Μεταγραφές χειμώνα 2014-15

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Snitch4

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15

Δημοσίευση από Snitch4 »

panpangr77 έγραψε:Ξέρει κανείς Ρωσικα γιατι ο Νομποα εχει προταθει στο Ροστοφ ,δεν τα δίνει λεει ο εκει Προεδρας ,επισης του εκανε προταση η Τραμζοσπορ
Истрати: в «Динамо» Нобоа точно не будет
Агент Леонид Истрати, ведущий дела полузащитника Кристиана Нобоа, сообщил корреспонденту «Чемпионата» Александру Занфирову, что эквадорский футболист покидает московское «Динамо», контракт с которым истекает в ближайшие дни.

«В „Динамо“ Кристиана точно не будет», — заявил Истрати, не став уточнять, где может продолжить карьеру 29-летний игрок.

Накануне турецкие СМИ сообщили, что Нобоа может стать игроком «Трабзонспора», однако, по данным «Чемпионата», Кристиан продолжит карьеру в другой команде.

Нобоа являлся игроком «Динамо» с января 2012 года, когда он перебрался в Москву из казанского «Рубина». О продлении контракта руководители «Динамо» и Нобоа договориться не сумели.

На прошлой неделе Истрати рассказал, что «Динамо» сделало предложение, которое Нобоа не понравилось, тогда как спортивный директор столичного клуба Гурам Аджоев назвал условия, предложенные футболисту, хорошими, добавив, что точка в этом вопросе должна быть поставлена до Нового года.

Появившаяся на этой неделе информация о том, что Нобоа может продолжить карьеру в «Ростове», не подтвердилась. Вице-президент «Ростова» Александр Шикунов заявил, что жёлто-синие не потянут его зарплату.
Πως όλο αυτό σχετίζεται με τον Π.Α.Ο.Κ?????
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Κι εγω το σκέφτομαι εδώ και μέρες, αλλά αυτός έπαιρνε κανά 2 εκ. καθαρά στη Ρωσία οπότε...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Εχει τον ιδιο μανατζερ με τον Νατχο,α ρε panpan φωτιες αναψες βραδιατικα.
Αν το ρεπορταζ του Κολκα ειναι αληθινο τοτε αυτος ειναι ο ποδοσφαιριστης που παζαρευουμε μαγκες.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

ron-swanson έγραψε:Κι εγω το σκέφτομαι εδώ και μέρες, αλλά αυτός έπαιρνε κανά 2 εκ. καθαρά στη Ρωσία οπότε...

Αν ισχυουν τα περι 1.5 μυριο προτασης το καλοκαιρι στον Νατχο τοτε με αυτα τα λεφτα μπορουμε να πεισουμε τον Νομποα.
Αν και μου φαινεται οτι αν ερθει για κανα 6μηνο τον κοβω και αυτον.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

captaincaptain έγραψε: εγώ ξέρω κύριοι ότι το αεκάκι πήρε,
διεθνή σουηδό, κ εμείς παίκτη γ εθνικής, επικοινωνιακά, και μόνο αυτή τη στιγμή
είμαστε στα τάρταρα.

συγγνώμη για το οφ-τόπικ, συγγνώμη και για τα κεφαλαία. Καλές γιορτές σε όλους.

αφορμή παίρνω από το παραπάνω τοστ, το οποίο άδολα πιστεύω μπερδεύει τη βούρτσα με τη δρούτσα.
Αν είμαστε επικοινωνιακά για τα τάρταρα διορθώνεται με μεταγραφές; ΟΧΙ
Αν κάναμε εμείς τη μεταγραφή του διεθνή σουηδού, δε θα ήταν μια άκυρη μεταγραφή λόγω των κουσουριών που έχει ο παίχτης; ΝΑΙ
Αυτό που κάνει το αεκάκι είναι να μας ταίζει σανό, σαν καλά πρόβατα που είμαστε.

ΜΕ ΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΤΟ ΣΑΝΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ, ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΠΕΙΝΑΣ ΤΡΩΜΕ ΤΟ ΣΑΝΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Η αλήθεια είναι ότι ο Κολκας έγραψε ότι τα λεφτά που δίνουμε ο παίχτης δεν πρόκειται να τα βρει αλλού. Άρα δίνουμε καλά λεφτά μάλλον.

