71.Παναγιώτης Γλύκος
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: 71.Παναγιώτης Γλύκος
δεν δικαιολογειται τερματοφυλακας που θελει να λεει οτι ειναι υψηλου επιπεδου να τρωει δυο πλασεδακια στην κλειστη γωνια.
καποιοι λενε οτι το δυνατο σημειο του γλυκου ειναι τα ριφλεξ του,εγω πιστευω το ακριβως αντιθετο
υγ εγω προσωπικα σε πιστευω,αλλα καπου στην πορεια μου φαινεται οτι εχασες τον δρομο σου.
αν νομιζεις οτι εχεις καταφερει κατι εως τωρα κανεις τεραστιο λαθος
καποιοι λενε οτι το δυνατο σημειο του γλυκου ειναι τα ριφλεξ του,εγω πιστευω το ακριβως αντιθετο
υγ εγω προσωπικα σε πιστευω,αλλα καπου στην πορεια μου φαινεται οτι εχασες τον δρομο σου.
αν νομιζεις οτι εχεις καταφερει κατι εως τωρα κανεις τεραστιο λαθος
εγω ειχα δηλωσει οτι μετα την κληση του στην εθνικη κατι αλλαξε...σαν να επαναπαυθηκε σαν να αποσυγκεντρωθηκε δεν ξερω τι αλλα επανηλθε ο γλυκος που τρομαζε πολλες φορες τον κοσμο...σε καμια περιπτωση αξιος για βασικος τη δεδομενη στιγμη...κριμα πανω που ειχε βουλωσει πολλα στοματα...δεν ξερω τι τον επιασε στην πορεια...
Ετσι ακριβως οπως τα λες sera4 ο δευτερος κυριος υπευθηνος μετα τον Σαλπιγγιδη για την απωλεια του τιτλου.
Τι το συζητάμε παίδες; Τα ωραία πράγματα ξεκινάνε απο το Α και καταλήγουν στο Ω. Το Σαββατο εμείς πήγαμε με Β και τελειώναμε με Ψ.
Κακιά μέρα, συμφωνώ αλλα μάλλον δεν ειναι ο τεράστιος τερματάς.
Κακιά μέρα, συμφωνώ αλλα μάλλον δεν ειναι ο τεράστιος τερματάς.
- thanos-xanthi
ξανα στην κλειστη γωνια?
ξανα ρε πανο?
τι να πουμε, δειχνεις οτι ΔΕΝ κανεις
ξανα ρε πανο?
τι να πουμε, δειχνεις οτι ΔΕΝ κανεις
Συνεχίζει τις απαραδεκτες εμφανισεις..
Θεέ μου τι αλλο θα δουνε τα ματάκια μας....
Θεέ μου τι αλλο θα δουνε τα ματάκια μας....
-
-
ο γλυκος ανηκει στους πακτες ψυχολογιας..απο το πρωτο γκολ με βαζελο κατερευσε.κριμα παει και η οποια πιθανοτητα να ειναι ο βασικος μας τερμας οπως και της εθνικης 

Πολύ κακή ψυχολογία πλέον. Φαινότανε σε κάθε στιγμή που ακουμπούσε τη μπάλα.
Σε παρόμοια κατάσταση βρισκότανε και στη αρχή της χρονιάς.
Η θέση του τερματοφύλακα στον ΠΑΟΚ έχει τεράστια πίεση. Οφείλει να συνέλθει και να αποδώσει αυτό που μπορεί.Δεν υπάρχει χρόνος για να τον πάρει από κάτω.
Σε παρόμοια κατάσταση βρισκότανε και στη αρχή της χρονιάς.
Η θέση του τερματοφύλακα στον ΠΑΟΚ έχει τεράστια πίεση. Οφείλει να συνέλθει και να αποδώσει αυτό που μπορεί.Δεν υπάρχει χρόνος για να τον πάρει από κάτω.
- john4serres
το σουτ στο γκολ της τριπολης εαν το εστελνε ο Μπαραλες στο απεναντι παραθυρακι θα το επιανε
αυτο το σουτ στην κλειστη γωνια το επνιξε
αυτο το σουτ στην κλειστη γωνια το επνιξε
Χαλαρωστε παιδια....δεν γινεται πριν 2 εβδομαδες να τον λεγαμε τερματοφυλακαρα και τωρα να τον βγαλαμε 3ο και αν τερματοφυλακα για τον ΠΑΟΚ. Ειχε ευθυνη στο γκολ, αλλα αυτος δεν ειναι λογος να τον βγαλουμε αχρηστο.