Kυριάκος Κυριάκος

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
aivas19

Kυριάκος Κυριάκος

Δημοσίευση από aivas19 »

Totem_pk έγραψε:
aivas19 έγραψε:
Totem_pk έγραψε:Και που μίλησε τι είπε;

Και ανεξαρτήτως τι είπε είπαν λένε εγώ από την διοίκηση του ΠΑΟΚ περιμένω ο καμμένος ακόμη αντίδραση.
Αντίδραση για το μικρό σίχαμα τον τέρματα
Αντίδραση για την συνιδιοκτησία του ληκιου
Αντίδραση μετά το κας σε όλους όσους έφτιαξαν αυτήν την ιστορία
Αντίδραση για την ανακοίνωση του υποβιβασμού του ΠΑΟΚ εν ώρα αγώνα.

Και περιμένοντας πέρασαν χρόνια.

Συνεχίστε να προσπαθείτε μέσω απαλών δηλώσεων να κτυπήσετε την μαφία.

Πράξεις και έργα περιμένω ο καμμενος
Για ολα αυτα εχουν γινει μηνυσεις. Αθωωθηκες στο CAS και μηνύσεις εγιναν για μέλη ΕΕΑ. Σημερα βγηκε απόφαση για την υποθεση Σιαμπανη. Ελλαδα εισαι. Ενω περιμενεις εσυ κατηγορησε την διοικηση. Τωρα που εμαθες οτι εγιναν κινησεις κραξε για κατι αλλο. Πηγαινε πολεμησε εσυ την μαφια οπως θες, τι παραπονιεσαι;
Καλα για τον χειρισμό επικοινωνιακά δηλαδή εσυ συμφωνείς; Αφού έτσι είναι τα πράματα κάνε οι μπορείς. Όπως έγραψε και ένας αδελφός παραπάνω άσεβεια για τον ΠΑΟΚ είναι.
Α και ακόμη περιμένουμε την αντεπίθεση. Καταγγελίες κλπ κλπ που τις μαζεύουν χρόνια τώρα.
Σε αυτο που λες συμφωνω οπως και επισης διαφωνω με τους επικοινωνιακους χειρισμούς της διοικησης. Απλα 1. Ειναι κυβερνηση ο πρεζεμπορας, δεν εχω ξαναδει τετοια παρεμβατικοτητα στην ιστορια αυτης της χωρας ΥΠΕΡ ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ. Ρε κυβερναει ο γαβρος; Ποιος ειναι ο γαβρος και καθοριζει τα παντα; Και ολη η χωρα ζει ενα ομαδικο σύνδρομο της Στοκχολμης και μας εξισωνει με τα τερατα. Δεν εχεις μονο το σαπιο καθεστως να πολεμησεις, εχεις και πχ τον μπαρμπα που σε λεει τα ιδια με το σκουληκι κανετε κι εσεις και θες να τον φτυσεις 2. Στελεχη στην Θεσσαλονικη δεν υπαρχουν (εδω οι ιδιοι οι βουλευτες σου σε στηνουν) οι ξενοι δεν καταλαβαινουν την φαση που υπαρχει και το να φερεις κανεναν αλλο ειναι ρισκο επειδη ειναι δουρειοι ιπποι. Οπως ειπα και πανω αυτο το κλιμα με κανει να μην μπορω να αφορισω την διοικηση. Η μονη επιλογη ειναι να γινεις σαν αυτους; Να φερεις κανεναν Μπεο; Να κανεις τα ιδια σκατα; Οχι, αμυνα και βλεπεις, εγω αυτο πιστευω κανει ο Ιβαν και ετοιμαζεται για αντεπιθεση απλα περιμενει την στιγμη. Για αυτο απο μενα στηριξη και μονο στηριξη (ισως ειμαι και λαθος). Σορι για το σεντονι
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Re: Kυριάκος Κυριάκος

Δημοσίευση από bersekeros »

aivas19 καθόλου λάθος δεν κάνεις.

Όπως έγραψε και ο Λέων Τολστόι:

Οι μεγαλύτεροι πολεμιστές είναι η Υπομονή και ο Χρόνος.

