε 600 ριπλέι ο Βέλλιος του κάνει πονηρό σκριν με σκοπό όχι τη μπάλα αλλά να μη μπορέσει να κάνει τίποτα, φάουλ είναι αυτό παιδιά
-
ron-swanson
Οχι, ειναι πολυ απλο. Θα πηδουσε προς την μπαλα και αν του εκαναν σκριν (οπως του εκαναν) θα επεφτε σαν σακι με πατατες και θα χτυπιοταν σαν να τον πυροβολησαν. Αυτος δεν σηκωθηκε καν στον αερα.K_geo έγραψε:μια χαρά διάθεση ρον. πες μου εσυ όπως βλεπεις το βίντεο, είναι σωστό ότι στο σημείο που πάει να παρει βήματα για το άλμα τον κάνουν σκρίν ΔΥΟ παίχτες του ηρακλή; άρα τι να κάνει; πως να κάνει άλμα όταν τον παρεμποδίζουν να το κάνει; πως; μπουκέτα να παίξει; δεν είμαστε σε κάποιο απο αυτά τα παιδικά (manga) με ποδόσφαιρο που βλέπαμε μικροί που έκαναν άλμα στο δοκάρι για ψαλιδάκι.
Πηγε να βγει, ειδε 2 γομαρια μπροστα του και ειπε στον Κουκουλακη "Κυριε κυριε, αυτοι με ενοχλουν".
Το γκολ μπηκε, η ομαδα εχασε 2 βαθμους και εμεις τρωμε το βραδυ μας με νευρα γιατι δεν κερδισαμε μια ομαδα β εθνικης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ron-swanson την Κυρ 18 Οκτ 2015, 23:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ρον, λάθος. δες την φάση ξανά. πάει να κάνει άλμα αλλά του κλείνουν τον διάδρομο. τι να κάνει; άλμα εκεί που ΔΕΝ θα πάει η μπάλα; για αυτό και αν παρατηρήσεις παει να κανει γροθιές αλλά τον παρεμποδίζουν και σηκώνει τα χέρια ουσιαστικά ζητώντας το φάουλ που δικαιούταν. βλέπετε, σε όλα τα πράγματα στη ζωή υπάρχουν κανόνες και νόμοι. και ο δικαστής/διαιτητής είναι εκεί για να τους εφαρμόζει χωρίς να χρειάζεται κάθε φορά ο αδικημένος να γκρινιάζει να φωνάζει και να χτυπιέται. νόμοι. κανόνες.
-
ron-swanson
ναι η θεία της αδερφής του μπατζανάκη του γαμπρού της ανηψιάς της ξαδερφης μου ήταν 3α ξαδέρφια. 
- pisakaipoupoula
-
ron-swanson
K_geo έγραψε:ναι η θεία της αδερφής του μπατζανάκη του γαμπρού της ανηψιάς της ξαδερφης μου ήταν 3α ξαδέρφια.
Χαχαχαχα ωραιος!
Μα το ειπα και πριν οτι ειναι φαουλ και μου φανηκε χωρις καν να δω ριπλει. Αλλα οπως εγραψα και πριν ο Ολσεν ειναι μπλεγμενος σε πολλες περιεργες φασεις απο την αρχη της σεζον. Αρα ή γκαντεμης ειναι ή εχει καποια θεματα. Δεν ξερω τι απο τα 2 ισχυει.pisakaipoupoula έγραψε:ron κ εγώ ξεκίνησα βρίζοντας τον Όλσεν, έχουν δίκιο οι μπλε, ξαναδές το ριπλέι
Για τον Ντε χεα στο 1.25 λειτουργησε εξαιρετικα το σπρωξιμο, αν και λιγο διαφορετικη φασηsimba έγραψε: Βρες μου αντιστοιχα 1 φαση που αξιοπρεπης τερματας σε αντιστοιχη φαση με 1-2 αντιπαλους μπροστα του, δεν κανει τα αδυνατα δυνατα (να ζμπρωξει,να καβαλησει ωμους,να βγει με γροθιες) να προσπαθησει να διωξει τη μπαλα ή να κερδισει το φαουλ γτ τo να στεκεται απλα ο αντιπαλος μπροστα σου δεν ειναι φαουλ..Οταν η εξοδος σου ειναι τετοια που αποδεικνυει οτι ο αντιπαλος σε παρεμποδιζει εμπρακτα και οχι δυνητικα, τοτε ειναι φαουλ..