Θεωρώ ότι με 6μηνο συμβόλαιο δεν θα την ξαναπατησουν.
Κι εμένα με τρώει από την ώρα που διάβασα για χαφ από το πάνω ράφι ότι μπορεί να είναι ο Νομποα, αλλά επειδή μας κόβω να την βγάζουμε με καναν Ουσερο στο τέλος :mrgreen: , ας κρατήσουμε μικρό καλάθι.
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

ron-swanson έγραψε:Η αλήθεια είναι ότι ο Κολκας έγραψε ότι τα λεφτά που δίνουμε ο παίχτης δεν πρόκειται να τα βρει αλλού. Άρα δίνουμε καλά λεφτά μάλλον.

Θεωρώ ότι με 6μηνο συμβόλαιο δεν θα την ξαναπατησουν.
Κι εμένα με τρώει από την ώρα που διάβασα για χαφ από το πάνω ράφι ότι μπορεί να είναι ο Νομποα, αλλά επειδή μας κόβω να την βγάζουμε με καναν Ουσερο στο τέλος :mrgreen: , ας κρατήσουμε μικρό καλάθι.
Αν αν λέω δίνουμε ένα 600 για 5 μήνες και μετά όπτιον για άλλα 2 χρόνια με 1,5 χαρτί αν βγούμε τσου λου.....
ξέρω πολλά αν έβαλα.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ο Βρύζας μίλησε για ισοσκελισμό συμβολαίων και ανισορροπίες που κακώς υπήρχαν , μου φαίνεται παράξενο να ξαναδημιουργήσουν ανισορροπίες μισθολογικές

Μακάρι για νόμποα δε λεώ
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

ABOLEYTOI έγραψε:
captaincaptain έγραψε: εγώ ξέρω κύριοι ότι το αεκάκι πήρε,
διεθνή σουηδό, κ εμείς παίκτη γ εθνικής, επικοινωνιακά, και μόνο αυτή τη στιγμή
είμαστε στα τάρταρα.

συγγνώμη για το οφ-τόπικ, συγγνώμη και για τα κεφαλαία. Καλές γιορτές σε όλους.

αφορμή παίρνω από το παραπάνω τοστ, το οποίο άδολα πιστεύω μπερδεύει τη βούρτσα με τη δρούτσα.
Αν είμαστε επικοινωνιακά για τα τάρταρα διορθώνεται με μεταγραφές; ΟΧΙ
Αν κάναμε εμείς τη μεταγραφή του διεθνή σουηδού, δε θα ήταν μια άκυρη μεταγραφή λόγω των κουσουριών που έχει ο παίχτης; ΝΑΙ
Αυτό που κάνει το αεκάκι είναι να μας ταίζει σανό, σαν καλά πρόβατα που είμαστε.

ΜΕ ΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΤΟ ΣΑΝΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ, ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΠΕΙΝΑΣ ΤΡΩΜΕ ΤΟ ΣΑΝΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.
και όχι μόνο των άλλων αλλά και κάποιων <δικών> μας,
το αεκάκι ή ΑΕΚ ή χανούμι αναφέρεται ως ομάδα β΄εθνικης !
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Πάντως κάτω απο αυτον υπάρχουν και άλλοι αξιολογοι ποδοσφαιριστες απο όλα έχει ο μπαξές. Το αρθρο απο google μετάφραση δεν επιβεβαιωνετε για Ροστοφ . Ο manager του ειναι μεγάλο μούτρο και μάλλον για ΤΣΣΚΑ ή Ζενιτ τον προοριζει .
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

Γ@μ@ την τρέλα μου σήμερα βρήκε να λιώσει το f5 :evil: :evil:
Άβαταρ μέλους
Snitch4

Δημοσίευση από Snitch4 »

Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

barlow4 έγραψε:γιατι ποιος ειπε οτι τον δινουν με 1,5 μυρια.επισης ρε vs40 αν πιστευεις οτι απο αγγελιδη κ μετα εχουμε οργανωση καφενειου , τι να πω..
υγ.demir απλο ειναι κλειστο το ρημαδι.παραλληλη εικονικη "πραγματικοτητα"ειναι.
Έχεις δίκαιο σε αυτά που ποστάρεις και έπειτα από αυτό το ποστ που μιλάς για ισορροπία στους μισθούς. Εγώ δε διαφωνώ σε αυτό. Για το Βιεϊρίνια δε λέω φέρτον, αλλά τουλάχιστον κάνε μια προσπάθεια. Ταβάνι στους μισθούς ο ΠΑΟΚ έχει το 1,5 μύριο. Με 2 τρόπους μπορείς να κινηθείς για Βιεϊρίνια:
1. Λες τη Βόλσμπουργκ πάρε 2 χαρτιά τον δίνεις? Σου λένε αυτοί καλά τα λεφτά, βρείτε τα με τον παίκτη. Πας στον παίκτη και προτείνεις 1,3 μύρια με μπόνους κατάκτησης πρωταθλήματος. 1,3 μύρια για παίκτης εθνικής Πορτογαλίας δεν είναι ανισορροπία. Έχει το βιογραφικό του ο Μακ για να ζητήσει τόσα? Που ήταν πριν τον ΠΑΟΚ?
2. Τα βρίσκεις με τον παίκτη πρώτα στο 1,5εκ μισθό και μετά πας στη Βόλσμπουρκ και δίνεις 1-1,5 μύριο εκβιάζοντας ότι τον παίρνεις αλλοιώς ελεύθερο (αυτό εφόσον ο παίκτης κλείσει).

Αν δεν γίνει και φας χυλόπιτα όλα καλά. Εμένα με πειράζει η αρπαξία.

Από την άλλη εγώ πάω τελείως πάσο. Ας τον αφήσουμε τον Αντελίνο και να πάμε σε σίγουρες φθηνές λύσεις στιλ Ουσέρο για να έχουνμε και βάθος σαν ομάδα. Αυτές τις εύκολες λύσεις δε θα έπρεπε ήδη να έχουν κλείσει για να προπονούνται οι παίκτες ήδη στον ΠΑΟΚ και να μπουν αποστολή το συντομότερο δυνατόν? Το πρόγραμμα καίει μέχρι 6Φλεβάρη. Μετά οι μεταγραφές θα είναι χρήσιμες μόνο για τα πλέι οφ. Μετά θα έχουμε 1 αγώνα κάθε Κυριακή.
Καφενείο λοιπόν η οργάνωση. Ο Αγγελίδης είναι καινούργιος και ακόμη δεν τον κρίνω. Ο ΖΒ όμως που εγώ τον στήριζα όλα αυτά τα χρόνια που πολλοί από εσάς μιλούσατε για "παρεακια" και άλλα ουτοπικά, σήμερα μου δείχνει λίγος σε προσόντα. Εγώ δε λέω ότι δεν είναι καθαρός άνθρωπος, αλλά λίγος στο πόστο του. Ούτε τον Τσανδάρη δεν μπόρεσαν να ανανεώσουν όταν έπρεπε. Αστεία οργάνωση το ξαναλέω.

Πιο σημαντικό από το να έρθει ο Αντελίνο είναι οι μεταγραγές να είχαν ήδη κλείσει. Αντελίνο στις 30 Γενάρη δε θέλω και το δηλώνω. Απο το Νοέμβρη το ψήνεις το θέμα για να κλείσει 23 Δεκέμβρη. Εγώ θα στηρίξω και δε θα γκρινιάξω πάλι όταν τελειώσουν οι μεταγραφες. Όλοι στο γήπεδο όπως και να έχει πρέπει να είναι το σύνθημα, αλλά δεν έχουν όλοι αυτά τα μυαλά και ο κόσμος θα ζεσταίνονταν περισσότερο με ένα τέτοιο όνομα. Δε λέμε στο κάτω κάτω να φέρει το Ροναλντίνιο που ο Σαββίδης δήλωσε ότι έκανε πρόταση να φέρει στο παρελθόν (το οποίο δε θεωρώ ούτε κακό ούτε γραφικό - κάνε προτάσεις δε χάνεις τίποτε, αλλά προσπάθησε).
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Λοιπόν, έχουμε και λέμ: Κλιχ δανεικός για 6 μήνες με ανανέωση το καλοκαίρι αν τους κάνει κλικ και εναλλακτική επιλογή Ουσέρο μόνο αν μείνει ελεύθερος από Αστέρα.
Από κει και πέρα τα θέματα για εξτρέμ και στόπερ είναι ανοιχτά αφού δεν ακούγεται κάτι μέχρι στιγμής. Τα υπόλοιπα περί Αντελίνιο ΒΙερίνια και πανάκριβων παικτών από το Ρωσικό πρωτάθλημα είναι φιλολογικού χαρακτήρα. Ας βγει με το καλό η ομάδα στο Champions League και μπορεί να γίνει αναθεώρηση στα μεταγραφικά.
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Προτού δούμε ποιος είναι το χαφ , ας ρίξουμε έναν ύπνο. Άιντε καληνύχτα αδέρφια.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”