Στο μετρό του δυνατού,

αυτά τα θέματα που βγαίνουν στη φόρα, για την κολλεγιά του ολυμπιακάρη, σε αυτή την κατεύθυνση κινούνται.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

bersekeros έγραψε:aivas19 καθόλου λάθος δεν κάνεις.

Όπως έγραψε και ο Λέων Τολστόι:

Οι μεγαλύτεροι πολεμιστές είναι η Υπομονή και ο Χρόνος.

Στο μετρό του δυνατού,

αυτά τα θέματα που βγαίνουν στη φόρα, για την κολλεγιά του ολυμπιακάρη, σε αυτή την κατεύθυνση κινούνται.
+++++++++++
kos

Δημοσίευση από kos »

aivas19 έγραψε:

Και ανεξαρτήτως τι είπε είπαν λένε εγώ από την διοίκηση του ΠΑΟΚ περιμένω ο καμμένος ακόμη αντίδραση.

Για ολα αυτα εχουν γινει μηνυσεις. Αθωωθηκες στο CAS και μηνύσεις εγιναν για μέλη ΕΕΑ. Σημερα βγηκε απόφαση για την υποθεση Σιαμπανη. Ελλαδα εισαι. Ενω περιμενεις εσυ κατηγορησε την διοικηση. Τωρα που εμαθες οτι εγιναν κινησεις κραξε για κατι αλλο. Πηγαινε πολεμησε εσυ την μαφια οπως θες, τι παραπονιεσαι;
Ποια απόφαση βγήκε για τον σιαμπανη?
Αυτή της προσφυγής του ΠΑΟΚ για την μην καταγγελία της απόπειρας από τον σιαμπανη εντός 48 ωρών, αποκλείεται να βγήκε.
Εκτός αν άρχισαν να βγαίνουν αποφάσεις για πρόσφυγες που δεν έγιναν ποτέ.....
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Ε αυτό λέω. Και δεν μπορούμε και δεν θα κερδίσουμε γιατί νομικά δεν γίνεται κλπ κλπ. Δεν με νοιάζει. Θέλω να δω το μικρό ιουδακι να απαντάει σε ερώτηση του τύπου γιατί ακύρωσες το συμβόλαιο των 250 χιλιάδων και πήρες ένα των 30;

Και ας μην κερδίσω την δίκη. Ξέρω γώ πήγαινε στην επιτροπή δεοντολογίας και ζητά να εξεταστεί η υπόθεση. Κιας σου αρνηθούνε. Έτσι για το γαμωτο.

Τι με νοιάζει αν είναι νόμιμη η περίπτωση ρουζ; Ζητά να εξεταστεί.

Κάνε και τα μούγκα ΜΜΕ να μιλήσουν.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ξεκινά η ΔΕΘ, σε ποιον πολιτικό θα δώσουμε φανέλα με το 4 στη πλάτη;;
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

Μη τυχόν και δώσουν στον Κούλη. Εκτός των άλλων είναι και γρουσούζης. Δεν είμαστε για τέτοια.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Φώφη, για τον σοσιαλισμό ρε φιλελέδες :D
icue

Δημοσίευση από icue »

Αν ειχαμε χιουμορ θα του διναμε μια φανελα με το νουμερο 13.
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

aivas19 έγραψε:

Ποια είναι η απόφαση που βγήκε για την υπόθεση σιαμπανη;
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Αθωα η ερώτηση σου.

Θου κύριε φυλακή τω στόματί μου.

Ξερεις στην Ελλάδα να βγαίνουν, απο τα δικαστήρια, τόσο σύντομα αποφάσεις??

