Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Νωρίς αύριο το πρωί (για εσάς) θα χτυπήσει ένας τυφώνας στις Φιλιππίνες, όχι κάτι σοβαρό, απ'ό,τι μαθαίνω.. Κάπου εκεί θα πλέουμε κι εμείς αύριο..
Άφησα πριν 2-3 μέρες το Sodeshi της Ιαπωνίας και πλέω προς το Gladstone της Αυστραλίας, 11/07 θα φτάσουμε..
Realcon, αν είσαι από εκεί, ή αν ξέρεις κάτι για εκεί, πες..
Θα είναι και το πρώτο λιμάνι που θα βγω έξω, μετά από 4 μήνες (παρά 2 μέρες) στο βαπόρι!

Τις τελευταίες μέρες εγαμιόταν το σήμα και δεν μπορούσα να μπαίνω και Facebook και forum... Με λείψατε ρε.. Ελπίζω να μη σφάζεστε για το δημοψήφισμα, έτσι κι αλλιώς τα @@ μας θα πάρουμε... Το θέμα είναι πως αν resetάρουμε σαν κράτος, πρέπει να κινηθούμε υπεύθυνα, αξιοκρατικά και να αφήσουμε τις μαλακίες του παρελθόντος εκεί που ανήκουν... Αλλά φοβάμαι ότι δεν θα γίνει...

Άρχισα από σήμερα να μαθαίνω σε κάποιους Φιλιππινέζους κάποια από τα λίγα Ποντιακά που ξέρω... Σήμερα έμαθα σε 2 το "ντο φτας" σαν εναλλακτικό του "τι κάνεις"! Τόσα χρόνια στα βαπόρια, έχουν μάθει κάποιες ελληνικές φράσεις.. Τους έχω πει και για τη γενοκτονία των Ποντίων πολύ γενικά.. Όταν φύγω θα τους βάζω να τραγουδάνε "Πατρίδα μ' αρραεύω σε άμον καταραμένος!" :mrgreen:

:pano: :pano: :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Μάστορα καλή επιστροφή σου εύχομαι και μέχρι τότε καλές Θάλασσες!!! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Να 'σαι καλά, δάσκαλε!

Αν διδάσκεις χρόνια στη Σχολή, έχω εδώ 2 παλιούς μαθητές σου... Τελείωσαν νομίζω γύρω στο 2010, αλλά μπορεί να λέω μαλακία.. Βασικά ο ένας έφυγε (από Λιβαδειά είναι) στο Sodeshi, 2ος Μηχανικός, ο Δημήτρης.. Ο άλλος είναι 3ος και τώρα θα πάει για του 2ου... Παπαδόπουλο τον λένε, δεν ξέρω αν σε λέει κάτι.. :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

priest64 έγραψε:συνοδεια εκλεκτου μεζε μπορουν να το γευθουν,οσοι διανυσουν αποσταση 60 km
απο Θεσσαλονικη προς Σερρες.
Οπα,όπα σερραίος εισαι?Γιατι νομιζα απο Βεροια?Εγω παιρνω ήδη ενα "αγιασμα" απο Σερρες .Μηπως ξερεις καποιον Αποστολο φόλα ΠΑΟΚτσακι που χει συνεργειο καθ.?
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

RoMaN έγραψε:Να 'σαι καλά, δάσκαλε!

Αν διδάσκεις χρόνια στη Σχολή, έχω εδώ 2 παλιούς μαθητές σου... Τελείωσαν νομίζω γύρω στο 2010, αλλά μπορεί να λέω μαλακία.. Βασικά ο ένας έφυγε (από Λιβαδειά είναι) στο Sodeshi, 2ος Μηχανικός, ο Δημήτρης.. Ο άλλος είναι 3ος και τώρα θα πάει για του 2ου... Παπαδόπουλο τον λένε, δεν ξέρω αν σε λέει κάτι.. :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol:
Αυτοί σίγουρα με θυμούνται, δεν υπάρχουν πολύ ΠΑΟΚτσήδες στη Σχολή!!!! ;)
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Roman να σαι καλα ρε παλικαρακι.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

RoMaN

.....καραβοκυρης .....εισαι???

τωρα το μαθαινω
να εχεις παντα τον θεο διπλα σου φιλε στα ταξιδια σου

πιστευω οτι εχεις σηκωμενη την σημαια της ΠΑΟΚαρας μας στο..............

............μεσιανο καταρτι.......ε???