[youtube]HviRmLHMMSY[/youtube]
Αυτη τη φαση την θυμομουν... Να ψαξω για αλλες;
Δηλαδη κανεις δεν βλεπει οτι μετα την κοντρα της μπαλλας στον Τζαβελα και ενω η μπαλλα σηκωνεται στο θεο κατι που δινει απειρο χρονο στον τερματοφυλακα για κινηση αυτος καθεται βιδωμενος και δεν κανει κινηση παρα μονο οταν η μπαλλα φτανει σχεδον στο κεφαλι του Μπαρτολινι; Ελεος οποιοσδηποτε σοβαρος τερματοφυλακας θα ειχε παρει τα βηματα μετα την κοντρα και θα καθαριζε ειτε ανετα την φαση ειτε θα κερδιζε το φαουλ μιας και θα κινειτω.Αυτος καθεται σαν χαχας και περιμενει για αλλη μια φορα.
- Ekatnetworkltd
Εγώ λέω να τον πάρει ο παπασάβας να τον πάει για θεία κοινωνία
Sent from my iPhone 6 plus using Tapatalk
Sent from my iPhone 6 plus using Tapatalk
Ε πες μας ποιον να πάρουμε μια που βρίσκεις όλα τα λάθη εύκολαjoshua έγραψε:Ειναι κατι παραπανω απο εμφανες οτι σε καθε στημενο μην πω και σε καθε σεντρα,το παλικαρι ειναι ΧΕΣΜΕΝΟ κοιτωντας σαν χαζο μην αποφασιζωντας τι να κανει.Χαρακτηριστικα αν δειτε ακομα και σε κακες σεντρες που πανε ψηλα χωρις αντιπαλο παικτη στην περιοχη σκεφτεται 2-3 δευτερολεπτα πριν αποφασισει να βγει απλα να την πιασει.Ειναι ψυχολογικο,ειναι θεμα ανικανοτητας,ειλικρινα δεν ξερω παντως ακομα και αν αποδειχθει λαθος η αποκτηση του το να διορθωθει με εναν παικτη στυλ Πλετικοσα θα ειναι 2 φορες λαθος.
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Κυρ 18 Οκτ 2015, 23:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Και το γεγονός οτι καθυστερεί,αναιρεί το φάουλ που γίνεται;joshua έγραψε:Δηλαδη κανεις δεν βλεπει οτι μετα την κοντρα της μπαλλας στον Τζαβελα και ενω η μπαλλα σηκωνεται στο θεο κατι που δινει απειρο χρονο στον τερματοφυλακα για κινηση αυτος καθεται βιδωμενος και δεν κανει κινηση παρα μονο οταν η μπαλλα φτανει σχεδον στο κεφαλι του Μπαρτολινι; Ελεος οποιοσδηποτε σοβαρος τερματοφυλακας θα ειχε παρει τα βηματα μετα την κοντρα και θα καθαριζε ειτε ανετα την φαση ειτε θα κερδιζε το φαουλ μιας και θα κινειτω.Αυτος καθεται σαν χαχας και περιμενει για αλλη μια φορα.
αυτο που δε βλεπεις ρον ειναι οτι στις φασεις ειναι μονιμως μπλεγμενη και η αμυντικη τριαδα που ειναι σταθερη μπροστα του....ας πουμε περα απο το καθαρο σκριν των δυο πυργων της γριας κανεις δε σχολιαζει τη τσαρουχια του τζαβελα που δημιουργει την ολη κατασταση...
οπως στο γκολ της ντορτμουν κανεις δε λεει οτι ο ροντριγκεζ καλυπτει λανθασμενα ολους τους επιθετικους της ντορτμουν...
οπως στο γκολ με το χανουμι κανεις δε λεει πως ο κοστα αφηνει να περασει το σκατο ο αραβιδης σαν σε περιπατο...
και παει λεγοντας...αρα το θεμα ρον μου για μενα ειναι οτι κοιταμε τη λαθος σταθερα αν καταλαβαινεις τι εννοω...αν η ομαδα ειχε 3 σεντερ μπακ κανονικα θα ειχαμε δεχτει το 1/3 των γκολ που εχουμε δεχτει τωρα...
οπως στο γκολ της ντορτμουν κανεις δε λεει οτι ο ροντριγκεζ καλυπτει λανθασμενα ολους τους επιθετικους της ντορτμουν...
οπως στο γκολ με το χανουμι κανεις δε λεει πως ο κοστα αφηνει να περασει το σκατο ο αραβιδης σαν σε περιπατο...
και παει λεγοντας...αρα το θεμα ρον μου για μενα ειναι οτι κοιταμε τη λαθος σταθερα αν καταλαβαινεις τι εννοω...αν η ομαδα ειχε 3 σεντερ μπακ κανονικα θα ειχαμε δεχτει το 1/3 των γκολ που εχουμε δεχτει τωρα...