Πάλι ο Πορτοσάλτε θα σου φταίει.
Andrew R

Σαφέστατη η ερώτηση μου. Ο σχολιαστής aivas19 μας πληροφορεί στο ποσταρισμα του ότι βγήκε η απόφαση για τον σιαμπανη. Κι ο φίλος kos κι εγώ έχουμε την απορία ποια είναι λοιπόν αυτή ; Αν την ξέρεις εσύ μπορείς να βοηθήσεις .
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Andrew R έγραψε:Σαφέστατη η ερώτηση μου. Ο σχολιαστής aivas19 μας πληροφορεί στο ποσταρισμα του ότι βγήκε η απόφαση για τον σιαμπανη. Κι ο φίλος kos κι εγώ έχουμε την απορία ποια είναι λοιπόν αυτή ; Αν την ξέρεις εσύ μπορείς να βοηθήσεις .
Ρε δεν σε εχω πει να μην απαντας στα σχολια μου; Τι ξυνεσαι;
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

kos έγραψε:
aivas19 έγραψε:

Ποια απόφαση βγήκε για τον σιαμπανη?
Αυτή της προσφυγής του ΠΑΟΚ για την μην καταγγελία της απόπειρας από τον σιαμπανη εντός 48 ωρών, αποκλείεται να βγήκε.
Εκτός αν άρχισαν να βγαίνουν αποφάσεις για πρόσφυγες που δεν έγιναν ποτέ.....
«Με την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος δύο ιδιωτών ολοκληρώθηκε η προκαταρκτική έρευνα για την καταγγελλόμενη απόπειρα δωροδοκίας στο πρόσωπο του τερματοφύλακα του Άρη Μάριου Σιαμπάνη, ενόψει του περσινού αγώνα πρωταθλήματος ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ, για τη Σούπερ Λιγκ.

https://www.protothema.gr/sports/articl ... i-siabani/

Όπως έγινε γνωστό από εισαγγελικές πηγές, οι δύο κατηγορούμενοι, 46 και 41 ετών, διώκονται για το κακούργημα της προσφοράς παροχής δώρου για επιρροή αποτελέσματος αγώνα που περιλαμβάνεται σε εγχώριες στοιχηματικές διοργανώσεις.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να κληθούν σε ανακριτή για να απολογηθούν. Κατά τις ίδιες πηγές, από την έρευνα προέκυψε ότι ενήργησαν αυτόνομα, καθώς δεν διαπιστώθηκε εμπλοκή ανθρώπων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ως ηθικών αυτουργών στην τέλεση του συγκεκριμένου αδικήματος.

Οι δύο κατηγορούμενοι, σύμφωνα με τη δικογραφία, πλησίασαν τον περασμένο Δεκέμβριο τον ποδοσφαιριστή προσφέροντάς του χρήματα προκειμένου να έχει μειωμένη απόδοση στον επικείμενο αγώνα, στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο αθλητής αρνήθηκε την πρόταση και προέβη σε καταγγελία, η οποία έγινε γνωστή τις αμέσως επόμενες μέρες.»

Ολοκληρωθηκε η προανακριτικη διαδικασια και ο εισαγγελεας αποφασισε να ασκηση ποινικη διωξη. Που ζεις εσυ και το παιζεις και εξυπνος; Και μιας και εισαι εξυπνος, ρωτα και γιατι δεν εχει βγει τιποτα για την δημοσιευση των συμβολαιων του Σιαμπανη απο την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Αιντε γιατι γεμισαμε ειδικους οπως τοτε με την υποθεση Ξανθη και βριζανε αυτους που μας αθωωσαν. Δεν εχεις παρει χαμπαρι οτι ειμαστε στην Ελλαδα. Στειλε βιογραφικο στην ΠΑΕ να πας στο νομικο τμημα.
Andrew R

aivas19 έγραψε:
Andrew R έγραψε:Σαφέστατη η ερώτηση μου. Ο σχολιαστής aivas19 μας πληροφορεί στο ποσταρισμα του ότι βγήκε η απόφαση για τον σιαμπανη. Κι ο φίλος kos κι εγώ έχουμε την απορία ποια είναι λοιπόν αυτή ; Αν την ξέρεις εσύ μπορείς να βοηθήσεις .
Ρε δεν σε εχω πει να μην απαντας στα σχολια μου; Τι ξυνεσαι;

Τι σχέση έχει η περιγραφή της νομικής διαδικασίας που μοστραρες παραπάνω με απόφαση ;; Τι είναι αυτά που γράφεις; Δεν ντρέπεσαι να λες τέτοια ψέματα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”