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:pano: :pano: :pano: :pano: :pano:

εισαι και στα υπεατλαντικα ταξιδια
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

RoMaN έγραψε:...Ελπίζω να μη σφάζεστε για το δημοψήφισμα...
Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία πριν τον Μητσοτάκη.
Ο γκαυλιάρης πάντως θα ψηφίσει ναι.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Όλα πεθαίνουν πριν τον Επίτιμο... Να το θυμηθείς, αυτός θα θάψει τη βασίλισσα της Αγγλίας!
Ευρωβουλευτής είναι ο άνθρωπος! Έχει κύρος! Άκου εκεί "γκαυλιάρης"!
abg12d34 έγραψε:RoMaN

.....καραβοκυρης .....εισαι???

τωρα το μαθαινω
να εχεις παντα τον θεο διπλα σου φιλε στα ταξιδια σου

πιστευω οτι εχεις σηκωμενη την σημαια της ΠΑΟΚαρας μας στο..............

............μεσιανο καταρτι.......ε???

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:pano: :pano: :pano: :pano: :pano:

εισαι και στα υπεατλαντικα ταξιδια
Σ'ευχαριστώ για την ευχή σου! Όχι καραβοκύρης, μάστορας είμαι..βασικά μαστοράκος, πρωτόμπαρκος Δόκιμος είμαι! :mrgreen:
Η σημαία του Π.Α.Ο.Κ. είναι ψηλά στη καρδιά μου..και το κασκόλ στη καμπίνα μου!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

kataramenos5 έγραψε:
priest64 έγραψε:συνοδεια εκλεκτου μεζε μπορουν να το γευθουν,οσοι διανυσουν αποσταση 60 km
Οπα,όπα σερραίος εισαι?Γιατι νομιζα απο Βεροια?Εγω παιρνω ήδη ενα "αγιασμα" απο Σερρες .Μηπως ξερεις καποιον Αποστολο φόλα ΠΑΟΚτσακι που χει συνεργειο καθ.?
Δεν με ξέρει (φατσικά), δεν είμαι από τις Σέρρες και δεν ασχολούμαι με την καθαριότητα, εκτός από τα ΣΚ.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:
Δεν με ξέρει (φατσικά), δεν είμαι από τις Σέρρες και δεν ασχολούμαι με την καθαριότητα, εκτός από τα ΣΚ.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

kataramenos5 έγραψε:
Ωραιοκαστριτης ειμαι,γεννημα θρεμα.
Εδω και τεσσερα χρονια μενω σ΄ενα χωριο των Σερρων.
Εσυ?
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Σαλονικα.Απλα ειπα μηπως το τσιπουρακι που μας φερνει το παιδι που ανεφερα ειναι κατα λαθος... δικο σου.*

* Μη το γελατε μου χει συνβει σε χωρα της Β.Ευρωπης οπου γνωρισα Ελληνα μονιμο κατοικο εξωτερικου κι οταν του ειπα " Σαλονικη μενω" μου λεει "Δεν υπαρχει περιπτωση, αλλα μηπως ξερεις τον ταδε που χει την ταδε επιχειρηση?" .Μου μιλαγε για ενα τριτοξαδερφο μου.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

kataramenos5 έγραψε:Σαλονικα.Απλα ειπα μηπως το τσιπουρακι που μας φερνει το παιδι που ανεφερα ειναι κατα λαθος... δικο σου.*

* Μη το γελατε μου χει συνβει σε χωρα της Β.Ευρωπης οπου γνωρισα Ελληνα μονιμο κατοικο εξωτερικου κι οταν του ειπα " Σαλονικη μενω" μου λεει "Δεν υπαρχει περιπτωση, αλλα μηπως ξερεις τον ταδε που χει την ταδε επιχειρηση?" .Μου μιλαγε για ενα τριτοξαδερφο μου.
Το Σαλονικα δε μου λεει τιποτε.
Πες μου που, και ηλικια.

Το "δικο μου",ειναι ειδικη παραγγελια και περιορισμενης ποσοτητας.
Δεν ειναι εμπορευσιμο,οποτε λιγακι χλωμο να εφτασε στον........................... ουρανισκο σου.
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

kataramenos5 έγραψε:Σαλονικα.Απλα ειπα μηπως το τσιπουρακι που μας φερνει το παιδι που ανεφερα ειναι κατα λαθος... δικο σου.*

Στο Λονδίνο έχω βρεθεί με την μισή Τούμπα.
Μην την ψάχνεις.
Παλιά κατέβαινες παραλία για καφέ, να πετύχεις καμμιά μούρη, να πείτε καμμιά μ@λακία, να περάσει η ώρα μέχρι τα τσίπουρα.
Σήμερα καβαλάς την ράιανερ και κατεβαίνεις στην ξενιτιά, για να πετύχεις κανέναν γνωστό.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”