Λές να μας βγεί Βιερίνιαguardian4 έγραψε:O μπρανς εχει λιγο κιλα μου φενεται εκ της φωτογραφιας
Μεταγραφές καλοκαιριού 2012
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2012
vierinha es el unico.GI4NNEN4 έγραψε:Λές να μας βγεί Βιερίνιαguardian4 έγραψε:O μπρανς εχει λιγο κιλα μου φενεται εκ της φωτογραφιας![]()
Μακάρι αδερφέ
Igor Gabilondo ελευθερος απο μπιλμπαο αριστεροποδαρος
http://www.transfermarkt.de/de/igor-gab ... _7471.html
ελευθερος ειναι και ο Γκουτι
http://www.transfermarkt.de/de/igor-gab ... _7471.html
ελευθερος ειναι και ο Γκουτι
Ποιος ειναι τελικα ο ισπανος που υπογραφει απο ωρα σε ωρα?
Τον εντοπισαμε?

Τον εντοπισαμε?
παντως τραγικοι οι δημοσιογραφακοι της σαλονικα!λεει μενουν λεπτομερειες κ υπογραφει απο ωρα σε ωρα αλλα ονομα μυστικο λες κ αν το πουν θα χαλασει!ΑΦΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΡΕ ΜΥΡΩΔΙΑΔΕΣ ΤΗς ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΕΙΤΕ ΤΟ!

- sourmenetes
- Moderator
Το ξερουν???
Αμα δεν το ξερουν πως να το πουν...Εγω αμα ισχυει το σεναριο περιμενω ανακοινωση απο την παε.Ετσι να μην ξερει κανεις τιποτα και να σκασει...
Αμα δεν το ξερουν πως να το πουν...Εγω αμα ισχυει το σεναριο περιμενω ανακοινωση απο την παε.Ετσι να μην ξερει κανεις τιποτα και να σκασει...
Συμφωνω απολυτα με sourmenetes. Το οτι δεν εχει βγει ονομα ακομα θεωρειται πολυ θετικο. Κατι μου λεει οτι δεν επαιζε φετος στην Ισπανια αν και Ισπανος. Αντε να δουμε..Υ.Γ Ταγματαρχη δεν πιστευω να την εκανες απο αεροδρομιο??? Ερχεται ΛΑΙΜΑΙ
Μεταγραφές καλοκαιριού 2012
Πολυ καλο ότι δεν διαρρέει αυτο σημαίνει ότι εχει πολλές πιθανότητες να γίνει ......gergeo4 έγραψε:παντως τραγικοι οι δημοσιογραφακοι της σαλονικα!λεει μενουν λεπτομερειες κ υπογραφει απο ωρα σε ωρα αλλα ονομα μυστικο λες κ αν το πουν θα χαλασει!ΑΦΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΡΕ ΜΥΡΩΔΙΑΔΕΣ ΤΗς ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΕΙΤΕ ΤΟ!![]()
![]()
![]()
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
χαχαχαχα στανταρ... καλα που επαιξε στο euro και αναδειχθηκε το παιδιchrisg4 έγραψε:Τα δεδομένα είναι τα εξής.slidar έγραψε:
Ισπανο χαφ διαβαζω.
Ελα οι scouters του PAOKMANIA να εντοπισουν το "μπαμ"
![]()
1.Ψάχνουμε δεκάρι που θα κανει μπαμ
2.Τα Σπορ γραφουν για Ισπανό χαφ
3.Ο ΓΧ ψάχνετε για συνεργασία με Man City
H λογική λέει David Silva
![]()
![]()
Βασικοί κανόνες της δημοσιογραφίας... Δείχνω πως γνωρίζω ακριβώς καταστάσεις και πράγματα, αλλά στην ουσία δεν γνωρίζω τίποτα. Και όταν τελικά διαρρεύσει το όνομα, λέμε πως γνωρίζαμε πρώτοι την είδηση, αλλά δεν θέλαμε να την βγάλουμε στη φόρα, μήπως και χαλάσει η μεταγραφή, για το καλό της ομάδας...